Mistä Porista ruoka ???

T. kaksi eläkeläistä

Hei.. mistä Porissa kannattaa ostaa ruoka edulliseen hintaan ?
Olemme mieheni kanssa molemmat eläkkeellä (pienellä) ja rahaa ei oikein ole ostaa ruokaa, koska muu talous vie niin paljon.
Saamme yhteensä kuussa noin 1400 euroa ja sillä pitäis kahden ihmisen elää.
Kannattaako hakea ruoka ruokajonoista vai antaako joku kauppa Porissa ilmaiseksi vanhentunutta ruokaa.

Vinkkejä kaipaamme.

48

515

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kiertäkää tarjoukset

      Haistakaa esim. vittu.
      Meillä 4 hengen perhe elää pienemmillä tuloilla kuin te.
      Siinä teille vinkkiä.

    • t. kaksi eläkeläistä

      Kuules ny. Olemme molemmat eläkkeellä ja minun eläke on 700 e kuukaudessa ja miheni samoin n. 700 e kuukaudessa. Tällä summalla pitää maksaa talouskulut, joihin kuuluu esim. lääkkeet ja asumisen menot.
      Mut ei meidän rahat riitä kyllä minnekkään. Mitään turhia ostoksia emme tee. Esim. ulkomailla emme käy tai autoa omista.

      • takuueläkeläänen

        Miksette saa takuueläkettä, joka on 744€ per pää?


      • tehkää ite

        Tehkää niinpaljon itse ruokaa, koska teillä ei ole muuta, kun aikaaaaaa, leipokaa leivät ite ja kaikki keitot tulee tosi edullisiksi ja ovat terveellisiäkin, metsästä löytyy marjoja ja sieniä.
        Hakekaa asumistukea soskusta.


      • food
        tehkää ite kirjoitti:

        Tehkää niinpaljon itse ruokaa, koska teillä ei ole muuta, kun aikaaaaaa, leipokaa leivät ite ja kaikki keitot tulee tosi edullisiksi ja ovat terveellisiäkin, metsästä löytyy marjoja ja sieniä.
        Hakekaa asumistukea soskusta.

        Juuri näin, nyt saa vihanneksia halvalla, kaali ei paljoa maksa ja siihen sipulia ja jauhelihaa tarjouksesta ja tekemään kaalilaatikkoa, ohjeita saa netistä jollei muuten osaa.
        Sämpylät voi itse leipoa pari pellillistä sämpylöitä ei paljoa maksa ja pakastaa loput,.metsissä nyt puolukoita ja sieniä ja myös omenoita voi pyytää naapureilta, jollei itsellä omenapuita ja niistä tulee hyvää omenahilloa, jonka taas voi pakastaa, hyvää esim lettujen kera ja hyvää myös kääretortun sisälle.
        Pikkukaupat myy -30% tuotteita ja joskus myös -50%,kantsii ostaa enempi ja pakastaa.


      • työ

        menkää töihin!!!!!!!!!


      • löjh
        tehkää ite kirjoitti:

        Tehkää niinpaljon itse ruokaa, koska teillä ei ole muuta, kun aikaaaaaa, leipokaa leivät ite ja kaikki keitot tulee tosi edullisiksi ja ovat terveellisiäkin, metsästä löytyy marjoja ja sieniä.
        Hakekaa asumistukea soskusta.

        Asumistukea haetaan Kelasta.


      • oletkolukutaidoton
        työ kirjoitti:

        menkää töihin!!!!!!!!!

        Eläkeläisiä.


    • miinus 30 prosenttia

      Riippuu missäpäin kaupunkia asutte. Matkoihin ei kannata kuluttaa rahaa. Lähimmät kaupat kannattaa kiertää ja sitten Elämän Leipää Sinulle yhdistyksen tilaisuuksista saa ruokakassin, ja samoin Elämän Eliksiiri jakaa tilaisuuksissaan ruokaa. Koska teillä on näköjään netti, niin sieltä löytyy tarjouksiin eväät ja ko. yhdistykset ja tilaisuudet myös.

    • T. eläkeläiset

      Asumme Mäntyluodossa, joten matkoihin menee väkisin rahaa.

      • Eliksiiritilaisuudes

        Pihlavan asukastuvalla jaetaan ruokakasseja.


    • Suosittelen lämpimäs

      Siwoista ja K-supermarketeista löytyy aina ah niin edullista ruokaa.

      • Ärräl o halvempaa

        Lähikaupat o iha persseest.


    • 59v.nainen

      Mikä on muu talous?Lid on halpa ja kyllä tolla eläkkeellä luulis normaali elämisellä elävän kaksikin.Ei tietty saa olla velkaa asunnosta.Itse saan työttömänä vain 600e ja olen avoliitossa kyllä kaksi pärjää paremmin kun yksi nainen joka on pätkä töitä tehnyt yli 20v..Mitä joku väittää että juuri noi kaiken kalliimpia kauppoja taitaa olla aika tyhmiä ihmisiä.Minä en hakis mitään köyhien pusseja ne on yh.joilla todella elämä on vaikeata.Kantsii lopettaa tupakointi ja kaljan kittaaminen niin rahat juuri kuukauden riittää.eikö bussit kulje ja kuukausi kortti hyvä.Lapsi perhe saa lapsi lisää ja voi myös saada elarit.Itse aikoinani pärjäsin premmin yh. kun yksinäisenä naisena ainakin ruokaa sain ja lapselleni vaatteita mutta tietty äidin osa kova jos yh.hoidettava en kadehtis myöskään työttömiä vanhempia ovat kovilla nyky suomessamme.

    • tieto isku

      Jos teidän tulonne ei riitä pakollisiin reseti lääkkeisiin tekareihin,silmä laseihin on oikeutenne saada sossusta apua mukaan kopiot tiliotteista ja resepteistä Käsittely 7pv lain mukaan.Oletteko hakeneet asumis tukea siiis paperi kelalta jossa lukee eläkkeen saajan asumis tuki.Kaikki pitää osata itse hakea ei mitään neuvoja anneta siis yhtä taistelua tämä koko elämä kehdosta hautaan.

    • Punalappu.
    • mielikuvitusta

      Ei niitä ole kun köyhät kokoomukselaiset on ne jo vieneet.Ei 30prros.viel halpa ole 50pros.jo on.Tiedoksi asumis tukea ei saa sossusta vaan kelasta.Ns.toimeen tulo tuki haetaan sossusta.Nimi täysin harhaan johtava eihän sill tule kuukautta millään lailla toimeen.Onkimaan kalaa jos meren lähellä ootte soppa on halpa ruokaa.Ja saa raitista ilmaa sillä apuväline lainaamon kepillä voi tonkia leipää siwan lootasta tasku lamppu mukaan jos pimellä liikutte ei kaikki ole vielä lukkojen takana ainaskaan pienemmissä siwoissa....

    • Tarkkana kaupassa

      Kaikki alle 50% alennuksella olevat vanhat pas..t jäävät meikäläisellä lähes aina hyllyyn, suosittelen muillekin. Jos nyt juuri olen hakemassa tiettyä possusuikaletta niin 30% alella voi satunnaisesti ottaa. Toisinaan ihmetyttää, että mihin eräskin kauppa kantaa ne kottikärrylliset todella vanhaakin tavaraa jota kukaan ei 20% alella osta.

      • Välttäkää lähikauppo

        Lähikaupat hinnoiteltu ulos normikansalaisten kukkaroilta, kohta on ravintolassa halvemmat eväät.


    • §§§§§

      Kannattaa hakea vihreä kortti ja keskittää kaiken. Saa boonuksina takaisin.
      säästyy myös rahaa, kun saa saman katoan alta kaiken.

      Tätä vain ei tyhmä kansa ymmärrä. Toivottavasti ketjun alottajat ei ole sellaisia.

      • S-ryhmä kusettaa...

        Köyhä eläkeläinen toimii S-ryhmän bonus-järjestelmän maksumiehenä. Eläkeläinen maksaa elintarvikkeista osuuskaupoissa bonus-järjestelmän pöhöttämän hinnan, mutta ei saa bonuspalautusta, koska kk-ostokset jäävät alle minimirajojen.
        Sama koskee opiskelijoita, yksinhuoltajia ja työttömiä!


    • ei kortteja

      Joopa joo tyhmä kansa juuri ostaa noista missä kortti pitää olla.Tutkimus tehty saksalainen halvin ruoka kauppa.Kaipa puhut kun olet siellä töissä.Sen lauluja laulat jonka leipää syöt..

    • §§§§§

      Korttiin voit kerätä myös vak.maksuja ja auton huoltoja, sekä sähkömaksuja.
      Esim.. liiteristä et saa boonusta sähkökuluista..

    • Onkos sitä

      halpoo ruokoo ollen Suomessa jos Lidlinkin hinnat ovat meillä 20-30 % kalliimat, kun Saksassa

      • ne verot....

        Saksassa on ruoan alv paljon pienempi.


    • ärtsoppaa

      Pirauta kataiselle brysseliin ,antaa hyviä vinkkejä,on suppeli mies.Perusumalaisilla on varmasti monta vinkkiä miten soppaa keitetään.

    • tietoa saa

      Totta on että lidin ruoka on täällä 30prosent.kalliimpaa.siltikin paljon halvempaa kun noissa kortti kaupoissa.Kantsee lukea kirja Kallis ruoka laskumme jossa oikeaa tietoa näistä kieroista k ja s markettien touhuista.

    • ei kortteja

      Kannattaa lukea kirja Kallis ruoka laskumme siinä on kirja joka kertoo miksi ruoka maksaa törkeesti täällä.

    • köyhyys lisääntyy

      Hesassa on Hursti joka jakaa ruokaa 2670 köyhälle siellä kaupat antaa ruokaa mitenkä täällä päin on heittääkö kauppiaat törkeesti ruokaa mielummin roskiin vai antaako tarvitsijoille.

    • YHTEISKUNTAVASTUUTA!

      S-ryhmän bonus-systeemi on maailman epäoikeudenmukaisin tulonsiirtojärjestelmä. Köyhät ja pienituloiset maksavat kalliin boonus-systeemin korottamat hinnat, mutta eivät käytännössä saa mitään boonuksia, koska kuukausiostosten määrä ei yllä edes bonuspalautusten alarajaan! Miten tällaisen epäoikeudenmukaisuus voi olla mahdollista vielä nyky-Suomessa vuonna 2014!?

    • Omat aivot haloo!!!!

      "S-ryhmän bonus-systeemi on maailman epäoikeudenmukaisin tulonsiirtojärjestelmä."

      Eikö se nyt VI..U ole ihan jokaisen oma asia mihin rahansa kantaa että viekö ne sinne s-puljuun tai muuhun korttipuljuun vai liiteriin !!!
      Ei tässäkin tarvita yhteiskuntaa holhoamaan jos ihminen on niin tyhmä että ne ainoat 49,9€ kuussa mitä on käytössä niin kantaa prismaan, k-puljuun tai s-markettiin niin anti mennä vaan.

    • Tai syötkö kuormasta

      Seuraa jätkä opetusta. Avaaja kysyy mistä Porissa voi ostaa edullista ruokaa. Sinulle on varmaan sama, mihin kannat roskakuskin palkkasi!S

    • Ei ole vaikeaa

      Vastaus aloittajalle: Edullista ruokaa saa Porissa vaihtelevan tilanteen mukaan lähes joka kaupasta. Tyrkyt ja tarjoukset vaihtelevat ainakin viikoittain ja jopa päivittäin. Vaatii toki hivenen vaivaa kun parikertaa viikossa käy mestat läpi, ja mielellään vaikka polkupyörällä niin ei auton kuluja tule päälle. Hyviä tarjouksia on Porissa joka päivä useita kymmeniä, eri kaupoissa. Sitten taas jos yhdestä kaupasta haluaa tai joutuu kaiken ostamaan, niin sitten ei edullista ole missään.
      Joistakin ottaa mukaansa lähes kymmenkuntakin hyvää tarjousta viikoittain, ja sitten niitä mistä vain pari-kolme, Laajimman edullisen valikoiman löytää nyt länsiporin prismasta kun ovat alkaneet tosissaan nokitella liiteriä, ja varmaan kuukauden-parinpäästä pakka taas kääntyy. CIttareissa ja koosupermarketeissa on joitain hyviä tyrkkyjä joka päivä, mutta pitää ostokiihkossaan muistaa jättää ne normihintaiset sinne hyllyyn ettei edullinen viikko lässähdä kalliisiin normaalihintaisiin pesuaineisiin tai esim, maito ja lihapuolen tuotteisiin. Rohkeasti vaan kiertelemään, hintatietoinen 2 hengen talous säästää helposti noin 200€ kuukaudessa ja vuodessa se sitten onkin jo helposti kuukauden palkka, ainakin meillä.

    • kiertoon vaan

      Eläkeläisillä ei ole mitään muuta kuin aikaa kiertää tarjouksia.Otatte postilaatikosta ne tarjouslaput ja lähdette kiertämään kauppoja ne kourassa.

      Ostatte VAIN tarjouskamat eikä sitten muuta.

      Esimerkiksi tänään oli alle 7€ kokonainen kirjolohi K marketeissa.
      S marketissa norjalainen lohifile melkein 15€ ja nyt puhutaan kilohinnoista.Eli ostatte sen kokonaisen ja fileeraatte itse.Ruodosta saa hyvän sopan ja fileistä tekaisette medaljonkeja tms.

    • §§§§§

      Ei kannata kiertää ympäri kaupunkia, kun kaiken voi keskittää PRISMAAN.
      Jää sitten aikaa muuhun, kuin ympäriämpäri kaupungilla juoksemiseen ja meneehän sitä rahhaa paikasta toiseen siirtymiseen.


      BOOOONUSTELKAA......jippiiiiiiiiiiiiiiiiii

    • itsekin eläkkeellä

      Ketjun avaajat - pienituloiset eläkeläiset - kysyvät, mistä voi ostaa edullista ruokaa. Pykäläpelle (osuuskaupan trolli) neuvoo keskittämään kaiken Prismaan. Prisma ei ole todellakaan oikea osoite noille eläkeläisille. Kaupungissa on pienempiä ja hintaystävällisempiä vaihtoehtoja, joissa eläkeläinen säästää 20-30 %:iin ruokaluluissaan Prismaan verrattuna ja boonuksista pienituloiset eläkeläiset eivät pääse nauttimaan.

      • §§§§§

        juuu..uuu kantsii karata ympäri kaupunkia tarjousten perässä ja laittaa rahaa linkkareihin sun muihin kulkuvälineisiin... ja luulla, et halvalla saa..

        hahhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


        Boonusterkuin:

        Pian etelään lähtevä perhe.


      • kallista risman kama
        §§§§§ kirjoitti:

        juuu..uuu kantsii karata ympäri kaupunkia tarjousten perässä ja laittaa rahaa linkkareihin sun muihin kulkuvälineisiin... ja luulla, et halvalla saa..

        hahhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


        Boonusterkuin:

        Pian etelään lähtevä perhe.

        Eläkeläiset voivat vaikka kävellä tai pyöräillä kauniissa syysilmassa kuten tänään oli ympäri kaupunkia ja noutaa tarjouskamansa mistä vaan.Aikaahan heillä on, joten prismoja ei tarvita kalliine jäteruokineen.


      • Lidliin woon
        §§§§§ kirjoitti:

        juuu..uuu kantsii karata ympäri kaupunkia tarjousten perässä ja laittaa rahaa linkkareihin sun muihin kulkuvälineisiin... ja luulla, et halvalla saa..

        hahhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


        Boonusterkuin:

        Pian etelään lähtevä perhe.

        Katos katos. Bonuspelle meinaa taas lähteä etelään poonusrahoilla. Meinaatteko tällä kertaa mennä ihan Helsinkiin asti?

        Ei taida piisata s-ryhmän maksamat hilut sellaiseen maailmanmatkailuun. Mutta ainahan sitä voi ottaa pienen siivun toimeentulotuestakin niin pääsee tälle reissulle mukaan koko perhe, eikö niin?

        Hyvää matkaa vaan sitten!

        P.S Muistakaa ostaa hesasta halpaa makaroonia, ettei jää loppukuusta syömingit väliin.


    • §§§§§

      Ymmärrän hyvin, et kateus kukoistaa, kun ei ulkomaille pääse. No sehän näkkee liiterin porukasta..hahhhhaaaaa.. kovin väsähtanyttä kansaa siellä käy.
      Paanakedolla esim. Porkan kaljakansaa...hahhhaaaaaaaaaa..

      Niin ja oon ihmetellyt kaupungilla tota poukkoilevaa kaljakansaa..mut nehän on niitä, jotka seilaavat tarjousten perässä ristiin rastiin..


      hahhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
      Boonustelkaa

      • hyvää ruokaa LIDL

        Kaikki bonuskortiti tulisi polttaa roviolla.

        Hain muuten juuri liiteristä kassillisen laadukasta ruokaa eikä maksanut paljoa.En tarvinnut edes bonuskorttia.


      • poonustele keskenäs

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014092918704065_uu.shtml

        Katsos poeka kun ihmiset tulevat järkiinsä. Ei paljon kannata poonustella kun halvemmallakin saa. Hähhähähhhhhäää!!!

        Osta sitä ylihintaista skeidaa kämppäs täytee... Enkä muuten ole tähänkään päivään mennessä bongannut paanakedonkadulta yhtään liiteriä. Mistä kumman suulista mahdat puhua?


    • SOK,SOK

      Lidlin läheisyys vaikuttaa kuulemma positiivisesti jopa asunnon hintaan.

    • olet loukussa

      Kauppojen kortit on vaan valvontayhteiskunnan yksi piilotuote. Kaikki mitä ostat kirjautuu ylös. Jossakin tiedetään sinusta ja perheesi ruoka ja muista tarpeista enemmän kuin luuletkaan. Ja niitä tietoja käytetään markkinavoimien hyväksi. Myös mahdollisuus käyttää vääriin asioihin.

    • antibonus

      Pahinta on, että kuluttaja joutuu korkeina hintoina maksamaan tämän järjettömän kalliin bonus-järjestelmän kustannukset, erityisesti S-ryhmässä.

    • RichJames.

      Mitä ihme kitinää, itse käyn pääsääntöisesti s-ryhmän liikkeissä asioimassa ja ABC-liikennemyymälöissä tankkaamassa, Karlassa huollatan autoni yms...

      Köyhät kyykkyyn, ei mulla muuta.

    • Kpere

      Siltapuistonkadun K-kauppa myi ennen päiväystuotteet -50% ja niitä oli aina hyvin tarjolla. Nyt kun kauppa on loppumassa, niin vaihdettiin -30%. Mikähän järki siinäkin oli? Ei taida enää mistään saada puoleen hintaan päiväystuotteia? Länsi Prismassa taitaa vielä jotain olla?

    • §§§§§

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      307
      3441
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1639
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1490
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      53
      1389
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1270
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1240
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      45
      1171
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1137
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      173
      1093
    Aihe