Pidetäänkö sinkkua säälittävänä?

single4ever

Olen sinkkuillut pian 5-vuotta, eikä minulla ole tuona aikana ollut minkäänlaista sutinaa. En ole kaivannut ketään tai mitään. Viimeaikoina pari sukulaista, kaveria ja tuttavaa ovat sitten ruvenneet kantamaan huolta siitä, kun olen yksin tai kun minulla ei ole minkäänlaista sutinaa. Erään kaverin vaimoke on jo kerennyt leimata minut säälittäväksi tapaukseksi, kännipuheita tosin. Erään sukulaiseni vaimo puolestaan piti minulle saarnan, miten minulle käy, jos en löydä kumppania. Pikkuhiljaa alkaa v#tuttamaan nuo puheet, vaikka ne olisikin vähän huumorilla heitettyjä. Ihmiset eivät vaan tunnu tajuavan, että viihdyn yksin! Mutta ollaanko me sinkut sitten niin säälittäviä, että tästä elämänmuodosta täytyy tehdä suuri numero?

9

117

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kiltti atm.

      Minun suklaiset ei ole mitään yhteyttä pitäneet vuosiin eikä kaveritkaan soittele. Eli ei minulla ole kavereita enää koska olen luuseri ja säälittävä koska naiset ei minusta tykkää. Kyllähän kaikki tietää että minulla ei naista ole ollut ja nehän ei sitten halua olla tälläisen kanssa missään tekemisissä..

    • No ei

      Vain tän palstan perusporukka pitää itseään säälittävänä, kun eivät halua poiketa mukavuusalueeltaan (pornon äärestä mm.), mutta silti haluaisivat naisen viihdykkeekseen....
      Ei sellainen yhtälö lähtökohdiltaan toimi, mutta siinäpä sitten haaveissa ja itesäälissä jotain palstaa, tätäkin pitävät...

      • single4ever

        Tarkoitinkin, että ne säälivät sinkkuja, joilla on parisuhde, kumppani tms. säätö, jotka pitävät elämäänsä ja täydellisinä. Enkä väitä, etteikö vastapuolet olisi kiinnostuneita minusta. Tässä vuosien varrella on ollut muutamia tapauksia, joista olisi voinut kehkeytyäkin jotain, mutta en vaan ole halunnut näiltä yhtään mitään.


      • jösse
        single4ever kirjoitti:

        Tarkoitinkin, että ne säälivät sinkkuja, joilla on parisuhde, kumppani tms. säätö, jotka pitävät elämäänsä ja täydellisinä. Enkä väitä, etteikö vastapuolet olisi kiinnostuneita minusta. Tässä vuosien varrella on ollut muutamia tapauksia, joista olisi voinut kehkeytyäkin jotain, mutta en vaan ole halunnut näiltä yhtään mitään.

        Mikäli palstan asenteista tiedän, palstan miehet pitävät naisten sinkkuutta valintana (tekevät mitä tahtovat), ja näinhän se palstan ulkopuolisessa maailmassa miestenkin kohdalla pääsääntöisesti lienee, eli teet Sinäkin mitä tahdot, ja mitäs ulkopuolisilla siihen on sanomista.

        Se että palstan miesväki kokee, ettei voi saada naiskumppania, on enimmältään kiinni asenteista nykyviihdeteollisuuden vahvistamana, eli ihmissuhde olisi mukavaaa rilluttelua ja ajanvietetta ilman mainittavaa panostusta. Oikeasti suhde vaatii moniakin kompromisseja ja mahd.vääränlaisten (luonneperäistenkin) asenteitten poisoppimista, joita nykyisin helpon ja tuetun toimeentulon alla syntyy. Se on isompi projekti kuin joku esim.kuntosalilla käynti. Tai esim.suhde pelkän seksin varaan pönkitettynä (vaikeimmillaan vain toinen ns.antaa ja toinen saa) ennemmin tai myöhemmin sortuu.


    • En mä ainakaan pidä itseäni mitenkään säälittävänä sinkkuna. Ihmiset on eri syistä sinkkuja ja osa jopa ihan omasta tahdostaan.
      Moni vaan mieltää sen niin, että on parempi olla jopa huonossa suhteessa kun yksin. Kuunnella jatkuvaa nalkutusta, alistamista tai tulla vaikka pahoinpidellyksi.
      Mä tosin ajattelen ihan toisin.

      38-vuotiaalta naiselta ei enää kysellä, että koskas on häät ja koskas niitä lapsia tulee. Sekin aika on eletty kyllä.
      Kaverit tosin yrittää parittaa mua kaikille vastaantulijoille, valitettavasti meillä on vähän erilainen miesmaku ja se aiheuttaa aina vähintäänkin erikoisia tilanteita, kun ne tuo mun juttusille jonkun bodatun hevimiehen... :D

    • atm.

      Eikös se jo kerro siitä että pitävät säälittävänä kun eivät pidä yhteyttä, ei pyydetä minnekkään, kukaan ei soita eikä tule kylään.

    • Totta maar!

      Varmaan aika moni pitää sinkkua säälittävänä. Onhan se helpompaa kuin katsoa peiliin ja huomata, että osaavat ne parisuhteetkin olla aika säälittäviä, jos huonosti valitsee. Pääasia on se, mitä mieltä sinkku itse on.

      Harva menee kysymään edes tuttavalta, minkä ihmeen takia tämä on mennyt naimisiin juuri tuollaisen miehen tai naisen kanssa, mutta sinkulta on lupa kysyä vaikka mitä, ja neuvoja on vielä kivempi antaa. On aika jännä nähdä, miten parisuhteellisten kommentit muuttuvat sinkun eri ikäkausina :

      Teini-ikäisenä minulle oltiin jatkuvasti huomauttelemassa, että eivät ne pojat tule kotoa hakemaan. Se siitä vielä olisi puuttunutkin. En kaivannut yhtään sitä pelehtimistä, vetelehtimistä ja ihmissuhdepelaamista, mitä nuoriso harrasti silloin ja harrastaa yhä.

      Sitten selitettiin, että kyllä se mieli muuttuu, ja jos vastasi, että ei se muutu, intettiin vihaisuuteen asti, että kyllä muuttuu. Näin minulle selitti jopa YTHS:n lääkäri, joka tiuskimisesta päätellen menetti hieman malttiaan, kun parikymppisenä kyselin sterilisaation ikärajaa. (Tässä vaiheessa muuten loppuivat kaikki kutsut tilanteisiin, joissa oli pariskuntia - olihan ihan selvää, että sinkkunainen on väistämättä kauheassa puutteessa ja käy käsiksi ihan mihin tahansa tarpeeksi lähelle tulevaan mieheen. Tai kaikkiin.)

      Kolmikymppiselle huomauteltiin biologisen kellon tikittämisestä ja hoputeltiin miehelään, vaikkei oikein kiinnostanut. Varoiteltiin yksinäisestä vanhuudesta ja hoitolaitoksessa virumisesta. Ex-poikaystäviä ja monella tavalla junasta pudonneita kavereita yritettiin parittaa.

      Nelikymppisenä kuulee puolihuolimattomia juttuja Hollywoodin tähdistä, jotka vielä viisikymppisinä tekevät ihan kaksosia. Puistattava ajatus, mutta joidenkin mielestä ilmeisen lohduttava.

      Koko aikuisikäni olen myös kuunnellut ja tullut kuulleeksi arvelua siitä, mikä on sinkkuuteni perimmäinen syy. Lesboushan on oikein viihdyttävä aihe ja siitä voi ulkopuolinen saada reilustikin nautintoa tyhjinä hetkinään työpöytänsä ääressä miettiessään. Pakahduttavan onnettomat rakkaustarinat ja petetyksi tuleminen on toinen. Luonnevika on aina suosittu arvaus, kuten piilevät ja perinnölliset sairaudetkin. Kukaan ei ole tullut kyselemään, olisiko sinkkuuden syynä esimerkiksi silkka itsekseen viihtyminen, kun yleinen parisuhdefanaatikkojen ja tapoja sokeasti noudattavien mielipide on se, että KUKAAN ei KOSKAAN ole sinkku vapaata tahdostaan. Kyllä muuten on.

      Ai niin, koska olen sinkku, tykkään juoda, naida ja rellestää, juosta pitkin baareja ja festareita kaikkina vuodenaikoina ja olen vastuuton ja itsekäs ja ihmisvihaaja ja potentiaalisesti kriminaali. :)

      • single4ever

        Totta joka sana. Sinkkuudessa on tosiaan se hyvä puoli, että on oman itsensä valtias. Kukaan ei ole ole määräilemässä tekemisiäsi tai menojasi. Tähän tunteeseen olen tottunut tässä vuosien varrella, enkä enää ole varma, pystyisinkö sitoutumaan uuteen suhteeseen. Kenties koskaan?

        Jotkut väittävät, että pieni sutina on aina paikallaan se pitää mielen virkeänä. Kuten jo mainitsin, niin minulla ei ole eron jälkeen ollut mitään vakavempaa juttua saati mitään säätöä, pl. yksi yhden illan juttu. Siitäkin jäi sellainen tunne, että "tällaistako tämä nyt onkin...". Ei ollut siis minun juttuni, enkä sen jälkeen ole moista harrastanut.


    • Haistakaa vittu!!!!

      Mitä vitun väliä onko vitun sutinaa tai ei?? Itsellä vittu ainakaan ole mitään sutinaa ollut ainakaan 8 vuoteen!! En vittu kaipaa ketään ja en vittu halua ketään!! Olen ajatellu elää lopun elämän yksin omassa rauhassa nauttien elämästä! En vittu jaksa jakaa asuntoani jonkun vitun naisen kanssa ja alkaa riitelemään jonku vitun pienen asian takia päivittäin!! Jos haluan oikeesti pillua niin menen thaihierontaan ja maksan siitä lystistä n 75e :) sillä jaksaa taas pitkäääääääääään!! :)))

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe