Vantaan takseja ei liikennesäännöt koske ?

20+16

Ajan päivittäin työmatkani vantaalla lentokentän läheisyydessä. Tuntuu että siellä ajavia takseja ei liikennesäännöt koske.
Jos ajan itse rajoitusten mukaan niin taksit roikkuvat kiinni takapuskurissa ja tekevät hulluja ohituksia. Kiertoliittymissä ja kaksikaistaisilla teillä kiilaillaan. Kolmion takaa tullaan surutta eteen. Kaahataan ylinopeutta ja kävelijöistä ei välitetä mitään.
Hienoa vantaan taksit, todella ammattimaista toimintaa. Tiedän etten ole ainut joka asiasta valittaa.

9

195

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Linja 154 allways

      Ajan päivittäin työkseni pääkaupunkiseudulla. Tuntuu että täällä ajavia siviilejä ei liikennesäännöt koske.
      Jos ajan itse rajoitusten mukaan niin siviilit roikkuvat kiinni takapuskurissa ja tekevät hulluja ohituksia. Kiertoliittymissä ja kaksikaistaisilla teillä kiilaillaan. Kolmion takaa tullaan surutta eteen. Kaahataan ylinopeutta ja kävelijöistä ei välitetä mitään.
      Hienoa, todella tyypillistä toimintaa teiltä. Tiedän etten ole ainut joka asiasta valittaa.
      Taksit osaavat antaa tietä ja jättää rakoja jonoihin, että pääsen bussillani väleihin. He eivät roiku puskurissani kiinni, sillä ymmärtävät huomattavasti paremmin miten liikenne toimii kuin normaalit kansalaiset työmatkoillaan. Ovathan taksit ja bussit koko ajan liikenteessä kun konttorirotat ovat työpöytiensä takana kirjoittamassa tänne palstalle kuinka taksi ei käyttänyt vilkkua, kuten häntä edeltävät kymmenet siviilit ei myöskään, mikä sattuu tosin unohtumaan kirjotuksesta.

    • 8+3

      Kannattaa varmaan soittaa poliisille, jos lakia rikotaan.

    • 20+6

      Meillä on työporukan kesken juteltu ja sovittiin että tästä lähtien aina kun taksit sikailee niin otetaan taksin numero ylös ja ilmoitetaan siitä taksiliittoon ja taksitarkastajalle. Meillä on useita satoja työntekijöitä yhtiössä sekä paljon yhteistötä ja ystäviä ilmailualan ja lentokentän läheisyydessä olevissa yhtiöissä joihin myöskin levitämme sanomaa ja pyydämme heitä yhteistyöhön.
      Kun valituksia tulee tarpeeksi niin jonkin tahon tai viranomaisen on pakko alkaa tarkkailemaan taksien käytöstä. Sitä kautta kaikkien turvallisuus paranee.

      • AYLL-10000

        En ole taksikuski, mutta pakko sanoa että ei minulla heidän ajamisestaan valittamista. Sen enempää kentän läheisyydessä kuin muuallakaan. Yleisesti ottaen taksit näyttävät esim. vilkkua poistuessaan liikenneympyrästä ja huomioivat kevyen liikenteen paremmin kuin siviiliautoilijat. Ajavat sujuvasti, eivät tee ylioptimistisia kaistanvaihtoja jne. Mistä lähtien sujuvaa ajamista on kutsuttu sikailuksi?? Sen sijaan monen siviilisutoilijan suorituksia voi kuvata Junnu Vainion biisillä "sanat eivät riitä kertomaan"


      • 1kuski

        Hankkikaa oikeasti elämä... Ja luuletko että viranomaista kiinnostaa, jos pari tyyppiä soittaa ja sanoo, että taksi ajoi 5km/h ylinopeutta? Siviiliautoilijoista löytyy muutenkin eniten törttöilijöitä....


      • Esaaaaaaaaaaaaaaaa

        Hieno idea!Mahtaa olla mukavaa porukkaa teillä töissä...Intrum Justitia?


    • Riku

      "Mistä lähtien sujuvaa ajamista on kutsuttu sikailuksi?? "
      Siitä lähtien kun Suomeen rantautui liikenneministeriön, trafin ja liikkuvan poliisin masinoiman "nopeus tappaa" - aivopesun seurauksena hidastelun ja jonossa ajamisen kulttuuri. Nykyään esim. Tuusulantiellä on tilanne se, että jos satasen alueella joku vetää letkaa kahdeksaakymppiä, niin muut tulevat perässä kuin köyhän talon possut, ja tietysti suomalaiseen tyyliin puskuri puskurissa kiinni. Suurin piirtein ainoat ketkä ymmärtävät mennä ohitse jonon kärjessä ajavasta matelijasta ovat taksikuskit ja harvat siviiliautoilijat. Ja siinä jonossa vilkkuvat jarruvalot vähän väliä, kun ajauduttu liian lähelle edellä ajavaa, mutta ei ymmärretä/uskalleta mennä ohitse.

    • Tolppa-apina

      Eihän taksisuhareilta nyt voi muuta odottaakaan. Mull on isännän vulva alla ja mähän vittu ajan niinku haluun et saan keikkaa ja liksaa sen 10% tuotosta nii pitää vetää täysii kokoajan

    • vantaan tauti

      vantaan taksit on poliisien kanssa hyviä kavereita varmaan nauravat yhteisessä kahviossa teidän tekemisistä valituksista. Näin kerran kun vantaan tarkastaja pysäytteli ilmakehällä poliisin kanssa helsinkiläisiä takseja ja päästivät vantaalaiset ohitse. Näin vantaalla taksitarkastaja on saanut poliisin valtuudet ja pitää varmasti vantaalaisten taksien puolta sori vaan kyttääjät :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5118
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3347
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1482
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1317
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1026
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      928
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe