Eikö Kerava olekin kiva pikku kaupunki?

nuijapöö

Olen muutamia kertoja käynyt Keravalla ja minusta se on mukava pieni kaupunki. Jos pitäisi Kymenlaaksosta muuttaa Uudellemaalle niin Kerava voisi olla varteenotettava paikka. Ovatko muut samaa mieltä että Kerava on kotoisa?

16

351

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ewgeni swetogorsk

      Kyllä kyllä. Ihana paikka.
      Jos muutat Saviolle, pelaat korista, tai tuut pikkutunneilla himaan, sut kyllä varmaan puukotetaan. Samaa tapahtuu toki ajoittain myös keskustassa.
      Ahjon suoralla, jokivarressa nuoriso potkii, joskus kovaakin ja hengiltä.
      Kalevan perukoilla taas on tapana hakata vasaralla mummoja, mutta muuten on rauhaisaa.
      Jos humehia halajat, on kilta se oikea paikka. Naapuri myy ja käyttää.
      Sama toki pätee ahjossakin.
      Jos tunnet kotiseuturakkautta ja olet Suomi-henkinen, on ahjo sikälikin hyvä paikka, että kerrostaloissa asuu myös suomalaisia. Joskin vähemmistönä.

      Melkeen kuule nuijapöö sanoisin, että kun täälläpäin liikut, niin aja kuule ohi vaan.

      • silmät auki

        Muuta kuule Tikkurilaan niin tuntuu Kerava sen jälkeen lintukodolta.

        Kyllä se kummasti avartaa maailmaa kun on asunut monella paikkakunnalla ja Vantaallakin useammassa paikassa.


      • Aderes

        Aika mielenkiintoista. Itse pidän tätä rauhalisena lintukotona. Välillä liiankin rauhallinen. Plus täällä ei juuri ole maahanmuuttajia. Aasialaisia jonkin verran, mutta he tekevätkin töitä.


    • sekava kuva

      En oikein tiedä. Olen ollut aina ruuhka aikaan siellä liikkeellä varmaan kun minulla ei ole ihan niin positiivista mielikuvaa siitä. Ainakin suhteellisen hiljainen paikka ääniltään päivällä ja paljon mukavia kauppoja lähellä, mikä iso plussa. Yöaika voikin sitten olla sellainen mitä sinun kannattaa tutkia itse, ettet joudu bilettäjien naapuriin

    • Junantuomaa

      Oliskos Kerava eläkeläispariskunnalle sopiva asuinpaikka? Pieni kerrostaloasunto riittää, harrastukset liikunnallisia ja kulttuurillisia.

    • I love you

      Keravan tytöt on ihan uber-sööttejä ja ihania ja heistä ei voi olla tykkäämättä.
      Ajatella että kun kuljen pohjoisesta aina Helsinkiin töihin, niin Kerava on se paikka jota odotan kaikista asemista eniten.

    • Muuttakaa Keravalle!

      Näin ikääntyneen ihmisen näkökulmasta, on Kerava kotoisa pikku kaupunki, josta löytyy melkein kaikki tarvittava. Asuminen on huomattavasti halvempaa kuin esim. Helsingissä. Kulttuuritarjonta on vilkasta, harrastusmahdollisuudet hyvät ja kaupunki mukavan rauhallinen päiväsaikaan. Yöelämä voi olla rauhatonta, mutta siitä en osaa sanoa juuta enkä jaata, koska en itse liiku lähiökuppiloissa. Olen viihtynyt Keraralla ja suosittelen tänne muuttamista!

    • Asder

      Täällä on ilta ja yöaikaan vähän liiankin rauhatonta. Eli sopii eläkeläisille varmaan hyvin. Johtuu siitä että suurin osa menee joko Järvenpään baareihin tai Helsinkiin.
      Kiva paikka tämä on, vanha huono maine tuntuu elävän vielä heidän mielikuvissaan jotka eivät täällä ole käyneet.

    • asunut vasta 50 v keravalla,ei koskaan ole ongelmia ollut,kiva pikku kaupunki,tarpeelliset palvelut löytyy,elän nätisti,saahan noita ongelmia missä vaan

    • pientä nämä ongelmat on(paitsi jos sattuu itselle)asuin israelissa aikanaan ,siellä oli kaikilla rynnäkkökiväärit(paitsi mulle ei annettu)olin ulkomaalainen,kai ne olis minua puolustanut?toivotaan

    • t.voittö

      Kerava ei ole kaupunki,vaan lähiö kahden moottoritien välissä.Paras puoli keravassa on se että sieltä pääsee junalla nopeasti pois.

    • L.Ounas

      Keravalla on paljon hyviä ruokapaikkoja. nam. Että sikäli.

    • Tikkurilasta

      muuttaneena voin sanoa, että Kerava on kelpo paikka. Kaupunki on oikein siisti ja kesällä jopa viehättävä kaunine istutuksineen. Ja parasta on aivan erinomaiset liikenneyhteydet esim. Helsinkiin. Itselläni ei ole ollut mitään vaikeuksia päästä yöllä asemalta kotiin jalkaisin. Kaiken lisäksi Kerava on hoitanut hyvin talousasiansa. Kuntaliittymiäkään en Keravalle toivo tehtävän. Tai no. Tuusulan kanssa voisi sitäkin ajatella. Vantaa ja pääkaupungin seutu ei missään tapauksessa.

    • kuvernööri67

      Kerava,kieroonkasvaneiden ja juopppojen sulkeutunut kotipesä. Kaupunkikaan ei ole ollut turhan pröystäilevä nimetessään osiaan,löytyy vaikkapa Kahjo ja Kännistö...ja Saviolta katu nimeltä Törkykuja.Ja koska Teksasista löytyy Pariisi,niin Kerava ei jää pekkaapahemmaksi,sijaitseehan siellä Viro.(...oli unohtua jotta ehkäpä maamme legendaarisin moukarinheittäjä Volmari Iso-Tollo kävi aikoinaan muutaman vuoden Keravalla kiertokoulua,muttei oppinut milloinkaan tavaamaan.)

      • Huihaihei

        No, sun kirjoitusta kun lukee niin voi tehdä tiettyjä johtopäätöksiä. Vali, vali.....


    • keravan tyttö

      asemalla saa varoa vemputtavaa salkkumiestä jolla on talvella pelkät sandaalit, hiki virtaa, hullun virne ja salkku tutisee epäilyttävästi, oikeasti pelottava ilmestys.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe