Suomen kansan sopimus Venäjän kanssa

Porisee Dem

Nato hullujen varalta ja että ELÄKERAHASTOT EI MENE
SOTATEOLLISUUDEN kassaan.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hullujen varalta

      Joo jos venäjän kanssa jotain sovitaan niin se pitää.
      Miksi Valion rekat seisoo rajalla?

    • lainvastaisesti

      Suomella on naapuruussopimus Venäjän kanssa ja siinä on sovittu
      ettei vieraita sotajoukkoja maahan oteta, nyt suomi petti tuon sopimuksen.

      Vetoomus isäntämaasopimuksen käsittelyn ja voimaansaattamisen laillisuuden varmistamiseksi
      Vetoamme Suomen eduskuntaan ja hallitukseen esittäen toiveemme isäntämaasopimuksen / yhteisymmärryspöytäkirjan käsittelemisestä ja solmimisesta siten kuten Suomen laissa määrätään sekä hyvän hallintotavan mukaisesti. Tämä edellyttää mielestämme seuraavia hallinnollisia toimenpiteitä:
      Valtioneuvoston tiedonannon johdosta on järjestettävä asianmukainen äänestys valtioneuvoston ja ministerien nauttimasta luottamuksesta
      Isäntämaasopimuksesta on järjestettävä asianmukainen käsittely ja äänestys eduskunnassa
      Isäntämaasopimukseen liittyvät asiakirjat ja ehdot on toimitettava suomennettuina kansanedustajien tutustuttavaksi hyvissä ajoin ennen asian käsittelyä eduskunnassa
      Isäntämaasopimuksen laillisuus on tutkittava ja todettava

      http://www.adressit.com/isantamaasopimus

      Tuolla on noita lakipykäliä ja näyttää siltä että tämä sopimus on
      laiton, missä on tämän maan tuomarit ja laillisuuden valvojat
      kun ei kukaan puutu yhteenkään lain rikkomiseen?

    • kun ei kukaan

      ”Venäjän kanssa ja siinä on sovittu
      ettei vieraita sotajoukkoja maahan oteta”
      –eikös tuolla tarkoiteta venäläisiä joukkoja. Ei kai venäjän kanssa voi sopia kolmansien maiden joukoista. Niistä tietenkin päättää yksin Suomi.

      Miksi ei Venääjän kanssa sovittu, että Ukrainaan ei oteta venäläisiä joukkoja?

    • Kun maamme.

      Kun maamme ulkoministeri Erkki Tuomioja ja hallitus ovat olleet koko Ukrainan kriisin ajan yhtä yössä kuin suomalainen mediakin, ajattelin selventää tilannetta heille. Näin Erkki ehkä välttää munaamasta itseään uudelleen ja uudelleen julkituloissaan.

      1. Mistä Ukrainassa on kyse?

      Suurvaltapolitiikasta. Tarkemmin sanottuna öljystä ja kaasusta. Yhdysvallat laskeskeli, että syrjäyttämällä Janukovitshin, se pääsee kiinni maan öljy- ja kaasuvarantoihin. Se myös laski pääsevänsä kontrolloimaan venäläisen kaasun toimituksia länteen. Nyt Yhdysvallat yrittää saada EU:n luopumaan venäläisestä energiasta amerikkalaisyhtiöiden eduksi. Venäjähän ei tällaista niellyt noin vain.

      EU yritti kehitellä jotakin omaa soosiaan, mutta sai amerikkalaisten "ystävien" parrua peppuunsa, luonnollisesti. Venäjäkin tööttäsi EU:n räpiköinnit alkuunsa.

      2. Onko Venäjä sekaantunut Ukrainan tapahtumiin?

      On. Se on ollut sekaantunut Ukrainan tapahtumiin vuodesta 1991 lähtien ja sitä ennen noin tuhat vuotta.

      Yhdysvallat on sekaantunut Ukrainan tapahtumiin joitakin vuosia, ainakin siitä saakka kun CIA:n kulissijärjestöt organisoivat "spontaanin" oranssivallankumouksen. Samanlainen suoritettiin aikoinaan myös Tsekeissä.

      EU yritti sekaantua Ukrainan asioihin, mutta se meni vituiksi tyypilliseen EU-tyyliin jo alkumetreillä.

      3. Onko Ukrainassa venäläisiä joukkoja?

      On. Krimillä on noin 35 000 venäläistä sotilasta.

      4. Onko Ukrainassa muita ulkopuolisia joukkoja?

      On. Amerikkalaisia, italialaisia, kanadalaisia ja ainakin yksi tanskalainen on todistetusti paikalla. Lisäksi maassa on ilmeisesti CIA:n tai NATO:n palkkaama Blackwater- palkkasoturifirma.

      Yhdysvallat on ilmoittanut tuovansa sotalaivojaan alueelle ja on myöntänyt, että CIA:n, FBI:n ja armeijan miehiä on Ukrainassa "asiantuntija-avustajina".

      5. Valtasiko Venäjä Krimin?

      Valtasihan se.

      6. Miksi Venäjä ei vedä joukkojaan Ukrainan rajalta?

      Koska ne ovat Venäjällä.

      7. Onko Ukrainan nykyhallitus laillinen?

      Ei ole. Se suoritti vallankaappauksen/vallankumouksen. Siksi sillä on kiire järjestää uudet vaalit.

      8. Onko Ukrainan parlamentti laillinen?

      Ei ole. Se hajosi 22.2.2014, eikä ole kokoontunut vaaleilla valitussa muodossa sen jälkeen. Se ei myöskään voi kokoontua, koska nykyhallitus on kriminalisoinut osan vaaleilla valituista parlamenttipuolueista.

      9. Onko Ukrainan nykyhallituksessa fasisteja?

      Pilkunnussijat sanovat, ettei ole. Svoboda on toinen ukrainalaispuolueista/ryhmistä, jonka Euroopan parlamentti julisti 2012 uusnatsiryhmäksi. Hallituksessa on neljä sen miestä. Eli jos ollaan tarkkoja, Ukrainan nykyhallituksessa on uusnatseja, mutta ei fasisteja. Lisäksi Oikea sektori -ryhmän jäseniä on mukana uudessa hallinnossa. Oikea sketori on edelleen avoimesti äärinationalistinen, eli natsiryhmä. Tätä termiä suomalaismediakin käyttää, koska se ei uskalla puhua asioista niiden oikeilla nimillä. Siksi luette lehdistä ja kuulette uutisissa sanan "äärikansallismielinen". Se on kiertoilmaus sanalle Natsi.

      Svoboda on yrittänyt vallankaappauksen/kumouksen jälkeen pestä kilpeään ja ilmoittaa ettei se ole natsipuolue enää. Se lienee Ukrainassa jonkinlainen vitsi.

      10. Kuka ampui Maidanin aukiolla 14. - 22.2. 2014?

      Kaikki kynnelle kykenevät. Joka muuta väittää, on höpöhöpöpopulisti. Asia on ollut selvä koko ajan. Media ja poliitikot kinaavat vielä keskenään. Jo reaaliaikainen kuvatulva Maidanilta kertoi, että ampujia oli siellä sun täällä ja kaikissa ryhmissä poliiseista mellakoitsijoihin.

      11. Mihin Venäjä pyrkii?

      Pitämään Ukrainan valtapiirissään.

      12. Mihin länsi pyrkii?

      Saamaan Ukrainan hallintaansa nukkehallinnon avulla kontrolloidakseen Venäjän kaasutoimituksia.

      13. Vahingoittavatko talouspakotteet Venäjää?

      Hyvin vähän. Venäjä on jo kääntänyt selkänsä lännelle ja aloittanut tosissaan bisneksen teon Kiinan kanssa. Lisäksi Venäjä on aloittanut bisnestsunamin Keski-Aasiassa Iranin kautta.

      Ainoa mahdollinen hyötyjä on amerikkalainen energiateollisuus, joka voi myydä EU:lle öljyä ja kaasua mihin hintaan tahansa, jos EU on niin helvetin tyhmä että sulkee Venäjän ulos kilpailusta. Amerikkalaiset ovat jo sanoneet ääneen, että EU:n pitäisi ostaa kaasunsa ja öljynsä amerikkalaisilta yhtiöiltä.

      • Johtaako Ukrainan.

        14. .kriisi Venäjän romahdukseen?

        Ei johda, mutta EU:n talousromahduksen myötä Yhdysvaltojen talous saattaa kärsiä. Tosin Yhdysvallat laskee, että sille kyseessä on ns. win-win tilanne. Jos EU romahtaa, se ei enää kykene kilpailemaan millään tavoin Yhdysvaltojen kanssa ja amerikkalaiset yritykset voivat vallata koko EU:n. Jos Venäjä romahtaisi, amerikkalaiset yhtiöt pääsisivät käsiksi sen luonnonvaroihin. Tämä on Yhdysvaltojen strateginen tavoite jokatapauksessa.

        Yhdysvallat ei kuitenkaan osannut laskea Kiinaa mukaan kuvaan. Eikä Intiaa. Kiina ja Intia ovat jo aloittaneet kauppaneuvottelunsa. Venäjä ja Kiina suunnittelevat yhteistä vaihtovaluuttaa, joka syrjäyttäisi dollarin. Yhdessä Kiina, Intia ja Venäjä luovat maailman suurimman talousalueen, joka ei tarvitse lainkaan EU:ta tai Yhdysvaltoja.

        Lisäksi Kiinalla ja Valko-Venäjällä on jo voimassa oleva puolustusyhteistyösopimus.

        Tämän torjuakseen Yhdysvallat tarvitsee suursodan, jota se yrittää käynnistää Ukrainan avulla. Toinen mahdollisuus on Pohjois-Korea. Suursota Afrikassa saattaisi olla paras mahdollinen vaihtoehto sille. Afrikan laajuinen suursota välttäisi ydinaseiden käytön Kiinan ja Venäjän taholta. Obaman hallinto on jo iskenyt silmänsä Nigeriaan Boka Haramin avustuksella. Nigeriassa on myös öljyä, joka kiinnostaa amerikkalaisia yhtiöitä. Ranskalaisia joukkoja on jo sotimassa Keski-Afrikan tasavallassa ja Malissa, ja luultavasti muuallakin. Etelä-Sudanissa on jo ulkomaalaisia joukkoja. Jos nämä konfliktit saadaan niputettua koko mantereen kattavaksi suursodaksi, Yhdysvallat saattaa onnistua aikeissaan. Tosin sen pitäisi vetää Kiina, Intia ja Venäjä jotenkin mukaan peliin.

        15. Miten Ukrainan kriisi vaikuttaa Suomeen?

        Jos Suomi menee mukaan kiristyviin talouspakotteisiin, Suomi romahtaa. Se lienee tarkoituskin. Sen jälkeen maan olisi "pakko" liittyä NATO:on, kuten Yhdysvallat haluaa.

        Itävalta solmi juuri Venäjän kanssa sopimuksen kaasutoimituksista, RIIPPUMATTA siitä mitä EU päättää. Itävalta on EU:n jäsenvaltio.

        Sveitsi on ilmoittanut useampaankin otteeseen, ettei se tule osallistumaan millään tavalla Venäjän vastaisiin talouspakotteisiin.

        EU-jäsenvaltiot Slovakia ja Tsekki ovat ilmoittaneet, etteivät ne osallistu Venäjän vastaisiin talouspakotteisiin.

        Suomi toimii kuten entiset Neuvostoliiton alusmaat Baltiassa ja itäisessä Euroopassa.Hallituksen motiivikin on sama: se pelkää, että sitä luullaa ryssäksi, jos se ei tunge päätään Yhdysvaltain peräreikään hartoitaan myöten ja maiskuttele siellä onnesta jäykkänä.


    • MK ULTRA kokeissa.

      Suomalaisia lapsia huumattu CIA:n toimesta 50 ja 60-luvulla LSD:llä salaisissa MK ULTRA kokeissa

      Kirjoittanut Teemu Vehkala (25. heinäkuu 2014, 21:00)
      Lue blogia

      Suojelupoliisin entinen päällikkö Seppo Tiitinen paljasti kesäkuussa 2013, että Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA:n toiminta oli aikanaan niin rajua, että siihen jouduttiin puuttumaan SUPO:n taholta.

      MK ULTRA kokeita suomalaislapsilla

      Vuonna 1958 ja 1960 Norjassa ja Itävallassa järjestettiin kesäleirejä lapsille, jonne osallistui myös suomesta lapsia. Monet heistä olivat lähtöisin Tampereelta.

      CIA:n huippusalainen tutkimusohjelma MK ULTRA liittyi tähän Norjassa ja Itävallassa järjestettyyn kesäleiritoimintaan niin, että näille leireille osallistuville lapsille syötettiin heidän tietämättään vieraita huumausaineita (yleisin aine MK ULTRA kokeissa oli LSD).

      Leirit järjestänyt kesäkylä CISV-järjestö ei kuitenkaan tiennyt mitään Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA:n toiminnasta kesäleireillään.

      Suomen ulkoministeriön valtiosihteeri Matti Tuovinen kirjoitti aiheesta päiväkirjaansa aikanaan, että ulkoministeriössä ryhdyttiin toimenpiteisiin kyseisten tietojen tultua julki.

      Tämä kyseinen artikkeli oli 18.06.2013 Iltasanomissa ja siitä ei ollut internetissä mitään mainintaa, joka kertoo taas Suomen valtamedian linjasta näiden asioiden suhteen. On kuitenkin yllättävää, että entinen suojelupoliisin päällikkö uskaltaa pistää julkisuuteen näinkin arkoja tietoja, varsinkin tämän vuosi sitten alkaneen NSA-skandaalin vanavedessä.

      Todellisuudessa tämä CIA:n salainen MK ULTRA ohjelma ei ole minnekään loppunut, vaan on jatkunut näihin päiviin saakka salaisesti.



      Jokelan koulusurmaaja Pekka-Eric Auvinen sekä Kauhajoen koulusurmaaja Matti-Juhani Saari olivat molemmat MK ULTRA:n mielenohjelmoinnin uhreja.

      Samoin myös 1999 helmikuussa Helsingin, Kampissa ampumaradalla 3 ihmistä surmannut Sanna Sillanpää oli MK ULTRA:n uhri.

      Hyvinkään keskustassa keväällä 2012 kaksi ihmistä surmannut Eero Hiltunen oli myös MK ULTRA:n uhri, sekä myyrmannin kauppakeskuksessa syksyllä 2002 omatekoisen pomminsa räjäyttänyt Petri Gerdt.

      Joten on täysin typerää yrittää väittää, etteikö tämä CIA:n salaisten ohjelmoitujen tappajien aivopesuohjelma vaikuttaisi myös täällä kotisuomessa.

      Suomen suojelupoliisi SUPO ei ole voinut tehdä näille edellämainituille tapauksille yhtään mitään, estääkseen niitä. Sillä kaikki nämä tapaukset ollaan suoritettu Suomen kamaralla ja rikottu sillä kansainvälisiä sopimuksia. Mutta yhdysvaltojen sotilasmahdin alla ihmisoikeudet eivät merkkaa mitään, kun pelissä on valtaeliitin uusi maailmanjärjestys ja sen väkivaltainen hegemonia.

      Tähän vielä mainittakoon, että Norjassa 2011 heinäkuussa toteutettu teurastus, joka vei 77 pääosin norjalaisnuoren hengen, oli sionistisen valtaeliitin kosto norjalle siitä, että norja halusi irti NATO:sta.

      Utöyan saarella oli vielä tämän MK ULTRA:lla ohjelmoidun Anders Breivikin lisäksi muutama Israelin Mossadin kommando, jotka lahtasivat näitä nuoria tuolla Utöyan saarella. Tämän vuoksi norjan poliisilla kesti tulla tuolle n. 600 metrin päässä olevalle saarelle yli 1 h 19 min. ensimmäisestä hätäpuhelusta. Israelin tiedustelupalvelu Mossadin kommandot piti saada ensin suojaan sieltä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5730
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3607
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      215
      1804
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1732
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1192
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1155
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      263
      910
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      867
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe