"Naton Laivat Helvettiin!"-mielenosoitus Turussa 30.8. klo 12-16

valko_tikru_

[IMG]http://i.imgur.com/EWLDVg1l.jpg[/IMG]

Voit jakaa tätä tekstiä tämän linkin avulla:

https://justpaste.it/ei_nato

Naton Laivat Helvettiin!
--
Turussa 30.8.

"Mielenosoituspaikka on VARVIN TORI Läntinen Rantakatu, 20100 Turku. Sinne voi mennä suoraan klo 12.00, mutta Forum Mariniumille (Linnankatu 72) tulevien kanssa marssitaan Varvin torille.
Miekkari jatkuu ainakin kello 16 asti."


Itse tapahtuma facessa:
https://www.facebook.com/events/305775299607816/?ref=ts&fref=ts


Anna sentti Suomelle ja pistä jakoon:
http://www.adressit.com/isantamaasopimus


Kutsukaan kaverit kanssa, tämä on täysin törkeää että Suomeen tuodaan ulkomaista sotilasvoimaa.


Hmm? Eli Suomeen on tulossa useita tuhansia sotilaita nyt jostain ulkomailta laivoilla ja sitten ne sotilaat kärrätään näillä sotilasajoeuvoilla jonnekin Venäjän rajalle "harjoituksena" ja soltut jää sinne syömään "hernekeittoa" sitten kunnes päätetään, että lähdetään Venäjälle?

http://ls24.fi/jutut/uutiset/rauma-ja-alue/juttu-ulkomaiset-sotilasajoneuvot-kulkevat-8-tieta-pitkin-perjantaina




Suomen yksi kivijalka on puolueettomuus. Tämä eduskunta joka sotaa lietsoo ja seisoo kansainvälisen terrorismin takana: ei ole suomalainen.

Että miun puolesta voitte edustuksienne kanssa lähteä takaisin sinne meren taaksen ja viedä sotaromunne mukana: koko eduskunta.
Suomessa on tapana puhua asiat suoraan ja rehellisesti.

Joten voisinpa itsekin lausua, että mielestäni tämä NATO on yksi suurin terroristiryhmittymä planeetalla.

Lähtien kiellettyjen uraaniammusten käytöstä harkittuihin siviilimassamurhiin.
Paljonko ottaisit itse palkkaa tällaisesta hommasta?

NATO-palkkatinasotilaat saa eläkkeineen kuulkaas palkkaa kymppitonneja kuussa, bonukset sun muut mukaan. Työsuhde-etuina diplomaattinen koskemattomuus upseeristolla joka maassa niin pääsee harjoittamaan paikallista seksuaalikulttuuriakin ilman seuraamuksia.

Sota ei ole halpaa hommaa. Mutta myös me suomalaiset maksamme tästä nyt ja olemme maksaneet jo pitkään mm. koko Kreikan "kriisi" oli täysin keinotekoinen, jolla kansainvälisten pankkien avulla pumpattiim Suomestakin rahaa juurikin tähän kansainvälisen terrorismin laajentamiseen.

Minua inhottaa ajatella, että jos ostan kaupasta jotankin niin osa siitä menee sodan tukemiseen. Mihin hävisi se vanha, aito Suomi ja tuli tilalle tämä "uusisuomi"?

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=1&id=11550



Kauan tätä ollaankin odoteltu, että koska poliittinen eliitti lopettaa asian kiertelyn ja paljastaa, että Suomea ei ainoastaan liitetä EU-liittovaltioon, mutta myös osaksi liittovaltion sotilaallista voimaa.

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=11538



Muistakaa, että sopimusta ei allekirjoita Suomi.


Aivan kuten EU pakkoliitos oli laiton ja hallitus tällä teolla julisti itsensä vieraaksi vallaksi: ei myöskään mitkään NATO-paperit ole todiste mistään muusta kuin siitä, että tämä vieraan vallan hallitus ja eduskunta nyt paljastavat korttinsa.


Sopimus ei sido Suomen kansaa koska sen on allekirjoittanut laiton hallitus joten se sitoo vain tätä laitonta hallitusta.
Kun olemme saaneet oikeusprosessin mm. maanpetturuudesta ja valtionpetoksesta loppuun, syylliset joutuvat vastuuseen ja Suomeen palautetaan laillinen hallitus.


Sitä odotellessa, turha kiristellä hampaita sen enempiä: ei tässä ole kyse mistään NATO tai EU liitosta vaan maamme on vallattu.
Pyytäisin kuitenkin kaikkia välttämään väkivaltaa asiassa, sillä näitä valtaajia vastaan ei väkivalta auta: väkivalta ja terrorismi on heidän pelinsä ja he tulevat voittamaan siinä sinut.


Meidän pelimme on rauha ja rakkaus: totuus ja oikeus, näissä voittajina tulevat seisomaan Suomen kansa Kristuksen nimessä: kuten Suomen lippukin on, Jeesuksen ristin mukaan tehty ja suomalaiset arvot löytyvät Jeesuksen opetuksista eikä mistään eduskuntien



http://susannakaukinen1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/174656-suomi-natoon-haglund-maanpetturi



Tää otsikko on google translaten mukaan "Naryshkin syytetään liittämistä Suomi Suomessa " mut se oli Suomennettu sivustolta, mistä löysin sen näin: "Venäjän duuman puhemies Sergei Naryshkin on julistanut, että Suomen itsenäisyys on laiton ja että Suomi on osa historiallista Venäläistä maata."

http://k-z.com.ua/myr/30968-naryshkin-obvinil-finlyandiyu-v-anneksii-finlyandii

Lisää linkkejä korporaatiomediasta:

http://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/2014/04/18/sunnuntaisuomalainen-suomelle-ja-natolle-sopimus-joka-helpottaa-sotilaallisen-avun-vastaanottamista

http://m.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288730215738.html


http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014082818607767_ul.shtml

http://www.hs.fi/politiikka/a1399604612959


Kriisivarastojen myynti ja Kreikan keinotekoinen huijaus-kriisi:
http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/226069-kriisiajan-vilja-ja-oljyvarastot-pienevat-hs-valtio-saa-300-miljoonan-myyntitulot


http://www.taloussanomat.fi/jan-hurri/2012/09/30/nain-suomenkin-pulittama-hataraha-kiertaa-pankeille/201238815/12

32

192

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • Punikkia kuonoon

        Läskiks meni sitten tuokin punikkien vuohotus.


    • asdasdasdasas
    • Kukittaja

      Asiasta pitäisi ehdottomasti järjestää vastamielenosoitus, että emme anna väärää kuvaa tahtotilastamme.

      Naapurimaamme johtojengi on nyt erittäin häikäilemätöntä. He omivat valtion rahat ja käyttävät jäljelle jääneet sotakalustoon ja sotaan. Venäjän kansan pitäisi tehdä vallankumous, heittää nuo vanhat KGB:n gangsterit pois ja modernisoida yhteiskuntansa. Sitten me emme tarvitsisi Natoa, mutta se ei tapahdu hetkessä.

      • Pidetään Suomi rauhassa

        Hyvä tehkää mielipiteemme selväksi! Harmi etten pääse! Kiitos linkistä:)


      • natoeisuomeen

    • hav.2

      Kyllä Naton laivojen pitäisi pysyä pois Suomesta.
      Riittää kun meidän omat pöljät kaivaa verta nenästään.
      On se todella lyhytnäköistä veljeillä jenkkien kanssa, kun se ei auta mitään mahdollisen sodan syttyessä lännen ja idän välillä, päin vastoin.
      Nyt tarvittaisiin viisaita miehiä ja naisia, jotka rohkeasti menisivät henkilökohtaisesti keskustelemaan Venäjän johtajien kanssa. Ei se auta, jos vain rajan yli huudellaan hävyttömyyksiä, kuten aikoinaan asemasodan aikana, vaan henkilökohtaiset kontaktit ovat parhaita. Emme saa sitoa maatamme niin Saksaan ja EU:hun, että se vaarantaa olemassaolomme.

      • Nato tarvitaan

        Ei tässä ole mistää jenkki-veljeilystä kyse vaan Eurooppalaisten teollisuusmaiden yhteisestä puolustuksesta. Kalusto ja miehistö on nyt pidettävä kunnossa, että saamme elää rauhassa Putinin päähänpistoilta ja oikuilta.


    • HAH HAH

      80 000 ihmistä toivottaa Nato-laivat tervetulleiksi Turkuun, muutama hassu mielenosoittaja on pelkkä osoitus demokratian toimivuudesta. Nato-kumppanimme on oikein tyytväinen.

      • 3Timo

        Turku EI OLE koko Suomi! :)
        Ååbulaiset on muutenki enemmän ku puoli-börjejä (joihin ei o muutenka mitää luottamista), jossa NATO kannatus onki suurempaa ku suomalaisten keskuudessa! ;) Hilaas se laivastos jonnee Jyväskylää ni katotaa kuin moni toitottaa ne tervetulleeks? :)


      • se on jämpti
        3Timo kirjoitti:

        Turku EI OLE koko Suomi! :)
        Ååbulaiset on muutenki enemmän ku puoli-börjejä (joihin ei o muutenka mitää luottamista), jossa NATO kannatus onki suurempaa ku suomalaisten keskuudessa! ;) Hilaas se laivastos jonnee Jyväskylää ni katotaa kuin moni toitottaa ne tervetulleeks? :)

        Täällä ei natukoita kaivata prkl!


    • EI Natolle VAS

      Selkeä, suuri enemmistö Suomen ja Ruotsin kansoista, vastustaa ehdottomasti veropakolaiseliitin sotilasliittoa / Jenkkien asebisneksiä, epädemokraattista, mielivaltaista, lapsia ja siviilejä murhaavaa sotilasliittoa.

      http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/98416071/il-suomalaiset-antoivat-hallitukselle-heikon-arvosanan

      Kiitos avauksesta ja linkeistä ! Toivottavasti mahdollisimman paljon ihmisiä pääsee paikalle. Nyt on aika nousta vastarintaan, veropakolaiseliitin mielivaltaa vastaan.

      Jo 70 vuotta Hyvää Rauhanaikaa Suomessa LIITTOUTUMATTOMUUDEN ansiosta, Venäjän naapurissa. Sille jatkoa saadaan, äänestämällä Vasemmistohallitus.

      • KYLLÄ NATO-yhteistyö

        Huomasitko, että Neuvostoliitto muuttui Venäjäksi? Venäjä eroaa Neuvostoliitosta siten, että siellä on pieni ja arvaamaton porukka jotka kahmivat valtion rahat ja tekevät päätökset. Niiden kanssa ei voi neuvotella kuten ennen. Rauhaan tarvitaan nyt entistä parempi puolustus.


    • YlittivätValtuutensa

      Suomen kansa on selvästi osoittanut ettei se halua sitoutua mihinkään sotilasliittoon joten solmimalla isäntämaa-sopimuksen poliitikot ylittivät valtuutensa, asiasta olisi pitänyt järjestää kansanäänestys.

      • NATO = MAANPETOS

        Syytteet kansan- ja maanpettureille ja Valtakunnanoikeuteen. Harmittelu ei riitä, pitää tehdä tekoja. Suomen lakeja ja kansaa vastaan on rikottu - siitä pitää seurata rangaistus.

        http://www.kansanuutiset.fi/mielipiteet/nakokulma/3222210/koulutettuja-ammattilaisia-vai-facebook-ahtaajia

        Nyt tarvitaan vahva Vasemmistohallitus, jossa pysäytetään äärioikeiston mielivalta. Kansan nimissä puhumiseen tarvitaan, kansan enemmistö lupa, sitä ei nykyhallituksella ole. Kokoomuksen kannatus Suomessa on 7%:n luokkaa, eli marginaalia.


    • Vili Jonkka

      tottakai on tärkeetä eroavat mielipiteet tästäkin asiasta.. mut mitään hätää meillä ei olis hyvän kauppasuhdemaan venäjän kanssa, ilman näitä natohärpätyksiä, ilman niitä pakotteita, jotka eivät koske pelkästään venäjää vaan myös suomen vientiä.. venäjä osakseen tarvitsee meitä ja me tarvitsemme venäjää ihan helvetisti enemmän kuin atlantin toisella puolella majailevaa usa. usd on romauttanut ison osaa maailman valuutoista, usd on sidoksissa euroon ja usd on osasyy siihen, miksi suomessa kaikki menee päin helvettiä.

      rupla ja jeni on monen taloustutkijan mielestä noususuhtanteessa, eikä mikään ihme.. koska maailman suurimpaan valuuttaan usd verrattuna, se ei olis hirveen vaikeeta. usa on ollut lamassa ja inflaatiossa viimeiset 100vuotta valtionpäiden ja pankkien illuusion ylläpitämänä, illuusion, joka väittää ihmisille, kansalle, ei pelkästään usan kansalle vaan kaikkien maailman valtioiden kansoille, että usd on viellä voimallinen valuutta.

      jo riittää kusettaminen.. jo riittää ihmisten peseminen valtamediaa käyttäen.. isoin ase ei suinkaan ole atomipommi, ei ydinsukellusvene, jonka torpeedojen kantomatka on kilometrejä, isoin ase maailmassa on valtamedia.. ja ihmisten olisi aika sylkee ruohot vittuun lopettaa märehtiminen, ottaa ämpäri päästään ja ruveta katsomaan miten asiat oikeasti menee, eikä miten valtamedia sen sanoo. se on mieletöntä, ettei mitään lakeja, sopimuksia, historiaa, nykyisyyttä, tosiasioita ja faktoja lueta vaan jotain hemmetin iltalehtee.. oon ite tehny propagandameemejä se on kivaa, koska ihmiset nielee sen.. kyllä, suurin osa propagandasta mitä itse olen koemielessä ihmisille tehnyt, on nielty, uskottu ja sanottu eteenpäin. kuvat ei kerro mitään, faktat kertovat.

      meillä on ollut kauppasuhteet, hyvät kauppasuhteet venäjälle.. rakennuksen puolella, lihan vienti, meijerituotteiden vienti, tiepäällystys ja merkkaus, ynnä muut listassa, joka on pidempi kuin naton sotalaivat kaikki jos laitettais peräkkäin.. tärkeys venäjän kanssa puolueettomiin toimiin kauppayhteydet kaikki on suuremmat kuin alexander stubbin hampaat.

      nyt on aika herätä.. venäjä ei halua viedä kauppakumppaniaan sotaan.. nato tekee sen teidän sotahullujen puolesta.. katsokaa vaikka.. lukekaa, ottakaa selvää, ennen kun teette mielipiteenne.. on hurjaa ajatellakin, miten sinisilmäisesti ja leppoisin perustein mielipiteet luodaan..

      siispä viimeiseen kysymykseen ihmiset: luotteko te mielipiteenne vai päättääkö media teidän puolesta? mistä teidän mielipide on lähtenyt? mitä muuta tietoa ja näkökulmaa haette asiaan kuin il, hs, yle?

      ei pahaa.. Kiitos!

      • Vili Jonkka

        kauppasuhteet on jo heitetty asenteellisesti helvettiin. me ollaan tehty 100miljardia persettä ja meidän johto kelaa, että toimi asiaan on tyrehdyttää kauppasuhteet ja välit venäjän kanssa.. venäjän jolta tulee suurin osa suomen talojen lämmitykseen menevästä kaasusta tulee.. natoon mennessä meidät velvoitetaan ostamaan sotakalustoa natolta, natoon mentäessä mitä varmemmin venäjä se iso ja pelottava maa, sulkee kaasuhanat, sulkee rajansa ja sanoo, teillä on kauppakumppani atlantin toisella puolella.. jos yhtään olette talouteen ja rahaliikenteeseen perehtyneet, tiedätte varmaan mitä se tarkoittaa? lisää persettä.. miten nato meidät palkitsisi meidän liityttyä siihen? sodalla kauppakumppanimme ja kaasunlähteemme kanssa.


      • Vili Jonkka
        Vili Jonkka kirjoitti:

        kauppasuhteet on jo heitetty asenteellisesti helvettiin. me ollaan tehty 100miljardia persettä ja meidän johto kelaa, että toimi asiaan on tyrehdyttää kauppasuhteet ja välit venäjän kanssa.. venäjän jolta tulee suurin osa suomen talojen lämmitykseen menevästä kaasusta tulee.. natoon mennessä meidät velvoitetaan ostamaan sotakalustoa natolta, natoon mentäessä mitä varmemmin venäjä se iso ja pelottava maa, sulkee kaasuhanat, sulkee rajansa ja sanoo, teillä on kauppakumppani atlantin toisella puolella.. jos yhtään olette talouteen ja rahaliikenteeseen perehtyneet, tiedätte varmaan mitä se tarkoittaa? lisää persettä.. miten nato meidät palkitsisi meidän liityttyä siihen? sodalla kauppakumppanimme ja kaasunlähteemme kanssa.

        onko venäjä sanonut.. onko venäjä viittonut, onko venäjä viestinyt, että ne haluaisi suomeen, että ne haluaisi romahduttaa maan, joka on läheisessä suhteessa omaan maahansa.. mä en oo ainakaa törmänny tähän.. en sen jälkeen kun tuli pakotteet, nato.. venäjä on sanonut vain.. jos nato saa suomen, niin voi alkaa sota venäjän puolesta.. sen voi näyttää yksinkertaisella kartalla, joka näyttää viimesten 10-20 vuoden naton siirtymisen lähemmäks naton itä-rajaa ja länsirajaahan on iso osa jo vallattu. venäjä jopa luopui rahapulassaan alaskasta usalle.. aika reilua mun mielestä. venäjä antoi vuonna nakki konferensissa finlandiatalolla usalle luvan mennä afganistaniin (mikä oli propagandoin viety sota... siitäkin saa selvää varmasti kun ottaa selvää hyvät ihmiset.) miksi venäjän piti antaa lupa usalle, siksi, että afganistan sattuu olemaan lähellä venäjää.. venäjä lupasi tuolloin, ettei mene puuttumaan usan toimintaan.. usan joka sattuu puuttumaan jokaisen asioihin..

        venäjä, iso paha venäjä.. georgia, ukraina.. usa toi mitä venäjä kertaa 10 helposti.. ja venäjä on se raiskaaja venäjä on se polttaja ja tuhoaja, vaikka nato on jokaisessa kiistassa mitä maailmalla on mukana.. eikö se ole aivopesun hieno tulos miettiä, että mietitään, että venäjä on ainut iso paha susi?


      • ryssähiljaa
        Vili Jonkka kirjoitti:

        onko venäjä sanonut.. onko venäjä viittonut, onko venäjä viestinyt, että ne haluaisi suomeen, että ne haluaisi romahduttaa maan, joka on läheisessä suhteessa omaan maahansa.. mä en oo ainakaa törmänny tähän.. en sen jälkeen kun tuli pakotteet, nato.. venäjä on sanonut vain.. jos nato saa suomen, niin voi alkaa sota venäjän puolesta.. sen voi näyttää yksinkertaisella kartalla, joka näyttää viimesten 10-20 vuoden naton siirtymisen lähemmäks naton itä-rajaa ja länsirajaahan on iso osa jo vallattu. venäjä jopa luopui rahapulassaan alaskasta usalle.. aika reilua mun mielestä. venäjä antoi vuonna nakki konferensissa finlandiatalolla usalle luvan mennä afganistaniin (mikä oli propagandoin viety sota... siitäkin saa selvää varmasti kun ottaa selvää hyvät ihmiset.) miksi venäjän piti antaa lupa usalle, siksi, että afganistan sattuu olemaan lähellä venäjää.. venäjä lupasi tuolloin, ettei mene puuttumaan usan toimintaan.. usan joka sattuu puuttumaan jokaisen asioihin..

        venäjä, iso paha venäjä.. georgia, ukraina.. usa toi mitä venäjä kertaa 10 helposti.. ja venäjä on se raiskaaja venäjä on se polttaja ja tuhoaja, vaikka nato on jokaisessa kiistassa mitä maailmalla on mukana.. eikö se ole aivopesun hieno tulos miettiä, että mietitään, että venäjä on ainut iso paha susi?

        Et saa kannatusta vaikka kuinka paljon plussailisit typeriä viestejäsi.


      • A-luokan mies
        ryssähiljaa kirjoitti:

        Et saa kannatusta vaikka kuinka paljon plussailisit typeriä viestejäsi.

        Ja verta kuolaavaa örkkiä se vain vituttaa suunnattomasti aina kun kaikki eivät komppaakaan hänen sotimis-, tappamis- ja raiskaamisfantasioitaan. No onneksi tuon kaliberin jätkät kuolevat ensimmäisten joukoissa, jos yli päätään ovat rintama kelpoista materiaalia.


      • Vili Jonkka
        ryssähiljaa kirjoitti:

        Et saa kannatusta vaikka kuinka paljon plussailisit typeriä viestejäsi.

        no en oo plussaillu sitä yhtään ja mulla on paljon kannatusta muualla kuin suoli24 trollien tyyssijassa


    • KYLLÄ VASEMMISTOLLE

      Aloituksessa ainut hyvä asia on natovastaisuus, äärioikeiston Teekutsuliikkeelle ei kenenkään kannata peukuttaa, edes vahingossa, sillä se on kansan- ja maanpetos, veropakolaiseliitin keino jymäyttää kansaa, kuten tekivät PetosjytkyKokoomuksella.

      http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/98416154/stubb-ylelle-isantamaasopimus-vahvistaa-suomen-ja-naton-suhdetta

      Suomen työväestön, tavallisen kansan ainut mahdollisuus vastustaa äärioikeistosairautta ja sen kuolemaa kylvävää natoa, on äänestää Suomen Vasemmistoliitto hallitukseen.

    • bulletPskull

      Россия без путина!
      Россия без путина!

    • RAUHA EI NATOLLE VAS
    • sivistymätön

      "Sopimus ei sido Suomen kansaa koska sen on allekirjoittanut laiton hallitus joten se sitoo vain tätä laitonta hallitusta.
      Kun olemme saaneet oikeusprosessin mm. maanpetturuudesta ja valtionpetoksesta loppuun, syylliset joutuvat vastuuseen ja Suomeen palautetaan laillinen hallitus."

      Osaako joku kertoa, millä perusteella hallitus on laiton? Tai paremminkin, mitä vaaditaan että hallitus on laillinen?

    • Ei kammppaniaa ?!?

      RKP:n puolustusministeri Carl Haglund väittää ettei naton sotilasliitto ole edes aloittanut minkäänlaista kamppanjointia Suomessa. Jos sotilasliitto nato ei ole kamppanjoinut omasta puolestaan niin kuka tai ketkä ovat toistuvien ja vonkaavien natogalluboinin takana?

    • kampanja menossa

      Jopa tälläkin palstalla on maksettuja naton poikia, jotka vielä peukuttavat omat viestinsä..

      • Moskovan Tiltuhan se

      • eisairastasaa nauraa
        Moskovan Tiltuhan se kirjoitti:

        naamarin takana vanha nainen.
        Kuunnelkaa miten kylähullu kiihottaa mielenosoitukseen kommunisti tovereitaan!

        https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=92gN8aEo4AE#t=518
        -

        Tossa yllä videossa se palstahäirikkö venäjänkätyri vouhottaa,
        samat jutut kuin se palstoille oksentaa, seonnut ihmisparka!


    • viisas Venäjä

      Nyt se tuli itse Venäjän presidentin suusta, että Itä-Ukrainasta osavaltio.
      Olen tätä samaa tolkuttanut jo kuukausia näillä palstoilla. On aivan selvää, että Ukrainaan tulisi rauha välittömästi, jos tällainen päätös tehtäisiin.
      Näyttää valitettavasti kuitenkin siltä, että lännen tukeman laittoman hallituksen on vaikea lähteä rauhan tielle ja ottaa tosiasiat huomioon ja hyväksyä ne.
      Miksi panna koko maa matalaksi, kun olisi käsillä ratkaisu, joka olisi hyväksi myös Ukrainan kansalle, joka on aika tavalla kahtia jakautunut aikaisemman historiansa takia.

      • rajanoikaisu suunnit

        Entä onko Suomi seuraava osavaltio, kokonaan vai itäpuoli Karjalan ja Petsamon lisäksi?


      • ei muuta

        Viisas havainto.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      247
      4042
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2348
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2056
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      96
      1719
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1327
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1307
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1262
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe