Valmet Automotive haluaa salolaisia työntekijöitä

liian pitkä työmatka

Tämä jatkuva hehkutus tästä uudenkaupungin autotehtaasta alkaa tulemaan korvista ulos, ei ole käynyt varmaan mielessä että se 2tunnin työmatka on aivan liian pitkä vielä työpäivä takaisin.
eikä ne kokoonpanolinjalla mitään huimia palkkoja tuolla saa, taitaa olla 9-11e/h paikkeilla. eipä taida käteen jäädä mitään työntekijälle.
ja tämä mersun valmistus ei välttämättä ole kauaa kestävää, jos ei kauppa käy tulee kenkää hyvinkin nopeasti, eikä ole ne potkut siinä tehtaassa ensimmäiset!

minkä takia muuten suomessa juuri tämä autotehdas pitää olla jossain hevon vitusssa, jos kerta ei meinaa saada tarpeeksi työntekiiöitä luulisi PK-seudulla olevan ainakin.
olisi hieman eri asia edes harkita tätä autotehdasta jos sen sijainti olisi vaikka espoo ja junalla mahdollisuus mennä sinne.

33

379

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eitästmittätul

      Mahrottoman mukava tuo sinun positiivinen asenteesi.

      PS. Eikä siäl uudeskaupunkis mittää kivaaka ol, eikä muualka.

    • Uusikaupunki

      Muuta Uuteenkaupunkiin. Kaunis kaupunki ja jos saat sieltä työpaikan niin nappaa kiinni. Työmatkaa ei kannata tehdä yli 50km suuntaansa tai homma menee jo tappion puolelle.

    • TYÖTÖN

      mIKSI EIVÄT OTA PORUKKAA JOTKA OVAT SIELLÄ OLLEET?vASTAUS pITÄÄ MAKSAA TYÖ KOKEMUKSESTA PAREMPAA PALKKAA KUN TUO 9-10E JOKA ON VASTA ALKAJAN PALKKA.mYÖSKIN VALTIO MAKSAA TYÖTTÖMÄSTÄ ILMAISTA RAHAA TAAS LISÄÄ FIRMALLE VOITTOA.kYLLÄ SIELLÄ ON LÄHEMPÄNÄ TARPEEKSI TYÖTTÖMIÄ ESIM.RAUMALTA ON LYHYEMPI MATKA TÖIHIN.miTENKÄ MUUTTAA KUNVOI OLLA OMISTUS ASUNTO JAE I SE TYÖ PAIKKA TEHDAS TYÖSSÄ OLE MITENKÄÄN VARMA.

      • liian pitkä työmatka

        ja kun on omistus-asunto ja velkaa helvetisti ei täältä niin vaan muuteta pois, ja saako edes kämppää myytyä?. ja entäs sen vuoden jälkeen kun YT alkaa paukkua huonon myynnin takia, ei se mersun teko ole mitenkää varma työpaikkana.
        kyllä töitä pitää saada omaan paikkakuntaan, itse en ole valmis mihenkään muuttamaan. työttömänä saa melkee saman palkan tekemättä mitään.


      • WoiHywäTawaton

        Fantastinen kieliasu. Olet kekseliäästi käyttänyt ISOJA tekstissäsi. Lisäpisteitä omintakeisesta ilmaisuasusta yhdyssanojen sekä välimerkkien suhteen.
        Jatka samaan malliin sinä Ollikkalan kruunaamaton Hemingway.


      • pohjanmaan mimmi
        WoiHywäTawaton kirjoitti:

        Fantastinen kieliasu. Olet kekseliäästi käyttänyt ISOJA tekstissäsi. Lisäpisteitä omintakeisesta ilmaisuasusta yhdyssanojen sekä välimerkkien suhteen.
        Jatka samaan malliin sinä Ollikkalan kruunaamaton Hemingway.

        Onko Ollikkalan Hemingway vielä Salossa ? Vai onko jo muuttanut TÖIHIN pääkaupunkiseudelle, turkuun tai tukholmaan ?


    • Kokemusta

      Älkäät hyvät ihmiset menkö rekryn kautta. Palkaton rekry pyörinyt jo vuosia, sillä kalastellaan orjia jokapuolelta. Veikkaan et vaihtuvuus erittäin suuri siellä. Hyvä työilmapiiri oman kokemukseni mukaan. Mikään ei estä menemästä vuokrafirman kautta sinne, ei tarvita rekryjä vaikka sitä koitetaan toitattaa/vakuuttaa uusille hakijoille, eli kalastusta kalastusta ilmaishommiin. Adeccoa ja apuvoimaa suosittelen Hubin puolelle suoraan palkoille. Vuokrafirmat tarjoo solukämppiä pikaiseen majoitukseen. Kta siellä sovittavissa noin 11e/h. Kokoonpanossa kta 13e/h, täysin urakkaluonteista hommaa kokoonpanossa tuntipalkalla, jos jää tavotteista niin se tietää ylitöitä. Hubilla rennompaa. Mikrot ja jääkaapit poistettu taukopisteistä, jotta porukka menis ruokalaan? Ylitöitä pitäis painaa siis silloin tällöin, muuten saattaa jäädä työsuhde lyhyeksi. Raja liiton mukaan tais olla 16h/kk? Vuokrat kalliit Ukissa. Edullisista yksiöistä pula. Jos viikonlopuksi haluu Saloon, niin bussit kulkee todella edullisesti esim. 2-9e/suunta Uki-Tku ja Onni bussilla Caribian pihalta Saloon 4-7e/suunta. Tsekkaa matkahuollon sivuilta aikataulut ja Onnibussin sivuilta tarjouksia.

