NYT LÄHTI MEIDÄN PERHEEN KAIKKI VAKUUTUKSET POHJANTÄHDESTÄ!

turvaanturvaan

NYT LÄHTI MEIDÄN PERHEEN KAIKKI VAKUUTUKSET POHJANTÄHDESTÄ!
SYY: POHJANTÄHDEN OSUUS MIELETTÖMÄSSÄ SCC-HUU HAA HUIJAUS / KUSETUS / VEDÄTYS HANKKEESSA.

POHJANTÄHTI ON NYT FIRMANA LUOKITELTU MIELESSÄNI SAMAAN YHTÄ EPÄUSKOTTAVAAN KATEGORIAAN KUIN SCC.

POHJANTÄHTEÄ EI VOINE OTTAA ENÄÄ MIELESTÄNI VAKAVASTI USKOTTAVAN LUOTETTAVANA YHTIÖNÄ HÄMEENLINNASSA!

SIIRRÄN KAIKKI VAKUUTUKSENI KIRJAIMELLISESTI TURVAAN TURVAAN POHJANTÄHDESTÄ.

78

2673

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suomi-bulvania

      meillä taas katsotaan halvin kerran vuodessa, ja sinne! Ideologia ei ratkaise vaan hinta!

      • sefefe

        No, pohjantähteet ei ole koskaan ollut edullisimpien joukossa.


    • kohtaentinen

      Sama asia ollut harkinnassa jo pitkään.Ei pelkästään tämän SCC asian takia.Vakuutukset ovat Suomen kalleimpia.Olisi näköjään ollut parempi jos tämä pohjola vakuutuus olisi kaapannut pohjantähden.

      • Sitten vielä SCC ym.

        Ei olisi uskonut, että Op-vakuutuskin olisi Hämeen Vakuutusta halvempi. Toisen yhtiön liikennevakuutuksessa ero oli puolet, keskinäisyys on kai käsitetty väärin.


    • Sunny "star" center

      IF:ssä tässä on jo kauan oltu, eikä SCC:ssä ..

    • Turvattu

      Turva on halvin

    • harmittaaaaaaa

      Harmittaa että tuli puolustettua Pohjantähteä tässä kaappausasiassa.

    • VERTASIN HINTOJA

      NYT LÄHTI MEIDÄN PERHEEN KAIKKI VAKUUTUKSET POHJANTÄHTEEN!

    • katuva

      NYT LÄHTI MEIDÄN PERHEEN KAIKKI VAKUUTUKSET POHJANTÄHDESTÄ

    • Hetken ilo

      Huutaja purkaa samaa toistolla, vaikkei Pohjantähti yhtiöllä näppejä tuossa SCC olekkaan, mutta eihän persuilijat sitä ymmärrä.
      ps. kun kilpailutat vakuutukset, niin seuraa jatkossakin, tuppaa hinta pompsahtamaan vuoden päästä...

      • r4wqr

        Laita sitten faktat pöytään ettei kenelläkään pohjantähteet konserniin kuuluvalla ole mitään tekemisistä scc:n kanssa.


      • Zimmermann

        Olin Kammputseassa, Kun Pohjantähti oli yllättäen katkaissut vakuutukseni (kysyin vielä että onhan kaikki kunnossa, ennen matkaa), luultavasti heitä ei innostanut maksaa kaskoani (tapahtui aiemmin) ja päätyivät mielivallan käyttöön. Ruttoa vaan koko Pohjantähden porukalle!!


    • PASKA YHTIÖ POHJANT

      Pohjantähti ei koskaan korvaa mitään vahinkoa, niillä on sellainen klausuuli pienellä printattuna ehdoissa:
      *vahinkoa jonka epäillään syntyneen vahingossa tai tilanteessa jossa vahinko olisi voinut sattua vahingossa tai vahingossa sattununutta vahinkoa josta aiheutui vahinkoa ei voida korvata koska yhtiö ei ole vastuussa vahingoista*-

      Kysynpä vaan mitä heeelvetin kapulakieltä tuo on sillä klausuulilla evättiin jokainen 23:sta ilmoittamastani vuoden 2013 aikana sattuneesta vahingostani. Televisiokin kaatui lattialle 12 kertaa eikä kertaakaan tullut korvauksia.

      PASKA YHTIÖ POHJANTÄHTI

      • Asiakas aina oikeas

        Juu ne lienee ne erikoisehdot tuollaisen vahinkohistorian asiakkaille...


    • pohjamudissa

      Osuva nimi tuo POHJAN TÄHTI. Yhtiö kuulunee nykyiseen maailmanlaajuiseen SCC-konserniin, joka toimii kahdella mantereella, euroopassa ja afrikassa.

      • E-kassa

        Ja yhtiön vakuutussääntöjen mukaan vastaat vain vuoden maksujesi verran jos firma nyykähtää. Vai olenko ymmärtänyt väärin?


    • Hermostuttaa

      *vahinkoa jonka epäillään syntyneen vahingossa tai tilanteessa jossa vahinko olisi voinut sattua vahingossa tai vahingossa sattununutta vahinkoa josta aiheutui vahinkoa ei voida korvata koska yhtiö ei ole vastuussa vahingoista*-

      En löytänyt omasta vakuutuskirjastani tuollaista lausumaa..
      Voisitko ystävällisesti antaa sen sivun numeron jossa noin lukee..?

      Mikäli asia on kuten sanot niin kyseessähän on selkeä huijaus!!!!!!!

    • löytyihän se

      Myös minä etsin kyseistä ohjetta vakuutussäännöistä. On se siellä. sivu 45, kappale 23 B "korvaukselta välttyminen"

      • Amos Raitti

        Mitähän ohjetta oot katsonut, mun vakuutuskirjassa (kotivakuutus), löytyy kyllä sivu 45 mutta ei kohtaa 23 B, enkä ole löytänyt tuota kapulakieliehtoa?


    • 2+10

      Ihmettelyä aiheutti, kun Pohjantähden etumies oli oikein puolustamassa Nigerian huijareiden "uhriksi" joutunutta SCC:n toimaria Kh:n kokouksessa. HPK:n kausikorttimainos TV:ssä kertoo myös seuran neljä tärkeintä sponsoria ensi kaudelle. Tietysti yksi on juurikin Pohjantähti. Kaikki kiertyy taas takaisin jääkiekkoon, kuten aika moni muukin asia kunnallisessa päätöksenteossamme. Ei tarvitse isommin ihmetellä, miksi kokkelidemuleilla riittää ymmärrystä ja kärsivällisyyttä SCC:n suhteen.

    • OP Pohjolasta tarjou

      Meillä hiukan isompi vakuutuspotti Pohjantähdessä eli autot, asunto, loma-asunto, mökki, henk koht vakuutukset, firman vakuutukset ja koirat. Täytyisiköhän minunkin seurata hiukan tarkemmin mihinkä osa maksamistani rahoista uitetaan. Menee kyllä vakavaan harkintaan vakuutusyhtiön vaihto jos yleisenä varmana tietona liikkuneet huhut pitävät osittainkin paikkansa

      • Tyrmistynyt

        Minä juurikin pesen käteni tästä pohjantähden paskayhtiöstä! Aivan kusetusfirma koko pulju jos multa kysytään! Vakuutuskirjassa lukee mustaa valkoisella että kotivakuutus korvaa koti-irtaimistoa jos kyseessä on tulipalo, rikos, sähkö-turma yms. mutta nyt kun on nimenomaan ollut kyse rikoksesta jossa kotonani on käyty varastamassa koti-irtaimistoa tuhansilla euroilla, ei nyt Pohjantähteen mukaan jostain syystä heidän tarvitsekaan korvata yhtään mitään. On soitettu moneen kertaan Pohjantähteen, poliisille, asianajajalle ja mikä parasta, päätöksessä olevaan "ulkopuoliseen" neuvonta numeroon josta voi kysyä neuvoa jos päätökseen ei ole tyytyväinen, jossa saimme kuulla kuinka tyhmiä itse olemme kun emme ole ymmärtäneet jokaista lakipykälää kun olemme kotivakuutuksen ottaneet. Heidän mielestään asiakas on vastuussa itse siitä mitä ottavat, eli heidän tehtävänsä on ilmeisemmin ottaa asiakkailta vaan rahat ja sitten syyttää asiakasta koska asiakas ei itse ole tajunnut miljoonilla kysymyksillä selvittää omia vakuutusehtojaan perinpohjaisesti. Kuulemma nykypäivänä ihmiset tietävät nämä lakipykälät, kysynpähän vaan kuinka moni? Paras oli kun sanoivat poikaystävälleni: "oletteko varmoja, että ette itse jättäneet oveanne auki kun olette töihin lähteneet? Poliisi sanoi että tuosta voisi jo melkeinpähän syytteen kunnianloukkauksesta nostaa.. Kyllä huomautuslasku maksamattomasta laskusta tipahtaa samantien postiluukusta, mutta kun kotivakuutuksesta yrität saada rikoksen tapahtuessa korvausta, niin omapahan ollut vikasi kun tähän vakuutuspuljuun olet lusikkasi laittanut! Lukuisista soittopyynnöistä huolimatta tämä yksi virkailija ei ole ottanut yhteyttä, näin palvellaan Pohjantähdessä! Suosittelen vakaasti kaikkia Pohjantähdessä olevia miettimään kaksi kertaa jos vakuutuksenne tässä puljussa on! Tai ainakin selvittämään perinpohjaisesti mitä vakuutuksenne oikeasti koskee ja mitä oikeasti korvataan rikoksen tapahtuessa jos edes mitään korvataan! Vaikka sinulla mustaa valkoisella onkin, mutta asia ei ole niin yksinkertainen kuten tämä "ulkopuolinen" neuvonantaja oli...


      • Vakuutuskirjojaisonippu

        Meillä kaikki omat ja firman vakuutukset Pohjantähdessä. Mitään huomautettavaa ei ole koskaan ollut ja kaikki korvaukset ovat tulleet asiallisesti ja oikean määräisinä.


      • Tyrmistynyt

        Meillä myös tuli ennen tätä rikosjupakkaa, kiltisti on korvattu pienemmät vahingot kuten iphoneiden rikkimenneet lasikuoret jotka maksaneet 150€ mutta sitten kun kyse on isommasta summasta jossa puhutaan tuhansista niin eivät korvaa. Ymmärrän että tässä kun on kyse isommista summista, kuuluukin suurennuslasilla katsoa, mutta poliisi on rikosilmoitukseenkin kirjannut törkeä varkaus, ja millään ei ole Pohjantähdellä väliä.. Ajattelin että rikos on tapahtunut, joten tämän pitäisi olla selväjuttu kun papereissakin lukee, mutta auta armias kun omille kohdille sattuu, niin jokaisen pykälän kiertämällä yrittävät tämän korvaushakemuksen kiertää.. Tästä lähin en vakuutusta ota ilman että selvitän vakuutusehdot ihan perinpohjaisesti, nyt tuntuu että kusetettu ihan huolella asiakkaita...


      • pienelläPRÄNTÄTTYKÖ

        Kiitos tiedoista. Täytyykin olla yhteydessä ko. firman "asiamieheen" ja tarkastaa omakin tilanne, mitä todella korvataan jos ISOMPAA KORVATTAVAA ilmenee!


      • LuePois

        Suojeluohjeet löytyy joka vakuutusyhtiöstä, jos tuli "yllätyksenä" että ihan kaikkea ei korvata aina, senkään jälkeen kun omavastuut ja ikävähennykset on huomioitu.


      • Tyrmistynyt

        Joo yllätyksenä ei kyllä tullut että jokaista asiaa ei korvata, se on sanomattakin selvää :) juu, suosittelen, oppi menee minullakin ikäväkyllä kantapäänkautta, mutta seuraavalla kerralla otan asioista paremmin selvää, luulin että se olisi ollut selvä tässäkin tapauksessa, kun kyseessä oli kuitenkin törkeä varkaus ja kotoota käyty rikosmielessä anastamassa tavaraa, absurdia että eivät korvaa mitään. Tällaisen takia ihmiset esimerkiksi ymmärtääkseni kotivakuutusta pitävät, ainakin itse pidän.


    • Se on näin

      Meillä on kaikki vakuutukset Pohjantähdessä, ja pysyy. Valittakaa persut mitä valitatte.

      • Kiitos Pohjantähti

        Valittakaa mitä valitatte, mutta kyllä hyvät korvaukset saatiin pienestä tulipalon alusta, ja kaikki mitä itse siivottiin jälkiremontin jälkeen korvattiin runsaskätisesti, eli omavastuuosuus jäi nollaksi. Kaikki siis korvattiin mitä menetettiinkin. Olen kiitollinen.


      • berwee
        Kiitos Pohjantähti kirjoitti:

        Valittakaa mitä valitatte, mutta kyllä hyvät korvaukset saatiin pienestä tulipalon alusta, ja kaikki mitä itse siivottiin jälkiremontin jälkeen korvattiin runsaskätisesti, eli omavastuuosuus jäi nollaksi. Kaikki siis korvattiin mitä menetettiinkin. Olen kiitollinen.

        ;)


    • Vakuutan ja vannon

      Pohjantähteiden johtaja sanoo tuolla jossain kauppalehdessä, ettei ole varsinainen Ritaluoman yhteistyökumppani, vaan oikeastaan eräänlainen juttukaveri, joka on muuten tsempannut Ritaluomaa tämän jutuissa. hauskaa sinänsä, että valtuuston kokoukseenkin saa kutsua ketä tahansa kavereita puhumaan mitä tahansa soopaa. Ja vielä hauskempaa, että se menee vielä läpi. Sari Raution tämä Ritaluoman henkinen tuki ainakin tsemppasi täysin. Kokoomuslaisille menestynyt toimitusjohtaja on aina se paras ja luotettavin taho? Nalle on varmaan Sarin jumala?

    • Älä puhu pötyä!

      Oliko se muka valtuuston kokous, kun valtuusto kokoontuu vasta syyskuussa ensimm. kerran kesän jälkeen? Ota selvää äläkä esittele tyhmyyttäsi kaikelle kansalle, hyvä "Vakuutan ja vannon".

    • Teukka1969

      Ketjun aloittaja ja muut dissaajat ;Todistakaa nyt jotenkin nämä Pohjantähden ns. kytkökset. Tietojeni mukaan ko. firma on lainannut rahaa scc :lle(niin kuin moni muukin) ja lainan vastikkeena on kiinteistöjä helsingissä. Omat vakuutukset edelleen Pohjäntähdessä ja ellei mitään uutta ilmene niin siellä pysyvät. Korvaukset on tullu vahingoista aina.

      • Keskinäistä mokailua

        Mikähän niiden kiinteistöjen tosiasiallinen vakuusarvo on, tai monestiko pantattu?


      • Ilkkalafani
        Keskinäistä mokailua kirjoitti:

        Mikähän niiden kiinteistöjen tosiasiallinen vakuusarvo on, tai monestiko pantattu?

        Ei ole mitään kiinteistöjä vakuutena, vaan As. Osake, jossa voi olla myös yhtiövelkaa, tai kauppahintavelkaa. Pohjantähti on lainannut lähes miljoonan SCC.lle, joten puheet pelkästä puhekaveruudesta ovat roskapuhetta. Pojantähti lähti siis hankkeseen silmät ummessa ja luotti Ritaluomaanj aivan samalla tavalla kuin KOK/Dem koaliitiokin.


      • Ei eduskuntaan
        Ilkkalafani kirjoitti:

        Ei ole mitään kiinteistöjä vakuutena, vaan As. Osake, jossa voi olla myös yhtiövelkaa, tai kauppahintavelkaa. Pohjantähti on lainannut lähes miljoonan SCC.lle, joten puheet pelkästä puhekaveruudesta ovat roskapuhetta. Pojantähti lähti siis hankkeseen silmät ummessa ja luotti Ritaluomaanj aivan samalla tavalla kuin KOK/Dem koaliitiokin.

        Niin ja ehti Karikin tukea hanketta vuosikaudet ja kehaista Ritaluomaa, mutta kun olet perin vanha niin tuppaa sinulta aina unohtumaan. Jos sinulla on muuta tietoa Karin tekemisistä niin kovaa faktaa pöytään perässähiihtäjä.


      • bergreger
        Ei eduskuntaan kirjoitti:

        Niin ja ehti Karikin tukea hanketta vuosikaudet ja kehaista Ritaluomaa, mutta kun olet perin vanha niin tuppaa sinulta aina unohtumaan. Jos sinulla on muuta tietoa Karin tekemisistä niin kovaa faktaa pöytään perässähiihtäjä.

        Voisitko olla valehtelematta.


    • vai tällaisia vahink

      Jaaha. Nyt täytyy odotella, että tuleeko taas lappu korotetuista vakuutusmaksuista, koska vahinkojen määrä on lisääntynyt tuntuvasti. Jos vahingot ovat tätä SCC-luokkaa, niin kyllä iso nippu meidän perheen vakuutuksista siirtyy tästä yhtiöstä muualle!

      • heeheheheh

        Ei taida sun vakuutukses paljon yhtiötä heilauttaa .


    • ojalaaaaaaa

      Ei yhden vakuutus,mutta entä kun tämä yksi kertoo kymmenelle ja nämä kymmenen taas kymmenelle.Ei taida sinun Ojalasi riittää niin pitkälle.

      • Karvajärvi

        Pohjantähti on sijoittanut SCC:n pesämunaksi tietojeni mukaan liki miljoona euroa. Sillä lailla, sanoisi Tarvajärvi.


    • Force Major

      Millä tavalla Pohjantähti on sijoittanut SCC hankkeeseen minun (tulevia) korvausrahojani? Onko Pohjantähti vaarantanut (mahdolliset) tulevat korvaukseni jos käy niin että vaikka tv räjähtää ja haen korvauksia mutta Pohjantähden korvauskassa onkin tyhjä ja pelkäänkin että vastaavat
      : - Ei korvata, kassa hupeni koska seitsikko lähetti bulvaanin kautta väkisin kaikki loput tälle vuodelle varatut korvausrahat 336000 € Mr. Wilsonin kautta Nigerian entisen presidentin leskelle Regina Chiluballe, joten voi voi ja FORCE MAJOR

      • Perskutas

        Tosi vanha tvee, jos "räjähtää" eli omavastuun ja ikävähennyksen jälkeen lämmintä kättä...


    • teukka3

      Mutua pukkaa , heittäkää nyt jotain faktaa pöytään. Kaverin kaverin kissan kertomuksilla ei ole mitään arvoa.

    • Pikkukasko

      Kunhan nyt vaan ei menisi hyvä yhtiö nurin, kun TEIDÄN perhe ottaa vakuutukset pois sieltä, tukevat vielä paikallista urheiluseuraakin. Oikein vapisuttaa varmaan pääkonttorilla asti.

      • Näin Tavastehusissa.

        Tällä asenteella konkurssiin.


    • vaihtoon meni

      Vain Pohjantähden tähden.... otan vakuutukseni ja lähden... jne

      PYYDÄN TARJOUKSIA MUILTA VAKUUTUS-YHTIÖILTÄ
      (tarjoukset voi jättää tälle palstalle)

      Elmeri Esinahka
      Hämeenlinna
      Sos.Dem. jäsen nro 69

    • Tervetuola

      Turvasta:
      TerveTuloa Turvaan!
      - 50%

    • onko oikein

      Olikohan järkevää lainailla SCC:lle melkein miljoona euroa Pohjantähdeltä, mikä helkkarin pankki se oikein on

    • pois ja heti

      Kaupunkin vakuutukset pois Pohjantähdestä

      • fdbdfbdfdffd

        Jännää, että demuli on tätä mieltä. Menikö sukset ristiin kokkelien kanssa.


    • jäsen-maksaa

      mahtaa tulla osakaille iso lasku jos ja kun ryysyranta kaatuu. onneksi tajusin lähteä 6.kk sitten. varokaa maanviljelijä osakkaat lukekaapa paperit vielä huolella. sieltä otetaan mistä on helpoin ottaa.

      • LaitaSokeria

        Eikös ryysyranta ollutkaan kevan bisneksiä? Onko puurot ja wellit taas sekaisin.


    • lopunalkua

      Onneksi Lokakuussa on kokous jossa lähtee vanha hallitus. Itse lopetin kaikki vakuutukset tässä ryöstöfirmassa, uudessa yhtiössä vakuutukset noin 40% halvemmat, samoilla ehdoilla.

      • Kilpailuta

        Järkyttävä rahastaja.


    • Ritskullekinjäikaivähän

      Tänään tein juurikin uudet vakuutukset Pohjantähdestä. Oli 17% halvempi kuin lähimmäksi päässeet kilpailevat firmat. Ehdotkin vielä Pohjantähdessä paremmat.

    • puhutaantotuutta

      Nyt puhut läpiä päähäsi. Omakotitalon kotivakuutus oli minulla noin 400 eukkia kalliimpi kun kilpailevassa. Autovakuutus 180 eukkia, moottoripyörä 563 eukkia halvempi kilpailevassa. Hinnat on suunnilleen samoilla ehdoilla. Säästän melkein 100 eukkia kuukautta kohden. Siinä sinulle 17 prosenttia. Autovakuutus Turvassa muut Ifissä. Ainoa mikä harmittaa että silloin aikoinaan menin tähän Ilkkalan loppaamaan pohjantähden hallituksen vaihtoon, enkä varmaankaan ole ainoa jota harmittaa. Olin yli 20 vuotta pohjantähden asiakkaana. Maksoin monta vuotta näille kiskureille.

      • SCCale

        Ymmärrä myyntimiestä Pohjantähteestä.


      • Vertaillaan

        Säästän paljon enemmän, kun ei ole omakotitaloa eikä moottoripyörääkään.
        If, jos maksaa jos... on olemassa muitakin kriteereitä kuin halvin hinta. Hinta kun vielä vaihtelee esim. automallin mukaan, jolloin tilanne toisessa mallissa voi olla päinvastainen.


    • hetikilpailuttaan

      Kuka ymmärtää nykyisen Pohjantähden toimintaa, jopa työntekijät ihmettelee tätä hinnoittelua. Kilpailuttakaa hyvät ihmiset nämä Pohjantähden vakuutuksenne, säästätte ison tukun rahaa.

      • Kilpailuttaja

        Olen kilpailuttanut ja päätynyt Pohjantähteen. Toki mm. Tapiola ei kuulu kilpailutettaviin, koska heidän aiempi korvauspolitiikka on aiheuttanut sen, etten mene sinne ikinä asiakkaaksi.
        Myöskin OPee tipahtaa pois, koska ei ole velkoja, joista saisi bonuksia ja joilla ne vakuutukset maksettaisiin. (Marginaalin kilpailutus...)


      • revisiitä

        Itse en saanut mitään vakuutuksista halvemmaksi Pohjantähdessä, päin vastoin oli todella paljon kalliimmat. En minä bonuksista välitä vaan siitä mitä maksan. Auton vakuutuskin on melkein 200 euroa vuodessa kalliimpi. ei sen takia kannata siellä pitää vakuutusta että korvaukset on ehdollisena. Itsellä OLI 120 euroa , mutta kotivakuutus oli 400 euroa kalliimpi kun kilpailijalla. Ihmettelen kenenkä autuvakuutus on halvempi Pohjantähdessä, ei ole mahdollista näillä hinnoilla. Minusta tämän yhtiön voi laittaa lihoiksi.


      • IlmanOPbonuksia
        revisiitä kirjoitti:

        Itse en saanut mitään vakuutuksista halvemmaksi Pohjantähdessä, päin vastoin oli todella paljon kalliimmat. En minä bonuksista välitä vaan siitä mitä maksan. Auton vakuutuskin on melkein 200 euroa vuodessa kalliimpi. ei sen takia kannata siellä pitää vakuutusta että korvaukset on ehdollisena. Itsellä OLI 120 euroa , mutta kotivakuutus oli 400 euroa kalliimpi kun kilpailijalla. Ihmettelen kenenkä autuvakuutus on halvempi Pohjantähdessä, ei ole mahdollista näillä hinnoilla. Minusta tämän yhtiön voi laittaa lihoiksi.

        Katsoin oman auton vakuutuksilla ja nyt Pohjantähti oli n. 180 euroa halvempi, kuin vastaavat vakuutukset OP-Pohjolassa.


      • kannattaaköyhänvertailla
        IlmanOPbonuksia kirjoitti:

        Katsoin oman auton vakuutuksilla ja nyt Pohjantähti oli n. 180 euroa halvempi, kuin vastaavat vakuutukset OP-Pohjolassa.

        Tässä hintoja. Autovakuutus parhaalla kaskolla. Turva 644€ IF 796€ OP-Pohjola 919€
        Pojantähti 833€ POP vakuutus 578€ näistä' vain Turvalla ja Ifillä sijaisauto kuului vakuutukseen.
        Moottoripyörä. Turva 607€ IF 428€ OP 656 € Pohjantähti. 975€ POP 441€. Näistä vain IF ja Pohjantähdessä sai täyskaskon. Näistä hinnoista näkee miksi Pohjantähdestä tuli aikanaan lähdettyä. Korvaukset ovat tulleet Ifistä , Turvasta, Pohjantähdestä ajallaan, muista ei kokemuksia.


      • IlmanOPbonuksia
        kannattaaköyhänvertailla kirjoitti:

        Tässä hintoja. Autovakuutus parhaalla kaskolla. Turva 644€ IF 796€ OP-Pohjola 919€
        Pojantähti 833€ POP vakuutus 578€ näistä' vain Turvalla ja Ifillä sijaisauto kuului vakuutukseen.
        Moottoripyörä. Turva 607€ IF 428€ OP 656 € Pohjantähti. 975€ POP 441€. Näistä vain IF ja Pohjantähdessä sai täyskaskon. Näistä hinnoista näkee miksi Pohjantähdestä tuli aikanaan lähdettyä. Korvaukset ovat tulleet Ifistä , Turvasta, Pohjantähdestä ajallaan, muista ei kokemuksia.

        Vertasin nyt Turva vs. Pohjantähti, minulle autonvakuutukset pohjantähdestä 15 euroa halvempi, samoilla ehdoilla ja omavastuilla. Popin XL vakuutuspaketti 10 euroa halvempi kuin Pt, sekin vain sen takia että siellä on taas määräaikainen alennus kaskosta.

        Moottoripyörävakuutukset ei kiinnosta, kun ei ole eikä tule.


      • Valintakriteereitä
        IlmanOPbonuksia kirjoitti:

        Vertasin nyt Turva vs. Pohjantähti, minulle autonvakuutukset pohjantähdestä 15 euroa halvempi, samoilla ehdoilla ja omavastuilla. Popin XL vakuutuspaketti 10 euroa halvempi kuin Pt, sekin vain sen takia että siellä on taas määräaikainen alennus kaskosta.

        Moottoripyörävakuutukset ei kiinnosta, kun ei ole eikä tule.

        Lisämuistutuksena, että oleellisena valintatekijänä täydet bonukset määräajan omaavilla on, ettei bonukset tipahda ensimmäisestä vahingosta, osalla yhtiöistä tipuu toisissa ei.
        Myöskin asiakaspalvelun toimivuus on oleellista, jokainen voi lukea esim. Popin nettisysteemin nettikommenteista.


    • Hinnatkomukapompsahtaa

      Mutta jos Tapsu tulee mukaan Pohjantähden remmiin niin eiköhän silloin ala tapahtumaan. Tapsuhan ajattelee aina muita ensiksi ja sitten vasta mahdollista omaa etuaan.

    • LaatuaSaaVaikkaRahalla

      Mulla ainakin kaikki korvauksetkin toimineet hyvin ko. firman kanssa, tosin mulla on tosin pakka aina tosi hyvässä vedossa ja en rupea hiuksia halkomaan. Köyhällä se on aina vähän tiukempaa vakuutuksien tinkaamisenkin suhteen.Hyvää palvelua ja laatua saa kun on vähän valmis myös niistä maksamaan eikä aina ole yrittämässä sieltä missä aita on matalin.

    • halotuthiukset

      Kävin sanomassa täössä taannoin vakuutukseni irti Pohjantähdestä. Ilmoitin neuvonnassa että sanon kaikki vakuutukseni irti. Ilmekkään ei tällä tyttösellä värähtänyt, sanoi vain että hetkinen käyn tulostamassa paperin. Tyttönen tuli paperin kanssa ja pyysi allekirjoittamaan sen. Paperi oli etträ haluan irtisanoa kaikki vakuutukseni. Ei sanallakaan kysynyt miksi haluan lopettaa kaikki vakuutukset. Jos olisi kiinnostusta pitää meidät köyhät yhtiössä niin kannattaisi kysellä mistä tämä irtisanominen johtuu.Korvaukset ovat kyllä tulleet Pohjantädessä ajallaan, mutta miksi maksaisin siitä paljon, huom paljon enemmän että ehkä kerran kymmenessä vuodessa saan korvaukset ajallaan, kyllä ne korvaukset tulee muistakin yhtiöistä ajallaan. Köyhälle tämä 1000 euroa vuodessa on suuri summa.

      • SetänenSentään

        Älyttömän kallis mopon vakuutus sulla on ollut.


      • kallisRellunkopio

        Ei kai Dacian perusmalin vakuutus nyt noin kallis ole , kun itse autokaan ei juuri tuota enempää maksa.


    • hetiheti

      Pohjantähti on heti myytävä OP-_POHJOLALLE. Onneksi Lokakuussa on kokous jossa nämä viisaat päättävät tästä myynnistä.

      • EIoopeelle

        No se on jo kerran käyty torppaamassa ja jos niin kävisi, niin olisin entinen asiakas.


    • pysyvästi

      Minä olen jo nyt entienen asiakas.

    • ettäsemmoinenyhtiö

      Jopa 40 vuotta palvelleelle henkilölle Pohjantähti antoi lopputilin, oikein luitte opa 40 vuotta. jumalauta tähän paskakasaan en tule ikinä vakuutuksiani laittamaan. Menkää ihmeessä kilpailuttamaan vakuutuksenne.

      • Niitähänriittää

        Kilpailutettu on. Mutta samoilla pelisäännöillä (pitkäaikaisten työntekijöiden monottaminen) ei voi sitten koskea moneen muuhunkaan firmaan esim. fortum ja polarcup/paccor jne.


    • olkaaviisaitajamyykää

      Olen aina pitäny että Pohjantähti olisi vastuullinen ja edullinen vakuutusyhtiö, niin sitä pettyy. Lihoiksi olisi pitänyt laittaa OP-Pohjolalle muutama vuosi sitten, eikä mennä tähän persupoliitikon lobbaukseen mukaan. Toivotaan että Lokakuussa oleva yhtiökokous tekee tämän myynnin.

      • bnwob

        Focus juuri noin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      19
      1651
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      29
      1319
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      64
      1224
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1122
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      28
      1066
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1036
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1009
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    Aihe