Homoseksuaalinen automerkki?

lepakkoauto

Homous on bemussa aistittavissa. Enkä nyt käytä sanaa haukkumasanana, mutta bemu on todella, todella homo. Uskon, että monet pitävät bemusta juuri siksi, että sen olemus huokuu homoseksuaalisuutta. Ihan samanlailla kuin monet pitävät batmanista. Mitäpä mieltä olette?

19

212

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • troll harder

      Olen sitä mieltä, että kärsit homofobiasta. Se on yleensä merkki homoseksuaalisuudesta, jota pyritään kaikin keinoin peittelemään. Tule reilusti kaapista ulos, niin olet sinut itsesi ja ympäristösi kanssa. Ja mitä bemarin ulkonäköön tulee, niin omasta mielestäni se on varsin upea ilmestys, eikä tee mieli homostella, vaan ajaa.

      • puhdas hetero

        Bemulla ajaminen miehestä hommoo ihan kuten homostelukin.


    • valitettava tosiasia

      Bemukuskit,nuo teitten ruskean reiän ritarit aina kaahailemassa ja ohittelemassa oikealta ojan kautta,finnit ja lippis....

      • Haha, nolo bemaristi

        Haa, mä ajoin eilen aamulla motaria töihin, jo pientä ylinopeutta itekin. Mut ohitti vanhahko bemukka, oli kova sumu josta johtui etten itse käynyt kaahaamaan kovempaa. Yllättävää että bemaristi vaaranti taas liikenteen. Ajettiin peräkkäin huoltsikalle tankkaamaan. Bemukuskina oli perusjulle, nuori jätkä, joka vilkas ylimielisesti mut päästä varpaisiin (olen nainen, ja noin 10v jätkää vanhempi ja järkevämpi). Jamppa tankkasi korkeintaan 20eurolla, sen verran vähän aikaa tankkasi, varaa ei tietty ollut enempään. Meikätyttö reteesti tankin täyteen, noin 70eurolla. Bemujätkä kun käynnisti autonsa, hirveetä kilinää ja kolinaa, ja kauhee kaasutus tankkipisteeltä pois. Nauratti oikein :)

        Minä kun lähdin, hurautin nätillä käyntiäänellä relluni käyntiin, ja katosin sumuun. Bemupoika oli jo jonnekin kadonnut vaarantamaan liikenteen.


    • M5 power

      Heh heh kateellisten panettelua, mut ei anukseen vaan vulvaan. Pönttö aina ohitetaan oikealta jos toyo kuski on kääntymäs vasemmalle halpahalliin.

      • hoh...

        Todellisuudessahan sinä panet poikaystävääsi anukseen siellä bmw 316i:n vm. -87 takapenkillä paikallisen Halpahallin parkkiksella bemun peräkontissa M tarrat ja kromatut pakoputkenpäät,teinipoikaa viimeisen päälle oikeen.


    • Gay-18

      Mulla on punainen -93 sportti biimeri. Kaapista tulin 17-v synttäreillä eli vuosi sitten.

    • Hoh hoijjaa

      Tässä ketjussa tiivistyy taas porojen maan syvä viisaus. Hyvissä käsissä ollaan.

    • köyhyys on sairaus.

      Köyhyyden tunnistaa katkeruudesta.

      • mulkkuus on sairaus

        Mielenköyhyyden tunnistaa mulkkuudesta.


    • pusi pusi

      Höpö nassu punaisessa sportissa aiku on söpöö!

    • kikkelis kokkelis

      Bätmänil oli lepakko kaara ja jerry cottonilla jaguaari punasena.

    • kateus

      Hei eikös homojen automerkit ole: Tojo, Nissan, Opel, Skoda skeida ja Ford ja lukematon muu määrä autoja?????????????????

      BMW on oikeasti tosi miesten automerkki. BMW premiun autojen omistajilla on vain kauniita naisia. Homostelut, pumpattavat- ja sutturanaiset kuuluvat Tojo Teroille ja muille 24/7 lippis päässä kulkeville.

      • hoh...

        "BMW premium autojen omistajilla on vain kauniita naisia" Niin varmaan. Taidat todellisuudessa olla joku 18-v. juuri kortin saanu näppylänaama jolla joku 80-luvun lopun bemarinrotisko alla ja poikakaverisi kanssa ajelette lippikset päässä kullirallia ja ainoat naiset elämässänne on äiti,mummo ja pumpattava barbara.


      • Naainen

        Kauniita naisia? Ainoastaan? Bemareita on kyllä myös finninaamateinipoikien lisäksi keski-ikäisillä "paremman väen" (itseään sellasena pitävien) miehillä. Niillä ei ole lippistä eikä finnejä mutta niillä on päällä puku, minä ensin -asenne liikenteessä ja todennäköisesti etupenkillä 50 ämmä, joita harvemmin voi kauniiksi sanoa. Jotkut raukat bemarimiehet jää yksin kotiin, ne ei saa kyytiin rumaakaan kun elämänasenne on mitä on, itte en ainakaan sellaista kyrvänvartta kattelis.

        "Bemarilla saa kaunista naista" ja yhtä harhaluulo kuin opelin tai rellun automaattinen huonous. Molemmissa pätee se fakta, että jotkut on ja jotkut ei, ne on vaan autoja ja naisia, ja kaikki ei ole samanlaisia. Tosin bemaria te luulette täydelliseksi mutta teillä onkin tuo bemarirakkaus jotain käsittämättömän intensiivistä, rakkaus tekee sokeaksi, so they say.


    • nimimerkki kyrpä

      Yrittäkää ny sit päättää että onko vai ei olee!

    • Pärse

      Pärsekankkuset etugrillissä nam

    • parse kanku grili

      Mita sina yrita sanua mina ei jymmarta.

      • Pärse

        Kaksi pärse kankunen. Mukamas munuaisen. Pu kamat. Nam


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1535
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1174
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1107
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1006
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      965
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      927
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      674
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      650
    Aihe