Crohn

paras hoito

14

200

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • crohn

      "...Lääkelaitoksen ilmoituksen mukaan apteekkien lääkkeistä 650 on valmistettu geenitekniikkaa käyttäen. Vitamiinien valmistuksessa menetelmä on myös yleinen. Mitään merkintää näissä ei ole. USA:ssa gm-kasvit sekoitetaan tavallisiin, eikä seurantatutkimuksia ole. Jos vaikutuksia on, niiden aiheuttajan todistaminen on todella vaikeaa."
      Liisa Kuusipalo HS 20.8.2007

      Miten mahtaa olla nykyään?

    • elintavat?

      Prosessoitu suomalainen maito, viljat, sokerit, stressi, keinomakeutusaineet, prosessoidut kasvirasvat (margariinit, kasvirasvakermat jne...) ja lisäaineet. Ne kun jättää pois, rauhoittuu elimistö aika monella.

      Viljojen ja/tai maidon karsiminen ei tietenkään ratkaise kaikkien ihmisten kaikkia mahdollisia terveysongelmia, mutta todella monella erittäin nopea ja yksinkertainen tapa parempaan hyvinvointiin, joka ei maksa mitään.


      Mutta jos ruokavalion muutos parempaan ei auta, niin VAADI ehdottomasti tutkimuksia, koska voit sairastaa jotain vakavaa sairautta, joka vaatii hoitoa ja hakeudu välittömästi hoitoon, jos sinulla on esimerkiksi näitä oireita: jatkuva oksentelu, jatkuva kipu, laihtuminen, jatkuva sairastelu, veriripuli, pitkittynyt ripuli, nielemisvaivat, ruuan takertumisen tunne tai jatkuvaa kuumetta.


      Viljat ja/tai maitotuotteet pois 2-4 viikoksi. Kokeile kumpi oireet aiheuttaa. Voi olla, että kumpikaan ei sovi. Jo 1-2 viikossa huomaa eron entiseen, jos jokin ruoka-aine ei sovi.


      Jos jopa kolmasosa suomalaisista kärsii vatsa- ja suolisto-oireista tai muista ongelmista joissa viljojen välttäminen auttaa, niin sinä voit olla niistä yksi. Lisäksi viljojen gluteeni (vehnä, ruis ja ohra), viljojen tärkkelys sekä maito tuottavat limaa ja tulehdusta elimistöön, joka pahentaa allergioita, astmaa, infektioita, lasten korvatulehduksia ja reuman oireita.
      http://personal.inet.fi/koti/remeli/viljat.htm


      Maitotuotteet ovat monella yksi keskeisistä syistä suolisto-oireisiin, allergioihin, astmaoireisiin sekä erilaisiin iho-ongelmiin. Maitotuotteiden eliminointi helpottaa usein näitä oireita, ja moni vuosia oireista kärsinyt pääsee pysyvästi eroon sekä ongelmasta että lääkityksestä. Lisäksi maitotuotteet keräävät limaa ja ovat usein merkittävänä tekijänä kroonisissa ylähengitystieinfektioissa.
      http://personal.inet.fi/koti/remeli/kalsium.htm


      Kannattaa huomioida, että mitään koetta ei ole olemassa, joka näyttäisin yliherkkyyden viljoille ja/tai prosessoidulle suomalaiselle lehmänmaidolle.

      Näiden diagnoosi perustuu aina välttämisaltistuskokeeseen.

    • lue..
    • Crohnikkoja
    • ihan oma valinta

      Paleoruokavalio?

      Suomessa on jo alle 1 vuotiaan valmisruuissa prosessoitua maitoa, prosessoitua viljaa, prosessoitua kasviöljyä, lisättyä sokeria ja lisäaineita (mm. pektiini). Ensimmäisen ikävuoden jälkeen tulee noudattaa valtion virallisia ravitsemussuosituksia (THL, VRN), joissa syödään samaa ruokaa kuin aikuisetkin eli runsaasti prosessoitua maitoa, prosessoitua viljaa, prosessoituja kasviöljyjä (margariinit, kasvirasvakermat jne...), lisättyä sokeria ja lisäaineita. Tätä samaa virallista noudattaa laitosruokailu eli koulut, päiväkodit, työpaikkaruokailut sekä vanhustenhoitolaitokset. Näiden ruokien tiedetään pitävän yllä tulehdustilaa kehossa ja heikentävän immuniteettia.

      Ja tämän kun yhdistää krooniseen D-vitamiinin puutteeseen (10µg/vrk EI riitä), niin ei ole ihme, jos kansanterveys laskee vuosikymmenestä toiseen kuin lehmän häntä. Riittävällä D-vitamiinilla on tärkeä osuus sadoissa ihmisen kehon toiminnoissa, hyvin toimiva immuniteetti on yksi niistä. D-vitamiini on erittäin halpa ja hyvä keino edistää terveyttään. Monien suomalaisten tiedetään kärsivän kroonisesta D-vitamiinin puutteesta ympäri vuoden.

      Myös lapsille pitäisi antaa mahdollisimman luonnollista ja käsittelemätöntä ravintoa, koska varsinkin lapsen kehittymätön suolisto ei kestä liian prosessoitua ravintoa ja tästä on seurauksena mm. autoimmuunisairauksia.

      Uuden tieteenalan epigenetiikan mukaan ihminen voi vaikuttaa elintavoillaan geenien toimintaan.




      Suomalainen elää leivällä, pastalla, puurolla, makaronilla, perunalla, sokereilla, prosessoiduilla kasviöljyillä (margariini, kasvirasvakerma jne...) ja rasvattomilla sokeroiduilla maitotaloustuotteilla. Ja mikä on lopputulos?

      Joka kymmenes kolmivuotias suomalaislapsi on ylipainoinen. Viisivuotiaista ylipainoisia on jo joka kuudes, kouluikäisistä jo joka neljäs. Aikuisista joka toinen on ylipainoinen.

      Lisäksi aliravitsemus ja väärä ravinto aiheuttaa sairauksia:

      lihavuusepidemia
      diabetesepidemia
      osteoporoosin jatkuva kasvu
      autoimmuunisairauksien jatkuva kasvu
      vatsa- ja suolisto-ongelmien jatkuva kasvu
      psyykkisten ongelmien jatkuva kasvu
      suolistosairauksien jatkuva kasvu
      astman ja allergioiden jatkuva lisääntyminen
      neurologisten sairauksien jatkuva kasvu
      syöpäsairauksien jatkuva kasvu (joka kolmas suomalainen sairastuu syöpään)
      jne...


      http://personal.inet.fi/koti/remeli/aitoa_ruokaa.htm

      Terveys on liiketoimintana hyvin tuottoisaa, katteet korkealla. Käytännössä tarkoittaa virallisten asiantuntijoiden, lääkäreiden ja lääkeyhtiöiden tekevän saumatonta yhteistyötä kaikkien saadessa mojovat voitot, julkiset lääkärikeskukset on tietoisesti rampautettu ja lihavat lompakot ohjattu yksityisille. Asia tulee muuttumaan kunhan auktoriteettiuskovainen suomen pullakansa tajuaa tulleensa vedätetyksi oikein kunnolla ja ymmärtävät kokonaisuuden liiketoiminnassa, eivätkä enää sokeana kulje narun päässä infernaalisia laskuja maksamassa, lääkärin "määräys" ei enää toimi taikasanana.

      Esim. masennus-, kolesteroli- ja diabeteslääkkeiden myynti on miljardiluokan bisnestä. Pelottelutyylillä saadaan tietämättömät ihmiset ostamaan niitä ja pilaamaan jäljellä olevan terveytensä lääkkeiden haittavaikutuksilla. Sairasta, härskiä, suorastaan rikollista toimintaa.

    • ihan oma valinta
    • 3+3

      Brittiläinen lääkeyhtiö GlaxoSmithKline (GSK) on tuomittu Kiinassa noin 400 miljoonan euron sakkoihin lahjonnasta elinkeinoelämässä.
      Kiinalainen oikeusistuin määräsi GSK:lle sakot kauan jatkuneesta lääkäreiden lahjonnasta. Oikeus totesi, että GSK oli hankkinut vuosien aikana noin 100 miljoonan euron edestä ansiotonta taloudellista etua lahjonnalla.

      GSK:n saamat sakot ovat Kiinan taloushistorian suurin sakko, joka on määrätty yritykselle. Lisäksi yksi GSK:n johtaja on tuomittu kolmen vuoden vankeuteen ja karkotettavaksi tuomion jälkeen maasta.

      Lääkeyhtiö on myöntänyt korruptoituneen toimintatapansa ja pyytänyt sitä anteeksi.

    • luettavaa
    • avanne ???

      Kuihtuva Hesari julkaisi artikkelin suolivaivoista, joka tietämättömyydessään ja asenteellisuudessaan oli karmaiseva. Jutun kirjoittaja pitää suoliongelmia täysin luonnollisina ja jutusta saa käsityksen, että avanne on ihan ok nuorelle vessapassin omaavalle.

      http://www.anttiheikkila.com/blogi/alkoiko-takinkaanto/

    • 3+3

      "Vähäravinteisellakin ruoalla voi kahlata elämänsä läpi eikä välttämättä kohtaa suurempia ongelmia. Kiinnittämällä ravinnon laatuun huomiota voit kuitenkin parantaa kehosi toimintaa, omaa vireystilaasi ja elämäsi laatua."

      Tiina Ronkainen (ravintovalmentaja)

    • 3+3

      SCD-ruokavaliolla oli tuttu sairaanhoitaja säilyttänyt suolensa rauhoittaen ärhäkkään colitis ulcerosan, eli haavaisen paksusuolentulehduksen.

      http://www.scd-fi.info

    • 3+3

      Tulehdukselliset suolistosairauksien (IBD) kuten haavaisen paksusuolen tulehduksen sekä Crohnin taudin esiintyvyys on lisääntynyt lähes kolminkertaiseksi viimeisen 15 vuoden aikana.[10] Länsimainen runsaasti prosessoitua ravintoa sisältävä ruokavalio on yhteydessä tulehduksellisten suolistosairauksien kehittymiselle.[11] Nämä taudit voivat puhjeta geneettisesti alttiilla henkilöillä suoliston bakteerikannan muutosten sekä häiriintyneen immuunivasteen vuoksi. Viimeisimmän tutkimustiedon mukaan tauteihin liittyvät myös suoliston läpäisevyys (ns. vuotava suoli) sekä jokin ympäristön laukaiseva tekijä, kuten esimerkiksi infektio.[12]

      Suolistoa mahdollisesti vaurioittavien antiravinteiden (kuten viljatuotteiden gluteenin ja vilja- sekä palkokasvien lektiinien) poistamisesta ja tulehdusta vähentävästä ruokavaliosta on yleensä paljon hyötyä sairaudesta toipumiselle.[13] Erityisesti gluteenin rooli IBD:n kehittymisessä sekä geneettinen yhteys keliakiaan on osoitettu viimeaikaisissa tutkimuksissa.[14] Viimeisen tutkimuskatsauksen perusteella suurin osa IBD-potilaista hyötyy gluteenin poistamisesta ruokavaliosta.[15]

      http://ollisintegrallife.com/2014/09/23/suoliston-kunto-on-terveyden-kulmakivi/

    • Paskaakstässäki

      Uusimpien tutkimusten mukaanlähes kaikki vitamiinit on tehty käyttämällä geenimuunneltuja bakteereja. Yleensä niihin on lisätty nisäkkäiden geenejä.

      Eli bakteerille annetaan ruokaa ja se paskantaa b-vitamiinia.

      Sitten tää "viinimäski" erotellaan vitamiiniksi ja geenimuunneltujen bakteerien jäte mössöksi.

      Vitamiinit myydään apteekissa, kunhan on kuivattu ja puristettu sellaiseksi hyvän hajuiseksi lisäaine pilleriksi.

      Eläköön vegaanit kauan ja moraalisesti.

    • laatua lautaselle

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      368
      4543
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      85
      1865
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      65
      1600
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1556
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      213
      1397
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1390
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1361
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1347
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1235
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1218
    Aihe