Dosentti Johan Bäckmanin blogi

taistonpyörääntaruta

Puheet ja intonaatio ovat samaa kuin 1970-luvulla taistolaiset käyttivät.
Nuori mies lukee varmaan Tiedonantaja-lehden ummehtuneita vuosikertoja.
Hänelle Volgorad on edelleenkin Stalingrad, ja Venäjä Sosialististen Neuvostotasavaltojen Liitto CCCP.

Tiedonantajaa tuli vilkaistua aikoinaan. Ihmetystä herätti se, ettei kirjoittajissa ollut oikeita työläisiä. Siis heitä jotka, jotka stahanovilaisittain pistivät päivä päivältä kovempia tuloksia kaivoksessa Neuvostoliiton iloksi ja esimerkiksi. Tai, olihan heitä. Puheissaan rabotettiin. Vodkan innittamina suuriin saavutuksiin tähdättiin.
Oli monia hyvin toimeentulevien vanhempien lapsia, jotka aina delegoivat käden osaamista vaativat tehtävät vähemmän koulutettujen jälkeläisille. Parempiosaisten vesathan tekisivät sen aivotyötä vaativan vallankumouksen.
Heille kuuluisi tietenkin kommunistikumouksen hedelmät.
Onneksi kävi niinkuin kävi. Taisto Sinisalo kuopattiin, kuten kaheli aatteensa myös.
Esimerkkimaa idässä heilautti politiikan heilurin uuteen uskoon. Ei vain tiedä mihin...
Olisi siinä kommunistisen työväenliikkeen veteraanilla ihmettä kerrakseen.
Jos haudastaan näkemään pääsisi.

17

5472

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Koroljov

      Tämä Bäckman on epäilemättä huono mies ajamaan Venäjän etua Suomessa niin kuin olen sanonut jo vuosia sitten. Bäckmanin toistuvien provokaatioiden loukkaava karkeus on saanut jopa eräät epäilemään, että hän on todellisuudessa länsimielisten russofobien ja natottajien palveluksessa oleva kaksoisagentti. Enpä luule -- pikemminkin on kyse vain siitä, että Venäjällä pidetään jo Suomea menetettynä tapauksena eikä Suomeen siksi vaivauduta lähettämään parempaa Venäjän kantojen edustajaa.

      • Agent-provocateur

        Bäckman on varmaankin Svenska folkpartiet i Finlandin säätiörahastojen maksama provokaattori, jonka tarkoituksena on sakealla parodialla saada Venäjän uskottavuus romahtamaan Suomessa.


    • Miksi Bäckman

      käyttää suomeruotsalaiselta kuullostavaa Johan etunimeä, vaikka oikeasti on arkisuomalainen Erkki. Turhamainen ?

    • älä luota persuun

      "Bäckmanin toistuvien provokaatioiden loukkaava karkeus on saanut jopa eräät epäilemään, että hän on todellisuudessa länsimielisten russofobien ja natottajien palveluksessa oleva kaksoisagentti."

      Tältä se haiskahtaa.
      Sosiaalitoimessa ei silti suinkaan ole poissuljettu tietty venäläissyrjintä. Persupuolue syrjii ylipäänsä kaikkia etnisiä ei-kantasuomalaisia ja ohessa ehkä eniten venäläisiä.
      Persuihin kuuluva virkailija voi vallan hyvin käyttää valtaansa venäläismuuttajia syrjivästi, joten tarkkana kannattaa olla.
      Kun katsotaan ilmaapiiri, jossa valtion korkeimmalta taholta ruokitaan venäläisvaaraa lähes samoin termein kuin 30 luvulla bolsevismin vaaraa, on syytä oll varpaillaan.
      70 vuoteen Suomessa ei ole ollut niin kova kiima natosotaliitton kuin nyt. Koskaan sodan jälkeen ei ole hehkutettu venäläisvaaraa niin kuin keväästä lähtien.
      Hallitus suunnittelee lähettävänsä Irakiin sotilaskouluttajia naton osapuolena. Hallitus tietysti maksattaa viulut veronmaksajilla eli nato maksattaa sotilasapunsa Suomen palkkatyöläisillä

      • Anonyymi

        Venäjän maksama mainos !


      • Anonyymi

        Persut ajavat täysillä Putinin päämääriä yrittämällä aiheuttaa mahdollisimman paljon sekasortoa kotimaassa ja EU:ssa.


    • mututieto ei riitä

      saisiko Bäckmanin blogin näkösälle johon viitataan.

      • G o o g l e

      • K.T.USA

        Bäckmanin kirjoitukset erittäin hyvin asioita avaavia .Hänen tutkielmiensa tulokset pitävät yhtä muiden puoluettomien kanssa .Parhain tähänastisista raporteista .


    • strqwx

      Bäckman on pelkkä perintörahoillaan loisiva turpahöylä. Ajankulukseen keksi alkaa desantiksi.

      Ei sitä venäläisvaaraa ole ylen määrin hehkutettu. Venäjä toimillaan tekee sen ihan itse. Suorastaan lietsoo Suomea ja Ruotsia NATO:oon.

      • tutkiuuvestaa

        MITÄ te korpien kävijät mitään tiedätte kansainvälisestä politiikasta ,kunhan jauhatte
        lantaa leukojenne välissä .Venäjänviha himmentää normaalin ajattelun ,koska kaikki näyttää punaiselta vihalta . Kansainvälisiä asioita ei voida ,SAVOKSI suomentaa .


    • grutt

      Olinpa menossa oikeistolaisten harhaan nimessä Johan Bäckman.
      Sitä en tiedä onko hän kommunisti tai edes vasemmistolainen mutta linkin http://kohudosentti.blogspot.fi/ luettuani ymmärrän sotakiihkopersujen ja oikeistolaisten kaúnan.

      Persujen mukaan natotieto olisi kaiken tiedon perusta ja isänmaan kulmakivi.
      Natoliitto, sotien aikainen fasismiliitto, rasismi, luonnonsuojelun viha ovat persjuen idelogia.
      Bäckman tuo blogissa esiin Venäjän hallituksen näkemyksiä ja kommentoi niitä. Persujen mukaan alkuperäistä venäläisnäkemystä ei saisi esittää. Se pitäisi tuoda maahan natoväritettynä. Persut ovat barbaareja.
      Persumaiset natonuolijat ovat ihmeissään kun Venäjän kapitalismin hallituksella on yleisstrategia!!! USA esittää vastaavaa joka vuosi. Kaikki maailman hallitukset arvioivat maansa tilaa ja uhkakuvia. Suomikin.

      Suomen natosopimukset maan luovuttamisesta natosotovoimein käytettäväksi huomioidaan Venäjällä persujen narinasta riippumatta. Nato kohdistaa Suomen kautta uhkaa Venäjälle. Persujen keskuudessa on herännyt toivo sodasta ja alauevaltauksista itärajan takaa. Sanoisin: venäläiset persut eivät taatusti anna alueitaan suomalaislle persuille.

      Bäckman toi persujen sisarpuolueen perustamisen esille. Nimikin on tuttu Suur-Venäjä. Puolueesta voi kehittyä tyypillinen rasistinen persupuolue tai SVL:n kaltainen natsipuolue.
      Menkääpä persut vaatimaan sisarpuoleeltanne venäläisten kaltoinkohtelua.

      Aloituksen tekijä ei ole täysijärkinen.

    • Halla-ahon äänestäjä

      TUOMIOJA TUHOAA SUOMEN TEOLLISUUTTA
      MENEE PIAN KOVALLE ELÄKKEELLE MUTTA KIUSA HÄNELTÄ
      ON PIENIKIN KIUSA

      Katso myös Jussi Niinistön uusin

      http://jussiniinisto.fi/index.php/2015/01/vuodenvaihteen-mediakatsaus/


      Aamuposti puolestaan uutisoi 29.12.2014, että italialainen Beretta-konserni suunnittelee siirtävänsä maailmankuulun TRG-tarkkuuskiväärin valmistuksen pois konsernin suomalaiselta Sakon tehtaalta, koska Suomi tulkitsee aseiden vientisäännöksiä muita EU-maita tiukemmin. Myös Yle kirjoitti aiheesta.

      Otin yhdessä muiden perussuomalaisten puolustusvaliokunnan jäsenten Ismo Soukolan ja Pentti Oinosen kanssa kantaa uutiseen.

      Totesimme, että käytännössä kauppojen esteenä on ollut ulkoministeri Erkki Tuomioja, sillä Sakon vientiluvat ovat kaatuneet ulkoministeriön vastustavaan kantaan.

    • paesh

      Mistä ihmeestä Bäckmania haukutaan. Vuodenvaihteen blogissa hän siteeraa Eloa ja on huolissaan Venäjän vastaisen propagandan turmiollisuudesta. Hän on täysin oikeassa.
      Valtamedia alkaa muistuttaa 1930 luvun loppupuolta, jolloin porvaristomme kerma oli jo sitoutunut saksalaisen fasismin rengiksi.
      Venäjän uhasta on syksyn aikana ollut tuhansia uutisia. Yhdessäkään ei ole ollut perää. Puhdasta oletetun uhan esittämistä ja muka-asiantuntijoiden "vakavaa" pähkäilyä televisiossa. Aivan kuin kansaa valmisteltaisiin naton johdolla tapahtuvaan sotaan Venäjää vastaan.

      Persuoikeisto kyllä ryssittelee ja lipoo huuliaan. Vaara piilee siellä.

    • persunatsismi

      Bäcmannin kirjoitukset ovat sentään asiallisia ja perusteltuja. Mitään suuria virheitä en puolessakymmenessä viimeissä blogissa havainnut.
      Miksi persut ja äärioikeisto ovat kiimoissaan? Bäckman tuo sellaista esiin mitä valtamedia karttaa.

      Aloitus yrittää tukkia suun kaikelta muulta paitsi venäläisten syyllistämiseen kaikkeen ja kaikkialla.
      Persujen kohudosentti Luukkanen on Bäcmanin vastakohta. Luukkanen on poliittinen hirviö.
      Hän esittää kokoomuslaisten kanssa Suomeen heistä koostuvaa tuomioistuinta, joka kuulustelee jokaisen suomalaisen "ovatko he katsoneet salaakaan vasemmistolaisiin". Marxia lukeneet tyrmään tai jos katuvat, saavat persuilta ehkä armon.
      http://pekkavirkki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/188589-perkaaminen-alkakoon

      Persut ovat puuttumassa kansalaisten oikeuteen sanoa sanottavansa. Itse rähisevät ulostejätteillä ja muulla töryllä kuin sika vatukossa.

    • Komissaarkomissaar

      Suotta Johan Bäckmania solvataan. Hän ensimmäisenä oivalsi sen peruuttamattoman tosi asian , että Viro on pahin uhka maailman rauhalle. Nimittäin kun tämä Viro uhkaa Venäjää miehityksellä ja sodalla . Ei voi muuta kuin ; Hyvä Johan ! Trastuite Tavarits

    • Anonyymi

      Osta markalla tiakkari.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe