kani EI ole HÄKKIELÄIN!

eihäkkiin

Kani, yksi väärin ymmrretyisyä eläimistä. Kanin pitäisi saada juosta vapaana talossa, tai parempi vaihtoehto on aitaus, tilava aitaus. Jos et ole vaömis tekemään kanin elämästä parempaa, kuin häkkielämä, tee palvelus, ja älä ota kania!!

12

164

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kysymyskani

      Mm m,

    • kysymyskani

      Mm m,

    • leijonalupanomistaja

      tuosta otsikosta puheenollen, itselläni on kani, joka saa pääsääntöisesti juosta vapaana (paitsi öisin), mutta yhdellä tutulla on kani, joka saa päivässä juosta vapaana sen 15-30min (muuten häkissä/käsittelyssä), niin ajattelin teiltä ihmiset kysyä että kuinka pitkään kanin pitäisi antaa juoksennella vapaana päivässä? :)

      • Oma kanini asui aina vapaana, ja mielestäni se oli ainoa oikeasti hyvä ratkaisu. Kukapa laittaisi kissan tai koirankaan asumaan häkkiin suurimmaksi osaksi elämästään? Toinen järkevä vaihtoehto on iso aitaus. Jos nyt väkisin kania on häkissä pidettävä, niin hyvä olisi pitää vapaana ainakin silloin kun on kotona vahtimassa. Vaikka joku 6 tuntia kuulostaa tosi hyvältä ulkoilulta, kun ajattelee kääntäen, niin 18 tuntia häkissä tekemättä mitään ei olekaan niin hyvän kuuloinen ratkaisu.


      • pupumursuxx

        Minun kanini asuvat yöt häkeissä, jotka ovat 200 x 250cm, ja aamulla n. Klo7-9 päästän ne juoksemaan aitauksiin jotka ovat noin 30neliömetriä. Illalla n. Klo 9 laitan kanit taas häkkeihin :)


    • yhdessä paras

      Kissakin viettää aikaa enemmän nukkuen kuin kani, tulisiko silti mieleen pistää kissa häkkiin? Johdot ym. vaaralliset piiloon ja pupu mukaan elämään siinä kuin muukin perhe, niin on kaikilla mukavampaa!

      • APUA!!

        Kaverillani on kani joka ei saa käydä melkein koskaan häkin ulkopuolella paitsi joskus ehkä 2x2 metriä pitkässä ulkoaitaiksessa ja lasten sylissä ja heiteltävänä kirjaimellisesti siellä kanit lentelee kuin pallot tytöltä toiselle kani toimii myös nukkena jota puetaan ja meikataan (pupu on kuin lasten lelu) Alussa häkki siivottiin välillä mutta nyt se on jatkuvasti täynnä jätöksiä kani siis elää oman ulosteensa päällä.. Ruokaakaan se ei juuri saa joskus perheen äiti sanoo lapsille että käykää nyt keräämässä sille pupulle ulkoota heinää ja ne nyppii sieltä tukun ja siinä on päivän ruoka.. Olen myös nähnyt päiviä jolloin ei tipu ruokaa ollenkaan. Miten se kani on vielä ylipäätään hengissä? APUA! Mitä voin tehdä!!?


      • Suojelupoliisi

        Minun puolestani kaikki kissat saisi laittaa häkkiin ja kanit aitauksiin. Olen asunut eri maissa ja joka paikassa on sama ongelma: kissat laukkaa missä sattuu ja kukaan ei niistä kunnolla huolehdi. Kissanomistajille koulutus pakolliseksi.

        Oma kääpiökani on itse tehdyssä häkissä ja ulkoilee sitten 3-5 tuntia päivässä, häkki on tosin iso ja siinä on kolme kerrosta (entinen iso kirjahylly, syvyys n. 60 senttiä.


      • pikkulapsiltakanitpois

        Siis heittelevät kania :o tommosilta pikku p..ka kakaroilta kanit pois...pitäskö munki alkaa heittelee pikku lapsii ulkona ei oikee tuu mieleen enkä edes haluis heitellä ketään :o siis että pistää vihaks ku vanhemmat liian helposti suostuu tommoseen, kani pois tuommosilta äkkiä!


    • gamoon

      Oot huono kaniihminen kani on,todellakin häkkieläin meidän kanit on,häkis aina

      • KaniRaka

        Minun mielestä yö on maksimi aika minkä kania voi pitää häkissä. Eikä siksikää aikaa häkiksi riitä mikään 120x60


      • Anonyymi

        Hei kania ei todellakaan missään nimessä saa pitää yksin meidän kani on aina vapaana kesällä isossa vanhassa hevosen karsinassa ja saa käydä välillä ulkona ja talvella kani on eteisessä 2m×3m kokoinen eteinen ja viihtyy hyvin ja yöt on häkissä ja kani pitää suurimman osan elämästä olla vapaana ei suustakaan ois kiva olla häkissä ja hyppiä liikkua päivässä pari hyppyä EI uskokaa kaikki ei kanin oo hyvä olla SINÄ JOKA KOMMENTOIT ETTÄ KANIEN PITÄÄ OLLA AINA HÄKISSÄ JA HAUKKU TOTA HUONOKSI KANIN OMISTAJAKSI niin olet itse se huono kanin omistaja


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5025
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3297
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1432
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1275
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      977
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      229
      764
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe