Lyoness (scam)

py py pyramid

19

620

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Non-Pyramid

      Niin, ei ole mikään salaisuus, että kyseisen firman ostohyvitykset ovat vain malliksi, todellinen "bisnes" perustuu pyramidirakenteeseen.

      Hienoilla materiaaleilla voidaan hämätä jonkin aikaa, mutta ei ikuisesti!

      • Esko Nakkuri

        Kai Australiassakin käytössä syyttömyysolettama että jokainen on syytön mahdolliseen tuomioon asti.


      • YYYYYYHYYYYYY
        Esko Nakkuri kirjoitti:

        Kai Australiassakin käytössä syyttömyysolettama että jokainen on syytön mahdolliseen tuomioon asti.

        Sillä ei tässä tapauksessa ole niin väliä - malli on niin selkeä pyramidi, ostohyvitykset näön vuoksi "laillistavana tekijänä" - mutta todella, vain näön vuoksi.

        Yllättävän kauan saanut pyöriä, mutta toisaalta - kyllä Wincapitakin pyöri vuosikausia, ennen kuin totuus paljastui...


      • No Lyoness!
        YYYYYYHYYYYYY kirjoitti:

        Sillä ei tässä tapauksessa ole niin väliä - malli on niin selkeä pyramidi, ostohyvitykset näön vuoksi "laillistavana tekijänä" - mutta todella, vain näön vuoksi.

        Yllättävän kauan saanut pyöriä, mutta toisaalta - kyllä Wincapitakin pyöri vuosikausia, ennen kuin totuus paljastui...

        Wincapita ja Lyoness ovat toki aivan eri asia - mutta siitä ei pääse mihinkään, että kyseessä on SELKEÄ pyramidirakenne. Ainoa syy, miksi suomessa viranomaiset eivät v i e l ä ole enempää älähtäneet on se, että kyseisen firman menestys etenkin suomessa on ollut heikkoa.

        Kun sitä on vuosien ajan jo koitettu käynnistää - ja menestys on ollut noin vaatimatonta, voi olla ettei viranomaisia tarvitse vaivata lainkaan, se ei kiinnosta edes heitä.


      • Muahaaaahahahaha

        Lyonessin päivitetyt epäilyttävät piirteet listattuna seuraavassa:

        Lyoness mahdollistaa jäseneksiliittymisen kortinkäyttäjälle "ilmaiseksi".
        (Saadaan nopeasti suuri määrä ihmisten yhteystietoja "yhtiön" haltuun)
        Ilmaiset jäsenet luovat samalla "yhtiölle" yleisön silmissä illuusion toiminnan suuruudesta. (Samaa kikkaa käytti Onecoin huijaus)

        Lyoness ei tarjoa samaa HYPEä kuin Onecoin (kryptovaluuttaa) VAAN... on pitänyt keksiä uusi HYPEtyksen kohde, ja se on "oma paikka pilvessä".

        Pilvipaikkaa myydään tuhansien eurojen summalla, ja samalla esitetään, että rahat jotka tuohon on asetettu, (ei sijoitettu, koska eivät saa puhua sijoittamisesta arvopaperimarkkinalain sääntöjen ja ehtojen rajoituksin), voi rahat saada "muutamien vuosien" kuluttua takaisin.

        Kuitenkin rahojen takaisinsaamiseksi on asetettu erilaisia ehtoja, ja takaisinsaanti toteutuu "binäärimallin" ehtojen täytyttyä.

        Nämä ehdot ovat luonnollisesti hyvin monimutkaisia, ja vaikuttaa siltä, että "yhtiö", on järjestänyt niin sanotun "piilotetun rakenteen" sille, että he voivat täysin laillisesti ottaa rahasi ja jättää ne omaan käyttöönsä lopullisesti.
        Mukaan liittyvä rahojen "asettaja" menettää siis laillisten, itse hyväksymiensä ehtojen kautta rahansa.

        Linkissä tuodaan esille, kuinka ihmisten mukaan houkuttelu -vaiheessa luodaan illuusio, että saadaan provisioita ostotapahtumista, mutta edustajaksi lähdettyä paljastuukin kokonaan aivan eri malli sille, kuinka oikeastaan rahaa voikaan tienata.

        Juttuun sisältyy 50 euron kuukausimaksu, joka tekee 600 euron kiinteän kustannuksen jokaiselle joka mukaan lähtee edustajana. Tästä maksusta mainitaan aina "vain ohimennen"...

        http://atorinomics.blogspot.fi/2015/12/lyonessin-ponzi-malli.html

        "Yhtiön" osuus on 7800 euron kokonaispotista 7600, ja edustajan osuus 200 euroa.

        Kun otetaan huomioon edustajan kaikki kulut, joita muiden mukaan lähtijöiden houkuttelu aiheuttaa, (ajokilometrit, polttoaineet, aika ym),
        voi todeta, että melko hukkaan heitettyä aikaa tulee olemaan se aika, jota tuon "yrityksen" eteen näillä näkymillä ja ehdoilla kukaan laittaisi.

        7800 kokonaispotista tulisi olla edes puolet ja puolet suhde, mutta tuo "yritys" kehtaa olla noin ahne, että ottaa itse 7600, ja maksaa ulos vain 200.

        Suosittelen näin ollen unohtamaan koko ponzin.


    • ....................

      Yllättävän moni kauppias on ottanut laitteen yritykseensä suomessakin ja miksi ei ottaisi? Onhan niitä etukortteja vaikka minkälaisia. Itse en nä emitään väärää jos saa bonusta ostoista saahan s ja plus kortillakin bonusta. ekö se ole nyt ihan sama kuka niitä kortteja jakaa. Kauppias itse kirjoittaa kortti sopimuksia ja eikö se ole reilua jos itse suosittelet korttia niin saat pienen bonuksen. jostain luin että se olisi 0,5% joten älkää nyt suotta täällä meuhkatko ja peljätkö että tällä suuria summia tienais. Enemmän minua kiinnostaa ne kauppiaiden asiakkaille myöntämät alennukset.

      • Faktaa5.0

        "Yllättävän moni kauppias..."

        Säälittävää puuhastelua. Tuon "kivan" bonusohjelman kulissien takana pyörii rehti pyramidimainen kaavio - siksi onki tutkinnassa jo monissa maissa epäiltynä pyramidihuijauksesta.


      • ....................
        Faktaa5.0 kirjoitti:

        "Yllättävän moni kauppias..."

        Säälittävää puuhastelua. Tuon "kivan" bonusohjelman kulissien takana pyörii rehti pyramidimainen kaavio - siksi onki tutkinnassa jo monissa maissa epäiltynä pyramidihuijauksesta.

        Yllättävän moni kauppias on silti lähtenyt mukaan. Niin ja mikä on taas todellinen tieto onko huijausta vai ei. Niinhän piti Herbalife olla täyttä kusetusta monien mielestä. (myös allekirjoittaneen) näyttä vaan kääntyvän niin että pääsevät pälkähästä kunhan on muistanut tehdä kuitin kun on myynyt tavaraa. Itse en näe tuossa etukortti systeemissä mitään väärää niin kauan kuin alennukset pitää mitä luvataan ja bonukset tulee tilille.


      • No jopas

        "ja eikö se ole reilua jos itse suosittelet korttia niin saat pienen bonuksen"

        No ei. Jos naapuri sanoo minulle, että "ota koo-plussa", niin miksi olisi muka reilua että hän saa maailman tappiin saakka provikkansa minun ostoksistani? Ei mitään järkeä rahallistaa suosituksia tuolla tavoin.


    • Tietoinen ongelmista

      Lyoness idea hyvä, toteutus huono.
      Raha tulee pääsiassa aloitusmaksuista, minimi 350€ ja Premium paketti muitaakseni 2500€. Plus jokaiseen maahan, jonne meinaat bisneksesi laajentaa sinun pitää investoida samanlaisia summia. Alennuskortin käytöstä tuleva raha on jokaiselle kuin hyttysen pieru Saharassa.

      • ....................

        Mikä aloitusmaksu? Ei mun ainakaan pitänyt mitään aloitus pakettia maksaa. Ihan ilmaiseksi liityin ja Bonukset tulee silti. Tuo premiun paketin hinta on oikein mutta sitäkään ei tarvitse millään rahalla maksaa vaan saaduista bonuksista tuonkin voi suorittaa. en minäkään olisi tuohon mukaan lähtenyt jos tuosta olisi pitänyt maksaa 350 €. Tuo premium pakettihan oikeuttaa investoimaan johonkin toiseen maahan.


    • Rahan roisketta

      On se hirveetä rahan roisketta jos ilmaiseksi oot mukana, niin kuin minäkin. Minun kortilla on parin vuoden aikana ostettu alle 10 euron arvosta. Siitä 0,5% minulle ja 0,5% sponsorille. Ei vaan oo ollut kohteita, jossa korttia ois tarvinnut enemmän käyttää. Kuinkahan kauan menee aikaa, jotta sponsorini saa investoimansa 10 euroa takaisin minun ostoista, jotta sai antaa minulle ilmaisen kortin?

      • ....................

        Joo paikat on vähissä ainakin meidän suunnalla jos ei giganttia laske ja nettikauppoja. Mut pitää odotella jos vaikka tulisi lisää. viimeistään kymmenen vuoden päästä


      • TIEDÄN ASIAN!

        Nappikauppaa. Kulissien takana (näön ja VAIN näön vuoksi ovat nuo ostohyvitykset) on rehti pyramidi-ansainta-logiikka.

        Surkea RÄPELLYS!


      • 21xca
        TIEDÄN ASIAN! kirjoitti:

        Nappikauppaa. Kulissien takana (näön ja VAIN näön vuoksi ovat nuo ostohyvitykset) on rehti pyramidi-ansainta-logiikka.

        Surkea RÄPELLYS!

        lyoneee myy laittomasti apteekkituotteet.fi kanssa reseptilääkkeitä alennuksella


    • ArtturiLaitakari

      Lyoness Malli muuttuu koko ajan ja maasta toiseen.
      Suomessa ansainta malli on 50€ jäsenmaksu josta pyramidin huipulla oleva saa 200€ ja Lyoness saa 7600€ joka kuukausi. Pyramidissa olla max 130 ihmistä, eli vakka se jatkuu ja Lyoness vetää rahat kotiin, SINÄ et siitä saa mitään.
      Lisätuloja voit saada ostos provikoita mutta se on vain näön vuoksi.

      • Stupidos

        ArtturiLaitakari, kerrotko hieman lisää tuosta Suomen ansaintamallista, sillä se vaikuttaa jopa liian hyvältä ollakseen totta!
        50 euron jäsenmaksusta maksetaan firmalle 7600€ joka kuukausi ja joku huippumies saa 200€, jos max 130 ihmistä?

        Laskelmasta tulee mieleen eräs tarina joka on sellaisessa pahuksen paksussa kirjassa, kun kaveri ruokki tuhansia ihmisiä parilla kalalla ja muutamalla leivällä. :)

        Mistä näitä "asijantuntijoita" oikeen sikiää?


    • Kukties

      Mikä jengille on pyramidi? Itse työskentelen normaalissa yrityksessä jossa on Pomo, Esimiehet ja perus duunarit. Vaikuttaa pyramidilta. Perusduunarina luulen että tienaan vähemmän kuin pomo ja esimiehet.

      • Onecapita_

        Oravanpyörässä saat työstäsi palkkaa. Verkostopyramideissa maksat siitä, että saat olla pyramidissa mukana ja jännittää kakka housuissa, että saatko edes omasi takaisin ehkä joskus. Se on vain matemaattinen fakta, että verkostoviritelmissä valtaosa on maksajan roolissa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3869
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2318
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      91
      2027
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1704
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      303
      1236
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe