aito suomi

järk äääänest

Mikä puolue ensi vaaleissa olis kiinnostunut että lopetettas EU Suomelta ja eikä liityttäs natoon.

21

122

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vaikea paikka...

      Marginaalipuolueista saattaisi löytyä näitä oman tien kulkijoita. Niiden äänimäärä jää valtakunnallisestikin muutamaan tuhanteen ääneen, joten ei ole odotettavissa muutosta.

      Monet kuvittelevat virheellisesti esim. Perussuomalaisia sellaiseksi puolueeksi joka haluaa erota EU:sta. Se on urbaanilegenda joka ei pidä paikkaansa. Mauri Nygård IPU:sta kertoo totuuden kolumnissaan:

      http://ipu.fi/soini-on-eu-euro-ja-nato-miehia/

      Myös Nato-kiima on kova Soinilla, senhän hän on jo tunnustanutkin julkisessti.

    • ykkönen edustaj

      Toivottavasti EU-n aika on Suomella ohi ja myös nato ei tule meille.Lapissa oli mahtava kansanedustaja joka vastusti EU-ta.Toivottavasti jatkaa ensivaaleissa
      eduskuntaan.

      • Paavo-äänikuningas

        Tottakai me äänestämme jälleen Väyrysen eduskuntaan. Väyrynen on ainoa mies joka nykyisin enää puolustaa Suomea ja meitä Lapin ihmisiä.


    • Naton vihollinen

      Minäkin haluan että Suomi eroaa EU:sta ja liittyy Venäjään.

    • Russia vs. fasistit

      Sama täällä. YYA-sopimus kirjoitetaan uudestaan ja erotaan EU:sta ja USA:n kanssa lopetetaan kaikki veljeily. Suomi pärjää kyllä Venäjän kanssa ja kauppa käy, näin saadaan kansantalous nousuun.

    • Väyrysen fani

      Ainakin lapin voisi liittää Venäjään,sillä Putin on aika paljon samoilla linjoilla Väyrysen kanssa ja Väyrynren voisi päästä seuraavaksi presidentiksi Venäjällä sitten.

    • Oikeallatiellä
      • hernenokassa....

        Hyvin sanottu Soukola, rikkailla on varaa palkata suojelua tarpeen vaatiessa, mutta ei köyhillä, tavallisilla ihmisillä.
        Esim. yksinhuoltaja äiti on yksin ahdistuksisaan tiukoissa paikoissa, mutta rikkaat palkkaa poliisit turvakseen, kuten ylläolevasta linkistä ilmenee.
        Stuppi on miljoonääri, rantaruotsalainen, rahaa on palkata vartiointi,milloin haluaa, mutta eihän siitä olisi saanut köyhälle kansalle kertoa, veti herneen nenään.


    • Toinen puoli

      Stubb ei ole sopiva eikä osaava pääministeri, se on käynyt kai jo kaikille selväksi.

      Tosiasia kuitenkin on, että pääministerille kuuluukin Suomessa jonkinlainen vartiointi, vaikka sitten poliisin toimesta väliaikaisesti. Nyt on tehty kyllä kärpäsestä härkänen tässä jutussa.

      Huvittavaa tuo Soukolan populistinen heitto, vaalit on toki tulossa ja kaikki mahdollinen irtopiste on hyväksi hänellekin. Pääasia että politiikko saa annettua kuvan "kansanmiehestä." Sehän näissä on perimmäisenä tarkoituksena.

      Ja toisaalta: Pitäisikö poliisien väijyä näiden yksinhuoltajien pensaikoissa mahdollisia uhkaajia sitten ihan työkseen? Ei taitaisi jäädäkään sitten muihin hommiin aikaa. Moni noista pyrstönjakajista hankkii itselleen hankaluuksia ihan tyhmyyttään, juopporetku-äijiä isketään kapakoista ja sitten tapellaan ja itketään.

    • kiitos puolue

      Nyt yksi puolue ei ollut kiinnostunut EU-n höpinöistä,meitä moni äänestää kyseistä
      puoluetta.

      • kerro kerro kuvastin

        Kerro ihmeessä, mikä puolue. Onko kommunistit, vai sisarpuolue, vasemmistoliitto ?


    • Toivoatulossa
    • Pate on numero 1

      Pate on rautainen jätkä! Ketään politiikkoa on tuskin pilkattu koskaan niin paljon kuin Patea, mutta niin se kaveri vain aina ponnahtaa kuin kukku pinnalle. Ihailen suunnattomasti hänen sitkeyttään ja osaamistaan.

      Patea syytettiin omahyväiseksi pyrkyriksi. Mitä Pate teki sen jälkeen? Otti huumorilla koko homman ja alkoi tahallaan vedättää toimittajia esiintymällä mahdollisimman korostetun itsevarmana nerona.

      Kansa rakastui tähän tyyliin ja äänivyöry seurasi taas Patea. Tottakai tavallinen viisas ja fiksu kansa tajusi että Pate vain vetää toimittajia höplästä ja nauroi näitä. Kyllähän me taas muistetaan Patea ja äänestetään mies taas äänivyöryllä eduskuntaan. Saadaan samalla Stubbit ja Haglundit ja muut kauppakamarinulikat hevon kuuseen päättäviltä paikoilta.

    • suurinosa näkee näin

      No asiat voi näköjään tulkita noinkin.
      Suuruudenhullu höntti, joka vääntää kaikki epäonnistumisensa muiden syyksi. Hauskuus on tahatonta ja kumpuaa hänen omahyväisyydestä. Uskoo oikeasti olevansa jumalasta seuraava, eikä hönttiydessään huomaa, kuinka muut pilkkaavat häntä urakalla.

    • Olisiko näin?

      Mistähän ne äänivyöryt sitten aina Paavolle tulevat kun hän on niin "omahyväinen höntti"? Jos kaveri on 70-luvun alusta lähtien jatkuvasti istunut milloin eduskunnassa, milloin europarlamentissa, niin kai siinä jotain osaamistakin on takana? Ministerinvuosiakin hänellä on enemmän takana kuin sinulla sormia.

      Tietenkään et puoluekantasi vuoksi voi mitenkään hyväksyä Väyrystä, mutta sille et näköjään voi koskaan mitään että Paavo menee aina läpi, oli vaalit mitkä tahansa. Siihen sinä olet tottunut eikä siihen loppua näy. Amen.

      PS. Paavo oli ensimmäinen joka varoitti EU:n liittymisestä aikoinaan ja vastusti sitä ankarasti. Paavo ennusti kuluja Suomelle asiasta...

      • hmm...

        Paavo on ihan fiksu, mutta aika vähänmpä noilla poliitikoilla todellista osaamista näyttää olevan.

        Kunhan osaa puhua ja karisma on kunnossa, pääsee pitkälle . . .

        Vaikka Suomi lähtisi EU:sta heti, ei ongelmat miksikään muutu. Suurin osa täällä vallitsevasta byrokratiasta on täysin kotikutoista.


    • Juuuuu-u

      Totta osittain. Jos miettii esimerkiksi tätä Stubbia niin tulee väistämättä mieleen että hyvä mainostoimisto (iltapäivälehdet) ja sen luoma imago kansanmiehestä riittää Suomessa aina päämisteriksi saakka. Asiaosaamista tai mitään sisältöä puheissa ei tarvitse olla, kunhan vain legorivi hohtaa ja muistetaan twiitata joka päivä.

      Suomen EU:sta lähteminen kyllä helpottaisi muutamia asioita ja vähentäisi byrokratiaa jonkun verran. Ikävä kyllä Sauli Niinistö ja Paavo Lipponen johtivat aikoinaan Suomen tähän EU-liekaan ja mainostivat sen autuutta ja onnellisuutta. Kansa meni retkuun ja nyt maksetaan siitä virheestä.

    • Siperia opettaa

      Muistan hyvin kuinka Paavo Väyrynen, E-J Tennilä ja Hannu Takkula aikoinaan järjestivät yhdessä kiertueen jossa he hyvin näkyvästi ja kuuluvasti vastustivat EU:n liittymistä. Dokumentoin tapahtumia ja puheita silloin Rovaniemen kaupungintalolla pidetyssä kokouksessa jossa kansaa riitti.

      Samaan aikaan Niinistö ja Lipponen pilkkasivat oikein urakalla etelän lehdissä noita "tuomiopäivän pasuunoita" jotka turhaan pelottelevat että EU:sta tulisi muka vaikeuksia Suomelle!

      Olisi ehkä kannattanut kuunnella tuota kolmikkoa, nyt se toki on jo myöhäistä koska maito kaatui jo....

    • EI EU EI NATO

      Toivottavasti ennen vaaleja löytys puolueita joita ei kiinnosta EU ja nato.

    • Puolue tiedossa

      Löytyy kyllä näistä pienpuolueista, mutta ääni heille menee tavallaan hukkaan. Nato-vastainen puolue saa ehdottomasti minunkin ääneni, se on varma. Annan jopa pienen EU-myönteisyyden anteeksi kunhan puolue vain tarmokkaasti vastustaa Nato-jäsenyyttä.

    • EUROT on hukassa

      EU on hoitanut Suomelle hirveän velkakasan ja nyt EU-n natolaiset hoitavat Venäjää jotta saatas Suomelle lisää velkaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2072
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1878
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1680
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1478
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe