Hpk:n nettisivut/päivittäjä

Päivitystä

Onko tämä hämeenlinna niin tumppuun vedetty kylä, että päivitykset tulee mahdollisimman myöhässä??Eilinen harjoituspeli forssassa Ässiä vastaan. Hpk:n sivuilla ei päivitystä, vaikka kello käy jo puolta 9 ottelua seuraavana päivänä. Tosin kiitos Porin Ässille heidän sivujen päivituksestä, joka oli tehty samana iltana kuin ottelu, pelin jälkeen myöhemmin kello 23.55.
Hpk:ta ei taida oikein kiinnostaa yleisö siinämäärin mitä pitäisi, se riittäisi varmaan jos liigapeleissä nakkijonot ja kaljajonot/katsomot olisivat pullollaan väkee.Jos ei nettisivuja päivitetä (kuten nykypäivänä kuuluu), niin ei todellakaan voi joukkueeltakaan odottaa ihmeitä.Hitaitahan hämeessä ollaan, mutta ei tarvitse olla ihan etana. P.S. Edes Hpk:n facebook sivuille ei ole saatu aikaiseksi edes ottelun lopputulosta, siitäkin kiitos Ässille!

40

243

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • voihan räkä

      päivittäis joukkuueen ensin iskuu!kuus harkkamatsii takana ja niistä ei voiton voittoo:D tehtyi maalei on jopa kaikki 5 kappaletta ja päästettyi "vaan" 16 kappaletta:D
      daa daa da daa taas hassuttelee vastustaja hoopeekoota:D

    • keho kuntoon

      Pelasiko nämä jotain pallopeliä?

    • vorssaan peliin

      no ttottahan tuo.kello on ihan juuri tasan 10 ja olihan se pakko käydä katsomassa, niin eipä ole hpk:n sivuilla päivitys edenny.ensimmäinen uutinen on, että tänään on forssassa peli.kun ei toimi, niin ei toimi.mikään.koskaan.

    • evoluutio toimii

      Ei kiinnosta HPK mutta ei näytä kiinnostavan enää niitäkään joita ennen kiinnosti !

    • Copy Paste

      Sama ongelma oli viime vuonnakin SM-liiga pelien aikaan. Tuplapelipäivinä meinasi jo seuraava peli ehtiä alkaa, kun pari hätäistä riviä ilmestyi sivuille. Jospa päivityksiä hoitaa joku Hämeen Sanomien toimittaja, kun uutisten julkaisutahti on noin hidas?

      • ????????????

        onko tuolla nyt sitten niin väliä?
        Lukekaa iltapäivälehdistä, jos pallopelit kiinnostaa.


      • Kerho konkassa
        ???????????? kirjoitti:

        onko tuolla nyt sitten niin väliä?
        Lukekaa iltapäivälehdistä, jos pallopelit kiinnostaa.

        SCC lienee pääsponsoreja. Kun ei löydy tonttirahoja ja viimeisetkin eurot huijattu Afrikkaan, Kerho jää nuolemaan näppejään. Ei siinä sitten ole varaa maksaa nettisivupäivittäjällekään???


      • Ei tarvii päivitellä!
        Kerho konkassa kirjoitti:

        SCC lienee pääsponsoreja. Kun ei löydy tonttirahoja ja viimeisetkin eurot huijattu Afrikkaan, Kerho jää nuolemaan näppejään. Ei siinä sitten ole varaa maksaa nettisivupäivittäjällekään???

        Kuka pöljä kyselee jotain päivityksiä? Eipä niitäa tarvii päivitellä, koska tuo huu haa laji kiinnostaa
        aika harvoja joutilaita ja työttömiä!


    • Mädät Sivut

      Eipä ole vieläkään pelistä mitään tietoa Hpkn sivuilla.Hyvin toimii siis:D

    • Samaakuraa

      Tämäkin on varmaan kaupungin ja demujen vika? Laita palautetta sinne nettisivujen ylläpitoon...

    • verokarhun orja

      Hml-kaupunki/palaute/HPK. (ei negatiivista)

    • Palautusjuomaakin!

      Mestiksessä ehtii sitten palautella !!

    • KaKuTI

      ..Ja höntsäillä!

    • Turun Toverit

      Karsinnat oottelee, sen verran on Sport riehunut harjoitusotteluissaan, että taitaapi ollakin kerho joka viimeisenä majailee. Kerhollahan ei ole kehumista ollut harkoissa.

    • senkin urpot

      Harkkamatseissa ei jaeta pisteitä, ihan vaan tiedoksi .

    • verkkosukka

      Tänään kerho voitti ifk;n 7-2.

    • Valtalaji

      Suomi voitti UKrainan koripallossa! Hieno katsoa selvin pän olevaa yleisöä, jolla oli meininkiä.

      • ojfofo

        kävitkö puhalluttamassa kaikki ????????????


    • playboys honka

      Joo-o. Kannattajista osa humalassa,het kun Ukraina tuli rinnalle tai meni ohi...loppui kannatus eli silloin kuin eniten sitä tarvittaisiin.
      Upea voitto silti ja mahtava määrä(8000) katsojaa...

      Tappion hetkellä joukkue tarvitsee sen "ylimääräsen" pelurin. Heitot vielä hakusessa,liikaa alokasmaisia virheitä mutta sansseja on pitkälle. Veikkaan että 3-5 sijat haarukassa jos korjataan pienet,jännitys mokailut.

      • Koris on 1

        Ei loppunut hulina missään vaiheessa...Jenkkejä vastaan 55 pistettä tappiolla, hirmu meteli yhä päällä.

        Hieno laji ja katsojat selvin päin!

        Lätkässä meteli hiljenee, kun porukkaa sammuu katsomoon, jos sitä nyt alunperinkään pitävät tappioasemassa juuri muut, kuin kuuluttaja, koska sen on pakko.


    • oikeat lajit

      Koripallo ja lentopallo ovat lajeina hienosti nostaneet päätään Suomessa ja ohittvat toivottavasti polvihousupoikien kaljabileet.

      Kummallinen kansa on vain janonnut niin menestystä marginaalilajissa, että jääkiekkokin on kelvannut. Kohta hyytyy, kuin keho kauden edellä.

    • tehojuomaa

      Joku tuolla jopa osasi kertoa, että harkkamatseissa ei jaeta pisteitä.No sen varmaan tietää kaikki.Harkkapeleissä etsitään oikeat asiat oikeille paikoille.Tällä hetkellä ei ihan kaikki ole oikeilla paikoilla, kuten tehot.Kuusi pelattua harkkamatsia, maaleja tehty 6 kappaletta, omiin mennyt 16.Vajaa 2 viikkoa aikaa laittaa paketti siten kasaan, että myös tehot löytyy.Noilla tehoilla kauden alusta tulee suurempi fiasko kun viimekaudella.Keskiarvolla maali/per peli, ei todellakaan voi odottaa ihan suurta menestystä.Vaikka muuten peli olisi suunnilleen uomissaan ja viihdyttävää, niin jääkiekko on ja pysyy maalintekopelinä/puolustamisena.Pelillisesti monta kertaa jopa "huonompi" voittaa, joten ne tehot,ne tehot.Jokainen siis varmaan ymmärtää, että tuo maaliero mitä harkkamatseissa on ollut, niin pitää kääntää todellakin toisinpäin, silloin ollaan voittava joukkue.Jos ei käännetä, niin aika harvassa on Hpkn voitot tällä kaudella ja se näkyy aika äkkiä myös yleisömäärissä.Kuka muistaa esim viimekaudella kauden parhaimpaan aikaan Hpk-Saipa pelin kevätkaudella?Tv peli ja oliko hallissa hädintuskin 2000 ihmistä?Sen pelin jälkeen tosin alkoi raivoisa nousu, jopa uskomaton.Totuus on kuitenkin se, että se oli se tarina, eikä sellaiset toistu ihan joka vuosi.Eikös ne karsinnat taas palaa kehiin???Joten kerhokin voisi ne tehot kaivaa jostakin esiin,ellei välttämättä halua mestikseen, sinne pääsee kyllä aika helpolla, mutta se pois tuleminen sieltä voikin viedä sitten aikaa...

    • säkkei sisää

      niin no on harkkaa tai liigaa nii kyl ne maalit ja voitot ja häviöt merkkaa kuiteski jotain.vertakaas vaikka noit harkkapelei kärppien harkkamatseihi.niil on kans kuus matsii vedettynä josta 5 voittoo ja yks takkiin.ja huomaa sen kyl niitten maalierossaki.18 tehtyy säkkii ja 9 valunu omii.ero hassuttelijoihin on siis aika kova

      • öäefgj

        Ei kärpätkään saa pisteitä harkkapeleistä, eli tuloksella ei väliä .


      • ei väliä tuloksel
        öäefgj kirjoitti:

        Ei kärpätkään saa pisteitä harkkapeleistä, eli tuloksella ei väliä .

        No tuuhan selittää tänne uudestaan kun 14 kiekkaa on vedetty.Katotaan paljon on Kärpillä pojoja ja paljo HooPeeKoolla.Harkkapeleistä ei pisteitä juu jaeta, mutta kun liiga alkaa, niin ei niitä ihan automaattisesti tule.Kerhon sijoitus tulevana kautena on 11-14, revi siitä sitten:D


      • ökdhh
        ei väliä tuloksel kirjoitti:

        No tuuhan selittää tänne uudestaan kun 14 kiekkaa on vedetty.Katotaan paljon on Kärpillä pojoja ja paljo HooPeeKoolla.Harkkapeleistä ei pisteitä juu jaeta, mutta kun liiga alkaa, niin ei niitä ihan automaattisesti tule.Kerhon sijoitus tulevana kautena on 11-14, revi siitä sitten:D

        Harkkapeleillä ei oo mitään merkitystä .


    • Nyt ei oo sitäkää

      Riitaluoma oli ainoo maalivainuinen viime kaudella,

    • 3-2!!

      Suomi löi suuressa pallopelissä hallitsevan MM- hopeamitalimaan Kuuban, 3-2.

      Upea peli, näissä ei Ruotsi pärjää.

      Hieno yleisö, selvin päin.

      Hei polvihousukaljoittelijat, vaihtakaa lajia.

    • Suomi voittoon

      Tänään susijengi pieksee eksoottisen Dominikaanisen tasavallan.

      Ruudun ääreen 18.30

      Tällä kertaa ei tule väsynyttä lätkää, vaan valtalajin näytös.

    • ämpäriaivot

      Muutama täällä uskoo kerhon pistesaaliiseen.Ei taida pahemmin pistepussi kasvaa!On sitten kysymys harjotuspeleistä tai liigamatseista.Harkkapeleistä ei siis pisteitä jaeta ja se surkuhupasa sakki niitä ei pahemmin saa kun niitä jakamaan aletaan.Keskitalvella nää urpot täällä taas kirjottaa pieleen menneen syksyn jälkeen, että onhan niitä pelejä vielä.Siitä sitten vaan pisteitä noukkiin moukat!

    • torstiss

      En tiiä pistesaaliista,mut ei niitä ainakaan harjoitusmatseista jaeta .Ei auta vaikka ois voittanu kaikki harjotusmatsit,jos ei sarjapeleissä pärjää,eli ihan sama mikä tulos .

    • Rinkulanpuurokattila

      Se on sillai, että kun ea kierros on pelattu (13matsii), niin huupeekoolla on aika tasan tarkkaan 12-15 pojoo, ton kun kertoo neljällä ja lisää vielä kaksi, niin keväällä on oikein hupaisia matseja tiedossa.Pudotuspelejähän ne karsinnatkin on, eikä niistäkää jaeta pisteitä.Urpot!

      • kfkfj

        ei taida olla karsintoja liigassa


    • lfhhhh

      Pisteistä pelataan vasta kun sarjapelit alkaa,URPOT .

    • lähtötilanne

      Nuuska huuleen ja takatukka tuuleen ja nilkoilla sitten vaan painaa hpk

    • joukkueen päivitys

      Eipä ole taas päivitystä eilisestä pelistä kun ipa anto tukkapöllyä.Tosin ei siitä pelistä kyllä paljoa kerrottavaa edes ole.Muutama kierros vielä turpaan, niin alkaa taas hallissa olemaan tilaa ja nakkijonoissa ei ole ruuhkaa.Hyvä kerho!
      Päivittäkää se joukkue samalla siihen tilaan, että se näkyy myös tulostaululla.

    • koko kaupungin kerho

      No, on kyllä outoa, kun ei faneistakaan osata pitää huolta. Ai niin tokihan ne jotka eivät halliin ehdi kuuntelevat Radio jannea?

      • no kun ei ehi

        Ei ole rahaa palkata webmasteria hoitamaan hommaa. Kai sitä hommaa hoitaa joku kaljan myyjä omalla ajallaan silloin kun huvittaa ja on siihen aikaa.


    • .............

      On teillä jännä taktiikka.
      Tämmöset Rautiaiset ja Leinot päästetään käsistä ja ostetaan joku Nuhill tilalle, ei varmaan paljo halvempi ollut.

      Mutta, jos se on niin kivaa kirjoitella, että "meidän poikia on siellä täällä" niin siitä vaan..

    • senkin tollo

      toi nikillä senkin urpot kun kirjoitti taannoin, että harkkapeleissä ei jaeta pisteitä.sekin on todistettu nyt kahdella liiga kierroksella.ei niitä vaan jaeta, ne pitää ansaita ja ottaa.tosin liigan 13 sija on jaettu ja tässä viikon aikana se muuttuu sijoitukseksi 14.ja totta on se, että harkkapelien(josta ei pisteitä jaettu)keskiarvo jatkuu 2 ottelua 1piste(0,5pistettä/per peli)4 tehtyä kassia(2 per ottelu)päästettyjä 9(4,5per ottelu)noilla keskiarvoilla ei edelleenkään niitä pisteitä jaeta.tällä keskiarvolla mennään kohti 30 pisteen kautta,tehdään 120 maalia ja omiin menee 240 maalia, siinä sulle senkin urpo keskiarvoo.nyt niitä pisteitä jaetaan,kumma kun se ei kerhon tilastoissa näy,kerro sä miksi?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      278
      3018
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      78
      1547
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1470
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      36
      1276
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1200
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1197
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1119
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1077
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1013
    Aihe