Oletteko toisten sielunkumppaneita?

yöutelu

Tuntuuko siltä?

35

949

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joskusennen

      Tuntui.

    • nainen.

      Ei, hänellä ei ole sielua.

    • Aika näyttää

      Tuntuu, mutta en ole enää naiivi.

    • Eipä taideta olla...

      Tuntui, kunnes kuulin hänen suhtautumisensa minuun.

      • kunhan kysyn

        joka on mitä?


    • SIELUKKAITA

      VARMAAN OLEMME JA SYVÄSTI POHDISKELIJOITA MOLEMMAT

    • Ensimmäiset kysymyks

      Voiskohan joku mulle oikeasti kertoa mitä on sielunkumppanuus? Matkalla elämästä toiseen? Tunnistamista siitä, että täällä sitä nyt taas ollaan samassa elämässä? Ai, sulla on tällä kertaa tällainen elämä, mahtavaa! (Harmi ettei voida olla yhdessä). Ihan kuin mä tuntisin sut entuudestaan, mitäs tehtiinkään edellisessä elämässä? (Pelattiin shakkia?) Pitäiskö meidän olla yhdessä? (Kaikesta huolimatta). Olisiko se jotenkin erilaista "tavalliseen suhteeseen" verrattuna? Mitä menetän jos päästän sielunkumppannin karkuun? Unohdanko häntä koskaan?

    • naiselle-.

      Olemme. Kyllä.

      • miehelle1

        Niinpä


    • suurin niistä on rak

      Sielunkumppanuudella eri ihmiset tuntuvat tarkoittavan eri asioita. Olisi mielenkiintoista tietää, mitä hän ajattelee siitä ja mitä sillä tarkoittaa.

      Itse uskon jonkinlaiseen sielunkumppanuuteen ja siihen, ettei sielunkumppaneita ole välttämättä aina tarkoitettu elämään koko elämäänsä yhdessä.

    • twin flame
      • Hulluksi tulossa

        Luin tuon jutun kaksoisliekistä. En tiedä uskonko tuollaista "hölynpölyä" mutta tämän miehen kohdalla se on tuntunut juuri tuolta. Todennäköisesti olen vain sekoamassa. :) Sitä haluaa uskoa että se on jotain suurempaa, muuten tässä ei ole mitään järkeä. Täällä palstalla pyöriminenkin on täysin järjenvastaista hommaa.


      • suurin niistä on rak

        Olen ennenkin noita kaksoisliekkijuttuja lukenut... ennemmin sanoisin, että sielunkumppaneita ollaan hänen kanssa, jos nyt omaa ajatustani sielunkumppanuudesta mietin.

        Ylipäätään en oikein usko tuollaiseen, että joku ihminen saa itseni tuntemaan kokonaiseksi. Kyllä se kokonaisuus täytyy tulla jo ihan omana itsenään.


      • flkgnrjiohrio

    • Haamu!

      Mä olen sielunkumppani, soul mate, mun uuden tyttöystävän kanssa. Reilu 2 kk ollaan tunnettu. Sen yhteyden tunnistaa toisessa yllättävän nopeasti ja se tuntuu ihan fyysisesti ylävatsassa mulla. Onhan se rakastumistakin. Erossa oleminen on melkein fyysistä kipua. Rakastelu ja pussailu mailman upeinta! Nyt kun olen löytänyt sen oikean, en voisi kuvitellakaan olevani kenenkään toisen kanssa. Haluan säästää itseni vain hänelle!

      • Ootko tosissas?

        Noinhan aina suhteet alkaa :)

        No, onnea teille, olitte sitten sielunkumppaneita tai ette.


      • äläs nyt
        Ootko tosissas? kirjoitti:

        Noinhan aina suhteet alkaa :)

        No, onnea teille, olitte sitten sielunkumppaneita tai ette.

        eihän ala, no ei todellakaan kaikkien kanssa ala noin......!!!


    • elämä on ja silleen

      joo ...... ja lehmätkin lentää.

      Ainahan se tuntuu siltä. Ihastus. Rakkaus. Rakastuminen.

      kunnes ne vuodet vierivät...

    • ennen tuntui

      ei enää.

    • välit on poikki.

      Kai minä jotain sen kaltaista luulin, mutta...

    • 8 ½

      Olemme kumpikin vanhoja sieluja, eläneet kauan, nähneet paljon, mutta tämä on ehkä ensimmäinen elämämme ns. yhdessä. En muista häntä aiemmista elämistäni, haluaisin kyllä, mutta mitään vahvoja muistoja ei ole tullut - vain ajatuksia, jotka ovat ehkä enemmän omaa mielikuvitustani. Ei mitään karman painolastia, joka tulisi sovittaa.

      Mutta silti on kuin olisimme aina tunteneet toisemme ja ehkä nyt jokin joka alkoi jo kauan kauan sitten, saa vihdoin täyttymyksensä? Ja mitä sen jälkeen? Rauha? Vapaus?

      • vanha nainen

        Samoin. Ei lisättävää.


    • väite..

      Voi olla hyvinkin paikkaansa pitävä

      • väite..

        Mitä se käytännössä tarkoittaa, tiettyä luonteenpiirrettä, jotain syvintä olemusta mikä kummassakin on, vaikka muuten elämä olisi mennyt eri reittejä. ?


    • jaa-a

      Kaksoisliekki in my ass.On ominaisuuksia, sitten on oikeaa ihastumista ja pelkkää mieltymystä. Ehkä jotenkin pystyn uskomaan sielunkumppanuuteen, mutta eihän toinen toisen läpi näe. Ei se silti estä kyllästymistä vaikka kuinka toista lukisi kuin avointa kirjaa. Rakastelu. Ehkä toiset ovat herkempiä rakastelijoita, fiiliksien hakijoita kuin toiset, avainsana; erilainen seksuaalisuus. Kukakin varmaan rakastelee häntä johon on kulloinkin ihastunut eikö?Energia, sen on parempi olla aina hyvää, kilpailullinen tai outo energia viestii jostain muusta, ettei pidä toisen piirteistä, ei luota, omat ongelmat. Samaa huttua kaikki paska...

    • kaunosielu

      Joihinkin, tosi harvoihin, voi tuntea yhteyden heti ensi katseesta lähtien. Voi olla pelkkää ystäväainesta tai sitten suhdeainesta. Mut se kemia tulee välittömästi. Suuri rakkaus tuntuu ja näkyy eri tavalla. Se tuntuu ja näkyy jossain sielun pohjalla saakka. :)

    • sielunkumppaneita to

      Vasta luin jostain kirjasta että kukaan meistä ei valitse väärää kumppania. He ovat aina toisilleen juuri ne oikeat. MIiten elämä sitten joskus erottaa toisistaan on aivan oma vikamme.
      Yleensä lapsiperheessä aika on rajallinen parisuhteelle. Ei keskustelle niin kuin suhteen alussa. Kiire, rahahuolet ym. etäännyttävät toistaan.
      Näin suhteen väliin pääsee "livahtamaan " joku ulkopuolinen. Aika on otollinen uudelle rakkaudelle vaikka se vanhakin olisi siellä piilossa. Sen kaivaminen on vaan työläämpää kuin sen uuden alku.

      • jaa?

        Päteeköhän tuo enää nykyään kun hormoniehkäisyhän sekoittaa parinvalintaa kuten myös karvattomuus? Eli ei enää haisteta niitä optimaalisia kumppaneita vaan haksahdetaan vääriin.


      • oon tuota miettinyt
        jaa? kirjoitti:

        Päteeköhän tuo enää nykyään kun hormoniehkäisyhän sekoittaa parinvalintaa kuten myös karvattomuus? Eli ei enää haisteta niitä optimaalisia kumppaneita vaan haksahdetaan vääriin.

        Heh hee, en ole vuosikausiin käyttänyt hormonaalista ehkäisyä, taidettiin päästä hänen kanssaan pakollisessa lähikontaktissa pahimmoilleen haistamaan juuri ne mätsäävät tekijät... Parisuhteessa olevien pitäisi siis ehdottomasti pitäytyä hormonien vaikutusvallassa ;).


    • 5+16

      Tiedän myös tapauksia jossa mennään naimisiin ilman rakkautta koska on esim. lapsi tulossa tai yksinjäämisen pelosta. Rakkautta mitä ei ole koskaan ollut, ei voi herättää henkiin. Kun kolmas osapuoli tulee suhteeseen, on luonnollista että ihminen haluaa rakastaa eikä jää rakkaudettomaan suhteeseen puolisonsa kanssa.

      • olet lapsellinen

        Lapsi hyvä syy yrittää, perheeseen vain muutama mahdollisuus ei rajattomia, iksi joku perheensä hylkäisi ei tosissaan yrittäisi? yksinäisyyskin voi olla syy, ja se että on jotain yhteistä, kumppanuus, kaverit, mikä sinä olet sanomaan yksioikoisesti miksi joku menee, miksi ei, jäitkö itse ilman, veikö toinen omasi?


    • se toinen

      No ollaan toki.

    • pöh...........

      Ei tunnu.

    • tsuppaduippadaa

      Niin ylhäällä kuin alhaallakin, henkisesti kaksoinen ;)

    • yökastelu

      luin väärin :)

      Ei tunnu siltä, mutta jos oikein vahvasti tuntee, etäisyydet sulaa, toinen ihminen on aivan iholla ja ihon alla. Se on karseeta ja kivaa samaan aikaan. Sielunkumppanuusjuttu on kärsinyt inflaation, vaikka periaatteessa sitähän se on, harvoin sitä niin lähellä on kenenkään kanssa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      247
      4042
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2348
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2056
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      96
      1719
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1327
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1307
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1262
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe