NATON avulla KARJALA takaisin

Win Win molemmille

Nyt olisi erinomainen tilaisuus käydä neuvotteluja Venäjän kanssa ryöstösaalis Karjalan palauttamisesta, kun Suomi harkitsee vakavasti Venäjän ulkopoliittisesta ryssimisestä johtuen Natoon littymistä.

Vaihtoehtona Natoon liittymiselle on, että ei liitytä, jos anastettu Karjala saadaan takaisin. Tämä olisi venäläisille ainutlaatuinen tilaisuus korjata samalla kertaa tekemänsä rikokset ja palauttaa varastettu omaisuus takaisin. Lisäksi he saisivat Suomesta entistäkin ystävällismielisemmän ja liittoutumattomuuteen sitoutuneen luotettavan liittolaisen itselleen

Karjalasta voitaisiin tehdä demilitarisoitu vyöhyke, kuten Ahvenanmaa on.
Jos Venäjä suostuu maksamaan vahingonkorvauksia vaikkapa asialliset 20 miljardia euroa päälle, niin olisi sitten ainakin nimellisesti tullut korvanneeksi aiheuttamansa aineelliset vahingot Suomelle(muut vahingot jääköön historian toistettaviksi sotakorvauksista ja väestötappioista alkaen). Näillä korvauksilla voitaisiin päästä jo hyvään alkuun Karajalan seudun ja muiden palautettujen alueiden kunnostamisessa.

8

52

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Se Avarakatseinen

      tosi persee
      2.8.2014 16:22
      0
      Sulje
      Ostaisin Soinin Timon perseenkuvia. Hän hyväksyy palestiinalaisten tappamisen, heidän maidensa ryöstön ja jutikoiden pitämän Gazan keskitysleirin

      • Se Avarakatseinen

        Hei varjokirjoittaja, kopioija, plagioija.

        Kirjoita tekstiisi tunnussana: " R Y S S Ä" tai "R Y S S I M I N E N" niin vaikutat paljon uskottavammalta.

        Minä kIrjoitan sen lähes aina näihin aitoihin "Se Avarakatseinen" -teksteihin.
        JA helppoahan Se on. kun R Y S S Ä T keksivät joka päivä kirjoittamisen aiheita ja jos ei muuta löydy, niin sieltä T-kadun kellarista kaltaisesi PÄÄ-konttorin "kirjeenvaihtajat" suoltavat näitä ku-si-/pas-kajuttujaan.

        Muista NYT ja kokeile: R Y S S Ä !


    • Mikä Win??

      Mikä Win siitä palautuksesta Suomelle koituisi? Mitä tekisimme Karjalalla?

    • Win Win

      Win Win tarkoittaa sitä, että Venäjä pääsisi eroon taloudellisesta rasitteestaan, edelleen rappeutuvasta Karjalasta ja investoinneistaan sen infraan.
      Tämähän on tyypillinen varastetuun omaisuuden tragedia, että vääryydellä otettua omaisuutta hyödynnetään ja raiskataan niin kauan kuin mahdollista loppuun saakka ja sitten jätetään oman rikollisen mädännäisyyden turvottama vieras omaisuus lojumaan takapihalle muiden sääliteltäväksi. Palauttaessaan Karjalan ja muut alueet Venäjä tekisi tilit selviksi rikollisen menneisyytensä kanssa ja tunnustaisi tosiasiat viimein myös itselleen.

      Toinen Win tulee siitä, että suomalaisilla on oikeita intressejä laittaa palautettu ikiaikainen kulttuuripääoma ja muu omaisuutensa kuntoon mahdollisimman nopeasti ja siihen löytyisi myöskin varoja. Näin myös venäläiset pääsisivät hyötymään taloudellisesti ja kulttuurillisesti hyvinvoivasta Karjalasta ennennäkemättömällä tavalla.

      Lisäksi Pietarista olisi todella lyhyt matka lähteä shoppailemaan Suomen puolelle Terijoelle kukoistaviin kauppakeskuksiin EU-alueelle, joka olisi vain vajaan tunnin automatkan päässä Pietarista.

      • Ei tarvitse....

        Meillä Suomessa ei ole varoja rakentaa Karjalaa uuteen loistoonsa, annetaan venäläisten itsensä tehdä se. Heillä on siihen varoja ja tahtoa. Emmehän pysty nykyisin huolehtimaan edes omista infran rakentamishankkeista riittävästi. Venäläiset itse rakentavat parasta-aikaa Karjalan alueita kuntoon enenevässä määrin.

        Venäläiset eivät tarvitse käydä ostoksilla rajan takana, siellä on nytkin aivan yllin kyllin laadukkaita tuotteita heidän omissa tavarataloissaan myynnissä. Myös suomalaiset myyvät tuotteitaan paikallisissa marketeissa ja jättiostoskeskuksissa. Ei niitä kannata rahdata Terijoelle kaupattavaksi.

        Kannattaisi edes joskus käydä Venäjällä ja Karjalan Tasavallassa katsomassa mitä siellä tapahtuu. Ei pidä ottaa esille vuosikymmenten takaisia asioita Markus Lehtipuun tapaan. Ne käsitteet ovat jo tosi vanhettuneita. Pitää seurata aikaansa.

        Oikeastaan huvittaa katsella vanhoja paatoksellisia ProKarelian tekstejä ja verrata niitä nykyaikaan. Ei ole käyneet ne ennusteet toteen. Silloin epäiltiin esimerkiksi Koiviston öljysataman rakentamisen mahdottomuutta teknisessä mielessä. Se homma meni aivan naurettavaksi ukkojen hurehtimiseksi.

        Ei ole olemassa mitään win win-asetelmaa, ei ainakaan suomalaisten kannalta.


    • Win*Win=Win*Win*Win

      Alueelle muuttavat , omaisuutensa takaisin saaneet suomalaiset tekisivät kunnostustyön ja Karjalan kulttuurin ja talouden kukoistuksen palauttamisen omalla työllään, ei siihen muiden varoja tarvita kuin alkuvaihessa rahoituksen järjestämisessä.
      Panostukset tulevat aikanaan Karjalan oman taloudellisen aktiivisuuden ja tuotannollisen toiminnan kautta moninkertaisina takaisin ja lainat maksetuiksi.
      Näinhän muukin Suomi on aikanaan rakennettu hyvinvointivaltioksi koko maata kehittämällä tuotantoresurssina.

      Lahjoitusvaroilla ei saada koskaan aikaan kestävää taloudellista toimintaa, vaan se oikeasti vain rapauttaa sen melkein yhtä tehokkaasti kuin varastetun omaisuuden hyväksikäyttö ja hylkääminen venäläisten toimesta.

      Sijoitettu raha ei ole siis mikään kulu suomalaisille ja Suomen valtiolle, vaan se saadaan takaisin lainan lyhennyksinä ja verotuloina kansantuotteen saadessa pohjakseen uuden kasvusysäyksen ja tulopohjan. Tästä pääsisivät hyötymään venäläiset vähintään yhtä paljon suomalaisten kanssa.

    • yyh56566yh76u7

      Ostaisin Soinin Timon perseenkuvia. Hän hyväksyy palestiinalaisten tappamisen, heidän maidensa ryöstön ja jutikoiden pitämän Gazan keskitysleirin

    • Timolla Karjalaan

      Timo Soini saisi Karjalan palauttamisesta uutta virtaa poliittiselle uralleen ja puolueensa kannatuksen uuteen nousuun.
      Koska yli puolet puolet suomalaisista haluaa Karjalan takaisin heti ja loputkin kannattavat asiaa hiljaisesti, niin tässä olisi poliittinen teema vailla vertaa seuraaviin eduskuntavaaleihin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6749
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4380
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2793
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2090
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1653
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1447
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1151
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1124
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1081
    Aihe