facebookissa Dingon keikasta

dingo on LEGENDA

Tuosta Dingon Runnirockin keikasta on facebookissa avattu joku keskustelu missä divarisarjan muusikot suoraan sanoen teilaavat Neumannin livekunnon.
Ainakin Tommy Huovinen sekä RoXanna bändin rumpali ja kitaristi aika kovin sanakääntein arvostelevat nykyistä Dingoa.
Pidän avautumista aika säälittävänä kun ottaa huomioon että mitä ko. herrat itse ovat saaneet aikaan musarintamalla. Huovisen keikkasettiinkin taitaa kuulu Dingonkin biisejä kun tarpeeksi hyviä omia ei ole.
RoXanna bändi tais olla SM-kisoissa kakkonen. Noilla meriiteillä ei hirveästi kannata arvostella yli 700000kpl albumeita tässä tasavallassa myynyttä legendaa.
Runnirockin keikka oli paikanpäällä kuultuna ihan hyvä ja yleisö tykkäsi.
2w tietokonekaiuttimista kuultuna on keikkaa aika turha lähteä teilaamaan kyseisten "musa" miesten.

11

223

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dingo4

      Mistä tämän keskustelun löytää saisko linkkiä

      • dingo9

        Se on poistettu näköjään.Huovinen ja nää muut dissaajat ovat loppupeleissä vain niin saatanan kateellisia, omat lauluntekijän lahjat näillä miehillä ovat varsin vaatimattomat niin kannattaisi olla hiljaa.Olin seuraamassa Runnirockin keikkaa ja se oli helvetin hyvä, paremmin Dingo sai meiningin nosteeseen kuin Kotiteollisuus.
        Loppua kohden Nipan kunto alkoi tosin hiipumaan,mutta 8 keikka noin kouluarvosanaltaan.


    • krittiggo

      Ymmärsinkö oikein, että vasta kun on myynyt itse enemmän levyjä tai saanut kovat meriitit, voi arvostella paskaakin keikkaa??

      Eli legenda on legenda paskallakin keikalla, jos ei itse ole tehnyt jotain isompaa? Kritiikki on sallittua siis vasta, kun on itse helvetin kova muusikko ja myy levyjä???

      Mistä sä tän logiikan oikein revit?

      Tottakai paska keikka on paska keikka ja sen saa sanoa ääneen, vaikka ei osaisi soittaa nokkahuilua. Kyseiseen Dingon keikkaan en viittaa, siitä en tiedä mitään, enkä sitä nähnyt.

      • keikkamuusikko

        dingon keikka oli helvetin hyvä, olin paikalla.


      • sdgsdg

        Naulan kantaan, näköjään moittia saa vasta sitten jos on paljon suositumpi mutta kehua saa kuka vaan kuten nämä muutamat ihmiset täällä (oletan että nämä kehujat eivät ole myyneet dingoa enempää levyjä :) ). Ihmiset tuntuu pahoittavan mielensä jos joku sanoo mielipiteensä ja se sattuu olemaan eri kuin oma mielipide.


    • naula päähäsi

      no joo mutta kun nämä kakkosluokan muusikot eivät olleet keikalla edes paikalla.miehet kuuntelevat kotonaan gigantin kaiuttimista jollain lumialla äänitettyä keikkaa ja tekevät sen pohjalta keikka-arvostelun. jos nämä heput olisivat olleet paikalla keikalla niin tälläisiä tarinoita ei julkaistaisi.
      dingo soitti hyvän keikan ja oli paljon tiukemmassa soittokunnossa kuin kotiteollisuus.

      • dfdfhdfh

        Ihan vaan tiedoksi, Suomi on (toistaiseksi) vapaa maa ja täällä on jonkinlainen sananvapaus. Tämä tarkoittaa käytännössä mm. sitä että jopa niinkin suurta legendaa kuin Dingoa voi kritisoida kuka tahansa, jopa sellainen henkilö joka ei ole menestynyt muusikko tai ei ole muusikko ollenkaan. Vastaavasti Dingoa voi kehua kuka tahansa, niinkuin te teette. Ylipäätään muusikkouteen kuuluu että jos ottaa vastaan kehuja pitää olla valmis ottamaan myös kritiikkiä. On vain aika ala-arvoista että jos joku kritisoi Dingoa niin te ette esitä vasta-argumentteja asiasisällölle vaan alatte arvostelemaan arvostelijan persoonaa, tyyliin "ei noilla meriiteillä", "kakkosluokan muusikot" jne.. Mielipiteet ovat mielipiteitä ja jokainen ihminen on tarpeeksi pätevä esittämään oman mielipiteensä.


    • Sitätätätota

      Miksei olisi ihan hyvässä soittokunnossa, sillä eikös nämä Neumannin/Dingon nykyiset taustasoittajat ole likimain ainakin ammattikseen soittelevia kavereita?

    • Kyllä alkaisi olemaan jo korkea aika avata silmät ja lopettaa sellainen hyssyttely.Alkaa olemaan sellainen olavi virta -touhu tässä jo mukana.Raahataan henkilöä esiintymislavoille puoliväkisin yleisö näkemään surkeutta.Sillä alkaa olemaan hyvin lähellä vaihe,että ei ole enää esiintymiskykyinen.Kyllä vuosikymmeniä jatkunut liiallinen rällääminen on jättänyt aika rankat näkymät kyllä.Kyllä ois aika jäädä pitkälle esiintymistauolle ja hoitaa asiat kuntoon.Itsestä se lähtee,jollei vaan pysty ongelmiaan myöntämään,niin tulos on tuollaista vuodesta toiseen.Se on ihmisen kiusaamista,että otetaan esiintymään enempi ja vähempi epämääräisessä olotilassa.

      • suomirtyy

        Varmaan on Nipaa painanut Sekin seikka, ettei uudempi tuotanto ole myynyt. Vaikka onkin osin ihan hyvää materiaalia omin sävelin ja sanoin. Aika harva on tehnyt niinkin paljon omaa musaa kuin Nipa. Taitaa Yön Ollillakin olla apuja kappaleiden teossa.


    • hiljaa markkinoille

      onko Nipa ja Yön Olli kamuja nykyään?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5046
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe