lopetetaan pattayan matkailu sivu.

fantasia land

kukaan ei ole pitkään aikaan kertonut mitään matkailusta. sairaat ihmiset kertoo fantasioistaan. lopetetaan koko pattaya osio. ei täältä saa mitään tietoa jos aikoo pattaylle matkustaa eikä kukaan jaksa kertoa matka tarinoitaan tänne.

30

167

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Paranemista

      Samaa mieltä . Eihän täältä ole ollut luettavissa muuta kun " siitä puhe
      mistä puute " juttuja.
      Tänään YLE uutisissa kerrottiin valtavista puhelin ruuhkista, johtuen
      mielenterveyspotilaitten kesäksi suljettuina olleista palveluista, tämä Pattaya palsta lienee myös tarjonnut lohtua näille sairaille ja avuttomille.
      Toivotaan parannusta tasoon tai sitten lopetettava koko pelleily palsta.

    • Seppo Kalevi

      Kuulema on mahdollista myös lopettaa Pattaya palstan lukeminen. Tämä esim. siinätapauksessa, että se häiritsee tai palastalla tuntuu olevan vääriä kirjoituksia tms.

      • <a7y

        Pattaya palsta ei ole seksifantasioiden palsta, sille on varattu omat sivut. Sinne vaan kirjoittelemaan alapää juttujanne. Seppo kalevi ei meinaa tajuta että tätä lukevat muutkin kuin avohoitopotillaat ja potenssilääkkeiden ja muiden aineiden hörhöt ja tuhkamunat. No, kyllä tämä loppuu vielä, asialle tehdään kyllä jotain.


    • Seppo Kalevi

      Ok eli avohoitopotilaat ja tuhkamunat ovat pilanneet palstan. Ja kaipaisit asiallisista matkailupalstaa. Ymmärrän ja pahoittelen aiempaa vulgääriä kirjoitustani, olinpa ajattelematon

    • matkaaja tre

      Tätä palstaa lukiessa ja huomatessa ettei irstailu ja panojuttuihin puututa niin herää jo kysymys että onko foorumin valvojat mukana tässä häiriköinnissä.

      • Toivotaan parasta

        Tähän varmasti sisältyy totuus jos jonkin sortin valvojia yleensä löytyy...
        samanhenkisiä sekopäitä ..


    • rhanu

      sitten on tämä yksi sairas ihmenen,jonka elämän täyttää tänne kirjoittelu. kaikki pattyalla käyvät ovat huoraamassa ja kaikki siellä asuvat ovat maksullisia. sinne menevät vain irstaat vanhat lihavat pummit jotka eivät muille kelpaa. kuullostaako tutulta. ps, aika siistejä on nämä irstailu kirjoitukset pääsääntöisesti.

      • ¨¨a7yt

        Miten voit sanoa että jonkun elämä täyttyy täällä kirjoittelemalla? Eipä kukaan ole missään vaiheessa sanonut, että kaikki Pattayalla kävijät olisivat huoraamassa ja kaikki siellä olisivat maksullisia tai sinne menevät olisivat vain irstaita, lihavia pummeja.

        Koitahan nyt ottaa hieman enemmän ymmärrystä lukemaasi. Samalla voin neuvoa sinua tarkistamaan oikeinkirjoituksesi. Eri asia on tietty jos kännissä kirjoittelet tai et ole suomalainen ollenkaan. Kukaan kouluja käynyt suomalainen ei voi kirjoittaa noin huonoa suomea.

        Minä en kuullosta mitään ja mikään ei kuullosta miltään. Siis tarkoitit kait "Kuulostaako tutulta. ps, aika siistejä on nämä irstailu kirjoitukset pääsääntöisesti."

        Eivät ole siistejä juttuja matkailupalstalle, vaikka kuinka selität. Tollaset naimisjutut kuuluu niille kuuluville keskustelupalstoille. Mikä siinä on, että niistä ei voi sinne mennä keskustelemaan?


    • vitun lahkopellet

      Hieno idea pojat ja muut mormoonit!

      Muutetaankin tämä Pattaya-palsta Suviseurojen fanisivustoksi jossa kerrotaan hurskaita juttuja Suviseurojen tapahtumista! Hernesoppa on siellä sikahalpaa ja tytöt ei meikkaa!

      Suviseuroilla irstailut tapahtuvat siististi tuuheissa pusikoissa ja asuntovaunuissa vanhempien mieshenkilöiden ja nuorten tyttöjen kesken. Siellä ei osteta piparia rahalla vaan auktoriteetilla ja hurskailla lupauksilla taivaspaikoista yms. Lahkojohtaja siellä tytölle supattaa että komian tontin saat taivahasta jos kuivahana saan pershiiseen laittaa tämän lemmenkäpäläni.

      Lahkopojat eivät tiedä irstailusta mitään jos tulkitsette esim 28:n jutut irstailuiksi. Mieshän vaan kertoo pitäneensä hauskaa paikallisten opastyttöjen kanssa. Missä kohtaa siinä on jotakin irstautta että pitää hauskaa täysi-ikäisen vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa?

      On teillä pojilla maailma vielä kokonaan näkemättä ja sukupuoliset kanssakäymiset kokematta jos näistä jutuista löydätte pornoa ja irstailuita.

      Thaimaassa ei ole huoria. Siellä on seuralaisia. Olen pannut toki huoriakin kaikkialla maailmassa mutta Thaimaassa olen hoidellut ne asiat seuralaisten, oppaiden ja muiden naisten kanssa.

      Voisin kertoa monta oikeasti irstasta tarinaa mutta en nyt jaksa teitä tumputtaja-poikia enempää kiihottaa koska varmaan nyt jo lensi katekismukselle?

      • voi sitä amaliaa..

        Komppaan! Ällöttää että vielä 2000- luvulla on suvaitsemattomuutta ja rasismia kuin pimeällä keskiajalla konsanaan. Lahko-amalialta ei ole tullut vieläkään yhtäkään matkailukertomusta eikä yhtäkään kysymystä Pattayaa koskien. Pelkkää toisten arvostelua, huorittelua, tietämättömyyttä ja aivottomuuksia. Mikä hemmetti voi tehdä ihmisestä tuollaisen amalian? En usko että apinakunnastakaan löytyy noin sairasta apinaa kuin amalia.


      • vitun homo

        Eikö matkailupalstalla voi kirjoittaa mitään muuta siltä väliltä kuin suviseuroista tai homojen nussimisista huoralandiassa Thaimaassa.

        Viestistäsi huokuu että olet oikea pervertikko ja sinun mielestäsi tämä palsta pitäisi omistaa ainoastaan sinunlaisille hönöille.

        Ai ei Thaimaassa ole huoria? Mitäs ne ns. oppaat sitten muka ovat-


    • PetePhuket

      Eikä lopeteta, yksi viihdyttävimmistä palstoista suolessa. Ja asiatietoakin saa ihan varmasti, jos joku sellaista kysyy. Voi pomppia ohi ne aiheet, mitkä ei kiinnosta, mutta käsi ylös, ketä ei naiset ja sukupuolten välisten palikoiden yhteensovittelu kiinnosta ? Kylhän 28 minullekin kerran ihan muhun asiakysymykseen vastauksena suositteli leidarin huulihölkkää, mutta huumoria ymmärrän ja asiatietokin tuli kyllä.

      Ei muuta kuin leikkimieltä, juttuja maailmaan mahtuu.

    • tauski

      Pattayalla käy läskit ja reppanat ukot eikä edes seiso.

      • Surullista huumoria

        Kertokaa rehellinen mielipide, please. Siis KETÄ nämä jutut viihdyttää ?
        Huumori on asia erikseen ja sitäkö näistä sairaista seksijutuista pitäisi hakea ?


      • Perustele hieman!
        Surullista huumoria kirjoitti:

        Kertokaa rehellinen mielipide, please. Siis KETÄ nämä jutut viihdyttää ?
        Huumori on asia erikseen ja sitäkö näistä sairaista seksijutuista pitäisi hakea ?

        Mainitse yksi lause joka sisältää sairasta seksiä tällä palstalla, kiitos.
        Minä en ole löytänyt yhtäkään sairasta seksijuttua vaan ihan normaaleja juttuja ihmisten välisistä luonnollisista kanssakäymisistä.


    • Seis seis nyt soitto

      Ei suinkaan tämä sinänsä hieno aloitus tule väärin ymmärretyksi.
      Ettei vaan tänne jatkuvasti fantasioitaan työntävä tyyppi kuvittele jonkun
      kaipaavan lisää hänen hengentuotteitaan.

    • Antakaa palaa vaan!

      Lisää matkailutarinoita vaan palstalle, kiitos! Aihe ja sana on vapaa koska jokainen lomailee omalla tyylillään. Yhdessä, erikseen, perheen kanssa tai paikallisten kanssa niin kaikki vaan kirjoittamaan!

      Seksi on iloinen, luonnollinen, monipuolinen, yksilöllinen ja mielenkiintoinen aihepiiri ja kuuluu olennaisena osana poikamiesten Pattayankin matkailuun joten lisää vaan kertomuksia kanssakäymisistä ihmisten kesken palstalle.

      Lahkopellet ja muut munattomat murjaanit menkööt paskahuusiin lueskelemaan vaikka vanhoja Apu- lehtiä. Niissä ei paljon seksi tursua silmille jos sellainen asia jotakuta häiritsee.

      Laitetaanpas tähän pieni matkailukertomus täytteeksi:

      Saavuttiin kaverin kanssa Pattayalle taksilla lentokentältä ekana päivänä keskellä päivää matkalaukut kourassa. Jet lagia hieman pukkasi.

      Taksi jätti meidät 100 metrin päähän hotellistamme ruuhkan vuoksi. Lähdettiin kävelemään hotellia kohti ja melkein heti kaveriani huudettiin nimeltä rantakadulta. Kaverin vanha hoitohan se siellä huuteli ja samantien hän siitä otti tytön käsipuoleen ja taaplattiin kohti hotellia.

      Minulle iski paniikki kun kaveri löysi itselleen heti seuraa jo ennen kirjautumista hotelliin joten ajattelin etten jää pekkaa pahemmaksi. Johan se alkaa homoksi nimittelemään jos hopealle jään.

      Skannasin silmilläni panoraaman rantakadusta kuin Ritari Ässän auton keulavalo. Silmiin osui tomeran näköinen tummempinahkainen sirpakka kolmekymppinen tytteli joka hymyili määrätietoisesti. Vinkkasin hänelle että lets go!

      Paineltiin hotellimme respaan, hoidettiin muodollisuudet, ja respan tädit hihittelivät että nopeita miehiä kun ei ehdi matkalaukkua viedä hotelliin kun on jo tyttöystävät löydetty.

      Huoneeseen päästyämme tyttö riipaisi samantien itseltään paidan pois, pudotti shortsit lattialle, potki sandaalit nurkkaan ja asetti pikkarit yöpöydälle, meni sängylle istumaan intiaani- asentoon ja aloitti armottoman höpötyksen ymmärrettävällä thai- englannilla.

      Purin siinä matkalaukkua rauhassa ja tyttö höpöttää jostakin kun hänellä oli ollut jonkun kanssa riitaa ja punoi pientä nyrkkiään sanojensa tehosteeksi ja heitti pitkää mustaa tukkaansa olan taakse vähän väliä. Sitten hän esitteli vanhoja arpiaan mopo-onnettomuudesta ja tuli laittelemaan paitojani vaatekaappiin.

      Valmista tuli ja sanoin että käyn suihkussa, ota minibaarista mitä haluat. Painelin suihkuun ja tyttö tuleekin heti perässä pienten viskipullojen kanssa ja jatkaa suihkussakin höpöttämistään. Höpötystä jatkui niin kauan kunnes keksin hänen turpavärkilleen parempaakin tekemistä.

      Mukava tytteli. Olin 3-4 kertaa hänen kanssaan illanvietossa tuolla reissulla.

    • Jean Pierre Kusela

      28x...sunhan piti kirjoittaa vain 28x... nimimerkillä ?

      • Antakaa palaa vaan!

        Moi Kusela! En ole 28x ja kyllä jokainen sen nyt näkee ihan jo erilaisesta kirjoitustavasta ja tyylistä. Ainakin pitäii nähdä?
        Aika usein kirjoittelen palstalla ja 28 on hyvin samanhenkinen kuin minä ja suunnilleen samat harrastukset ja menneisyys kuin minulla. Siinä mielessä jutut voivat sisällöltään joskus kohdata.


    • 28x...

      Kerrassaan mukava matkatarina herralla Antakaa palaa vaan! Oli kaunis, tosi ja lämminhenkinen. Komppaan tällaisia sikana. Hienoa proosaa joka saa asiaantuntevan lukijan muistelemaan omia vastaavia juttujaan.

      Minä tulen usein Bangkokista yksin taksilla. Huudan stop kun olemme Walkkarin risteyksessä The Peer- barien kohdalla. Siinä ulostaudun matkalaukkuni kera. En ole enää viime vuosina mitään hotellihuonetta varannut. Tiedän että haluan johonkin pikkuluukkuun max 200 m siitä mestasta. Ne hotellit tai murjut eivät netissä ole eikä niihin voi aina varauksia edes tehdä. Tietysti joskus on tullut asuttua jopa 5-600 patin mestoissa mutta harvemmin.
      Noh juu taksiulostautumisen jälkeen istahdan baarijakkaralle ja soitan kelloa.
      Likkaset tulevat toivottelemaan 28:n jälleen tervetulleeksi. Kysyvät hymyssäsuin että eikö taaskaan ole kämppää? Pari opasharjoittelijaa siitä lähtee kyselemään mulle vapaata asuntoa. Tulevat takaisin je kertovat pari vaihtoehtoa. Sitten vain menoksi, oppaat mukaan; toinen vetää matkalaukkua ja toinen kantaa reppua/olkakassiani.

      Kämppä on aina mulle riittävän hieno; sänky, pöytä ja tuolit, suihku, jääkaappi ja telkkari. Siivous n. joka toinen pvä ja lakanoiden vaihto. Yleensä hinta on 2-300.

      Siinä sitten kirjoitan toiselle tytölle kauppalapun viinoille, kaljoille ja naksuille ja lähti ja heti. Toisen kanssa menen suihkuun ja ennenkuin huomaankaan on pippelini jonkun suussa...

    • Tomi Maken baarista

      Ehkä noin 3-4 vuotta sitten näin sivustaseuraajana vastaavan tilanteen. Ei varmaan herra28, mutta noin 60 - vuotias lyhyenläntä herrasmies tuli matkalaukun kanssa ko. Baariin soittamaan kelloa. Maileja oli naamasta päätellen takana enemmän kuin laki sallii, hiuksiakin oli ollut päässä ehkä 40 vuotta sitten, vartalotyyppi ns laiha-läski eli kasvoista suht hoikka, mutta hillitön pallomaha. Tytöt tönivät kiusaantuneita toisiaan pitämään ko adonikselle seuraa

    • 28x...

      Moro vaan Tomi, voisin hyvinkin olla kuvaamasi henkilö mutta ulkomuoto ei täsmää.

      Hän voisi olla olla hyvinkin ystäväni Marmorikuula jolle olen tapani opettanut ja on hyväksi kokenut. Hra Marmorikuula on jälleen tulossa ystäväni tissi- Hegulin kanssa Pattikselle marraskuussa ja aikovat olla siellä sen 3 kk. Itse aion mennä heitä tapaamaan joulu- tammikuussa. Pojilla on aivan auki majoitukset ja aikovat toimia nyt alkuun ainakin kuten olen kuvaillut. Tutkailevat sitten hieman tilannetta ja arvioivat ja puntaroivat lopun ajan majoituksia.

      Hra Marmorikuula on arkisen todellisuudentajuinen, kuivahkosti naurahteleva herra jolla on jalat maassa joka hetki. Täydellinen matkakumppani tissi- Hegulille jolla joskus keittää hieman yli.

      Olen kyllä asustellut myös Maken hotelleissa mutta niihin olen aina etukäteen huoneen/ huoneet itselleni varannut. Suosittelen paikkaa, on alan miehelle hyvä mesta. Sijainti loistava, turvataso kiitettävä ja hintataso hyvä. Lisäksi on nyt täysin remontoitu ja huoneet paljon viihtyisempiä kuin ennen.

    • JooEiJoo

      JOO

    • ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

      ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

    • Otat

      Tota

    • P Unkkari

      Kännätetään

    • Erde

      TÄI EI

      • Myyntimies

        Hyviä esimerkkejä taas LOPETTAMISEN kannattajia kaikki !


    • PÄLSTÄ

      Panojutut kuuluu omille palstoilleen

    • ÄRDE

      JOO TOTA LOPETAAN VAAN

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2793
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      75
      1496
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1450
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      33
      1223
    5. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      10
      1180
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1173
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1170
    8. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1164
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1099
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      10
      1090
    Aihe