      • liian pitkä työmatka

        Mikrot ja jääkaapit poistettu taukopisteistä, jotta porukka menis ruokalaan?

        :D JEESUS


    • Tässä vielä infoo

      Studentwork hakee myös Hubille duunareita. Staffpoint ja Opteam hakee kokoonpanoon. Kokoonpanossa palkka saattaa olla 11,5 lisät, niin kta lähenee 13e/h.

      • KeskitysLeiri

        "Mikrot ja jääkaapit poistettu taukopisteistä, jotta porukka menis ruokalaan?"

        Kyllä vain. Natsit tehnyt come backin :D


    • nystad

      Yksinkertaisesti ei kannata kulkea Uudessakaupungissa täältä Salosta. Ainoa konsti on muuttaa sinne. Kyllä siinä kulkemisessa hyytyy muutamassa viikossa.

    • ei kantsi ei

      Se on totta. Pari kertaa itekin ajon ja kyl alko kypsyyttää.

    • 250km päivä!

      Osan kuluist saa takas verottajalt,riskeeraa henkensä joka arkipäivä!
      Löytyyköhä lampaita?ei kannata tuo homma.

      • höppänäukko 74v

        "Ympyrä sulkeutuu", kun -60 ja -70 luvulla järjestettiin pohjoisen-itäsuomen työttömille hätäaputöitä. Ja miehet asuivat parakeissa, ja palkka oli surkea. Näin toimii oikeistolainen hallitus. Vaikka eihän hallitus voi työpaikaksi ryhtyä. Lama on maailmanlaajuinen. Ihmisiä on vaan liikaa maailmassa (ei suomessa).


    • PA kaappi

      Jos lohduttaa, niin meikällä on 400km työmatka ja työkämppä omalla rahalla vuokrattuna. Verojen, vuokrien ja perheen kulujen jälkeen käteen jää nolla tai miinus. Näin Varsinais-Suomessa 2014.

      • höppänäukko 74v

        Olet kyllä hyvänä esimerkkinä monenmonelle ihmiselle. Hyvä, kun jaksat uurastaa, vaikka palkasta ei jää mitään ylimääräistä. Mutta saat ainakin olla ylpeä itsestäsi, kun yrität.


      • PA kaappi
        höppänäukko 74v kirjoitti:

        Olet kyllä hyvänä esimerkkinä monenmonelle ihmiselle. Hyvä, kun jaksat uurastaa, vaikka palkasta ei jää mitään ylimääräistä. Mutta saat ainakin olla ylpeä itsestäsi, kun yrität.

        Tai siis työmatka on 200 200km, eli menopaluu. Mutta ongelma varsinkin insinööreille on se, että duunissa pitää olla jatkuvasti. Jos on vuoden-pari kotona, niin sitä tippuu ulos piireistä ja työelämästä. Työssäkäyvän on aina paljon helpompi vaihtaa parempaan paikkaan. Työttömänä joutuu vain lähettelemään hakemuksia.

        Mutta niin se on, että se voittaa joka on valmis reissaamaan tai jopa muuttamaan aina ja vaikka mihin. Perheessä on oikeastaan päätetty, että jos kummankin työt alkavat loppumaan niin muutto USAan on järkevin vaihtoehto. Green card vetämään ja kansalaisuus mahdollisimman pian. Suomeen pääsee takaisin, jos tilanne paranee.

        Mutta toivottavasti ei tarvitse koskaan Salosta lähteä ja tänne tulisi taas uutta työtä ja kasvua. Asun viikot isossa kaupungissa ja onhan se lopulta perseestä. Ruuhkaa ja jonoa joka paikassa. Öisin saa kuunnella kumin polttoa ja poliisin sireeneitä.


    • Salo nousuun

      No ei kannata sit käydä töis ollenkaan. Työttömänä jää käteen enemmän, mut koko ajan niitä tukia katkaistaankin, et oisko vaiks jotkut ilmais-ateriat tiedossa Te-toimiston pihalla 2 x päivässä ja vaiks ilmainen majotus Walttipajassa (ilman työsuoritusta tietty)

      • Räpsyti räps

        Ukiin menet autolla niin matkatuliaisiks saat helposti ylinopeus-sakot. Siel on monta tolppaa välähtelemässä ja todella v-mäisin välein ja nopeuksin, et varmana räpsähtää.


    • täyskonkurssilaisil

      Työmatkana mahdoton. Realistiset vaihtoehdot ovat muutto taikka eestipoikien matkiminen ja vuokraa porukalla jonkun läävän.

    • nukun öisin

      Työmatkoja vaikeutta vielä se että sieltä tarjotaan vain kolmivuorotyötä .

    • liian pitkä työmatka

      joskus jos salossa menee taas lujaa ja sitten uudessakaupungissa valvetti sulkis ovensa niin pitääkö sitten ukilaisten ajaa saloon asti joka päivä? niitä varmaan kiinnostais :D

    • kiinostaa vaan...

      Olisiko ollut Saabi jota silloin tehtiin ja kun sen kokoaminen loppui kun seinään jäi uuteenkaupunkiin kymmeniä kerrostaloja tyhjiksi.
      Salolainen Nieminen ne lopulta osti ja hyvä kun osti kun tyhjillään silloin olivat.
      Kiinnostaa vaan tekikö tilin vai paskaanko kätes pani, silloin?

      Onhan siitä jo aikaa ja asuntotilanne muutunut.

      • liian pitkä työmatka

        onko sama nieminen kyseessä kun joskus vähä aika sitten sanoi että saloon pitäis rakentaa jotain kalliita uusia asuntoja missä olisi neliöhinta jotain ihan käsittämätön, nämä nykyisetkin asunnnot on liian kalliita ja kun ei ole yksinkertaisisti enää töitä ja rahaa.


    • te-tyttelit

      "joskus jos salossa menee taas lujaa ja sitten uudessakaupungissa valvetti sulkis ovensa niin pitääkö sitten ukilaisten ajaa saloon asti joka päivä? niitä varmaan kiinnostais :D "

      Kyl palkattomat työntekijät aina kiinnostaa, sit vaa joku huijaus rekry taas pyörimään, ni avot.

      • ruotsiin kaikki

        Ruotsissa on töitä taas suomalaisille. SSS lehti kirjoitti etusivullaan, että suomalaiset saavat töitä sieltä. Joten historia toistaa itseään.


    • mainariksi

      Ymmärtääkseni siinä puhuttiin kaivoshommista. Ei ole tästä sukupolvesta joka nyt vois lähteä, niihin hommiin. Siinä pitää olla vähän miehellään niissä hommissa. Ei saa olla pullaa syönyt mössö.

    • rahaa on

      Eikös Saloon pitäisi yrittää saada niitä työpaikkoja?Konsultteja,Yrityssaloa,"Henkka Hyppösiä",seminaareja ym."innovaatioita"kyllä riittää hah.Valtiolta ja EU lta tullut jo miljoonia ,onko nekin menneet pikkupiirin jaettavaksi keskenään kun tänne ei mitään synny vaikka taitavat vaan itsensä "työllistävät" ja jotain puuhastelevat .Loput jaetaankin sitten näille Nokian "eliittityöttömille"

    • polk

      Totta puhut ,mamuille täytyy osoittaa yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa,loisivat täällä toisten rahoilla,mutta NOKIAn työttömät ihmeinsinöörit ja hihnatyöntekijät saavat er kohtelun kuin ns,tavalliset työttömät ,joita vielä syyllistetään työttömyydestään

      • fdgdg

        Samanlaisia tukijärjestelyitä on seudulla järjestetty kaikissa isoissa irtisanomisissa. Mutta sinula lähtee duuni ryyppäämisen takia, niin luuletko että meidän pitäisi maksaa sinulle kurssia ja psykologia?

        Isolle samankaltaiselle ryhmälle suunnatut tukitoimet nyt vaan ovat veronmaksajille kustannustehokkaimpia. Ei voi mitään, jos yksittäiselle eetulle tulee paha mieli. Mutta asioita mietitään yhteiskunnan kokonaisuuden kannalta, eikä sen katkeran tuulipukueetun.


    • polk

      En kuulu tuulipukueetuihin ,enkä menetä työpaikkaa ryyppäämisen takia en tarvitse psykiatria vaan tasavertaiset työnsaantimahikset kuin muutkin ,ei ole koskaan ollut irtisanomispaketteja ja teidän "hienoston"bridge pelleilyä,ei muutkaan saa parin vuoden erorahoja ja sitten vielä EU ja valtio tukee teidän "koulutuksia" eri tavoin kuin muiden miljoonilla,voi voi onko vakokaulus ottanut herneet heh?

    • Mersuja

      No kuis moni jo käy Ugissa töissä täältä? Ei varmaan ketään?

    • AlSkeida

      Salosta löytyisi entisen Nokian jäljiltä monenlaisia insinöörejä....Maa ja metsätalous puolelta,
      rakennuspuolen inssejä löytyisi myös...Nokialla ei ollut suurempia kriteerejä palkatessaan
      aikoinaan ihmisiä, kunhan oli insinööri ; )....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      223
      3460
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2181
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2081
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1955
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      80
      1630
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1257
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe