Kuika moni rakastui.

mielipiteitä asiaan

Moniko teistä rakastui kumppaniin eikä rahaan ,valtaan tai ulkonäköön? Toivon rehellisiä vastauksia. Rakkauskäsitys on muuttunut,nykyisin se muuttuu hetkessä jos on vastoinkäymisiä.

18

337

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olen vaan!

      En ole rakastunut!

      • kuulajumppaa

        Minä ihastuin ulkoiseen näköön,tarkemmin takapuoli. Ah hänen antotekniikka ja tiukkuus käsittämätön.Mutta sittenpä se oli väljä lasten jälkeen kun eivät muistaneet tikata. Siitä se alamäki alkoi,,,hän muuttui kaveriksi.Eikä lauennut .en jaksanut tuntia jyystää.


    • Huh huh

      En minäkään rakastanut, vaikka yli neljännesvuosisadan aviossa olinkin! En koskaan edes ajatellut avioon meneväni. Toinen sanoi, lapsen olessa tulossa, että sukulaisten takia. Itse vaan tökkäsin avioeromonisteet nenän eteen, kun aika oli. Kaikenlaista höpinää!

    • Kiltti ei ollutkaan

      Rakastuin kiltteyteen, mutta se osoittautuikin näyttelemiseksi.

    • joskussilloinenne

      Oltiin köyhiä opiskelijoita. Mies eteni urallaan yrityksen johtajaksi ja lähti omalta työpaikalta löytämänsä kakkosen matkaan. Muistan rakastettavan nuoren miehen, en sikaa joka petti ja ellosteli kaikella omaisuudellamme.

    • 17 vuotta rakkautta

      JOS on kyse suomalaisesta, niin rakastuminen rahaan, ulkonäköönja valtaan on poissuljettuja. Niitä kun ei siltä sortilta löydy.
      Itse en rakastunut, kyllä se mies (ulkomaalainen) oli joka mut lopulta sai pyöritettyä ympäri. Aikaa vei, mutta sinnikäs tässä ollaan!
      En koskaan rakastunut, mutta nyt rakastan. En pois vaihda, enkä Suomeen palaa.

    • ………….

      Rakastuin ystävälliseen katseeseen, rauhallisuuteen, järkevyyteen ja siihen, miten luonnollisesti pääsimme toinen toisemme lähelle. Rakkaallani ei ole rahaa tai valtaa, mutta kaunis hän on. Mun silmissäni hän tosin olisi kaunis, tapahtui mitä tahansa - sitä se rakkaus tekee.

    • pjjkl

      Itse ainakin rakastuin kumppaniin. Kirjoiteltiin yli vuosi ennen kun tavattiin ensimmäisen kerran, vaikka kuvia vaihdettiinkin jo aiemmin. Rahaa miehellä ei ole, eikä valtaakaan ja ulkonäköönkin rakastuin vasta myöhemmin. Mies on hyvä ja kiltti, rakastava ja luotettava. Parasta mulle siis.

    • luonne ratkaisi

      Rakastuin miehen ajatuksiin, käytökseen, tapaan olla yhdessä. Tuntui kuin oltais oltu tunnettu aina. Rahaa hänellä ei ollut tavatessamme, opinnot oli molemilla kesken. Myöhemmin tuli rahaa ja hyväpalkkainen työ. Valitettavasti rahakas työ ja näkyvä rahankäytö veti mieheni irtosuhteisiin ja muuhun tuhlailuun. Eipä ainakaan raha tuonut onnea.

    • kukkaloistoa

      Rakastunut miljoonia kertoja milloin mihinkin, ja melkein yhtä monta kertaa myös loppunut koko hössötys, yhtä lukuunottamatta;))

    • Jälkikatujia täällä

      Herätys, haloo - väärä palsta. Kukaan eronnut ei sano, että rakasti. Silti, suurin osa parisuhteista solmitaan yhä rakkauden vuoksi, mutta jälkimuistelijat haluavat muistaa väärin, auttaa erosta selviämiseksi.

      • Kyllä vain näinkin

        Olen puoli vuotta sitten eronnut ja uskallan kyllä täällä sanoa, että aikanaan, liki 30 v sitten, rakastuin exääni järjettömästi. En rahaan enkä maineeseen (niitä ei ollut) vaan ihmiseen.
        Olimme muutamia vuosia täysin hulluina toisiimme, kuin vastarakastuneet. Se muuttui arjessa rakastamiseksi, eikä koskaan loppunut puoleltani, vaikka mies salasuhteili vuosia minun tietämättä. Lopulta kiskoin itseni irti liitosta, vaikka tunsin rakastavani. Toisen käytös ei ollut rakkauteni arvoista ja sai minut muuttumaan ihmiseksi, joka en ole.
        Nyt ex tuntee rakastavansa minua (luuleeko vain, en tiedä), eikä itseltäkään tunteet ole kaikesta huolimatta kuolleet täysin. En tiedä, mitä huominen tuo tullessaan, mutta odotan mielenkiinnolla.
        Ehkä joku vielä tulee ja vie jalat alta, kuten ex aikanaan teki. Sitä ennen nautin kuitenkin elämästä näin, rakastuneena omaan itsenäiseen elämääni.


    • surusydän

      Kyllä minä rakastin, mutta pikkuhiljaa se rakkaus hiipuu, kun kaveri ei jaksa arkea ja kiukuttelee mitättömistä asioista. Mitään en tee oikein.

    • miesvm_1967x

      Niin, vaimoni ei ole missi vaikka sievä ja suloinen onkin

    • taloustasapaino

      Harva kai parikymppisenä rakastuu ainakaan rahaan ja valtaan? Ei niitä "arvoja" :) armeijaikäisillä nuorukaisilla ole. Ulkonäköä voi ollakin, mutta kuka oikeasti rakastuu ulkonäköön? Minä en ainakaan. Rakastuin exässä tavallisiin asioihin; ahkeruuteen, aktiivisuuteen, sosiaalisuuteen. Teki ajallaan mitä pitikin. Ei lätrännyt alkoholilla. Vuosien varrella kaikki muuttui. Minkäs teet? Ilmeisesti ex vain näytteli sosiaalisuutta, tai teki sen bisnesten vuoksi, ei ihmisten.

    • khgkcg

      Minä puolestani olen sitä miltä, että ihmiset pysyvät yhdessä ihan mielettömien asioiden vuoksi, joita luulevat ja kuvittelevat rakkaudeksi. Kaikkein kummallisinta on luulla kumppanin välinpitämättömyyttä, kiusaamista ja aggressiivisuutta rakkaudeksi.

    • AEML

      Mä ainakin rakastuin sisimpään ja vieläkin rakastan miestäni vaikka näillä sivuilla pyörin. Meillä nykyään vaan on ihan kaikesta riitaa ja siksi tunteen vaihtelee vihasta rakkaudeksi. Mä en tiedä olisko vaan helpompi erota vai kokeilla vielä saadaanko meidän elämä järjestykseen. Ollaan riidelty melkein päivittäin kohta 6-vuotta.

    • mies mies mies

      "Kukaan eronnut ei sano, että rakasti. Silti, suurin osa parisuhteista solmitaan yhä rakkauden vuoksi, mutta jälkimuistelijat haluavat muistaa väärin, auttaa erosta selviämiseksi. "

      En ole koskaan halunnut muistaa väärin tuollaisia eron jälkeen. Kaikista puolisoistani, rakastuin heissä ihmiseen. En rahaan enkä muuhunkaan, vain häneen ja persoonaansa ja siihen että hän piti minusta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6263
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4006
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2416
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1960
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1413
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1316
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1060
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      971
    Aihe