Ihastutteko helposti ?

Mies Yli-30 wee

Itsellä edellinen vähän vakavampi tapailu/"suhteilu" päättyi n 2 vuotta sitten (ei ehkä mukavimmalla tavalla päättynyt, mutta en oikein usko että sillä olisi enää tässä merkitystä). Sen jälkeen on melko satunnaisesti/hyvin harvoin ollut joitain kevyempiä ihastumisia. Vähän kevyttä treffailua joista muutama johti lyhyeen tapailuun ja alkuihastukseen, mitkä ei kuitenkaan johtaneet pidemmälle tai sen syvempää ei oikein syttynyt (ainakaan omalta puolelta).

Tällä hetkellä elämä ihan jees itsekseenkin, joten ehkä pitää vaan antaa asioille aikaa. En tiedä vaikuttaako ikä (yli 30) jotenkin siihen ,että ihastumiseen tarvitaan enemmän eikä niitä tunnu kovin usein tulevan. Ehkä muistelen aiemminkin itsellä olleen kausia, jolloin tuntunut vähän samalta.

Tuttuja fiiliksiä vai hepreaa?

10

126

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fafiyw

      Ihastun nykyään jopa helpommin. Voimakkaita ja nopeita ihastumisia (perustuu sielunkumppanuuteen) ei kuitenkaan ole enempää eikä vähempää.

    • Kyllä, enkä ole koskaan näyttänyt ihastumistani ihastuksen kohteelle. Ovat yleensä olleet varattuja, jotka ovat ainoita joilla on minkään laista halua tutustumiseen.

    • 6+1

      En ihastu kovin helposti ja se johtuu siitä etten anna itseni ihastua. Jos heittäytyisin tunteelliseksi kaikkiin potentiaalisiin naisiin, niin varmasti kärsisin sydänsuruja ja vitutusta kokoajan. Vasta sitten jos nainen vaikuttaisi itse olevan kiinnostunut minusta, voisin yrittää tutustua ja antaa mahdollisuuden.

    • Monissa ihmisissä on mun mielestä ihastuttavia piirteitä, mutta ihastumiseen kyllä tarvitaan mun kohdalla aikaa. Silmäräpäyksessä olen ihastunut varsinaisesti vain kerran.
      Olen aika järkevä tunneasioissa ja se ei ole aina hyväkään asia. Tulee suotta alkuun jarruteltua ja mietittyä liikaa. Nyt en ole ihastunut pitkään aikaan keneenkään, ehkä sekin on ollut off-asennossa viime aikoina.

    • Tuttuja fiiliksiä... Ite kiinnostun kyllä melko helposti tosin harvoin, mutta tuohon ihastumiseen tarvitaanki sitten jo enemmän. Se kun vaatii jo siltä toiseltakin osapuolelta kiinnostusta, että asia voi johtaa pidemmälle.

    • En edes muista milloin olisin viimeksi ihastunut. Ulkkarimieheni=hoitoni on kyllä erittäin haluttava ja fiksu ja kaikkea, mutta en koe häneenkään olevani _ihastunut_, enemmänkin mietin haluanko edes käyttää syyslomaani siihen, että reissaan taas jonnekin juuri häntä tapaamaan. Syksy on minulle sellaista aikaa, että hormonitoiminta hiipuu valoisan ajan lyhenemisen myötä ja se vähäinenkin aktiivisuus parinhakuun latistuu pimeimmäksi ja kylmimmäksi vuodenajaksi.

    • ketjun alotus

      Niin, en tiedä onko myös vähän siitä kiinni että odottaa liikaa tai kasaa liikaa paineita.

      Jos muistelee omia edellisiä suhteita niin tuntuu et aika harvassa niistäkään oli ihan alussa isompia tunteita pelissä. Toki jonkunlaista kiinnostusta ja ihastusta mikä on johtanu siihen ,että näkemistä on jatkettu. Tai näkemisten jatkaminen on sujunut ihan luonnostaan ja jossain vaiheessa vaan tajuaa et onkin ehkä jo enemmän pelissä.

    • vajaa-4-kymppinen

      Jaah, luulen että ihastuminen on enempi teinien ja ehkä naisten juttu. Omalla kohdallani hyvinkin vuosikymmen vierähtänyt ilman että yksikään nainen olisi sekoittanut päätä. Osittain voi johtua siitä, ettei yleensäkään tapaa naisia kuin asiakkaina tai asiakaspalvelijoina, mutta osittain siitä että on oppinut näkemään naisellisia juttuja jotka aiemmin tuntui ihastuttavina nyt pelkästään ärsyttävinä. Sitä vaan voi esim. Ihailla naisten vartaloita ilman minkäänlaista kiinnostusta tutustua kyseiseen naiseen.

    • Halolla päähän (37)

      En valitettavasti. Tiukassa on ihastuminen. Kiinnostuneita naisia riittäisi kyllä ja saan aloitteitakin. Ei vaan nyt jostain syystä kiinnosta.

      Mutta nyt on pari sellaista molemminpuolista jysähdyspikaihastumista tullut pitkästä aikaa. Varattuja molemmat, eikä mitään siten tapahtunut. Lähinnä tollaset syö miestä, mutta toisaalta antaa uskoa, että someday over the rainbow..

      Tunnun olevan aika mustavalkoinen tässä suhteessa. Joko lähtee jalat alta tai sitten ei tunnu miltään.

      Ja usko naisiin on koetuksella. Sellaisia kaksnaamasia pettäjäpelaajia tullut vastaan, että huh. Säälimätöntä ja julmaa touhua suorastaan. Tämä lievä tunteettomuus auttaa itseä, mutta usko on niin koetuksella, että alkaa tosi vaikea luottaa.

    • totuus sattuu

      Nuorena ja hölmönä kun luuli, että naisilla olisi sielu, sitä saattoi ihastuakin päätä pahkaa. Mutta sitten kun totuus lopulta löi vasten kasvoja ja tajusi ettei naisilla ole sielua, ihastuminen on kuin antautuisi väittelemään Dark Fear nimisen botin kanssa.

      http://www.tekniikkatalous.fi/innovaatiot/avaruus/tutkimus vahvistaa maailmankaikkeus on hologrammi/a953556

      Naiset ovat matrixin luomia sieluttomia tekoälyjä. Me sielulliset älykkäät miehet taas olemme yksin meitä kiduttavan tekoäly hologrammin vankeina.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      62
      5992
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3774
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      232
      2076
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1830
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1269
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1000
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      929
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      878
    Aihe