Rakastaako mies todella?

Satu-unelmaa

Olen tehnyt työtä puhelimella, joka "auttaa" kuuntelemalla ihmisiä, Näissä keskusteluissa tulee ilmi, että naiset hakee "ikuista unelma rakkautta" miehiltä. He tekisivät mitä tahainsa, jos mies sanoisi edes joskus "minä rakastan sinua", mutta sitä ei suomalaisen miehen suusta tule ja alan jo itsekin epäillä, että se on puutostauti näissä miehissä. Heille merkkaa vain SEKSI. Se on heidän rakkausaistinsa. voisinpa sano, että miehet on tunneköyhiä. Herätkää naiset tähän totuuteen.

14

406

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Et sillein

      Ja menkää ulkomaille sitä rakastajaa etsimään.

    • Universaali Rakkaus

      RAKASTAN, rakastamme! Meillä on vaimoni kanssa yhteys toisiimme ja koemme olevamme yhtä! Totta kait sanomme rakastavamme toisiamme ja olevamme kiitollisia siittä että olemme "kohdanneet" tässä upeassa elämässä! Suhteemme kautta tajuamme mitä on "ykseys" olemme yhtä! Kysymyksessä on "universaalinen rakkaus" ja sitä on mahdotonta ymmärtää jos ei ole kokenut sellaista. Seksi on aivan eriasia ja siksi se se alemmilla tasoilla ymmärretään rakkauden ilmentymäksi, siis seksi. Seksi on ok mutta ei vältämättä rakkautta. Ihmiset jotka rakastavat elävät rakkautta todeksi myös muuten sillä he ovat rakkaus. Rakkaus ei rajoita mitään. Nainen on emotionaalisempi ja hänelle merkitsee aina enemmän osoittaminen mutta mies kaipaa myös osoittamista ja se vastaa mm hyväksynnän tunteeseen. Mikäli mies on emotinaalisesti "auki" niin hän rakastaa naistaan ja nainen kunnioitaa l. rakastaa miestään. Kiitollisuus on aina varma merkki jostain suuresta. Minulle kaikki on auennut vasta itsetuntemuksen kautta ts meditoimalla, tekemällä työtä itseni kanssa se että tunnen enemmän kuin nimeni ja sos tunnuksen ja puhelin numeron. Väitän että harvat löytävät sen mitä kerron. Harmi, siksi on katkeria, tumpäätyneitä ja vitt.i...a olentoja ja negatiivisia epikriisien kertojia!

    • stille

      Tuntuu nyt kuitenkin sille, että sinussa on vielä paljon piilotettua? tunnistamatonta? vihamielisyyttä. Väitän, että et vielä ainakaan tiedä mitä on tuo "universaali rakkaus" jota väität tuntevasi.
      Jatka toki meditointia, se on suositeltavaa kaikille.
      Ja on hyvä että haluat vilpittömästi kuunnella ja jakaa toisten taakkoja. Opettele kuitenkin nöyrtymään. Nyt tunnut korottavan itseäsi jalustalle, niitten "raukkojen" yläpuolelle jotka eivät sitä "tasoa" ole saavuttaneet missä itse olet.
      Olemme kaikki keskeneräisiä. Opittavaa on koko elämä.

    • Kituva mies

      Rakastaisin ja haluan oikeesti rakastaa, mutta tuntuu että puolisoni ei arvosta sitä tai rakasta minua. Joten sen olisi yksipuolista. Pelkään että puolisoni nauraa, vähättelee jos sanon sen vuosien jälkeen taas. Hän on kylmä ihminen rakkauden puolelta tai sitten mä en vaan ole se oikea hänelle.

      Kuinka kaipaankaan rakkautta...

    • burb

      Haluaako nainen todella rakkautta? Omien kokemuksieni perusteella rakkauteen pääseminen ei ole edes mahdollista, vaan paljon sitä ennen nainen alkaa kyselemään rahasta, materiaalista ja statuksesta ja esittämään siihen liittyviä vaatimuksia. Eipä siinä paljon kerkiä rakkautta kehittymään.

    • ....................

      minä haluan ainakin naisilta vain pil_lua. Ja sitäkin aika harvoilta yksilöiltä. Naiset on ihan turhia hermorasseja vaan ja heidän seuransa on aika tylsää (paitsi kun pil_lua tekee mieli). Pil_lua saadakseni näyttelen sympaattista, ymmärtäväistä ja naisen huomioivaa leppoisaa huumorimiestä. Latelen naisille valheellisia kehuja pilke silmäkulmassa, mutta saatuani naisen eteeni per_se levällään, niin huorittelen häntä mielessäni ja pidän pelkkänä panopuuna. Kun kuljen kaupungilla, niin tuijottelen naisten per_seitä ja samalla mielessäni halveksun heitä ja pidän huo_rina.

      Inhoan kevytkenkäisiä ja puolisoaan pettäviä naisia, mutta silti panen heitä. Joskus varattua pantuani alan jälkeen päin piikittelemään naista uskottomuudestaan ja yritän maksimoida syylisyyden tunteet.

      Halveksun myös vaimonsa/ tyttöystävänsä tossun alla olevia nössömiehiä. Mieleni tekisi nöyryyttää ja läskiä turpaan heidän pomottavia akkojaan. Nuo nössömiehet tuovat naurettaville akoilleen vaikka kuun taivaalta ja palkinnoksi nuo nössöt saavat joskus kerran kuussa köyriä pikaisesti typeriä akkojaan.

      Itse miehenä en ole kiinostunut kuuntelemaan akkojen lässytyksiä, vaan juttelen minua kiinostavat aiheet toisten miesten kanssa, koska he oikeasti ymmärtävät niistä jotain, eikä ole vain ymmärtävinään.

      Naiset on ihan per_seestä.

      • äitinsä poika

        Naisen per...stä sinäkin olet maailmaan tullu!
        Valitettavasti...


      • ....................
        äitinsä poika kirjoitti:

        Naisen per...stä sinäkin olet maailmaan tullu!
        Valitettavasti...

        tulin kun ei ollut vaihtoehtoja.


    • mmnbjkkuhhvvhhgcvjjj

      Naiset kun eivät vaan ymmärrä sitä ettei moni mies ilmaise tunteitaan sanoilla, joka latelee niitä liikaa todennäköisesti valehtelee.
      Meidän miesten rakkauden ilmaisut ovat niitä suklaalevyn hakuja keskellä yötä, renkaiden vaihdot sateessa tms..

      • Ei sanoja

        Joskus tiukkasin mieheltäni,että sanoisi,välittääkö hän minusta yhtään.
        Mies vastasi,että hän ilmoittaa sitten kun Ei välitä.
        Muuta ei sanonut.
        Olimme yhdessä 20 vuotta,ja hän nukkui pois vuosi sitten.


    • raaka totuus

      Naiset hakeutuu tunneköyhien jännämiesten luokse, koska heissä on sitä jännää alkukantaista kipinää. Tunteellinen mies on liian nössö ja tylsä. Herätkää naiset tähän totuuteen.

    • en mä ainakaan

      mä en haluis kuulla mut en kyl haluis mitään ahdisteluakaan,naisena toivos että itse vois tehdä aloitteet,suhteet perustuu liikaa seksille ja muu unohtuu,seksi ei ole tärkeintä eikä jaksa miehen egoilua oksettaa heti ja jätän miehet.olenko sitten muuttumassa lesboksi vai mikä tässä on?????

    • höpsispöpsis

      Minusta tällaiset kirjoitukset ovat yleensä niiltä tunneköyhiltä miehiltä, tai niin kovin puutteessa olevilta, että haluaisivat yleistää tuntemuksensa koskemaan kaikkia muitakin miehiä. Se helpottaisi heidän huonoa oloaan. Sillä oikeuttaa sen oman tuntemuksensa siitä että haluaa vain seksiä, kun väittää että kaikki miehet ovat vain seksin perässä.

      Seksi on tärkeää, niin miehille kuin naisillekin. Molemmissa sukupuolissa on monelaista tallaajaa, osalle irtonainen seksi on tyydyttävää, osa ei voisi sellaista harrastaa. Nämäkin olotilat vaihtelevat samalla ihmisellä eri elämänvaiheissa. Tärkeintä olisikin löytää samoin tunteva ihminen, sehän se hajottavinta onkin, kun toinen haluaa rakastua ja toisella on vain hetken huuma mielessä.

      Kyllä suomalainen mies osaa rakastaa ja osaa sen myös ilmaista. Itse en ole halunnut koskaan puristaa sitä rakkaudenilmaisua miehiltä, mutta olen sen silti pari kertaa jäyhähköltä suomimieheltä saanut, ihan omasta aloitteestaan. Nykyinen miehenikin on sen joskus sanonut, ja se riittää minulle, kun teoissa se rakastaminen näkyy joka päivä. Itsekään en ole sanahelinän ystävä, joten ilmeillä, vartalonkielellä, teoilla, puheensävyllä, rakastelulla, suukottelulla sen osoitan, kuten mieskin. En voisi vakavassa suhteessa olla miehen kanssa, joka ei millään tavalla rakkauttaan osoittaisi. Enkä ymmärrä miten joku muu pystyy.

    • rakastettuN

      Onneks kaikki miehet ei oo tollasia mitä aloittaja kuvittelee. Mielestäni parisuhteessa ei tarvi joka 5s min. jankuttaa että mä rakastan sua. Sen voi ilmaista monella eri tapaa. Mutta toisaalta... Tästä syystä itselläni onkin vanhempi mies. Hän osaa olla rakastettava ja rakastava. Luotettava 100%. Täydellinen mies siis mulle. Ja me emme jatkuvasti tunnusta rakkauttamme kun tiedämme sen sanomattakin. Joten: On niitä "unelma rakkaus" tapauksiakin. Turhaa yleistämistä..

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3839
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2298
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2015
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1694
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      301
      1228
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe