ABC-liikennevalot osa 932312171024

Valoja päälle

On kyllä uskomatonta miten näin huonosti toimivat valot ovat tämän kokoisessa tuppukylässä riesana. Ehkä nuo valot on ihan ok ruuhka aikaan, mutta että aamulla klo 6 kun ei ole liikennettä juuri lainkaan.

Töiden takia olen joutunut käyttämään joka aamu klo 6 tuota reittiä nyt muutaman kuukauden ajan. Ja lähes joka aamu homma menee samalla kaavalla:

- Ajat keskustan suunnalta tarkoituksena kääntyä forssan suuntaan. Valot palavat vasemmalla kääntyville vihreinä. 50 metriä ennen valot vaihtuvat punaisiksi. Vihreä palaa oikealle kääntyville vaikka liikennettä ei ole lainkaan. Seuraavaksi nämä menevät punaisiksi. Vihreä syttyy lahdesta ja forssasta tuleville. Taas autoja ei tule kummaltakaan suunnalta. Olen ollut kääntymässä vasemmalle lähes minuutin ajan.

- Forssan ja Lahden suunnalta alkaa lähestymään isompi määrä autoja. No 50 metriä ennen liikennevaloja näille syttyy punaiset ja vasemmalle kääntyvät pääsevät jatkamaan.

Ja tämä sama pelleily joka hemmetin aamu. Ihan naurettavaa seisoa valoissa minuutteja kun liikennettä ei ole ja nuo valot toimivat ihan päin persettä.

Normaaleissa kaupungeissa liikennevalot sammutetaan esimerkiksi aamuisin ja otetaan käyttöön sitten, kun liikennettä on. Miksi Riihimäellä insinöörit ovat lähinnä idiootteja?

12

147

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ampuu ne

      olen kirjoitellut juuri samasta asiasta useaaan otteeseen ja yleensä täällä riksupalstalla saa vastaukseksi jotain viisastelua tai v.i ttuilua.
      ne valot pitäisi kaataa traktorilla maantasalle kiusaamasta autoilijoita.
      sinänsä poikittaisen liikenteen punaisen voisi ymmärtää että oletusarvona vihreä pitää olla koko ajan isolla tiellä. toisaalta jos siellä ei liikennettä niin välitön vaihto vihreäksi mistä nyt auto kulloinkin tulee.
      en ole ainoa joka ihmettelee valojen toimintaa kun esim kääntyä voi vasemmalle mutta suoraan ei vaihdu ei sitten millään ja mikään ei estä menemistä-siis poikittaista liikennettä ei voi olla jos vasemmallekin voi mennä

    • ..tananVatipäät

      No kannattaisikohan kirjoittaa ja valittaa asiasta ihan jonnekin muualle kuin Suomi24 keskustelupalstalle jos haluatte että asiaan edes harkittaisiin puuttuvan. Te voitte valittaa tällä palstalla vaikka koko v...un loppuikäni ja asiaan ei tule muutosta. Jos teillä on aivot käyttäkää niitä ja kirjoittakaa vaikka kaupungille asiasta.

      • pyörällä meen

        Melkein joka aloitukseen olen tästä aiheesta sanonut, kyllä siitä voi mennä päin punaisia kun ei autoja tule, eikä poliisi näe.


    • pallen neuvo

      sama, jos liikennettä ei ole niin läpi vaan.
      Hyödyttömät valot, yleensä aina pysäyttävät, oli liikennettä tai ei.

      • Invali

        Ini Ini vali vali.


      • kokoomus

        tyhmiä ovat, aikaa vaan menee hukkaan


    • mies_vm86_--

      Ihan täysi floppi koko valot. Ei tule ihan heti mieleen missä olisi yhtä idioottimaisesti tehdyt valot. Nuo ovat tasan ainoat valot jotka nostattavat v*tutuskynnyksen niin ylös että ajan lähes aina punaisia päin jos ketään ei näy missään. Miksei SOKkia vaadittu aikanaan rakennuttamaan suurta liikenneympyrää siihen risteykseen ja olisi samalla saatu sairaalalle/keskustaankin päin menevä tie samaan kiertoliittymää. Mutta ei.

      • mies_vm86_--

        Kaikista surkuhupaisinta on etteivät nuo risteykset olisi edes vaatineet mitään valoja. Jos ei uskalla autolla ajaa niin voi siirtyä muihin kulkuvälineisiin, ei siellä liikenteessä ainakaan mitään tonttikauppoja aleta tekemään ja lottoarvontakin on vain kerran viikossa. Onhan tuolla tiellä liikennettä ja ei joka väliin mahdu (ei totta tosiaan kun työkseen ajaa autolla ja seuraa tätä urpoilua), mutta sellaista elämä on.


    • päivittäinenkäyttäjä

      Ihan hyvin noi pelaa,turhaa valittamista taas:)

    • redhead4

      Aja päin punasia äläkä valita ei se asia täälä mikskää muutu vaikka kuinka oottasit...

    • valitus3

      Ei niitä valoja ole sinun kiusaksi laitettu valopää.

    • Johnny B.

      Kyllä Demarit yrittävät keksiä monenmoista kiusaa kuten nyt nämä liikennevalot. Osoittaa kyllä, että ei tuossa puolueessa kovin valopäitä ole, tai no kyllähän puheenjohtajastakin näkee millaisia vilttiketjun porukkaa tuossa puolueessa on.

      Toinen kiusa rehelliselle suomalaiselle on sunnuntain demaririeha juna-asemalla. Mielestäni ABC:n liikennevalot voisi laittaa sunnuntaiksi aseman liepeille ja palamaan jatkuvasti punaisena.

      Suomesta on lähtenyt eniten Jihadisteja sotaan.... Missä helvetissä ne nyt ovat, kun niitä tarvitaan torilla?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6689
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4330
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2760
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2080
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1633
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1437
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1114
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1071
    Aihe