mistä seuraa nätille erakolle?

Tähtityttönainen

Olen kolmekymppinen erakkoluonteinen nainen. Ulkonäköä ja seksikkyyttä löytyy, mutta en siedä kuin kissojeni seuraa. Kaipaisin kovasti(pun intended) miehistä huolenpitoa, mutta koska en juurikaan missään käy, netti tuntuisi ehkä hyvältä vaihtoehdolta...?
Ongelma on siinä, etten tiedä mistä aloittaa ja miten?
Haluaakohan kukaan edes naisen, joka ei käy töissä, on herkkä, luova, outo ja rakastaa kauhu- ja scifileffoja? Laitan ruokaa ja leivon siinä missä pelaan konsolipelejäkin.
Ulkonäkö minulla on ihan kunnossa, mutta sisältä olen vähän rikkinäinen ja kadonnut kauas.
Miten pääsisin alkuun ja mitä sivustoa suosittelisitte?
Kiitos jo etukäteen. :)

41

1912

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaksinparempi...

      Suomi24 yksinäisten palsta esim. Siellä on varmasti niitä ihan komeitakin miehiä ihan samassa tilanteessa kuin sinä.

      • Kyllä mulle ainakin tuollainen kelpais,jos muuten synkkais!

        Seuranhakupalstat täynnä toinen toistaan pinnallisempia naisia,jotka hakevat sali/lenkkiseuraa menestyneistä miehistä.

        Semmonen rennompi tapaus olisi enemmän minun mieleen..


    • fuckswag

      Naiselle helppoa löytää seuraa noista lähtökohdista, miehelle täydellisen mahdotonta. Eläköön seksuaalimarkkinoiden tasa-arvo!

      • oivoi vanha virsi...

        ...seura vs. kumppanuus. Se on edelleen joillekin todella vaikea käsittää niiden ero.

        Kyllä kuka vaan saa seksiä, jos ei muuten niin maksusta. Ja jos väität, että köyhä ei saa edes maksamalla, niin pikavippi kulkee?

        Mutta se kumppani. Sitä ei ihan niin vain löydetäkään. Oli rahaa tai ulkonäköä, ei sitä kumppania välttämättä silloinkaan saa.


      • aikuinen nainen

        Aloittajalle: suosittelisin s24 treffejä, missään yksinäisten sivuilla on ihan turha itkeä. Laitat tiukkakriteerisen, rehellisen profiilin, mitä etsit ja haluat.

        Varmasti miehiä löytyy!!!
        Mutta ole tarkkana, älä jää chattailemaan urpojen kanssa. Hyväntuntuisten miesten kanssa sovit heti treffit jonnekin julkiselle paikalle.

        Kaikkea hyvää sinulle, varmasti löydät elämäsi miehen (tai edes jonkun niistä, vaihtoehtojakin kannattaa kokeilla....)


      • Hei aloittaja,

        en nyt sanoisi toisen keskustelijan tapaan että vain nainen voisi löytää näillä kriteereillä seuraa. Jokainen meistä on uniikki oma yksilönsä ja monille meistä löytyy sopiva vastakappale, varmasti myös sinulle.

        Kirjoitin juuri blogiini perusjuttuja nettideittialoittelijalle, käy vilkaisemassa niin pääset hyvään alkuun!

        http://www.e-kontakti.fi/blogi/seuranhakija-10-ohjetta-joilla-paaset-alkuun-nettideittailussa/

        t: Heli E-kontakti.fistä


    • rohkeestivaan koklaa

      Oho, toivottavasti ei ole feikki koska tunnistin tuosta vähän itseäni...!!!

      Tosin en ole nätti ainakaan omasta mielestäni, mutta nuorempana kävin kyllä vaikka suomi24 deittien kautta treffeillä, ja seurustelinkin sieltä löytämäni miehen kanssa :)

      Sitä ennen löysin seuraa city: n kautta, mutta en oo vuosiin käynyt että onko sitä ees enää...

      Tietysti, oon nyt ollut "sinkkuna" tai sanoisin ennemmin että vapaaehtoisesti yksin jo melkeen neljä vuotta, etten ainakaan itse löytänyt sitten sellaista miestä, joka oikeasti jaksaisi minua... tai minä häntä.

      Sanoisin, että seuraa kyllä löytää, mutta se onkin eri asia, kestääkö miehet erakkonaista... kun tuntuu että miehet haluaa sellaisen poreilevan sosiaalisen naisen järjestään kutsuja, että mies saa olla erakko. Kun itse toivoisin että saisin olla erakko ja mies sitten järjestää sosiaaliset tilanteet jos haluaa... eikä loukkaannu, jos olenkin silloin vaikka kalassa...

    • Kyllä varmasti on miehiä jotka haluavat tuollaisen naisen. Sekä alkuperäisen kirjoittajan että "rohkeestivaan koklaa". Minuakin kiinnostaa.

      Itselläni tuli mieleen myös netti, mutta tähän asti kokemukset ovat olleet hyvin ristiriitaisia E-kontakti.fi:ssä. Ensimmäistäkään vastausta en ole saanut viesteihin joita olen lähettänyt, mutta muutamia ensimmäisiä viestejä on kyllä naisilta tullut.
      Olen yrittänyt arvailla mistä se johtuu, ja vaihtoehtoja mitä keksin on:

      1. Maksullisuus. En ole varma tarvitseeko se valmisviestityyppi (ensiaskel) mitä minulle on lähetetty maksullisen asiakkuuden, jos eivät ole maksaneet jäsenyyttä, eivät myöskään voi lukea ja vastata minun vastausviesteihini.
      2. Miehet pommittavat niin monia naisia kokeilumielessä jos joku tärppäisi, että naiset eivät viitsi vastata jokaiseen, viestejä voi tulla tosi paljon.
      3. Naiset itse pommittavat kokeilumielessä niin monia miehiä viesteillä että kun vastausviestitulva tulee, eivät viitsi vastata kaikkiin.
      4. Eivät lukeneet profiiliani tarkkaan ja muuttivat mielensä kun huomasivat jonkun yksityiskohdan.
      5. Feikkiprofiilit lähettävät viestejä mitkä on tarkoitettu saamaan ihmiset maksamaan ja pysymään maksavina asiakkaina. Tätä tapahtuu vain hämäräperäisillä sivustoilla, en usko tähän E-Kontakti.fi:n tapauksessa, kun sen takana on luotettava kotimainen Alma Media. Yleensä tähän toimintaan liittyy myös aika aktiivinen viestittely tuon Hesarin artikkelin mukaan.

      Uskon vaihtoehtoon 2 eniten, ja sitten varmaan 1. Itse olen lähettänyt viestejä vain oikeasti kiinnostaville naisille, joten itse en ole osallistunut viestitulvaan.

      Kokeilin myös happypancake.fi:tä mutta en ole vielä käyttänyt sitä tarpeeksi kauan että voisin sanoa miltä se näyttää verrattuna E-kontaktiin. Se on kyllä ilmainen, ei ole tuota ongelmaa ettei voisi maksullisuuden takia vastata viesteihin, ja siinä löytyy myös hakuominaisuuksia mitä ei löydy E-kontaktista.

      Toistaiseksi kuitenkaan ei yhtään viestiä ole tullut. Myös profiilissa vierailijoita on ollut aika vähän, mutta kuten sanoin, en ole käyttänyt tätä saittia kauaa vielä.

    • br.

      "...mutta sisältä olen vähän rikkinäinen ja kadonnut kauas."

      Hoida ensin nuo asiat kuntoon.

      • miinanraivaaja

        Sama tuli itsellekin heti mieleen ja aistin heti miinakentän koska noiden taakse voi kätkeytyä aivan mitä tahansa.

        Tuo antaa heti joillekin tyypeille mahdollisuuden käyttäytyä miten mielivät koska hei, mähän sanoin että olen vähän rikki eikä multa voi odottaakaan muuta. Jo pelkästään se mitä esim. termi "vähän" yleensä kullekin tarkoittaa. Kun toisille vähän myöhässä on alle 5 minuuttia, niin toiset paukkaavat paikalle reilun parin tunnin päästä ja kertovat vähän myöhästyneensä...

        Muutenkin tuosta tulee mieleen että tässä paikalle tarvitaan joku ihmisluonnonluolastokiipeilijä jonka pitäisi käydä noutamassa ja kaivamassa esiin se jonnekin vajonnut "todellinen" minä.

        Ei se mitään, joillekin voi tuollainen projekti sopiakin, itse liikkuisin aika varovasti. Toki eipähän voi ainakaan sanoa ettei varoitettu.

        Ongelma kun on että ei muillakaan välttämättä ole ongelmatonta ja mutkatonta elämää, niin se että myös parisuhde mahdollisten muiden omien haasteiden lisäksi lähtisi siitä että se toinen osapuoli olisi ikäänkuin ylimääräinen "projekti" ja huolehdittava osana elämää. On eri asia kasvaa ja vanheta yhdessä ja ottaa esim. elämän tuomat haasteet osaksi elämää ja auttaa ja tukea toista, kun lähteä sille tielle heti rikkoinaisesta lähtökohdasta.

        Suositus tosiaan on, että parasta on aika koettaa ensin löytää ja määrittää itse itsensä, eikä jätä sitä jonkun toisen tehtäväksi. Mistä sitä yleensä tietää että kun se kadonnut minä löytyy, niin se sitten kaipaakin jotain aivan muuta ja päättää lähteä ja tehdä minne mielii kun kerran sai ilmaiset terapiasessiot.


    • Profiilia vaan rohkeesti treffien puolelle. :) Kyllä sinulle varmasti ottajia löytyy.

    • seriously?

      Missä päin oleilet?

      Itseä ei haittaa tutustua ihan kaveripohjaltakin jos se vähän auttaa sinua eteenpäin.

      En ehkä juuri tällä hetkellä etsi seurusteluseuraa (olen myös aika kadoksissa).

      • kiltti mies.

        Hanki ensin joku liikunta harrastus. Salilta voisit löytää miehen jos nyt haluat alkaa liikkumaan.


    • sdsbs

      mitenköhän löytäisi miehen voi voi ja sitten luettelee kasan unelmapiirteitä joita jokainen konsoliscifinörttimies naisessa haaveilisi :D provoko...

    • 4554445444444

      Jos haluat samanlaisen miehen itsellesi niin ehkä kannattaisi kokeilla harrastajien keskusteluita ja/tai verkkopelejä.

      Itsekin tiedän millaista on mökkihöperöityä, se ei pariutumista ainakaan edistä. Nyt jo 38 vuotiaana työttömänä, pienellä paikkakunnalla, jolla ei ole aktiivisia harrastuksia muuta kuin yöt tuijottaa elokuvia, ei kauheasti vientiä ole.

    • parempi vaihtoehto

      kauh ja scifi evvk muuten ehkä. luontoon ulkoileen...

    • juu ei vai joo

      Vähän ristiriitainen tuo sun viestisi, etsit seuraa mutta samalla toteat olevasi erakkoluonteinen ja että siedät vain kissojesi seuraa...

      • assssssssss

        Minun muijani taas ei seidä kissoja, mutta minä taas tykkäisin oikein paljon kissoista. Niihin tottui lapsena. Olen jo yli 50 v mies.


    • minäootan sua oot unelmieni nainen ota yhteyttä oon tosi mies

    • huppu pois silmiltä.

      No mutta eihän aloittaja ole enää mikään "tyttö" ikä jo 30!! Kyllä sinä varmaan itse parhaiten tiedät mitä " on seurannut nätille erakko tytölle"...:::))

      Tyttö olet ollut n. 15-vuotta sitten, nyt jo hyvinkin keski-ikää lähenevä, aikuinen , kypsä nainen , etkä enää edes nuorikaan.....

    • assssssss

      Muita viestejä sinulle lukematta huomaan, että kysymyksesi on ristiriitainen?
      Erakko ja seuraa ? Ei pitäisi noita kahta sanaa esiintyä samassa lauseessa, ainakaan pyytävästi. Eivätkö erakot kovasti haluakin olla yksin? Ainakin jos on kaunis, niin sitten on varmasti aika paljon tytön omasta tahdosta kiinni, eli et ole halunnutkaan pitää seuraa.

    • kaler
    • AIKA SEKAVAN OLOSTA

      Haha, koittakaas jo päättää mitä oikeen haluatte? Eihän tosta ota pirukaan selvää!?
      Erakko, mutta haluaa seuraa!?
      Tyttö, mutta keski-ikään ehtinyt aikuinen haha:D Laittakaa ensin, vaikka selkokieltä niin olisi vähän helpompaa ymmärtää mitä oikeen haluatte.

      Harrastaa kaikkea, mutta onhan se yksin kivaa ja kaipaa siihen seuraa, mutta sitten ei kumminkaan kaipaa. Joo on todella ristiriitaista. Koittakaa todella ensin päättää mitä haluatte. Tosimies ja tosinainen ei ees tänne kirjottelis mitään näin sekavaa vaan se ottaa mitä haluaa ja on itsevarma aikeistaan ja kertoo sen varmasti toiselle sukupuolelle mitä haluaa. Pientä silmäpeliä ja flirttiä niin siitä se lähtee oikees elämässä ja vähän hymyä peliin. E i pidä ottaa niin vakavasti.

      • nbvhjkuytghjbvfghjjy

        Tosimies ei tätä palstaa edes tiedä.


    • ikisinkku.

      "Haluaakohan kukaan edes naisen, joka ei käy töissä, on herkkä, luova, outo ja rakastaa kauhu- ja scifileffoja? Laitan ruokaa ja leivon siinä missä pelaan konsolipelejäkin. "

      Monikin haluaa tuollaisen naisen mutta se ei ole miehestä kiinni. Miehen on aika mahdotonta tutustua naisiin jos ei ole mahdottoman komea. Sitten jos mies on työtön niin naisen kiinnostus loppuu aika äkkiä vaikka miehellä olis harrastuksia ja mies olis aktiivinen tekemään juttuja kuitenkin työttömyys aikana.

    • 666555666777

      Miten erakko tapaa ihmisiä, eipä oikein mitenkään jos laskee onnen varaan kaiken.
      Ainoa vaihtoehto on tehdä jotakin, lähteä jonnekin.
      Vaikka itsekin onnistuin epäsosiaalisena miehenä löytämään naisen netistä, jonka tosin myöskin epäsosiaalisuuteni takia menetin, niin en jaksa uskoa tuon käyvän toiste.

    • Vinkkimies

      Sanoisin, että suomi24 treffit on hyvä paikka aloittaa. On ilmainen ja ihmisiä löytyy laidasta laitaan.
      Ongelmaksi saattaa muodostua tämä sietämis-asia. Jotta löydät kumppanin itsellesi joudut kyllä sietämään toista.

      Olen 30v. mies ja käynyt useilla treffeillä suomi24 kautta. Yritän nykyään välttää naisia jolla on jonkinasteinen lemmikki hoidettavana. Olen huomannut, että yleensä nämä naiset viihtyvät enemmän lemmikkiensä seurassa kuin netistä hakemansa miehen. Monta kertaa olen ihmetellyt, että miksi ylipäätänsä hakevat seuraa netistä.
      Huvinsa on kullakin.

      Suosittelet panostamaan toisen ihmisen tutustumiseen ja tapaamiseen.
      Toki toisen ulkoinen habitus merkitsee paljon. Joten nopea kuvien vaihto ja tapaaminen on myös suositeltavaa.
      Yritä löytää aikaa toisen tutustumiseen. Jos ajan puolesta vetoat lemmikkien hoitamiseen. Saattaa toinen ottaa hatkat hyvinkin nopeasti. Ei kukaan jaksa kilpailla lemmikkien kanssa huomiosta.

      Toivotan onnea! :)

    • eläkeläinenkö...?

      Miksi et käy töissä? Oletko työtön vai eikö työnteko kiinnosta?

    • vielä hgissä

      olisin samanlainen. liekö nähtykin lenkillä. mitä muuta harrastat. kyllä 2 samanlaista ihmistä on paras pari. mistä löydän sut.?

    • Sun jutusta ihan kuin tunnistin itseni,kissaa myöten..Mä olin haka -90luvulla NES-Aasia-peleissä,niissä klassikoissa..En osaa mitään sivustoa neuvoa,itsekin "kaipais" mut nuijana otan pvän kerrallaan "et jos huomenna..jne".Jos voit niin kerro jos löysit aidonHyvän-sivun...MOI!!!

    • Xizor

      Muuten kuulostaa tosi hyvältä ja mahdolliselta silunkumppanilta, mutta konsolipelit? PC gaming master race 4eva!
      ;)

    • Tähtityttönaiselle

      Kyllä sinulle kelvollinen mies löytyy kun aikasi haet nettitreffipalstoilta.

      Sanoit olevasi luova, harrastatko käsitöitä tai taidetta?

      Missä osassa suomea asut - länsi, etelä, pohjoinen, itä? Siitä tiedosta voisi kiinnostua joku sinusta kiinnostunut. :) Tai joku joka haluaa auttaa? :)

      Olet sisältä rikkinäinen ja kadonnut kauas? Oletko käynyt missään juttelemassa ongelmistasi ja huolistasi? Vähävarainen saa ilmaista keskusteluapua ammattiauttajilta. Suosittelen ottamaan johonkin auttavaan tahoon yhteyttä. Esim. terveyskeskukseen soittamalla osaavat neuvoa mihin voit ottaa yhteyttä. Rohkeasti vaan! :) Hyödyt terapiakäynneistä varmasti ja tuleva puolisosi hyötyy myös, kun henkinen vointisi paranee! :)

    • nörttinainen 48

      Olen ihan kuin aloittaja, mutta ikää jo 48v ja Suomen vanhimmasta kaupungista, jossa nuoria tyttöjä riittää.

      En oenää käy missään ulkona tai baareissa, missä miehiin voisi törmätä ja nettitreffeistä kokemukset on laidasta laitaan. Kaverit ja ystävät viettävät aikansa perheensä parissa.
      Mökillä ja kotona viihtyvä nörttinainen, joka toki tykkäisi rahatilanteen salliessa joskus matkaillakkin, ei kuulu miesten top10 osastoon.

      Pitäisi olla aina suunapäänä liikkuva sosiaalinen puuhanainen tai yllättävää kyllä, keski-ikäinen ja tätimäinen jakkupukutyyppi.

    • Ramppanen

      Moi ,,suomi24treffejä ei knnata kokeilla ,,mennyt tosi huonoksi,,.Suosittelen ennemmin e-kontaktia,,tai match vomia,,molemmat maksullisia,mutta toimii kivasti ,,,

      • Ramppanen

        match comia


      • Minulla taas ei kovin hyvät kokemukset ole E-Kontaktista. Käyttäjiä siellä tuntuu olevan enemmän, ja naiset ottavat yhteyttä, mutta kukaan ei vastaa viesteihin takaisin siellä. Tosin en vielä tiedä onko muualla kokonaisvaltaisesti yhtään sen parempi tilanne, mutta johan se on aika paljon parempi tilanne kun Happypancakessa heti ensimmäiseen viestiin minkä siellä lähetin, vastasi nainen jonka hakua en edes täysin vastannut -_-

        Noh, ainakaan ei huijareita tunnu olevan E-Kontaktissa. Mutta juuri mitään KONTAKTIA minä en tunnu saavan siellä toisiin ihmisiin :)

        Taitaa riippua ihan ihmisistä, mutta ei tuo maksullisuuskaan yhtään helpota, kun kaikki eivät edes pysty vastaamaan viesteihin.

        Muutenkin, minkä takia siitä pitäisi maksaa? Vain sen takia että profiilit tarkastetaan? Onhan se sen arvoista tietysti jos löytää tärkeän ihmisen sillä tavalla, mutta eihän juuri mikään kommunikointi nykyään maksa muutenkaan internetissä.


    • jakkui?

      Vai ei kelpaa keski-ikäisille muu kuin jakkupukutyyppi.... mitenkähän ne nahkarotsiin ja farkkuihin yhä pukeutuvat keski-ikään tulevat naiset mahtavat miehensä löytää, kun miehille pitäisi olla jakkupuku? :D Ehkä ne miehet voi pitää sitä jakkupukua ja sinä mitä haluat? :) Toivottavasti löydät muitakin kuin jakkupukuja pitäviä miehiä. Eiköhän Top 11 osastoon kuuluminen riitä yhtä hyvin, ei kaikki miehet mahdottomia vaadi. Vai eikö vanhimmassa kaupungissa ole kuin jakkua päällä pitäviä miehiä? Missäs ne Suomen vanhimmat tietokonenörttimiehet sitten asuvat? Muualla Suomessa?

      • Ladyline ja DD ;

        Kyllä minä menestyvänä ja varakkaana miehenä ottaisin mielummin tyylikään ladyn.
        Korkkarit ja istuva hame tai housupuku.
        Joku tennareissa tallustava eukko on täysin turnoffi!

        Kaikki naiset, jotka on yli 35 on silti liian vanhoja mulle, koska on varaa valita nuorempiakin ;)))


    • hahaa!

      Onneksi kaikkia miehiä eivät kiihota tylsät tätimäiset "ladyt". ;)

    • Jep, jokaisella on varmasti ihan omat TOP 10:sä.

    • -.-.-.

      OKCupidissa on kaltaisiasi friikkejä. Pitäisin itsekin paljon sinunlaisestasi naisesta, tosin työttömyys ei mikään mieletön turn-on ole. Ei kuitenkaan estekään, varsinkin nykyistä Suomen työtilannetta ajatellen.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe