Kauden 2014 päätösristeily

amnesty_88

Kausi alkaa lähentyä loppuaan. Tietääkö joku mistä saa ostettua lippuja kauden 2014 päätösristeilylle ja minkälaista ohjelmaa on luvassa ?

39

645

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kukko669

      Paljonko liput ovat yleensä maksaneet? Meitä olisi lähdössä kolme aikuista ja kaksi lasta (7- ja 11-vuotiaat). Yksi aikuisista on eläkeläinen. Ohjelmastakin olisi kiva kuulla etukäteen. Millainen meno näillä risteilyillä on yleensä ollut?

    • go_giants_go_go

      Ainakin aiempina vuosina liiton kautta on ollut mahdollista ostaa lippuja kyseiselle risteilylle. Toissa vuonna lipun hinta oli muistaakseni 400,00€/henkilö/ C-luokan hytti. Jos sama seurue ei saanut 4 henkilöä yhteensä mukaan reissuun, joutui maksamaan koko hytin hinnan eli 1600,00€. Olettaisin SAJLn huomioivan ammattimaisessa hinnoittelussaan kuitenkin inflaatiokorotuksen - veikkaisin tänä vuonna vastaavien hintojen olevan suurinpiirtein 500€ ja 2000€.

      Aiempina vuosina tarjolla on ollut myös VIP-paketteja jolloin hinnaksi tullut noin tuplasti normaali piletin hinta, 700-900e per henkilö. Viime vuoden risteily jäi itseltäni väliin, mutta toissa vuonna VIP-paketti sisälsi C-luokan hytin, kaksi drinkkilippua sekä vapaa pääsyn laivan yökerhoon yhdelle henkilölle. Olisikohan ollut samat edut viime vuonna. Joskus VIP asiakkaat ovat saaneet myös yllätyslahjana SAJLn virallisia tuotepalkintoja. mm. toissa vuonna jokainen vippi sai WE PICK UNLV CALLE HENE MAX t-paidan, jonka ovh melkein 50 euroa. Kokoja tosin oli jäljellä enää vain XS kaikille asiakkaille, joten oma paitani on ollut sopimattoman koon vuoksi käyttämättä. Mikäli kukaan haluaa ostaa paidan minulta, voi ottaa yhteyttä palsta kautta. Kyseessähän limited edition vaatekappale.

      Ajankohtaisesta hinnoittelupolitiikasta tietänee enemmän Pasi Mähönen. Hän vierailee palstalla satunnaisesti. Toivottavasti kuitenkin tästä oli jonkin verran apua. Hyvää risteilyä kaikille lähtijöille. Itse en taida jaksaa tänä vuonna osallistua. Syytä en lähde sen enempää täsmentämään.

    • …Orhonen...

      Juuri tuo suurehko hinta on ongelmana ollut aikaisemminkin. Viime vuonna kysellessäni täällä keskustelupalstalla risteilyn hintoja, oli suuri enemmistö sitä mieltä, että ei kannata Matkapoikien kautta ostaa, jos haluaa päästä halvalla.
      Itse olen kuitenkin aina säästänyt heti, kun olen noussut maihin edelliseltä risteilyltä, rahaa ja kaikkea rahanarvoista, jotta pääsisin takaisin seuraavana vuonna. Onko raha paljoa, jos se tarkoittaa, että näet vanhoja pelikavereita vuosien takaa. Nykyisellään en asu enää isänmaamme rajojen sisällä ja ei tule nähtyä enää näitä vanhoja glory days jefu_ritareita.
      Itse olen jättänyt Matkapojat pois kylmästi varatessani risteilyä. Olen usein vain varannut kansipaikan reittimatkana.
      Tiedän, tiedän.
      Ennenkuin tuomitsette minua siitä, ettei yksi maksa kaikki maksaa enemmän. Ottakaa huomioon minun tilanteeni.
      En asu Suomessa.
      Matkustaessani kansipaikalla, olen erittäin usein päässyt nukkumaan hyttiin, koska vuosien pelikokemukseni I-divisioonassa, Vaahteraliigassa on tuonut minulle ystäviä, jotka auttavat minua risteilyllä tuomalla buffetista vähän lihapullia ja siideriä, nukkumapaikka hytissä (ystävän hytissä, entinen pelikaveri yleensä), "pienellä vilungilla" aamiaiselle, Liiton kisapassi kaulassa roikkuen yökerhoon VIP-tiloihin, "kasa" drinkkilippuja (koska ystäväni, entinen pelaaja on myös menestynyt hyvin elämässään, toimii vastuunalaisissa tehtävissä, jolta drinkkilippuja)
      Yritän vain sanoa ettei se ole rahasta kiinni ja olisi hyvä saada lisää junioripelaajia risteilylle. Saada hieman vanhaa verta ohennettua nuorella, vielä verkkaasti valuvalla.
      Tämä on meidän yhteinen juttu, jokainen on mielestäni velvoitettu tulemaan päätösristeilylle. Se pitäisi lukea lisenssisäännöissä.

    • syntymästään sokea

      VUH VUH vaan sulle amnesty_88

    • 3+15

      Olen seurannut jo tovin keskustelua amerikkalaisesta jalkapallosta täällä suomi24:ssa. Olen vain seurannut, mutten ole kirjoittanut. Tämä keskustelu on herättänyt vanhat muistot sisälläni ...

      • 4 juniorin uhri

        …tekisi mieli kertoa illasta, jolloin siirryin junioripelaajasta entiseksi pelaajaksi...


    • 20+16

      kiva että sullakin on muistoja !! mäkin muistan kun söin aamulla puuroa

    • 17+2

      Hei mä voisin ostaa ton paidan sulta. paljon maksaa ja missä asut niin voisin tulla hakeen?

    • 19+14=

      of cloves

    • 14+2

      onkohan kellään aiemmin risteilyllä olleella tietoa, että osallistuuko myös roope noronen kyseiselle risteilylle ? onko roope ollut aiempina vuosina mukana?

      • 1+6

        Roope on aina mukana siellä missä tapahtuu, halusit tai et.


      • autiotalon talonmies

        laitan ainoastaan tähän linkin viime vuoden keskustelusta:

        inkkumies_W2.9.2013 11:42 17
        ite kans yritin kerran laivalla näitä roostersin naispelaajia. ne veti v_un pahasti turpaan ja huus irokeesi heiluen ja nenärengas kilisten että niillä on enemmän munaa kun mulla tulee ikinä oleen. yks otti hanhenkaula -otteen. kuulemma joku fps securityn käsilukkotekniikka. sattu luihin ja ytimiin. huusivat vielä perään että miten kukaan kehtaa tulla laivalle wolverinesin verkkareissa. en jaksanu lannistua. uitin vähän aikaa uupunutta rannetta jääastiassa ja menin takaisin tanssilattialle. sieltä löyty yks lieto oakmenin puolustuksen linjamies. meillä synkkas jotenki samoin tein. se ehotti et otetaan läpällä parit kielisuudelmat siinä roopen vip pöydän edessä ja katotaan miten puheenjohtaja reagoi. lähin tottakai huumor'miehenä mukaan läppään. oltiin siinä pari minuttia kielet solmussa ja hihiteltiin. loppuillasta en muista mitään. aamulla kun heräsin pelastusveneestä, wolverines verkkarit olivat tipotiessään, vasempaan hauikseen oli ilmestynyt ruusuköynnöksellä varustettu tatuointi "divari-catch" ja ********** tuli vera

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/11694237

        siitä jotain infoa itse en ole ikinä ollut missään


    • markku 45v seinäjoki

      Huomasin ollessani yhteydessä Viikkarille ettei Suomi-Ruotsi ottelua pelata Ruotsissa tänä vuonna vaan Suomessa. Voitte vain kuvitella miten hölmistyneenä siinä olin puhelimessa että -jaa ei vai.
      Ni meneekö nää risteilyt sitten joka toinen vuosi vai onko joka vuosi

      nimerkillä: kausihan päättyy joka vuosi kerran vuodessa

    • 13+3

      Onko risteilyltä mahdollista ostaa niitä liiton sateenvarjoja? Olivat päässeet loppumaan kun niitä yritin viimeksi ostaa.

    • viikingline

      Make.
      Kyllä risteilyt pidetään, vaikka maaottelut pelattais kuubassa.
      Liitolle hiukan massia, niin voit lähteä mihin tahansa risteilyyn mukaan.
      Maksa toki itse risteilyn kaikki kulut. Normaalihinta 35e/risteily, mutta nyt liiton kautta 120e paketti johon kuuluu mm. ilmainen kävelymatka stadionille ja takaisin.
      Aamiainen laivan alakannella johonkin aikaan (huom omakustanne)

    • 18+1

      MISTÄ NIITÄ LIPPUJA SAA ??? KAUSI ON JO PÄÄTTYNYT ???

    • 12.pelaaja

      Soittelin tänään itse pääkallopaikalle eli Helsingin Pasilaan. Puhelimeen vastasi asiallisen oloinen Liiton duunari ja kerroin hänelle risteilyn olevan torstaina 2.10. Iltalähtö Helsingistä, aamulla Stokiksessa, lauantaiaamuna sitten sporalla siirrytään Helsingin Velodromille, eli nykyiselle Sonera-stadionille. Velo on aina minulle Velo, vaikka peli pelattaisiinkin Sonera-stadionilla. "Sattumuisin" samassa laivassa on myös Ruotsin maajoukkue siirtymässä kohti Suomea. Tiedätte varmasti mitä tämä tarkoittaa.
      Me voimme olla se kuuluisa kahdestoista katsoja. Ainakin NFL:ssä tietyt pelaajat tulivat kuuluisiksi epäsymmetrisellä pelillään vastustajiaan kohtaan. Esimerkiksi Lawrence Taylorilla oli tapana tilailla prostitoituja vastustajien hotellihuoneisiin, jotta keskittyminen peliin häiriintyisi. Nyt hyvät ystäväni, suomalaiset, me teemme samaa. Me olemme se kuuluisa epäsymmetrinen kahdestoista pelaaja. Kaikki on sallittua sodassa ja rakkaudessa. Jos jollain on jotain hyviä ehdotuksia miten kahdestoista pelata ruotsalaisia vastaan, ole hyvä ja kirjoita tänne.
      Bonusta olisi saada suuri määrä osallistujia. Pelaajia Ruotsin joukkueella on noin 50 arvioisin, joten vähintään on saatava 50 kahdettatoista pelaaja, jotta saadaan pelaajien yöunet vähiin ja päästään jauhamaan aktiivisesti kahdettatoista pelaajaa ruotsalaisia vastaan.

    • ukkomies_porista

      terve kaikille. olen ukkomies ja kyllästynyt vaimooni. otin äsken muutaman kaljan ja rohkenen nyt lopulta osallistua tänne amerikkalaisen jalkapallon palstalle. osaatteko kertoa kukaan että saako SAJL risteilyltä yleensä miehet nais seuraa ? voisin lähteä sinne völjyyn jos joku täällä antaa takuun että myös ukkomiehelle irtoaa. muuten en jaksa lähteä. sitä paitsi inhoan roopea. en jaksa katsoa risteilyllä hänen naama tai kuunnella palkinto seremonioita. haluan vain risteilylle päästäkseni eroon vaimostani. vastauksia kysymykseen kiitos

      • 8+8

        ota vaimo mukaan kyllä se sieltä jonkun vaahteraliigapelaajan löytää
        ja sä voit vaikka katsoa vierestä sillä ne jäbät on uroita isolla uulla


    • poikani pelaa

      Voisi tota hinnoittelu politiikkaa miettiä uudemman kerran. Poikani pelaa juniorijoukkueessa ja tarkoituksena oli hänen osallistuminen mutta nähdessäni hinnat tuli stoppi pojan reissuun. Pakko mainita toisen poikani pelaavan pesistä jep seinäjoelta ollaan moikkaukset kaikille vaan ni ei tarvii tulla vastaukseen moikkaamaan. Heillä on päätösristeily tämän kuun lopulla ja hinta on A hytissä vain 55 euroa jos hytti täynnä:


      RIsteilyn hinnat/henkilö

      Henkilöitä hytissä A-hytti B-hytti
      4 55 € 45 €
      3 70 € 60 €
      2 95 € 80 €
      1 160 € 130 €



      Hinnat etukäteen ostettuna

      Ateria
      Aikuinen Nuori, 12-17 vuotta Lapsi, 6-11 vuotta
      Meri-aamiainen 10,50 € 6,50 € 4,50 €
      Lounasbuffet 25 € 12,50 € 8,50 €
      Illallisbuffet 33 € 15,50 € 10,50 €
      Ateriapaketti* 63,50 € 31,50 € 22,50 €
      *) Sisältää 1 x illallisen, 1 x aamiaisen ja 1 x lounaan matkan aikana.


      Kysynkin siis miten päätösristeily voi jenkkifudiksessa olla noin kallis?
      Jos pesiksessä mennään huomattavasti halvemmilla hinnoilla. Lohdutukseski pojalle ni joka pelaa jenkkifudista lupasin viedä pesisristeilylle onhan se hieman eri kuin jenkkifudis mutta siellä sentään on väkeä lajin parista

      • poikasi velipuoli

        Moi. Soitin liittoon ja sanoivat että koska jenkkifutis on marginaalilaji niin sen takia hinnat ovat moninkertaiset. Yli jäänyt raha laitetaan liiton toimesta markkinointipäällikön sekä osa-aikaisen markkinointiassistantin palkkoihin. Rekrytointi Roostersissa on jo aloitettu.


      • Mikä ahistaa?

        2011:

        Risteilypaketin sisältö:
        * Viking Line Mariella Hki-Tukholma-Hki 30.9.-2.10.2011
        * hyttipaikka valitussa kategoriassa
        * kauden päätöstilaisuus tervetulomalja
        * pääsylippu Suomi Ruotsi -maaotteluihin (naiset ja miehet)
        * bussikuljetus terminaali-pelistadion-terminaali
        * hinnat alkaen: 62,50 € / hlö

        17,5€ lisämaksulla oot saanut pääsylipun maaotteluihin ja kuljetuksen peliin dösalla. Toki voit hoitaa itsesi 45€ hytillä, päälle matka peliin ja liput portilta.


      • 5+5
        Mikä ahistaa? kirjoitti:

        2011:

        Risteilypaketin sisältö:
        * Viking Line Mariella Hki-Tukholma-Hki 30.9.-2.10.2011
        * hyttipaikka valitussa kategoriassa
        * kauden päätöstilaisuus tervetulomalja
        * pääsylippu Suomi Ruotsi -maaotteluihin (naiset ja miehet)
        * bussikuljetus terminaali-pelistadion-terminaali
        * hinnat alkaen: 62,50 € / hlö

        17,5€ lisämaksulla oot saanut pääsylipun maaotteluihin ja kuljetuksen peliin dösalla. Toki voit hoitaa itsesi 45€ hytillä, päälle matka peliin ja liput portilta.

        näyttäisi olevan lähtö 2.10, ei paluu. Tarkkana näissä


    • poikani pelaa

      joo unohtu tosa aikasemmassa viestissä aikataulut:

      La 27.9.

      15.00 Lähtöselvitys avataan
      17.30 Buffet, I kattaus, kansi 8
      17.30 Laivaannousu alkaa
      18.00 Lähtöselvitys suljetaan
      Palkintogaalat
      18.30 Laiva lähtee Tallinnaan
      20.30

      Buffet, II kattaus, kansi 8


      Su 28.9.
      7.00-10.00 Buffet-aamiainen, kansi 8
      8.00-12.10 Maihinpääsy Tallinnaan
      12.00 Buffet, I kattaus, kansi 8
      12.30 Laiva lähtee Helsinkiin
      14.15 Buffet, II kattaus, kansi 8
      16.00 Saapuminen Helsinkiin

    • 18+17

      mitä näiden tilastojen on nyt tarkoitus osoittaa ?? meni vähän ohi ??? kiva että kopioit tännekin taulukoita. jenkkifudiksen päätösristeilyn arvoa ei voi mitata rahassa jotan statistiikkasi ovat mitättömiä

    • 4+12
    • 13+5

      legendaarinen kaarle 22? DAFUQ

    • 3+3
    • 5+5

      hahahaaaa ai vitsi nauran röhönaurua jo etukäteen kallen asiakkaille 11 jälkeen. Millanen sekalainen sirkus siellä onkaan. Pukeutumiskoodina smart casual kuten gaalaan kuuluukin

      jefu smart casual??
      kuluneet ja puhkikulutetut kengät. parhaimmassa tapauksessa niillä on kesällä pari otteluakin pelattu. eli skeittikengät, myös yli 35 vuotiailla, nää jätkät ei vaan ymmärrä pukeutumisesta ja pari pakollista maiharijätkää = divaripalloilijoita useimmiten

      housut: ylileveät farkut, muotia viimeksi 90-luvulla=glory days. valkaistut mielellään tai sitten normisti ne helvetin reisitaskuhousut, tumman vihertävät tai mustat kunhan tummat.

      paidat on mallia halvimmat ja vähiten istuvat: "kouluttautuneilla ja maailmaa ja muotia seuraavilla" Citymarketin tai Dressmannin kauluspaidat. tumma, valkoisia raitoja koska muodikasta ainakin näiden "ritareiden" mielestä. sanomattakin selvää ettei kauluspaita ole mallia slim fit, luojan kiitos. kaksi ylintä nappia auki kuten Miamissa 80-luvulla tai 90-luvun Bollis.
      "vähemmän nähnyt enemmän iskua päähän" tyypit laittautuu kuten arkisinkin eli se kulahtanut jenkkifudispaitaa mallia NFL ja edelleen ihmettelen miten nää kaverit laittaa satoja euroja näihin paitoihin. Ja miksi niillä on nää paidat päällä koska ei ole muita tilaisuuksia pitää näitä paitoja päällä kuin matseissa eikä muualla.

      Kunnon kirjava sirkus odottamassa näitä "yleisölle aukeaa ovet rahvasta". Olisitte menneet sinne laivalle siellä te ette pistäisi silmään ja olisitte kuin kotonaan 90-luvun metallisissa laivoissa

    • 5+5

      pakko jatkaa miettiessäni kysymystä KUKA PUKEE RITARIT, JEFURITARIT.
      jos ne itse sen tekee ni hyvä jumala sentään. aikuset miehet pukeutuu kuin teiniikäiset ainot miten voi erottaa miehet pojista on karvoitus naamassa. Hah
      Lähikentällä nämä "miehet" herranjumala sentään tumma puku= mustat salihousut college. tumma pikee tai poolo.
      Jokainen vierasjoukkue meillä päin = tulee bussista jokaisella harmaat kollege housut ja sanomattakin selvää työmiehen hymy irvistää siellä
      koitetaanko tällä paikkailla koulutuksen puutetta
      tiedoksi vain kollegehousut ei ole korkeakoulutus
      ja se housujen pitäminen kalsareiden näkyessä = hölmöä mutta koska ne siellä amerikassa räppii ja blingii housut roikkuu. ihan vain tiedoksi ei olla NYC ollaan SUOMESSA. toimii siellä, ehkä. toimii täällä EI

      ABCllä käydessäni tankkaamassa viikonloppuisin kesä näkee jo parkkiksella "ritareiden" olevan sisällä syömässä muussia ja pelailemassa pelikonetta tai ostamassa kaljaa kaupasta
      samantien siirryn seuraavaan huoltoasemaan
      EI KIITOS "ritareiden" seuraa

      • rekkalebso

        Mitähän vittua taas?


    • tapiiri666

      Ne lääkkeet

    • myymälä mies

      Mites meni ne ottelun jälkeiset juhlinnat? Siellä Kaarlessa? Mittää sisäpiiritietoja ja juoruja?

      • 5+16

        kuulema pari liiton työn tekijää telakoitui miestenvessassa


    • mä panin

      Ai shattana, lauantaina oli tykki ilta kallessa. Muijat oli kosteena heti ku jefuhärät tuli baariin. Tietenki kävin pokkaa yhen palkinnon itelleni alkuillan gaalassa, siis narikan muijan lisäksi. Pidin sen henkseleistä vaan kiinni ku poljin sitä siellä narikassa, liitonedustajan takki päällä. Käytetyn spärdärin laitoin sit povariin, saa nähä huomaako kukkakeppi sitä ja milloin.
      Noh illan edetessä ja kosteustason noustessa, meno vaan koveni. Olin krebannu tanssilattialla varmaan tunnin ennen kuin edes näin priimaa tavaraa, huh! Noh, siellä alko naiset olemaan maistissa ja liiton herrat myös. Pistettiin haisemaan oikeen kunnolla liiton ja junnujen rahoilla.
      Rupes vituttamaan tollanen meininki, vedin yksin lärvilautasen ja menin liiton pöydän eteen leijuu. Revin pronssimitalin pois jonkun jätkän povaritaskusta. Ne yritti nousta pöydästä siinä vaiheesa ja haastaa riitaa.. Tonäsin vaan sen läskin takas penkkiin ja otin sen vaimon päästä kiinni ja tungin kielen kurkkuun. Voin sanoo, että se penkki vaurioitu samantien, pääs tapahtumaan ns. vesivahinko.
      Pikkasen ennen pilkkua näin narikassa pari naispelaajaa ja otin girlit messiin ja jatkettiin meillä menoa... Meillähän kävi myös kylässä naisten voittopokaali mistä mimmit veti prodepirtelöt illan päätteeksi..

    • 3+14

      Missähän harhamaailmassa toikin tyyppi elää.

      • 11155

        Varmaankin Vaahteraliigassa


    • 19+6

      No joo. Suurin osa tänne kirjoittelevista ei erottaisi jenkkifudista jalkapallosta, mutta sossusta läppäri ja lääkitys mallia avohoito niin kyllä se siitä.

    • bikiniyläosalinjamies

      kohta velvollisuudet hoidettu ja kausi paketissa.
      onko päätösbileet laivalla vuoden tauon jälkeen vaiko kallessa kuten viime vuonna?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      348
      3945
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1729
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1520
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      61
      1487
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1328
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1302
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1295
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      194
      1251
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1177
    Aihe