TÄTÄKÖ TE KAIPAATTE KEMIJÄRVELLE ???

Late Lapista.

Muutama hyysäri kaipasi mamuja Kemijärvelle, alla hieman osviittaa mitä maumujen hyysäyksestä seuraa!

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014090618637608_ul.shtml

Tukholman siirtolaislähiössä poltettiin kymmeniä autoja
Lauantai 6.9.2014 klo 16.46

Kymmeniä autoja poltettiin lauantain vastaisen yönä Norsborgin lähiössä Tukholman esikaupunkialueella.

Silminnäkijöiden mukaan maahanmuuttajien kansoittamassa lähiössä riehui kymmenien ihmisten joukko, mutta ketään ei saatu pidätettyä.

Tukholman poliisin edustajan Gert Rosvallin mukaan autojen polttamisella pyritään lähettämään jokin yhteiskunnan vastainen viesti. Rosvallilla ei kuitenkaan ollut mitään hajua siitä, mikä viesti tämä voisi olla.

Google-mainoksetHostelli Malaga
Löydä halpa hostellisi momondolta. Hintatakuu&miljoonia vaihtoehtoja!
hotels.momondo.fi/MalagaSiirrä Bonus rahastoon.
S-Pankin verkkopankissa. Aloita heti!
s-pankki.fi/rahastotRuotsissa pidetään runsaan viikon kuluttua valtiopäivävaalit. Maahanmuuttoon kriittisesti suhtautuvien ruotsidemokraattien uskotaan kasvattavan kannatuksensa kymmeneen prosenttiin, mikä olisi puolueelle sen historian paras tulos.

Viime kuussa Rinkebyn siirtolaislähiössä Tukholman liepeillä poltettiin niin ikään autoja.

STT-TT-REUTERS

Late Lapista.

125

1502

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Laten jutut

      Late se hakee aina omaan tarkoitukseen sopivia negatiivisia uutisia maahanmuuttajista. Laten maahanmuuttajat ne on aina jotain rettelöitsijöitä.
      Maahan muuttaminen on kuitenkin ikiajoista tuttua touhua. Jo viikingit aikoinaan olivat ahkeria mamuja. Hekin aiheuttivat aluksi monenlaista päänvaivaa alkuperäis asukkaille, (mm päitä katkomalla) He kuitenkin hyödyttivät pitkässä juoksussa monia asuttamiaan alueita, joten heidänkin maahanmuuttoa voidaan nyt tarkastella monesta kulmasta.
      Laten näkökulma on hyvin suppea, sellainen tynnyristä katselevan näkökanta.

    • Late Lapista.
    • Latelle näkemystä

      Onko Late päässyt seuraamaan myös muunlaisia mamuja , esim. aikoinaan Nokian hommissa oli paljon mamuja ympäri maailmaa. Nytkin Nokian johdossa on Intiasta kotoisin oleva mamu.
      Roviolla on töissä paljon mamuja, heillä on 17 eri kansallisuutta olevia työntekijöitä.
      Tuossa vain muutamia mainitakseni.
      Suppeaa on Laten näkemys, jos ei muuta ole nähnyt kuin mitä jossain Ruotsin getossa katsottua rähinää.
      Fiksu ottaa siitäkin opikseen ja kotouttaa mamut hieman paremmin. Ruotsi on muutenkin huono vertailukohta, kun sinne on otettu mamuja jo 60-luvulta lähtien. Silloin oli niitä Suomi-mamuja ja juggareita, siitä ovat jatkaneet kaikkiin halukkaisiin.
      Meillä koko mamu-populaatio on pienempi m itä Ruotsiin otetaan muutamassa vuodessa. Täällä pitäisi kitkeä turha rasismi, jotta tuntisivat olonsa kotoisaksi, eikä se kouluttamaton pakolaisjoukko sen takia livahtaisi jonnekin terorristi järjestön riveihin.

      • Late Lapista.

        Nuo ovat juurikin niitä kukkahattuämmien kapeita näkemyksiä, noiden mamujen rikoksista ei saisi puhua mitää vaan hyssytellä, jotta ei vain veronmaksajat saisi tietää minkälaista sakkia elättävät!
        On laskettu jotta nykyisellä Suomen pakoloispolitiikalla jo vuonna 2030 Suomalainen on Suomessamme vähemmistönä, ja luultavasti nämä mussulmanni rikolliset enemmistönä!
        Mutta kaikessahan Suomen on seurattava Ruotsin esimerkkiä!
        Pääkaupunkiseutu alkaa olla jo samaa plaatua kuin Malmö ja Tukholman esikeupungit!

        http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CCQQFjAB&url=http://www.hs.fi/kaupunki/Silminnäkijä Heurekan joukkotappelusta Joka toinen oli verissä päin/a1410058702334&ei=x8cPVLmsN4jMyAPs2IGgAQ&usg=AFQjCNFORMhCBCAJhjFzHahiv5TxoEjt2A&bvm=bv.74649129,d.bGQ


        PS; Töissä käyvä mamu ja hesan asemilla notkuvat loiset ovat kaksi ihan eri asiaa, niitä ei pidä sekoittaa keskenään, edes kukkahattuakkojen !


        Late Lapista.


    • terkkuja sieltä...

      Ne mamut kun on itsekin pääosin veronmaksajia, Suomeen muutetaan pääosin perheen, opiskelun tai työnteon takia.
      Pakolaisia tänne otetaan 1000-6000 pakolaista vuosittain, se taas perustuu meidän kansanvälisiin sopimuksiin.

      Täyttä potaskaa on sinun lukusi, mistä lienee hommafoorumista kotoisin. Suomessa on hyvin pieni ulkomainen väestö, verrattuna muihin länsimaihin. Meillä on alle 200 tuhatta ulkolaista tässä maassa, ei tällä vauhdilla kyllä ohita kantaväestöä.
      Sulla on kyllä väärä nimimerkki, pitäisi olla vaikka Late-hommafoorumista, tai jotain Late-persu.
      Tuo alhaalla oleva nimmari kuvastaa sitä mirsujen periaatteet tulevat

    • tyhjää touhua

      Minä en pelkkiä linkityksiä avaa, aika tyhjää tuollaiset linkitykset.
      Et sitten osaa itse kirjoittaa ?????

      • Oletko arka

        Etkö uskalla avata,pelkäätkö silmiesi avautuvan.


    • TAALTA PESEE!

      :


      8.1.2013 16:22.









      .



      ..
      . .


      Kotimaa




      Poliisina työskennelleiden kansanedustajien mukaan maahanmuuttajien suuri osuus rikoksentekijöiden joukossa vaikuttaa suurelta.

      Uusi Suomi kertoi aiemmin tänään, että tilastojen perusteella maahanmuuttajien korostumisen rikostilastoissa selittää myös ikä, sillä maahanmuuttajaväestön ikärakenne on erilainen kuin kantaväestöllä. Suurin osa maahanmuuttajista on nuoria miehiä, jotka yleensäkin tekevät eniten rikoksia.

      Uuden Suomen haastatteleman oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen erikoissuunnittelijan Hannu Niemen mukaan maahanmuuttajien tekemää väkivaltaa onkin liioiteltu. Poliisina työskennelleiden kansanedustajien mukaan ongelma on kuitenkin olemassa.

      Kansanedustaja Tom Packalén (ps.) on työskennellyt Helsingin poliisissa. Hänen mielestään maahanmuuttajien tekemistä rikoksista tarvitaan tarkempaa tilastotietoa. Packalénin omien kokemusten perusteella maahanmuuttajien tekemät rikokset ovat lisääntyneet.

      - Sellainen aika, että poliisivankilassa olisi ollut enemmän suomalaisia kuin ulkomaalaisia, on esimerkiksi Helsingissä ohitettu jo vuosia sitten, Packalén sanoo.

      Packalénin mukaan tilastot vääristävät, sillä niissä maahanmuuttaja, joka on saanut Suomen kansalaisuuden, ei erotu kantaväestöstä. Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen Hannu Niemen mukaan tilastot kuitenkin tehdään myös synnyimaan mukaan.

      Packalénin mukaan tilastot pitäisi tehdä äidinkielen mukaan. Muutenkin objektiivinen ja asenteeton tieto olisi hänen mielestään tarpeen, jotta ongelmasta voitaisiin puhua ja sille voitaisiin tehdä jotakin.

      - Suurin ongelma maahanmuuttopolitiikkaan liittyvässä keskustelussa on tiedon puute. Puolueettoman tahon pitäisi ilman mitään kannanottoa tehdä asiasta puhtaasti tieteellinen tutkimus, Packalen sanoo.

      Packalénin mukaan poliisintyössä Helsingissä hän huomasi esimerkiksi somalinuorten tekemän katuväkivallan korostuvan. Somalinuorten syrjäytymisen ehkäiseminen voisi hänen mielestään olla hyvä keino vähentää maahanmuuttajien tekemää väkivaltaa.

      Kokoomuksen kansanedustajan ja niin ikään poliisina työskennelleen Kari Tolvasen mukaan maahanmuuttajat korostuivat tekijöinä tietyissä rikostyypeissä.

      - Etenkin raiskaustapauksissa epäilty oli suhteettoman usein ulkomaalaistaustainen, Tolvanen sanoo.

      Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen Hannu Niemen mukaan raiskaukset ovatkin ainoa rikostyyppi, jossa maahanmuuttajat ja muut ulkomaalaiset ovat jatkuvasti yliedustettuina tekijöinä.

      Tolvasen mielestä myös kunniaväkivaltatapauksissa kansalaisuus on usein merkittävä tekijä, ja se pitäisi myös voida sanoa julkisestikin.

      Parempaa tiedonvälitystä

      Yksi keino ennaltaehkäistä maahanmuuttajien tekemää rikollisuutta olisi Tolvasen mielestä parempi tiedonvälitys Suomen kulttuurista ja etenkin laeista kotoutuksen yhteydessä.

      - Silloin ei ainakaan voisi selitellä, ettei tiennyt lainsäädännöstä, Tolvanen sanoo.

      Tolvasen mukaan se tuli vastaan selityksenä melko usein, jos rikoksesta epäilty oli maahanmuuttaja. Toinen keino olisi Tolvasen mukaan parempi pääsy suljettuihin maahanmuuttajayhteisöihin. Silloin esimerkiksi kodeissa tapahtuvaan väkivaltaan olisi helpompi puuttua.

      - Maahanmuuttajien perheväkivalta on tällä hetkellä samanlainen tabu kuin kantaväestöön kuuluvien perheväkivalta 1960-70-luvulla, Tolvanen sanoo.

      Lisäksi Tolvanen ja Packalén kertovat huomanneensa käytännössä saman kuin Niemi tilastoista: maahanmuuttajanaiset tekevät hyvin vähän rikoksia, kun taas kantaväestöön kuuluvat naiset ja tytöt näyttävät olevan yhä useammin rikoksentekijöinä.





      ..






      Henkilöt:



      Tom Packalén, Kari Tolvanen.


      Muut asiasanat:



      Kotimaa, Poliisi, Maahanmuuttajien rikollisuus, Nuorisorikollisuus

    • Turhaan pyristelette

      Aivan turhaa lietsoa muukalaisvihaa koska pakolaisia tulee, se ei ole kemijärviläisten päätettävissä. Maahanmuuttoa harvempi haluaa silti niitä vain tulee nyt ja aina.

      Suomi on sitoutunut ottamaan tulijoita ulkomailta, myös suomalaiset, ja kemijärviläisetkin voivat muuttaa muualle se on sitä länsimaista vapautta, mikä on hyvä.
      Päättäjät tietää Lapin olevan avarin, ja joutilain paikka lisäkansoitukselle, joka on tulevaisuudessa hyvä asia. Luulettko tosiaan että rata olisi sähköistetty kemijärviläisiä varten? Kyllä takana on muut suunnitelmat, ja rataverkko tulee jatkumaan Sallaan asti, jossa ajaa vielä henkilöjunat.

    • junan tuomia

      Juu juu junalla tulee kohta Kemijärvelle pakolaisia junalasteittain, alkaa asuntojen hinnat nousta, kunhan ensin täyttyy uusista asukkaista.

      • Tärkeä nyrkkisääntö

        Rahan pitää liikkua, asia joka panee talouselämän nousuun. Ei paikkakunta kehity sillä että eläkeläisetkin pitää rahoja pankissa eikä raaskita kahvikuppia ostaa. Senvuoksi nämä maahanmuuttajat tuo varallisuutta paikkakunnalle, he pyörittää sitä rahaa mitä tyhmemmät säästää, ja panttaavat.Näin me saadaan joutilas varallisuus kansakunnan käyttöön.


      • Velaton köyhä
        Tärkeä nyrkkisääntö kirjoitti:

        Rahan pitää liikkua, asia joka panee talouselämän nousuun. Ei paikkakunta kehity sillä että eläkeläisetkin pitää rahoja pankissa eikä raaskita kahvikuppia ostaa. Senvuoksi nämä maahanmuuttajat tuo varallisuutta paikkakunnalle, he pyörittää sitä rahaa mitä tyhmemmät säästää, ja panttaavat.Näin me saadaan joutilas varallisuus kansakunnan käyttöön.

        Nuo tulokkaat liikuttavat sitä velka-ja verorahaa jota sinäkin(?) tulet maksamaan lopun ikääsi,samoin tulevat tulevat sukupolvet. Me tyhmemmät jotka yritämme säästää selvitäksemme nykymenosta johtuvista alati nousevista välillisistä ja suorista veroista pidämme tätä yhteiskuntaa jaloillaan,vaikka se kaltaisiasi toisten
        rahoilla eläviä riepookin.


    • realistisesti siitä

      Niin ei nuo "Latet Lapista" elä nykyaikaa, eivät näytä tajuavan tosiasiaa, aikaa ei voi taaksepäin siirtää. Herjaamalla ei mitään saada aikaan, sillä että täyttää päänsä jollain mamu-vastaisuudella, pilaa lähinnä oman elämänsä.
      Maahanmuutto ei varmasti ole tämän maan ongelmista suurin, jos nyt lainkaan on ongelma. Tuskin meistä kukaan maahanmuuttajia oikeasti halajaa, mutta normaali ihminen ei asialla ala elämäänsä pilaamaan. Maahanmuuttoa on aina ollut, ja nykyään myös Suomeen. Sitä ei kyetä lopettamaan, koska se on maailmanlaajuista, ja tulemme siitä oman osamme saamaan.

    • Late Lapista.

      Euro Cityn pamput päättivät yksissä tuumin jotta kaupunkiin ei mamuja lisää oteta, jotkut tulevat huonoista kokemuksista järkiinsä jotkut eivät!

      Länsimaiden tuho





      " Loikkaa: valikkoon, hakuun




      Länsimaiden tuho







      Kirjailija

      Timo Vihavainen



      Kieli

      suomi



      Genre

      essee



      Kustantaja

      Otava



      Julkaistu

      2009



      Ulkoasu

      sidottu



      Sivumäärä

      285



      ISBN

      978-951-1-23884-3









      Löydä lisää kirjojaKirjallisuuden teemasivulta


      Länsimaiden tuho on Timo Vihavaisen vuonna 2009 ilmestynyt teos, joka perustuu Kanava-lehdessä julkaistuihin artikkeleihin. Vihavaisen mielestä länsimainen kulttuuri on rappeutumistilassa kadotettuaan perustavat arvonsa: totuuden, hyvyyden ja kauneuden tavoittelun. Niiden tilalle on tullut itsekeskeisyys, kyltymätön mielihyvän tavoittelu kuluttamisella. Yhteiskunnan arvot ovat muuttuneet, mutta siihen ei kiinnitetä huomiota.[1]

      1900-luvun alussa Oswald Spengler kirjoitti kirjan Länsimaiden perikato, ja Vihavaisen mielestä 2000-luvun alussa Yhdysvaltojen kulttuurinen rappio on varsin yleisesti hyväksytty tosiasia. Kun kulttuuri ei enää edes halua puolustaa itseään, vahvemmat kulttuurit valloittavat sen. Vihavainen viittaa myös Kulttuurien kamppailu ja uusi maailmanjärjestys -kirjan kirjoittaneen Samuel Huntingtonin ajatuksiin. Huntingtonin mielestä monikulttuurisuuden korostaminen länsimaisen kulttuurin kustannuksella johtaa länsimaiden häviöön.[2]

      Postmodernismia kannattava älymystö on Vihavaisen mielestä jälleen rähmällään, kuten se oli ennen Neuvostoliiton ja stalinismin edessä. Poliittisen korrektiuden ja kaiken pitämisen yhtä arvokkaana nimissä keskustelua esimerkiksi feminismistä ja maahanmuutosta pyritään vaientamaan. Kaikki julistavat olevansa feminismin puolella, kuten aikaisemmin kaikkea mahdollista hyvää tarkoittaneen sosialismin. Feminismi ja naistutkimus ovat Vihavaisen mielestä tehneet itsensä kohdistuvan arvostelun mahdottomaksi vaatimalla, että arvostelijan on oltava itse feministi. Vastaavalla tavalla kommunismi oli Vihavaisen mukaan itse itsensä todistava.[1]

      Maahanmuuttoa Vihavainen sanoo ”länsimaisen kulttuurin itsemurhaksi” ja hulluuden riemumarssiksi. Hänen mukaansa maahanmuuton haitallisuus länsimaille on tiedossa, mutta sitä ei haluta tunnustaa. Maahanmuuton kyseenalaistaminen ja vaihtoehdoista puhuminen on julistettu kielletyksi aiheeksi. Vihavaisen mukaan suurin osa ongelmista johtuu islamista, joka on erittäin hyökkäävä aate.[1] Vihavaisen mukaan islam tuo länteen sen perusarvojen vastaisia asioita.[3] Helsingin Sanomien haastattelussa kirjan ilmestyessä Vihavainen kutsui ”pöyristyttäväksi” Jussi Halla-ahon saamaa jumalanpilkkatuomiota ja sitä, että Muhammad-pilapiirrostapaukseen vastattiin sananvapauden arvoa polkemalla ja islamia mielistelemällä.[1]

      Vihavaisen mielestä venäläisellä kulttuurilla olisi annettavaa suomalaisille. ”Venäjällä pidetään arvoja kunniassa. Kukaan ei esimerkiksi epäile, ettei korkeakulttuuri olisi parempaa kuin matalakulttuuri”, Vihavainen sanoi Helsingin Sanomissa.[1]
      "


      Late Lapista.

      • kehityksen jarru

        Kansakunnan etu olisi kun sinut karkotettaisiin Lapista. Voisi tehdä hyvää vuoden oleskelu Somakiassa.


    • läheppä sinne

      Olisiko sun Late parempi muuttaa sinne Venäjälle ? Siellä sulle löytyy hengenheimolaisia kosolti.
      Aikanaan sinne muutti suomalaisia ihan Ameriikasta asti. Stalin ne sinne houkutteli.

      • Late Lapista.

        LUULETTEKOS JOTTA PAKOLOISET OVAT KILTISTI KEMIJÄRVELLÄ? Kun ei ne ole Kemissä eikä hesassakaan!

        http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2011072314101478_ul.shtml

        http://www.pohjolansanomat.fi/cs/Satellite/PS-Uutiset/1194637948133/artikkeli/rikostilastot toivat poliisin ja kemin kaupungin samaan poytaan.html


        http://www.pohjolansanomat.fi/cs/Satellite/PS-Uutiset/1194632036188/artikkeli/kemissa vakivalta lisaantyi 15 prosentilla.html



        Turvattomuuden tunne lisääntyy Kemissä! Maanantai 31.8.2009
        Poliisi ja Kemin kaupunki istuivat neuvottelemaan saman pöydän ääreen.
        SIVU 5

        Tajutaanko Kemissä jotta mitä enemmän pakoloisia kaupungissa loisii, sitä korkeammalle rikostilastot kiikkuvat, Köpenhaminassa ja Malmössä , meno on jo sellaista ,jotta pakoloisten valtaamaan kaupunginosaan ei valkoisilla ole asiaa, tätäkös halutaan Kemiinkin, se kyllä onnistuu, pakoloisia värväämällä kaupungin tahtiin !
        Alla filmillä pientä esimakua siitä mihin Kemikin on menossa, Leikkaa talteen

        http://il.youtube.com/watch?v=94Wyrxj7qvg

        http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1737421


        "Pakolaisten leivän maksaa 100 prosenttisesti valtio, ei kemiläiset!" Näin sanoo Kemiläinen kukkahattuämmä, jopa POLIISI ! Voi taivahan vallat näitä hyysäreitä, mikä on Suomen valtio? No valtio olemme me SUOMEN KANSA, Kemiläisetkin, ei ole muuta valtiota; joten pakoloisten leivän MAKSAA MYÖS KEMILÄISET! Vaikka hyysärit kuinka muuta väittäisivät ! EIKÖ ??

        Kemin poliisi uhkaa poistaa rasismin kaupungista? Kemin poliisinkin kuitenkin pitäisi keskittyä poistamaan RASISMIN SYYT MAASTAMME! Poliisi voisi esimerkiksi jelpata Oulun poliisia ottamaan kiinni, Oulussa raiskauksiin ja joukkoraiskauksiinkin syyllistyneet, TURVAPAIKAN hakijat, hehän ovat vieläkin irti ja jatkavat rötöstelyään! Ja jos ja kun nuo raiskaajat ja joukkoraiskaajat saataisiin häkitettyä, voisi Kemin poliisi siirtyä avustamaan Helsingin poliisia, ottamaan kiinni päkaupungin kulttuuria rikastuttamaan värvätyt, ulkomaiset varkaat, ryöstäjät, pahoinpitelijät, raiskaajat, joukkoraiskaajat sekä kaikki muutkin sosiaaliavulla elävät ulkomaiset rötöstelijät!

        Ja kun kaikki nämä ulkomaiset rötöstelijät olisi saatu häkkiin ja pahimmat karkoitettua maastamme, voisikin poliisi keskittyä jahtaamaan ja rauhoittelemaan kotimaisia RASISTEJA, jos heitä vielä maassamme enään edes olisi!

        PS, Kemin poliisi ja yleensäkin Suomen poliisi voisi, siirtää myös noista maanteillä risteilevistä tutkapartioista, henkilökuntaansa jahtaamaan todellisia RIKOLLISIA, ja miehittää nuo pistoolitutkien kahvat vasta sitten, kun nuo oikeat ja törkeimmät rikolliset olisivat viimeistä ukkoa/akkaa myöten häkissä! EIKÖ ??
        Vai pelkääkö poliisi ? jotta nuo oikeat rikolliset töräyttelevät heitä haulikoilla päin pläsiä! Ylinopeuksiin syyllistyneet PIENRIKOLLISETHAN EIVÄT SITÄ TEE !

        Täällä Raine Tiesmies! Sauvon baari ! Professori: Älymystö vaikenee maahanmuuton ongelmis
        Venäjä-tutkimuksen professorin Timo Vihavaisen mielestä suomalainen älymystö vaikenee maahanmuuton ongelmista.

        Helsingin Sanomien Sunnuntai-sivujen haastattelussa Vihavainen kertoo, että siirtolaisuuden seurauksista ja vaihtoehtojen hinnasta keskustelun avaava henkilö on suuressa vaarassa profiloitua rotusortajaksi ja joutua sylkykupiksi

        Vihavainen kutsuu Länsimaiden tuho -kirjassaan maahanmuuttoa "länsimaisen kulttuurin itsemurhaksi". Hänestä maahanmuutto on kuin hulluuden riemumarssi, jonka turmiollisuus tiedetään ennakolta. Silti siihen mennään mukaan, koska totuutta ei haluta katsoa silmiin.

        Vihavainen väittää, että vallitsevan opin mukaan on väärin ja syrjivää olettaa, että muuttoliikkeestä voisi koitua pysyviä ei-toivottuja tuloksia Suomelle. Vihavaisesta totuus on se, että vaikeudet ovat alkaneet jokaisessa Euroopan maassa, jossa maahanmuuttajien määrä on kasvanut tietyn rajan yli.

        "Meillä on hurskaasti kuviteltu, että maahanmuuttajat tulevat hoitamaan vanhuksia, tekemään muita pienipalkkaisia töitä ja palvelemaan kulutusyhteiskuntaa itse pahemmin kuluttelematta."

        Vihavainen ennustaa, että Suomessa eletään pian yhä enemmän islamismin ehdoilla.

        "Islamin perussanoma on hyvin aggressiivinen. Islam on elävä uskonto, joka otetaan hyvin vakavasti tietyissä piireissä. Ihmiset, jotka tulevat maailman primitiivisimmistä maista - Somaliahan on ollut aina häntäpäässä mittareiden mukaan -, ovat kulttuurisesti hirvittävän kaukana läntisestä maailmasta. Kulttuurisokki on valtava", Vihavainen sanoo Helsingin Sanomissa.

        PS, Venäjä ei somaaleja hyysännytkään, vaan lähetti ne 90 luvun alussa hullujen Suomalaisten hyysäreiden vaivoiksi!
        Menkää itse Siperiaan!

        Late Lapista. somaalit viidakkoon Ry!


      • Täältä Pesee!
        Late Lapista. kirjoitti:

        LUULETTEKOS JOTTA PAKOLOISET OVAT KILTISTI KEMIJÄRVELLÄ? Kun ei ne ole Kemissä eikä hesassakaan!

        http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2011072314101478_ul.shtml

        http://www.pohjolansanomat.fi/cs/Satellite/PS-Uutiset/1194637948133/artikkeli/rikostilastot toivat poliisin ja kemin kaupungin samaan poytaan.html


        http://www.pohjolansanomat.fi/cs/Satellite/PS-Uutiset/1194632036188/artikkeli/kemissa vakivalta lisaantyi 15 prosentilla.html



        Turvattomuuden tunne lisääntyy Kemissä! Maanantai 31.8.2009
        Poliisi ja Kemin kaupunki istuivat neuvottelemaan saman pöydän ääreen.
        SIVU 5

        Tajutaanko Kemissä jotta mitä enemmän pakoloisia kaupungissa loisii, sitä korkeammalle rikostilastot kiikkuvat, Köpenhaminassa ja Malmössä , meno on jo sellaista ,jotta pakoloisten valtaamaan kaupunginosaan ei valkoisilla ole asiaa, tätäkös halutaan Kemiinkin, se kyllä onnistuu, pakoloisia värväämällä kaupungin tahtiin !
        Alla filmillä pientä esimakua siitä mihin Kemikin on menossa, Leikkaa talteen

        http://il.youtube.com/watch?v=94Wyrxj7qvg

        http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1737421


        "Pakolaisten leivän maksaa 100 prosenttisesti valtio, ei kemiläiset!" Näin sanoo Kemiläinen kukkahattuämmä, jopa POLIISI ! Voi taivahan vallat näitä hyysäreitä, mikä on Suomen valtio? No valtio olemme me SUOMEN KANSA, Kemiläisetkin, ei ole muuta valtiota; joten pakoloisten leivän MAKSAA MYÖS KEMILÄISET! Vaikka hyysärit kuinka muuta väittäisivät ! EIKÖ ??

        Kemin poliisi uhkaa poistaa rasismin kaupungista? Kemin poliisinkin kuitenkin pitäisi keskittyä poistamaan RASISMIN SYYT MAASTAMME! Poliisi voisi esimerkiksi jelpata Oulun poliisia ottamaan kiinni, Oulussa raiskauksiin ja joukkoraiskauksiinkin syyllistyneet, TURVAPAIKAN hakijat, hehän ovat vieläkin irti ja jatkavat rötöstelyään! Ja jos ja kun nuo raiskaajat ja joukkoraiskaajat saataisiin häkitettyä, voisi Kemin poliisi siirtyä avustamaan Helsingin poliisia, ottamaan kiinni päkaupungin kulttuuria rikastuttamaan värvätyt, ulkomaiset varkaat, ryöstäjät, pahoinpitelijät, raiskaajat, joukkoraiskaajat sekä kaikki muutkin sosiaaliavulla elävät ulkomaiset rötöstelijät!

        Ja kun kaikki nämä ulkomaiset rötöstelijät olisi saatu häkkiin ja pahimmat karkoitettua maastamme, voisikin poliisi keskittyä jahtaamaan ja rauhoittelemaan kotimaisia RASISTEJA, jos heitä vielä maassamme enään edes olisi!

        PS, Kemin poliisi ja yleensäkin Suomen poliisi voisi, siirtää myös noista maanteillä risteilevistä tutkapartioista, henkilökuntaansa jahtaamaan todellisia RIKOLLISIA, ja miehittää nuo pistoolitutkien kahvat vasta sitten, kun nuo oikeat ja törkeimmät rikolliset olisivat viimeistä ukkoa/akkaa myöten häkissä! EIKÖ ??
        Vai pelkääkö poliisi ? jotta nuo oikeat rikolliset töräyttelevät heitä haulikoilla päin pläsiä! Ylinopeuksiin syyllistyneet PIENRIKOLLISETHAN EIVÄT SITÄ TEE !

        Täällä Raine Tiesmies! Sauvon baari ! Professori: Älymystö vaikenee maahanmuuton ongelmis
        Venäjä-tutkimuksen professorin Timo Vihavaisen mielestä suomalainen älymystö vaikenee maahanmuuton ongelmista.

        Helsingin Sanomien Sunnuntai-sivujen haastattelussa Vihavainen kertoo, että siirtolaisuuden seurauksista ja vaihtoehtojen hinnasta keskustelun avaava henkilö on suuressa vaarassa profiloitua rotusortajaksi ja joutua sylkykupiksi

        Vihavainen kutsuu Länsimaiden tuho -kirjassaan maahanmuuttoa "länsimaisen kulttuurin itsemurhaksi". Hänestä maahanmuutto on kuin hulluuden riemumarssi, jonka turmiollisuus tiedetään ennakolta. Silti siihen mennään mukaan, koska totuutta ei haluta katsoa silmiin.

        Vihavainen väittää, että vallitsevan opin mukaan on väärin ja syrjivää olettaa, että muuttoliikkeestä voisi koitua pysyviä ei-toivottuja tuloksia Suomelle. Vihavaisesta totuus on se, että vaikeudet ovat alkaneet jokaisessa Euroopan maassa, jossa maahanmuuttajien määrä on kasvanut tietyn rajan yli.

        "Meillä on hurskaasti kuviteltu, että maahanmuuttajat tulevat hoitamaan vanhuksia, tekemään muita pienipalkkaisia töitä ja palvelemaan kulutusyhteiskuntaa itse pahemmin kuluttelematta."

        Vihavainen ennustaa, että Suomessa eletään pian yhä enemmän islamismin ehdoilla.

        "Islamin perussanoma on hyvin aggressiivinen. Islam on elävä uskonto, joka otetaan hyvin vakavasti tietyissä piireissä. Ihmiset, jotka tulevat maailman primitiivisimmistä maista - Somaliahan on ollut aina häntäpäässä mittareiden mukaan -, ovat kulttuurisesti hirvittävän kaukana läntisestä maailmasta. Kulttuurisokki on valtava", Vihavainen sanoo Helsingin Sanomissa.

        PS, Venäjä ei somaaleja hyysännytkään, vaan lähetti ne 90 luvun alussa hullujen Suomalaisten hyysäreiden vaivoiksi!
        Menkää itse Siperiaan!

        Late Lapista. somaalit viidakkoon Ry!

        http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CCkQFjAB&url=http://yle.fi/uutiset/tukholman_mellakoiden_vakavimmasta_rikoksesta_epailty_on_suomen_kansalainen/6656413&ei=-MMTVO70LojMyAO-uIDwCg&usg=AFQjCNGF6oho6HodQTF7PthvRvZey1OfGw&bvm=bv.75097201,d.bGQ


        http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CB4QFjAA&url=http://fi.wikipedia.org/wiki/Rosengård&ei=-MMTVO70LojMyAO-uIDwCg&usg=AFQjCNFNJAlrl1CkIJia9glgItKQS2_xFA


      • Late Lapista.

      • ruottalainen
        Täältä Pesee! kirjoitti:

        http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CCkQFjAB&url=http://yle.fi/uutiset/tukholman_mellakoiden_vakavimmasta_rikoksesta_epailty_on_suomen_kansalainen/6656413&ei=-MMTVO70LojMyAO-uIDwCg&usg=AFQjCNGF6oho6HodQTF7PthvRvZey1OfGw&bvm=bv.75097201,d.bGQ


        http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CB4QFjAA&url=http://fi.wikipedia.org/wiki/Rosengård&ei=-MMTVO70LojMyAO-uIDwCg&usg=AFQjCNFNJAlrl1CkIJia9glgItKQS2_xFA

        Ruotsiin tuli viime vuonna 80 000 pakolaista, nyt ei lasketa muita maahanmuuttajia. Ero on aika suuri Suomeen verrattuna... Poliitikot ovat positiivisia ja avaavat ovet kaikille jotka haluavat Ruotsiin. Pakolaisviraston laskelmien mukaan vuosina 2015-2016 260 000.
        Ei ihme että tärkeimmät yhteiskunta funktiot konttaavat polvillaan :P
        Rosengårdiin eivät edes poliisit uskalla mennä ilman vahvistusta...


    • keba2

      Voin sanoa 15 vuotta mamujen touhua seuranneena ettei nuo ennakkoluulot ole vain ennakkoluuloja.Mitä monikulttuurisempi suomesta tulee sitä enemmän se tietää vaikeuksia.Monikulttuurisuus on yksi suuri kusetus millä on tarkoitus tuottaa halpatyö voimaa kapitalistille.Ruotsin tilanteeseen on se verran pakko sanoa että siellä on vaalit tulossa ja tärkein teema on että junien pitäisi kulkea aika taulussa kun siellä pitäisi puhua tulevasta sisällis sodasta muslimien kanssa.On se jukoliste kumma että pitää ehdoin tahdoin raahata tänne pohjolaan satoja tuhansia muslimeja joiden ei ole tarkoituskaan sopeutua eli alistua meidän tapoihin.Niin maailma muuttuu mutta eikö meillä suomalaisilla pidä olla kuitenkin päätösvalta ketä tänne otamme!Kuinka luulette käyvän tälle mamutukselle joka on aikaansaatu velkarahalla nyt kun suomesta loppuu rahat? Luulen että kantaväestön pinna loppuu mamujen sikailulle ja verorahojen pumppaamiselle!

      • älä höpötä

        15 vuotta olet itseäsi siis aivopessyt maahanmuuttovastaiseksi. Näkee sen jutuista kun jo pitäisi sotaa alkaa käymään. Hellitä vähän ja mene vaikka hoitoon, niin pääset sieltä kiihkostasi, ehkä normaalitasolle.


      • keba2
        älä höpötä kirjoitti:

        15 vuotta olet itseäsi siis aivopessyt maahanmuuttovastaiseksi. Näkee sen jutuista kun jo pitäisi sotaa alkaa käymään. Hellitä vähän ja mene vaikka hoitoon, niin pääset sieltä kiihkostasi, ehkä normaalitasolle.

        Mitään sotaa en minä halua mutta se on varmasti edessä tuolla länsi naapurissa.Vääjäämätön tosiasia.Vuosiin en kuule ole näistä asioista välitänyt mutta sattuneesta syystä olen joutunut seuraamaan viime aikoina mamujen touhuja.Muslimit kun ne eivät halua sopeutua meidän tapoihin.Sinä voisit tulla pois sieltä tynnyristäsi ja avata silmäsi mitä tuo mamutus tuo tullessaan.Se on jotain ihan muuta kun kukkia auringon paisteessa.Sitä paitsi minä suhtaudun mielestäni järjen kanssa mamu asioihin toisin kuin nuo hullut kiihkoilija kukkahattu tädit.


      • Ajattelun vapaus
        keba2 kirjoitti:

        Mitään sotaa en minä halua mutta se on varmasti edessä tuolla länsi naapurissa.Vääjäämätön tosiasia.Vuosiin en kuule ole näistä asioista välitänyt mutta sattuneesta syystä olen joutunut seuraamaan viime aikoina mamujen touhuja.Muslimit kun ne eivät halua sopeutua meidän tapoihin.Sinä voisit tulla pois sieltä tynnyristäsi ja avata silmäsi mitä tuo mamutus tuo tullessaan.Se on jotain ihan muuta kun kukkia auringon paisteessa.Sitä paitsi minä suhtaudun mielestäni järjen kanssa mamu asioihin toisin kuin nuo hullut kiihkoilija kukkahattu tädit.

        Onko meillä Suomessakin trollipaja ja sinä sen leivissä," Älä höpötä"? Jos sinulla
        ei ole esittää asiaperusteita vaan ainoa ajatuksesi on laittaa "väärin ajattelijat" hoi-
        toon niin otitko esimerkin itänaapurista vai eräästä euroopan maasta vuosikymmen-
        ten taka?


      • Late Lapista.
        Ajattelun vapaus kirjoitti:

        Onko meillä Suomessakin trollipaja ja sinä sen leivissä," Älä höpötä"? Jos sinulla
        ei ole esittää asiaperusteita vaan ainoa ajatuksesi on laittaa "väärin ajattelijat" hoi-
        toon niin otitko esimerkin itänaapurista vai eräästä euroopan maasta vuosikymmen-
        ten taka?

        Seuraava juttu perustuu poimintaan Korkeimman oikeuden sivuilta: http://www.finlex.fi/fi/oikeus/kko/kko/2009/20090014

        Kommentit on poimittu sivulta: http://pastebin.com/m3529332



        Discorahan tarvetta? Täältä vihdoinkin infoa.

        Sitä aina kuulee kyseltävän turvapaikkaturisteille syydettävistä tuista, kun kukaan ei käy töissä... Monesti kuulee kuinka kantasuomalainen yh-äippä kituuttaa yhden lapsensa kanssa ja selviää juuri ja juuri, mutta yhdeksän jäsenen somaliperhe elelee leveästi. Siitä toki voit jo vetää tarvittavat johtopäätökset, mutta kun niitä tukitietoja ei saa julkisena mistään.

        "Saakohan ne jostakin syystä enemmän tukia eri tahoilta kuin kantaväestö?"

        Katsotaanpas. Nyt kävi niin hauskasti, että eräs huijari on korkeimman oikeuden kautta käynyt tukihuijauksiaan selvittelemässä ja se sattuukin olemaan julkista tietoa.

        http://www.finlex.fi/fi/oikeus/kko/kko/2009/20090014

        Tässäpä siis aineistoa, joka varmasti on faktaa, koska luvut ovat KKO:n päätöksestä. Kyseinen päätös löytyy edelläolevan linkin takaa.

        Tässä saatiin siis ensimmäistä kertaa tarkat tukitiedot, nekin tosin sosiaalitukien väärinkäyttöä koskevan oikeudenkäynnin yhteydessä. Korkein Oikeus antoi 24.2.2009 päätöksen, jossa väärillä tiedoilla tukia saanut maahanmuuttaja ei ollut tehnyt rikosta antaessaan vääriä tietoja viranomaisille. Sekä käräjäoikeus että hallinto-oikeus olivat tuominneet naisen törkeästä petoksesta. KKO vapautti naisen syytteistä.

        Faiza A haki oleskelulupaa itselleen ja yhdelle lapselleen Suomen Etiopian suurlähetystöön 28.4.1998 jättämällään hakemuksella perheenyhdistämisperusteella. Hakemus perustui siihen, että A oli solminut 6.4.1998 avioliiton Abdullahi B -nimisen miehen kanssa, jolla oli pysyvä oleskelulupa Suomessa, ja että lapsi oli heidän yhteinen.

        Ulkomaalaisvirasto myönsi päätöksellään 14.2.2000 oleskeluluvat ajalle 14.2.2000 - 14.2.2001 ja jatkoi niitä 28.4.2002. Oleskeluluvan voimassaoloaikana A haki toisen lapsensa Etiopiasta Suomeen ja synnytti kolmannen lapsensa.

        Oleskeluluvan saatuaan A oli hakenut yhdessä B:n kanssa Kansaneläkelaitokselta ja Helsingin kaupungilta sosiaalietuuksia ja toimeentulotukea, joita heille oli myös maksettu. Sittemmin A ja B olivat ilmoittaneet viranomaisille, etteivät he tosiasiassa olleet avioliitossa eikä B ollut A:n lasten oikea isä ja että A:n aviopuoliso ja lasten isä asui edelleen Etiopiassa.

        Ulkomaalaisvirasto myönsi päätöksellään 14.2.2000 oleskeluluvat ajalle 14.2.2000 - 14.2.2001 ja jatkoi niitä 28.4.2002. Oleskeluluvan voimassaoloaikana A haki toisen lapsensa Etiopiasta Suomeen ja synnytti kolmannen lapsensa.

        A haki yhdessä B:n kanssa sosiaalietuuksia ja toimeentulotukea seuraavasti:

        Kansaneläkelaitokselta

        · 1.4.2000 - 31.8.2002 lapsilisää yhteensä 7 488,75 euroa,

        · 3.4.2000 - 3.1.2002 lasten kotihoidon tukea yhteensä 8 708,10 euroa,

        · 20.2.2001 - 3.1.2002 äitiys- ja vanhempainrahaa yhteensä 2 654 euroa sekä

        Helsingin kaupungilta

        · 3.4.2000 - 31.1.2002 toimeentulotukea yhteensä 36 872,27 euroa.

        Etiopialainen maahanmuuttajanainen on saanut nettotuloja yhteensä 55.723 euroa. Kun rahan jakaa keskimäärin kuukausille, tulee siitä 2.570 euroa kuukaudessa. Huomioitakoon, että aluksi hänellä oli vain yksi lapsi. Vuoden tuloksi tulee 30.840 euroa netto.

        Tänä vuonna 2009 ansaitakseen kolmen lapsen äitinä tuon määrän, pitää palkan olla vuodessa 44.400 euroa eli 3.700 euroa kuukaudessa. Kun palkasta maksetaan vero ja työeläkemaksu, käteen jää Helsingissä sama summa.

        Vuoden 2002 verotilastojen mukaan ylimpään tilastoituun tuloluokkaan eli yli 200.000 markkaa (siis yli 33.600 euroa) kuuluvia veronmaksajia oli 10,6 %. Tapauksen nainen siis kuului Suomen suurituloisten joukkoon. Vuodesta 2000, jolloin hän muutti Suomeen, palkat ovat nousseet 30 % ja varmaan myös toimeentulotuki.

        Late Lapista.


      • Late Lapista.
        Late Lapista. kirjoitti:

        Seuraava juttu perustuu poimintaan Korkeimman oikeuden sivuilta: http://www.finlex.fi/fi/oikeus/kko/kko/2009/20090014

        Kommentit on poimittu sivulta: http://pastebin.com/m3529332



        Discorahan tarvetta? Täältä vihdoinkin infoa.

        Sitä aina kuulee kyseltävän turvapaikkaturisteille syydettävistä tuista, kun kukaan ei käy töissä... Monesti kuulee kuinka kantasuomalainen yh-äippä kituuttaa yhden lapsensa kanssa ja selviää juuri ja juuri, mutta yhdeksän jäsenen somaliperhe elelee leveästi. Siitä toki voit jo vetää tarvittavat johtopäätökset, mutta kun niitä tukitietoja ei saa julkisena mistään.

        "Saakohan ne jostakin syystä enemmän tukia eri tahoilta kuin kantaväestö?"

        Katsotaanpas. Nyt kävi niin hauskasti, että eräs huijari on korkeimman oikeuden kautta käynyt tukihuijauksiaan selvittelemässä ja se sattuukin olemaan julkista tietoa.

        http://www.finlex.fi/fi/oikeus/kko/kko/2009/20090014

        Tässäpä siis aineistoa, joka varmasti on faktaa, koska luvut ovat KKO:n päätöksestä. Kyseinen päätös löytyy edelläolevan linkin takaa.

        Tässä saatiin siis ensimmäistä kertaa tarkat tukitiedot, nekin tosin sosiaalitukien väärinkäyttöä koskevan oikeudenkäynnin yhteydessä. Korkein Oikeus antoi 24.2.2009 päätöksen, jossa väärillä tiedoilla tukia saanut maahanmuuttaja ei ollut tehnyt rikosta antaessaan vääriä tietoja viranomaisille. Sekä käräjäoikeus että hallinto-oikeus olivat tuominneet naisen törkeästä petoksesta. KKO vapautti naisen syytteistä.

        Faiza A haki oleskelulupaa itselleen ja yhdelle lapselleen Suomen Etiopian suurlähetystöön 28.4.1998 jättämällään hakemuksella perheenyhdistämisperusteella. Hakemus perustui siihen, että A oli solminut 6.4.1998 avioliiton Abdullahi B -nimisen miehen kanssa, jolla oli pysyvä oleskelulupa Suomessa, ja että lapsi oli heidän yhteinen.

        Ulkomaalaisvirasto myönsi päätöksellään 14.2.2000 oleskeluluvat ajalle 14.2.2000 - 14.2.2001 ja jatkoi niitä 28.4.2002. Oleskeluluvan voimassaoloaikana A haki toisen lapsensa Etiopiasta Suomeen ja synnytti kolmannen lapsensa.

        Oleskeluluvan saatuaan A oli hakenut yhdessä B:n kanssa Kansaneläkelaitokselta ja Helsingin kaupungilta sosiaalietuuksia ja toimeentulotukea, joita heille oli myös maksettu. Sittemmin A ja B olivat ilmoittaneet viranomaisille, etteivät he tosiasiassa olleet avioliitossa eikä B ollut A:n lasten oikea isä ja että A:n aviopuoliso ja lasten isä asui edelleen Etiopiassa.

        Ulkomaalaisvirasto myönsi päätöksellään 14.2.2000 oleskeluluvat ajalle 14.2.2000 - 14.2.2001 ja jatkoi niitä 28.4.2002. Oleskeluluvan voimassaoloaikana A haki toisen lapsensa Etiopiasta Suomeen ja synnytti kolmannen lapsensa.

        A haki yhdessä B:n kanssa sosiaalietuuksia ja toimeentulotukea seuraavasti:

        Kansaneläkelaitokselta

        · 1.4.2000 - 31.8.2002 lapsilisää yhteensä 7 488,75 euroa,

        · 3.4.2000 - 3.1.2002 lasten kotihoidon tukea yhteensä 8 708,10 euroa,

        · 20.2.2001 - 3.1.2002 äitiys- ja vanhempainrahaa yhteensä 2 654 euroa sekä

        Helsingin kaupungilta

        · 3.4.2000 - 31.1.2002 toimeentulotukea yhteensä 36 872,27 euroa.

        Etiopialainen maahanmuuttajanainen on saanut nettotuloja yhteensä 55.723 euroa. Kun rahan jakaa keskimäärin kuukausille, tulee siitä 2.570 euroa kuukaudessa. Huomioitakoon, että aluksi hänellä oli vain yksi lapsi. Vuoden tuloksi tulee 30.840 euroa netto.

        Tänä vuonna 2009 ansaitakseen kolmen lapsen äitinä tuon määrän, pitää palkan olla vuodessa 44.400 euroa eli 3.700 euroa kuukaudessa. Kun palkasta maksetaan vero ja työeläkemaksu, käteen jää Helsingissä sama summa.

        Vuoden 2002 verotilastojen mukaan ylimpään tilastoituun tuloluokkaan eli yli 200.000 markkaa (siis yli 33.600 euroa) kuuluvia veronmaksajia oli 10,6 %. Tapauksen nainen siis kuului Suomen suurituloisten joukkoon. Vuodesta 2000, jolloin hän muutti Suomeen, palkat ovat nousseet 30 % ja varmaan myös toimeentulotuki.

        Late Lapista.

        JA JATKOA EDELLISEEN !

        KUN TÖRKEÄ PETOS EI OLE RIKOS

        Korkeimman oikeuden mukaan ”…asiassa ei ole esitetty selvitystä siitä, minkä suuruisina sanotut sosiaalietuudet A:lle olisi oikeiden perhetietojen perusteella myönnetty. Asiassa on siten jäänyt näyttämättä, että Kansaneläkelaitokselle ja Helsingin kaupungille olisi aiheutunut vahinkoa A:n ilmoittamien virheellisten tietojen seurauksena. Näyttämättä on jäänyt sekin, että A olisi virheellisiä perhetietoja ilmoittamalla pyrkinyt saamaan suurempia etuuksia kuin mihin hän olisi ollut oikeutettu tai että hänen on pitänyt käsittää aviopuolisonsa henkilöllisyyttä koskevalla oikealla tiedolla voivan olla merkitystä hakemiensa etuuksien määrän kannalta. Näin ollen A ei ole syyllistynyt niihin petoksiin, joista hänelle on vaadittu rangaistusta.”

        KKO olisi voinut vaatia Kelaa ja Helsinkiä laskemaan, kuinka paljon vahinkoa on aiheutunut vääristä tiedoista. Kun tätä laskentaa ei ole tehty, ei ole tapahtunut rikostakaan. Varsin kummallinen ratkaisu. Sehän tarkoittaa, että uhrien on ennakoitava Korkeimman oikeuden tekemät ratkaisut ja sen mukaan tehtävä korvausvaatimukset erilaisin vaihtoehdoin. Mutta tämä rangaistuksen arvottaminenhan on juuri oikeuden tehtävä. Jos Suomen laissa on tällainen porsaanreikä, se pitäisi tukkia heti, koska se antaa mahdollisuuden kaikenlaisille avustus- ja tukihuijareille, joita etenkin nyt kun valtio kaataa tukimiljardeja sinne tänne tulee esille kuin sieniä sateella.

        EIVÄT TUET TÄHÄN LOPU

        Ennen toimeentulotukipäätöstä Faizan toimeentulo turvattiin maahanmuuttajien kotouttamisesta ja turvapaikanhakijoiden vastaanotosta annetussa laissa tarkoitetuin tavoin, mitä määrää ei käsitelty oikeudessa.

        Asumistuki on eri tukimuoto, eikä sitä käsitelty korkeimmassa oikeudessa. Ennen toimeentulotuen myöntämistä rahantarvitsija ohjataan hakemaan kaikki muut mahdolliset lakisääteiset etuudet. Tällaisia ovat muun muassa työttömyysturva, eläke- ja sairausturva, asumistuki sekä opintotukijärjestelmä (opintoraha, -laina, asumislisä).

        3-lapsinen perhe saa kaupungilta asunnoksi 4 huonetta ja keittiön. Asunnon vuokra Itä-Helsingissä on 1100-1300 euroa. Tällaiseen asuntoon saa Kelalta asumistukea 695 euroa. (Laskuri osoitteessa http://asiakas.kela.fi/aylaskenta_app/AYLaskentaApplication). Jos tuloja ei ole, vuokran omavastuun saa toimeentulotukena.

        Jotta itse itsensä elättävä väestörekisteriin kuuluva voisi maksaa 695 e vuokran ja saada käteen verojen, työeläkemaksun ja vuokran jälkeen vuodessa 30.840 euroa, hänen palkkansa tulee olla 60.000 euroa eli 5.000 euroa kuukaudessa.

        Sitäpaitsi miesystävä sai omat tukensa olivat ne sitten työvoimapoliittisia tai muita. Ne tulevat tähän päälle, eikä niitä alunperinkään haettu takaisin, koska hänellä oli laillinen oleskelulupa Suomessa.

        Työtön maahanmuuttaja saa työmarkkinatukea kotoutumistukena pääsääntöisesti 3 ensimmäisen Suomessa asumisvuoden ajan. Tuen maksuaika voidaan pidentää 5 vuoteen. Kotoutumistukena maksettava työmarkkinatuki määräytyy samoin perustein ja on saman suuruinen kuin tavallinen työmarkkinatuki. Työvoimapoliittisten toimenpiteiden ajalta kotoutumistuki maksetaan ilman tarveharkintaa. Työmarkkinatuki on 25,63 euroa päivässä, ja sitä maksetaan 5 päivältä viikossa. Vuodessa tätä tukea kertyy 6.663 euroa.



        MORAALIN RAPPEUTUMINEN

        Palkansaajien säännöllisen työajan keskiansio oli heinä-syyskuussa 2008 noin 2 800 euroa kuukaudessa, kertoo Tilastokeskus. Miehet ansaitsivat keskimäärin 3.110 ja naiset 2.520 euroa. Kuukausipalkkaisten keskiansio oli noin 2.920 euroa ja tuntipalkkaisten laskennallinen kuukausiansio 2.370 euroa. Työssä käyvä keskipalkkainen aviopari ei siis yhdessäkään ansaitse yhtä hyvin kuin kolmen lapsen maahanmuuttajaäiti yksin tukien avulla. Ero on suuri kun huomioidaan työstä aiheutuvat matka- ja päivähoitokustannukset.

        Että sellaista kivaa. Laittakaa tietoa eteenpäin edes potutuksen maksimoimiseksi.

        Late Lapista.


      • Late Lapista.
        älä höpötä kirjoitti:

        15 vuotta olet itseäsi siis aivopessyt maahanmuuttovastaiseksi. Näkee sen jutuista kun jo pitäisi sotaa alkaa käymään. Hellitä vähän ja mene vaikka hoitoon, niin pääset sieltä kiihkostasi, ehkä normaalitasolle.

        Pitkäänköhän sinä olet itseäsi aivopessyt? sairastuaksesi tuohon hyysärismiin! Se on vakava sairaus!


        Late Lapista.


      • EEVA& AATAMI
        Late Lapista. kirjoitti:

        Pitkäänköhän sinä olet itseäsi aivopessyt? sairastuaksesi tuohon hyysärismiin! Se on vakava sairaus!


        Late Lapista.

        SÄÄLITTÄÄ LATE PARKAA!


    • Makuhaitta
    • Late Lapista.
    • niele myrkkysi

      Se laten "järkiintyminen" on yhtä kuin 13% eli varsin pieni vähemmistö siellä noita rasisteja on. 87% on kuitenkin Laten mukaan järjettömiä.
      Suomessa seuraillaan noita lukuja, noin suurin piirtein. Että nuo Laten "järjelliset" on se nurkkakuntainen pieni vähemmistö, jolla ei ole päätösvaltaa mihinkään.

    • onko näin ?

      Ruotsissa nuo ruottin persut on täysin paitsiossa, muut puolueet ei ala niiden kanssa mihinkään. Siellä kyseinen puolue kun on uusnatsistista perua, ja ovat sen myötä myös kovia rasisteja.
      Meidän persut ei kuulemma ole niihin verravissa oleva puolue, ja näin täällä niiden kanssa muutkin keskustelevat. Näyttää kuitenkin tuon yhden kirjoituksista päätellen, Suomessa olevan kannatusta Ruotsin natseille. Onko tämä Late kenties Hirvisaaren kamuja, tai hengenheimolaisia. nykäiseekö Late Hirvisaareen kanssa kannat kopsahtaen yhteen ja käden taivasta kohti, heil huuden kajahtaessa kuuluvasti, kun tapaavat ?

    • Late Lapista.

      Ensinnäkin Late ei ole rasisti, vaan pelkkä realisti! Politiikassa taasen olen sitoutumattomana oppositiossa!
      Pakoloispolitiikassa kuitenkin meitäkin viisaammat miehet ovat samoilla linjoilla kuin Late ja Jussi Halla-aho, se on yleensä tuo rasismi kortti vain mannejen ja keenerien käytössä, mutta noita ensinnä mainitsemianihan viliseekin Kemijärvellä kiitettävästi!
      Opetettu jopa käyttämään läppäreitäkin!

      PS, Suomessakin moni ajattelee pakoloisista samoin kuin Timo Vihavainen ja Halla-aho, mutta eivät uskalla sanoa sitä ääneen rasisti nimityksen pelossa !

      Late Lapista.

    • heh heh

      Moni on taas se pieni vähemmistö, joten ei kannata kehua. Tuo Halla-aho on varsinainen rasisti, siitä ei tarvia enempää kättä vääntää, näkyy kuuluvan Late samaan heimoon.

    • Opetukseksi
    • rasisti??

      Rasisti jos niin halutaan sanoa. Ruotsalaiset ovat piilorasistisia. Suomalainen on myös koska kaikki sanoma on rasistista. On parempi puhella asioista vain "siviilissä"

    • kurja aatteena

      Rasismi kuului osana natsismiin, siitä kumpusi sen aatteen kaikki paha. Tuon aatesuunnan romahduksen jälkeen on, rasismia yritetty kitkeä todenteolla. Se näkyy istuvan lujasti ihmiskunnassa. onneksi se on kuitenkin kaikissa kansoissa vain pienen vähemmistön yksinoikeus. Venäjällä kuitenkin huomaa, jos johtajat suosivat kyseistä aatesuuntaa, saa se äkkiä kannatusta isommastakin kansanjoukosta, ikävä kyllä. Yleensä se kiehtoo vähän koulutettua kansanosaa. Vähäinen sivistystaso on sille hyvää kasvualustaa.

    • Late Lapista.

      " Vähäinen sivistystaso on sille hyvää kasvualustaa. "

      Juuri niin vähäinen sivistystaso, kun afrikasta värvätty musta"mies" raiskaa taikka joukkoraiskaa vaalen Suomalaisen naisen, se on mielestäni RASISMIA pahimmillaan, mutta hyysärismiin sairastuneet kukkahattuämmät selittävät tuonkin ilmiön natsismilla, kulttuuri eroilla ja tiedon puutteella !

      KAKARATKIN TERRORISTI LEIREILLE!

      http://yle.fi/uutiset/poliisi_suomesta_oltiin_lahettamassa_lapsia_terroristileirille/6171713

      Vain rahapula esti lasten lähettämisen terroristi leireille, miten on mahdollista jotta Suomen hyysärismiin sairastuneet sosiaalitantatkin, ovat kärsineet rahapulasta ?

      Late Lapista.

    • Late Lapista.

      PROFFESSÖÖRI Timo Vihavaisella tuskin on kovinkaan vähäinen sivistystaso, minä ainakin epäilen jotta se on runsaampi kuin meistä yhdelläkään tälle baanalle piirustelevalla!

      http://www.google.fi/aclk?sa=l&ai=CIRM3UCoZVPbqMoOpywPCt4HoDfX-rZkFzYPM2Vflk7f8nwEIAxABULjRwawCYPcBoAHP7af9A8gBAakCPYVWgmm6tT6qBCJP0Hn5TaFU3nDMWiiOevrrSQiGzvZyq0UyDSAJDy17mUZIugUTCMb7vO_P58ACFQjzcgodH0IA5coFAKAGLIAHmZLYApAHA6gHpr4b&ei=UCoZVMaTMIjmywOfhIGoDg&sig=AOD64_2NV0BcTjmmUNPoATkToDbgL7Qv6g&rct=j&frm=1&q=&sqi=2&ved=0CGUQ0Qw&adurl=http://www.hs.fi/kulttuuri/artikkeli/Professori Timo Vihavainen ennustaa lännelle synkkää tulevaisuutta/1135249951754?ref=adword_uutisetdynamic__cat:kulttuuri

      Late Lapista.

    • ei muuta

      Oli sininen, punainen,vihreä värinen, jos ajat ylinopeutta ja poliisi antaa sakkolapun, poliisi on rasistinen.

      • Late Lapista.

        Ja jos paiskaat vaikkapa kapakasta ulos häiritsevän mannen taikka somaalin, olet rasisti, saat sakot ja joudut maksamaan häirikölle korvaukset!
        Mutta jos paiskaat ulos supi Suomalaisen, olet vain tehnyt velvollisuutesi kun poistit häirikön häiritsemästä muita juoppoja !
        Noin se menee Suomessa!

        Late Lapista.


    • hölmöläisten jutut

      Late se tehtailee itselleen noita kirjoituksia, ei tänne muiden tarvitse mitään kirjoitella.
      Tähän aiheeseen olisi riittänyt yksi kirjoitus puolesta, toinen vastaan ja viimeiseksi yksi siihen välimaille.

      Antaa pösilön tehtailla itselleen noita roskajuttujaan.

      • Late Lapista.

        Kommenttisi ovat tyypillisiä kukkahattuämmän juttuja, mutta vanha sanontahan on jotta "totuuden puhuja ei yösijaa saa" ! Onnneksi Suomessa on vielä jonkinkaanlainen sananvapaus !
        Näyttäisi jopa siltä jotta osa piirustajista on pakolois asioista samaa mielipuolta kuin minäkin !
        Minulla on laaja tuttavapiiri on persua, kepulaista, kokoomuslaista taitaa olla jopa vihreitäkin, ja yksikään heistä ei kaipaa pakoloisia elätettäväksi KÖYHÄÄN Suomeen!
        No kun tarkemmin mietin yksi oli kanssani erimieltä, ja hänkin on keski ikäinen manne!


        Late Lapista.


      • pösilö

        Late Lapista, mutta assuu Vennääläkö?


      • Late Lapista.
        pösilö kirjoitti:

        Late Lapista, mutta assuu Vennääläkö?

        Euro Cityssä asustellaan tätä nykyä! Aikoinaan tuli kyllä' asuttua eripuolilla muolimota!

        Late Lapista.


      • ei kai
        Late Lapista. kirjoitti:

        Euro Cityssä asustellaan tätä nykyä! Aikoinaan tuli kyllä' asuttua eripuolilla muolimota!

        Late Lapista.

        Muotkatunturissako?


      • Mailma muuttuu
        ei kai kirjoitti:

        Muotkatunturissako?

        Kyllä asenteet muuttuvat kun ensimmäisten maahanmuuttajien kanssa pääsette tekemisiin, ja tutustumaan. Moni suomalaisperhe on löytänyt heistä tosiystäviä.

        En muuten pidä ihmeenä vaikka Late Lapista istuu vielä ongella jonkun somaali papparaisen kanssa.


      • Late Lapista.
        Mailma muuttuu kirjoitti:

        Kyllä asenteet muuttuvat kun ensimmäisten maahanmuuttajien kanssa pääsette tekemisiin, ja tutustumaan. Moni suomalaisperhe on löytänyt heistä tosiystäviä.

        En muuten pidä ihmeenä vaikka Late Lapista istuu vielä ongella jonkun somaali papparaisen kanssa.

        Minulla ei olekaan työtä tekeviä mamuja vastaan mitään, mutta noita asemilla notkuvia pakoloisia en hyväksy Suomeen, ne ovat ihan turhia hapenkuluttajia !
        Olin aikoinaan töissä tuolla eteläruotsissa telakoilla ja konepajoilla joissa oli useampia kansalaisuuksia, hyvin tultiin toimeen, mutta mehän olimmekin tasa-arvoisi työmiehiä, kukaan ei ollut niin sanottu vapaamatkustaja, eli toisten siivellä eläjä!

        Late Lapista.


      • Late Lapista.
        ei kai kirjoitti:

        Muotkatunturissako?

        Muotkatunturi voisi olla mukavakin paikka, pitänee nousevana kesänä suunnitella höpömökki reissua sinne !
        Onko hyviä kalapaikkoja ?

        Late Lapista.


    • ei hyysäri
    • kemppalainen

      Justiinsa, sitä on jo Oulussa näkyvissä, Tuirassa. Käväsin ja näin omin silmin mihin ollaan menossa. Vistotti koko paikka. Kannattaa käydä ja miettiä samalla kenelle äänensä antaa vaaleissa.
      Ei ole rasismia eikä vaalihömppää, vaan totisinta totta.
      Käykää Tuirassa!

      • Käyn paljonkin

        Käyn Tuiran kaupoissa paljonkin,eikä täällä mitään kummallisempaa. Joskus näkee kaljoittelevia kansalaisia kuten siellä Kemijärvelläkin. Maahanmuuttajia tummaihoisia näkee kuitenkaan humalassa en heitä ole nähnyt. Valitettavasti juopuneet ja huonosti käyttäytyvät ovat meitä suomalaisia.
        Olen kesät Kemijärvellä, ja talvet Oulussa kyllä Tuira kestää Kemijärveen vertailun joka suhteessa, että sentakia ei tarvi tulla katsomaan.
        Tervetuloa tutustumaan Ouluun ja oululaisiin yrityksiin. Vaikkakin viimeajat ovat kurittaneet irtisanomisilla Oulua lannistumisen merkkejä ei näy.
        Syksyn aikana avataan uusia kauppakeskuksia joihin tulee noin sata uutta kauppaliikettä.


      • Hopi hopi
        Käyn paljonkin kirjoitti:

        Käyn Tuiran kaupoissa paljonkin,eikä täällä mitään kummallisempaa. Joskus näkee kaljoittelevia kansalaisia kuten siellä Kemijärvelläkin. Maahanmuuttajia tummaihoisia näkee kuitenkaan humalassa en heitä ole nähnyt. Valitettavasti juopuneet ja huonosti käyttäytyvät ovat meitä suomalaisia.
        Olen kesät Kemijärvellä, ja talvet Oulussa kyllä Tuira kestää Kemijärveen vertailun joka suhteessa, että sentakia ei tarvi tulla katsomaan.
        Tervetuloa tutustumaan Ouluun ja oululaisiin yrityksiin. Vaikkakin viimeajat ovat kurittaneet irtisanomisilla Oulua lannistumisen merkkejä ei näy.
        Syksyn aikana avataan uusia kauppakeskuksia joihin tulee noin sata uutta kauppaliikettä.

        Onneksi on ihmisiä jotka ymmärtävät olla provosoitumatta, jos ei ymmärtäs, vaan provosoituu, syntyy rumaa factaa.
        Mutta kuitenkin, kuusi päivää sitten MINÄ kävin ystävien kanssa mutka Tuirassa ja ENKÄ VALEHTELE!
        MENEHÄN KÄYMÄÄN!


    • Late Lapista.

      http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CCkQFjAB&url=http://yle.fi/uutiset/tukholman_mellakoiden_vakavimmasta_rikoksesta_epailty_on_suomen_kansalainen/6656413&ei=7DoiVP-IO8GaygPw-4DQBw&usg=AFQjCNGF6oho6HodQTF7PthvRvZey1OfGw

      https://www.google.fi/search?q=malmön mellakat&biw=1229&bih=640&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=7DoiVP-IO8GaygPw-4DQBw&ved=0CDwQsAQ


      Näitä esimerkkejä riittää loputtomiin, Ruotsalaiset vain eivät tule järkiinsä, ja pitäähän köyhän Suomen ottaa mallia Ruotsista! Kemijärveläistenkin!


      Late Lapista.

      • kysympähän vaan

        Late. Onko sun toinen koti You Tube vai Google?


      • Late Lapista.
        kysympähän vaan kirjoitti:

        Late. Onko sun toinen koti You Tube vai Google?

        Googlelta löytyy fakta tietoa ja tubelta hauskoja filmejä!
        Koteja minulla on kyllä useampia, yksi maalla, yksi kaupungissa ja pari liikkuvaa höpömökkiä lisäksi kesäkäytössä!


        Late Lapista.


      • terveisin
        Late Lapista. kirjoitti:

        Googlelta löytyy fakta tietoa ja tubelta hauskoja filmejä!
        Koteja minulla on kyllä useampia, yksi maalla, yksi kaupungissa ja pari liikkuvaa höpömökkiä lisäksi kesäkäytössä!


        Late Lapista.

        Riittääkö sulla 24 h.? Älyluuri, pari läppäriä, muutama tablet kone ja jokunen kiinteä kone.?


      • Late Lapista.
        terveisin kirjoitti:

        Riittääkö sulla 24 h.? Älyluuri, pari läppäriä, muutama tablet kone ja jokunen kiinteä kone.?

        Yksi läppäri riittää ja muutama tunti aamuisin lehtiä lukiessani, samalla kommentoin välissä juttujanne !
        Entäs itse seikkailetkos netissä sen 24 tuntia? ja ruokatunnin päälle?????


        Late Lapista.


    • Kempan Kaisa
    • pispalantyttö

      Kyllä musta tuntuu,sanoo kohta kemijärven tyttö.

    • Kokemustaon
    • Late Lapista.
    • Roipakkaa
    • oikein rahtaavat per

      Mitä viittua ne tänne rahtaa niitä mutiaisia elätettäväksi ja riesaksi.
      Täysijärkinen suomalainen eikä kukaan muukaan niitä tänne kaipaa.

    • Miksi pitää elättää

      Pois täältä Suomesta kaikki mustiaiset heti. Siis jo ne joita täällä loisii eättinä.

    • Täysin puolueetton

      Latehan on aivan oikeassa. Emme tarvitse Suomeen enää lisää yhtä ainuttakaan mamua elätiksi. Entisetkin pois täältä jos ei ole työpaikkaa.

    • Roipakkaa
    • Emme tarvitse

      Maassa maan tavalla tai maasta pois. Näin se on.
      Jos ei ole työpaikkaa, niin miksi niitä tänne rahdataan elätiksi ja rikoksia tekemään?

    • Ei tarvita mamuja

      Eihän se suomalainen tee mamuista rikollista vaan mamu itse tekee niitä rikoksia ja aiheuttaa ongelmia siten itselleen ja muille.
      Kyllähän se on jo nähty. Suomessa. Ruotsissa jne...jne...
      Ei ole töitä omille kansalaisillekaan. Miten niitä sitten mamuille.
      Mamut pysyköön omissa maisssaan.

    • Jep, jep, jop...

      Tähänkö se loppui Laten haukkuminen kun minä astuin remmiin puhumaan myös totuuksia? No hyvä niin.
      Tekopyhinä on helppo jauhaa täyttä pazkaa.
      Tai esim. virkamiesloisena ilmaisella hyvällä palkalla jonka saa istumalla toimistossa ahteri haisten.
      Late puhuu asiaa puolekannasta riippumatta.
      Suomi ei tarvitse mamuja. Ei ole työpaikkoja omille kansalaisillekaan.

      Ptikö jonkun hirveässä pätemisen tarpeessaan aloittaa oikein uusi ketju samasta asiasta? On se jo kyllä...hm...hm...hm...no ymmärrämme.

      Minä en poikotoi mitään ketjua. En varsinkaan kun se on ihan totta niinkuin tämänkin keskusteluketjun aloitus.

      • Late Lapista.

        Puoluekannasta puheen ollen, minä olen sitoutumattomana oppositiossa, äänestän silti Liisa Mariaporia (persua) en puolueen vuoksi, vaan siksi jotta Liisa on saanut muutakin aikaan kuin poliittisia palopuheita!


        Ja pakoloisista puheenollen!
        Mamut näyttävän mahtuvan Suomeen, mutta kantasuomalaisilla näyttäisi jo olevan paikkapaikoin ahdasta!

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014100918731220_uu.shtml

        Kempan hyysärismiin sairastuneet kukkahattuämmätkin voisivat käydä tutustamassa mutiais problematiikkaan vaikkapa Helsingissä, Tuokholmassa, Södertäljessä ja Malmössä!
        Ottakaa kuitenkin puukkoja puntareita ja muita virvokkeita mukaanne, niitä voitte siellä jopa tarvita !

        Late Lapista.


      • ei hätää
        Late Lapista. kirjoitti:

        Puoluekannasta puheen ollen, minä olen sitoutumattomana oppositiossa, äänestän silti Liisa Mariaporia (persua) en puolueen vuoksi, vaan siksi jotta Liisa on saanut muutakin aikaan kuin poliittisia palopuheita!


        Ja pakoloisista puheenollen!
        Mamut näyttävän mahtuvan Suomeen, mutta kantasuomalaisilla näyttäisi jo olevan paikkapaikoin ahdasta!

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014100918731220_uu.shtml

        Kempan hyysärismiin sairastuneet kukkahattuämmätkin voisivat käydä tutustamassa mutiais problematiikkaan vaikkapa Helsingissä, Tuokholmassa, Södertäljessä ja Malmössä!
        Ottakaa kuitenkin puukkoja puntareita ja muita virvokkeita mukaanne, niitä voitte siellä jopa tarvita !

        Late Lapista.

        Kemijärvellä on niinpaljon romaaneja he kyllä pistävät tappelevat nuorisojoukot kuriin.

        Hesan paikalliset pojat ovat pelanneet vain tietokonepelejä eivätkä osaa tapella mamupoikien kanssa.


      • Late Lapista.
        ei hätää kirjoitti:

        Kemijärvellä on niinpaljon romaaneja he kyllä pistävät tappelevat nuorisojoukot kuriin.

        Hesan paikalliset pojat ovat pelanneet vain tietokonepelejä eivätkä osaa tapella mamupoikien kanssa.

        Helsinkiin pitäisikin siirtää skinejä Lappeenrannasta , heille kun antaa vapaat kädet toimia, alkaa mustista koostuvat katujengit hajaantua ! Ja onko ne helsingin moottoripyörä jengilkäisetkin nykyisin pelkkiä imppaajia ja hassiksen pössyttelijöitä?


        Late Lapista.


    • Takakorven Taavi.
      • paikat kuntoon

        Nyrkkeilijä Heleniukselta loistava mielipide, "siis taistele kehässä, ei kadulla"


    • Late Lapista.

      HESAN POLIISIKIN SAIRASTUNUT HYYSÄRISMIIN ! http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288749568688.html?pos=ksk-nln
      Eilisessä Iltasanomissa 40 vuotta poliisina työskennellyt asiantunjia kertoo jotta, katuväkivalta toistuu 10 vuoden välein, ja se loppuu yleensä kun joku KUOLEE tai joutuu häkkiin!
      Siinähän on poliisilla lääke katujengi pahoinpitelyiden lopettamiseksi, käväissee vain ampumassa pahimman mustan rettelöitisjän, ampuihan poliisi taannoin haulikolla naamaan palavasta talosta konttaamalla paennutta Suomalaistakin!
      Miedompi lääkekin on kyllä olemassa tuohon mustien terrorisointiin! julistetaan ULKONALIIKKUMIS KIELTO värillisille hampeilla klo 18,00 ja 08,00 väliselle ajalle, jokainen joka tavataan ulkona irrallaan lähetetään välittömästi kotimaahansa, ilman isompia kuulusteluja ja hyysäämistä!
      Sa kopsata ja laittaa käytäntöön!


      Late Lapista.

    • Etoo
    • Late Lapista.

      http://www.hs.fi/hstv/uutiset/Yhä useampi yli 65-vuotias jatkaa työelämässä/v1413080528509

      Tähän on menty!
      Suomalaiset vanhukset töihin, jotta mamut voivat loisia ja terrorisoida kaduillamme! Eipäs vaikuta aivan rehelliseltä peliltä!

      Late Lapista.

    • Aslak Ohranen.

      Pitäsikö ottaa lisää velkaa jotta voitaisiin elättää vielä pakoloisetkin Kemijärvellä?



      Kuntien konsernilainojen top 10



      Kuntien suurimmat konsernilainat asukasta kohden



      Kunta

      Konsernilainat (euroa)/asukas 2010



      Kotka

      9607



      Kittilä

      9495



      Raahe

      9010



      Hartola

      8972



      Vantaa

      8464



      Hamina

      8431



      Kemijärvi

      7894



      Nivala

      7867



      Pelkosenniemi

      7188



      Inari

      7055

      • nysä

        kyllähän jokunen tumma hipiänen mies voisi muuttaa tänne kemppaan,olis meille tytöille ja rouville rattoisaa päiväkahvi seuraa .


    • pimpula28

      Juu minukin mies pääsee timberille töihin, olisi kivaa kun olisi sitten musta mies päivisin viihdyttämässä ja kiihdyttämässä.

      • maissipate

        Osta vain dildo, pääset helpommalla!!!!


    • pimpula28

      Saako niitä mustina?

      • Kalevi J

        Mekää Ouluun taikka hesaan! puutteessa olevat!


        Tykkää1 Kommentoi45

        Oululaisia runsas vuosi sitten kuohuttaneet joukkoraiskaukset ovat edelleen selvittämättä. Julkisilla paikoilla Otto Karhin puistossa vuoden 2006 joulukuussa ja Heinätorinpuistossa seuraavan vuoden maaliskuussa tapahtuneiden rikosten tekijöiden uskotaan olleen ulkomaalaistaustaisia.

        Vastaavanlainen tapaus sattui kuluneella viikolla Kaisaniemen puistossa Helsingissä. Useampi mies raiskasi aamuyöstä ravintolasta palanneen nuoren naisen. Naisen kertoman mukaan he olivat vierasmaalaisia.

        Rikoskomisario Matti Luolavirta Oulun poliisista sanoo oululaistutkijoiden olevan kiinnostuneita Helsingin tapauksesta. Sen mahdollinen yhteys Ouluun selvitetään.

        Luolavirran mukaan vihjeitä Oulun raiskauksista tulee enää harvoin, "mutta kun niitä saadaan, ne tutkitaan".

        Varsinkin Otto Karhin puistossa tapahtuneen raiskauksen selvittämättä jääminen on ihmetyttänyt, sillä tapahtuma-aikaan puiston läheisyydessä oli liikkeellä runsaasti ihmisiä. Paikalla oli myös valvontakamera, mutta siitä ei ollut tutkijoille apua. Tekijöitä haettiin myös keskusta-alueen muiden valvontakameroiden avulla, mutta tuloksetta.

        Lue lisää torstain Kalevasta.


    • Optikko

      Eihän kahvinpapujakaan erota toisistaan (ulkonäön perusteella).Vaikeaa on antaa tarkempia tuntomerkkejä.

    • Late Lapista.

      Syylliset olisivat kuitenkin löytyneet DNA testeillä Heikinharjun pakoloiskeskuksesta, poliisit eivät kuitenkaan uskaltaneet mennä sinne, koska pelkäsivät rasisti nimityksiä!

      Late Lapista.

    • Valelääkäri
      • en finne igen....

        Ruotsiin muutti aikanaan n. 400 000 tuhatta suomalaista, töihin.
        Yhtään autoa eivät ahkerat suomalaiset polttaneet, kuten osa tämän päivän Ruotsiin tulevasta ns. "työvoimasta.

        Työperäinen maahanmuutto on ok, mutta kun eniten näyttää olevan kaikenmaailman onnenonkijoita, joita työssä käyvät veronmaksajat elättävät, elättävät......vuosi toisensa jälkeen.
        Todella hädänalaiset ihmiset on eriasia, niitä pitääkin auttaa.


      • Late Lapista.
        en finne igen.... kirjoitti:

        Ruotsiin muutti aikanaan n. 400 000 tuhatta suomalaista, töihin.
        Yhtään autoa eivät ahkerat suomalaiset polttaneet, kuten osa tämän päivän Ruotsiin tulevasta ns. "työvoimasta.

        Työperäinen maahanmuutto on ok, mutta kun eniten näyttää olevan kaikenmaailman onnenonkijoita, joita työssä käyvät veronmaksajat elättävät, elättävät......vuosi toisensa jälkeen.
        Todella hädänalaiset ihmiset on eriasia, niitä pitääkin auttaa.

        Näitä partaisia ankkurilapsia jobbaa joku järjestö Suomeen, esimerkiksi somaaleilla on valmis lista avustuksista, jonka räppäävät sosiaalitantan eteen vaatiessaan tukiaisia ja avustuksia ! ja hyysärismiin sairastuneet sossutantat maksavat mitä vaaditaan! Lieksassa eduskunnaoikeusasiamies antoi varoituksen sossutoimiston päällikölle, ylimääräisestä rahan jakamisesta somaaleille !

        http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=7&cad=rja&uact=8&ved=0CEoQFjAG&url=http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/lieksassa-maahanmuuttajien-toimeentulon-kaytantoja-oiottu/1924238&ei=Zt5BVO-PGYLMyAOsq4C4AQ&usg=AFQjCNHeR22Vim2hnoQ9SPjfqWkSEvEkDg&bvm=bv.77648437,d.bGQ

        Late Lapista.


      • tarkkailija
        en finne igen.... kirjoitti:

        Ruotsiin muutti aikanaan n. 400 000 tuhatta suomalaista, töihin.
        Yhtään autoa eivät ahkerat suomalaiset polttaneet, kuten osa tämän päivän Ruotsiin tulevasta ns. "työvoimasta.

        Työperäinen maahanmuutto on ok, mutta kun eniten näyttää olevan kaikenmaailman onnenonkijoita, joita työssä käyvät veronmaksajat elättävät, elättävät......vuosi toisensa jälkeen.
        Todella hädänalaiset ihmiset on eriasia, niitä pitääkin auttaa.

        Samaa mieltä kuin "en finne igen". Oisko syytä herätä todellisuuteen ja välttää Ruotsin virheet meikäläisessä maahanmuuttopolitiikassa!! Vai onko jo liian myöhäistä?

        http://rahmispossu.net/2014/10/24/kotoutuskatastrofi/


    • Perussuomalainen!

      0

      joukkoraiskasivat tyttöä tuntikausia.

      http://rahmispossu.net/2014/09/07/nuorta-tyttoa-joukkoraiskattiin-tuntien-ajan-oslon-yossa/












      "Nuori tyttö joutui tunteja kestäneen joukkoraiskauksen uhriksi Oslossa heinäkuussa. Sattumusta siitä lähtien tutkinut poliisi onnistui tällä viikolla nappaamaan kiinni nuorukaisen sattumuksesta epäiltynä.

      Sattumusta on kuivattu hyvin raa’aksi ja vakavaksi.

      Tällä viikolla poliisi nappasi kiinni 18-vuotiaan afrikkalaistaustaisen nuorukaisen, jonka epäillään ollen muiden henkilöiden mukana joukkoraiskauksessa. Myös muut henkilöt ovat taustaltaan afrikkalaisia.

      Joukkoraiskaus sattui Oslon alueella heinäkuun lopussa. Sessio oli kestänyt useita tunteja. Tapaus oli tullut nopeasti poliisin tietoon ja tutkimukset ovat jatkuneet kiivaana siitä lähtien.

      18-vuotias vangittiin Oslon käräjillä ja häntä epäillään joukkoraiskauksesta. Mikäli tuomio on langettava, Itä-Suomen hovioikeus-tyyppinen ratkaisu on epätodennäköinen, sillä nuorukaista uhkaa jopa 21 vuoden kakku."

    • kauheeta tapahtuu

      Niin ja nyt on Helsingissä uusnatsi jengi riehunut ja tapellut rautaputkin. Mitenkä saataisiin myös uusnatsit hätistettyä maastamme ?

    • huh huh vaan

      Että kun maahanmuuttaja tappelee, niin se on järkyttävää, ja semmoinen pitäisi karkoittaa maasta. Kun uusnatsi tappelee, niin se onkin vain isänmaallisuutta.

      Onneksi noita Lateja ei ole kuin pieni prosentti kansasta.

    • älä Late viitsi

      "tekevät sen mihin poliisi ei pysty" niin ei poliisit kyllä koskaan tappele keskenään kadulla, ei niin kuin kuulu tehtävän kuvaan.
      Ei pitäisi kehua roskaporukkaa joka hakkaa toisiaan rautaputkilla yleisellä paikalla.
      Uusnatsit on vastenmielinen ilmiö, sellainen vetoaa vain räyhääjiin ja rikollisiin.

      • neutraalilauri

        Ei ihme jos tappelevat. Niinhän kepulaisetkin tekevät sen keskenään.


    • sieg heil Late

      Eiköhän poliisi paiskannut putkaan nämä "järjestyksen pitäjät". jonkun komisaarion mukaan alkaa rauhoittua kun "järjestyksen pitäjien" nokkamiehet on pidätettyinä.

      Täytyy kyllä olla täysi natsi jos kuka noita puolustelee.

      • Late Lapista.

        Ei tarvitse olla täysi natsi jos puolustaa Suomalaisnuoria mamujen pahoinpitelyiltä ja ryöstelyiltä, niin kaun kun mamut riehuivat kaduilla poliisit vähättelivät koko touhua, mutta heti kun Suomalaiset menivät kadulle panemaan aisoihin noita mustia pahoinpitelijöitä, silloin heräsi poliisikin ja nosti mekkalan kaduilla !
        Ne ovat nuo afrikasta värvätyt loiset kuin kunniakansalaisia Suomessa! jos paiskaat mamun ulos vaikkapa kapakasta, saat rasisti syytteen, pääset käräjille, saat sakot ja joudut maksamaan ulosheitetylle roikaleelle karvaukset, mutta kun paiskaat Suomalaisen ulos, olet vain tehnyt velvollisuutesi, ja saat kehuja ! Näin se menee Suomessa !


        Late Lapista.


      • Natsi-laten kamut
        Late Lapista. kirjoitti:

        Ei tarvitse olla täysi natsi jos puolustaa Suomalaisnuoria mamujen pahoinpitelyiltä ja ryöstelyiltä, niin kaun kun mamut riehuivat kaduilla poliisit vähättelivät koko touhua, mutta heti kun Suomalaiset menivät kadulle panemaan aisoihin noita mustia pahoinpitelijöitä, silloin heräsi poliisikin ja nosti mekkalan kaduilla !
        Ne ovat nuo afrikasta värvätyt loiset kuin kunniakansalaisia Suomessa! jos paiskaat mamun ulos vaikkapa kapakasta, saat rasisti syytteen, pääset käräjille, saat sakot ja joudut maksamaan ulosheitetylle roikaleelle karvaukset, mutta kun paiskaat Suomalaisen ulos, olet vain tehnyt velvollisuutesi, ja saat kehuja ! Näin se menee Suomessa !


        Late Lapista.

        Natsi-Late yrittää puolustella luuserikavereitaan, on kyllä jo tosi säälittävää meininkiä.
        Onneksi natsinuoria ei ole kovin montaa tässä maassa. Vankilassa taitavat istua pääosin.


      • Late Lapista.
        Natsi-laten kamut kirjoitti:

        Natsi-Late yrittää puolustella luuserikavereitaan, on kyllä jo tosi säälittävää meininkiä.
        Onneksi natsinuoria ei ole kovin montaa tässä maassa. Vankilassa taitavat istua pääosin.

        Natsi- Laten kamu lukee Valtsun ja Feijan jutun, ja miettii tarkoin missä Suomessakin jo mennään! hesan polisi on mutiais asioissa pelkkä pelle!


        Late Lapista.


      • vastenmielistä tuo
        Late Lapista. kirjoitti:

        Natsi- Laten kamu lukee Valtsun ja Feijan jutun, ja miettii tarkoin missä Suomessakin jo mennään! hesan polisi on mutiais asioissa pelkkä pelle!


        Late Lapista.

        Ei ole kyllä enää selväpäinen se, joka uusnatseja puolustelee, ja vertaa niitä suomalaiseen nuorisoon. Kertoo kyllä ihmisen harhaisesta suhtautumisesta maahanmuuttoon, jos hyväksyy tuollaisen porukan vastapainoksi.

        Tämä Late taitaa itse olla näitä uusnatseja. Ääriliikkeet kun vetävät hyvin pientä vähemmistöä aina puoleensa, luultavasti Latekin on poliisin seurannassa.


    • Feija+Valtsu.

      "H päästettiin 2005 kolmen tunnin vartioimattomalle lomalle"

      Abdigadir Osman Hussein (s. 1973 tai 1974 [1]) on somalialaissyntyinen elinkautisvanki[2], joka istuu tuomiotaan Suomessa Vaasan vankilassa.[3] Hussein on tuomittu murhasta[4], raiskauksesta[1][5][3] ja lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä[1][5][3].

      Abdigadir Hussein sai ensimmäisen tuomionsa 1993, jolloin hän puukolla uhaten raiskasi Tampereella 13-vuotiaan tytön. Hänet tuomittiin väkisinmakaamisesta ja lapseen kohdistuneesta haureudesta 2 vuodeksi 10 kuukaudeksi vankeusrangaistukseen.[6]

      Hussein vapautui syksyllä 1995. Vapautumisesta ehti kulua kaksi kuukautta kun Hussein murhasi 10. marraskuuta 1995 tamperelaisen 15-vuotiaan Tuuli Maria Ikosen Tampereen Aitovuorentiellä,[4] silpoen Ikosen veitsellä[3...........

      Hussein päästettiin kesäkuussa 2005 kolmen tunnin vartioimattomalle lomalle, jonka aikana hän käytti seksuaalisesti hyväksi 4-vuotiasta lasta.[1][7] Hussein tuomittiin Tampereen käräjäoikeudessa törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja pahoinpitelystä 1 vuodeksi 3 kuukaudeksi vankeuteen. Hänet määrättiin maksamaan uhrille henkisistä kärsimyksistä 3 500 euroa sekä kivusta ja särystä 700 euroa.[5]

    • Jussi Nätti.

      Näin on !

    • Late Lapista.

      Värvättyjen ankkurilasten todelliset kustannukset!

      Maahanmuuton kustannuksista ovat viisaammatkin kuin persujen Putkonen tehnyt selvityksiä! Alla linkki noihin tietoihin! lukekaa tarkoin ja oikein ajatuksen kanssa ! JA MIETTIKÄÄ SITTEN ! Demarit ja muutkin hyysärit!

      http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CB4QFjAA&url=http://jam.pp.fi/blogi/292.htm&ei=7zpPVJrHD6b4ygPV74DYAw&usg=AFQjCNEX-qEFka13otVntSzmePFnoSC8kQ&bvm=bv.77880786,d.bGQ


      Late Lapista.

    • pitäiskö poistattaa

      Natsi-Late se jaksaa linkittää roskaa saitille. Elämä näkyy noille natselle olevan pelkkää sontaa.
      Et ole visii huomannu, että ketään ei oikeesti kiinnosta ?

    • Late Lapista.
    • Al Shabaab.

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014090518635447_uu.shtml?utm_source=leiki&utm_medium=iltalehti&utm_campaign=kontekstuaalinen












      Helsingin poliisi kaipaa vinkkejä kahteen torstai-iltana tapahtuneeseen samanlaiseen ryöstöön.

      Poliisi epäilee Helsingin Kurvissa tapahtuneista ryöstöistä samoja tekijöitä. Molemmat teot tapahtuivat torstai-iltana noin kymmenen minuutin aikana kello 21.00 molemmin puolin.

      Ryöstöistä ensimmäinen tapahtui noin kolmen kilometrin päässä Helsingin keskustasta, Kustaankadulla, jossa kaksi nuorta miestä tunkeutui astaloiden kanssa talon asukkaan mukana kerrostalon porraskäytävään.

      Tämän jälkeen toinen miehistä uhkasi kerrostalon naisasukasta väkivallalla ja vei tältä omaisuutta. Toinen miehistä jäi varmistamaan tilannetta ulko-ovelle.

      Tämän jälkeen tekijät pakenivat lähistöllä sijaitsevalle Vaasankadulle ja sieltä edelleen Sörnäisten metroasemalle.

      Noin kilometrin päässä edellisen ryöstön tapahtumapaikasta, Kulmavuorenkadulla, miehet uhkasivat nuorta miestä väkivallalla ja veivät tältä omaisuutta.

      Poliisin mukaan tekoja tutkitaan ryöstöinä uhkaamiseen käytettyjen astaloiden vuoksi.

      Vinkkejä kaivataan

    • Late Lapista.

      UUTISET
      ULKOMAAT
      Ulkomaat 2.12.2014 klo 7:57 | päivitetty 2.12.2014 klo 7:57
      Asemiehet surmasivat yli 30 kivilouhoksella Keniassa
      Punaisen Ristin mukaan isku tehtiin kivilouhokselle alueella, jolla terroristiverkosto al-Shabaab on tehnyt hyökkäyksiä.


      Asemiehet ovat surmanneet ainakin 36 ihmistä kivilouhokselle tehdyssä hyökkäyksessä lähellä Somalian rajaa, kertovat kenialaiset viestimet.

      Punaisen Ristin mukaan isku tehtiin tiistain vastaisena yönä kivilouhokselle Mandaran kaupungin lähellä alueella, jolla Somaliassa toimiva terroristiverkosto al-Shabaab on tehnyt hyökkäyksiä.

      Pari viikkoa sitten 28 ihmistä kuoli, kun al-Shabaab kaappasi alueella linja-auton.

      Mikään ryhmittymä ei ole ilmoittautunut viimeöisen hyökkäyksen tekijäksi.

      Lähteet: Reuters, AFP
      Johanna Kippo
      Yle Uutiset


      Tuota plaatua pakoloisia on värvätty Suomeenkin! Milloinkahan hyökkäävät Sodankylän Kevistsaan?

      Late Lapista.

    • Joo, velkakello käy

      Ruskia trikoo on niin rumaki. Siis ihona.

    • Johanna Suurkallo.
      • Johanna Suurkuusikko

        Kriisi apu on muotia nykyisin, sitä annetaan ensisijaisesti ulkomaisille rikollisille Suomessa!


    • Ärdöän Pärdö.
      • Late Lapista

    • Oula Oulusta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6579
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4243
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2647
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2040
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1558
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1407
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1111
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1066
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe