Islamin Aikapommi

Hyvää luettavaa

14

64

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Allah on helvetin suuri!

      Niin ja tatäkö suomalaiset sitten haluavat tänne.

    • alfa123om2222

      Aika vähän oikeaa tietoa kuitenkin tuo sivusto sisältää. Etupäässä propagandaa. En voisi tuon sivuston pohjalta keskustella, vaan lähinnä päivitellä, että onpa hullusti asiat.

      Tietämättömiä ohjaavat propagandakoneistot, mutta viisaita pyhät kirjoitukset. Ei tuolla sivulla olevissa tiedoissa ole mitään mieltä pyhien kirjotusten valossa.

      Esimerkiksi tuo ALISTAMINEN. Siihen on tarkoin määrätyt säännöt Haditheissa. Kenen ruokaa syöt niin sen liittolainen olet ja hieman alistut hänelle. Mutta kaikki eivät saa lukea Haditheja eivätkä tiedä tätä. Tai vaikka tietävätkin niin jotkut käyttävät omaksi hyväkseen ja toisen vahingoksi tätä tietoa.

      Siksi käytännön psykologia ja maailmantalouden kiemurat sekä kiroamiset ohjaavat alistamista eikä pyhien kirjotusten puhtaat normi ja arvomaailma sekä elämää antavat sanat.

      • Noh,

        Kerrotkos sitten mikä tuolla sivustolla esitetyistä väittämistä ei pidä paikkaansa?


    • Kiinnostaa...

      Hauskoja kirjoituksia Aikapommissa. Onko ne kopioitu Kolmannen Valtakunnan juutalaisuutta käsittelevistä kirjoituksista? Ovat niin samanlaisia.

      • Nii-in

        Aikapommissa lainataan islamin pyhinä pitämiä kirjoituksia ja muslimioppineiden puheita. Kieltämättä ne kuulostavat erehdyttävästi Kolmannen Valtakunnan juutalaisuutta käsittelevältä propagandalta. Siksi varmaan natsit tykkäsivät kovasti islamista, ja muslimimaissa Mein Kampf on bestseller vielä tänäkin päivänä.


      • Allah on helvetin suuri.

        Ei tarvita mitään kirjoituksia kun katselee ympärille suomessa niin jopa sokeakin ymmärtää missä mennään. Vai väitätkö että suomalainen poliisi on lahjottu valehtelemaan muslimi ongelmasta. Kantasuomalaiset valehtelevat muslimi kulttuurin ja uskonon tuomista ongelmista. Tai se miten suomalaista yhteiskuntaa käytetään häikäilettömästi hyväksi. Sekä se että tänne tullaan pakolaisina vedoten kulttuurin ja USKONON eroihin. Kysyisin ihan oikeesti että mihin me tarvitaan niitä kulttuurin rikastuttajia täällä. Koska niitä voi auttaa niiden lähtömaiden naapurimaissa paljon suurempaa määrää.


    • alfa123om2222

      Väite, että islam on barbarinen uskonto tänä hetkenä pitää toki paikkansa. Mutta ei tuo sivusto sisällä myöskään yhtään positiivista esimerkkiä islamista. Viimeisimmästä Mujaddid persoonasta Mirza Ghulam Ahmadista on aikaa jo sata vuotta. Häntä ei islam ottanut vastaan, joten se on jäänyt jo 200 vuotta jälkeen tai enemmänkin.

      Muuten tiesitkö, että länsimaat ottivat vastaan Ahmadin ja käyttivät hänen opetuksiaan esim. tieteessä. Länsimaat ovat omineet useita islamin suurmiesten oppeja, mutta islam itse ei hyväksy heitä.

      Väite, että kristinusko tai länsimainen hyvinvointi olisi vastaus islamin barbarisoitumiseen ja että muslimien pitäisi luopua uskostaan on epäilyttävä. Mitä tekemistä islamin uskolla on sen kanssa, että väestö on barbarisoitunut. Ei islam uskontona johda barbarisoitumiseen. Suuri osa länsimaisesta sivistyksestä perustuu islamiin ja juutalaisuuteen.

      En ole historiaa tutkinut, mutta kaiketi 1200 luvun mongolihyökkäyksen jälkeen islam ei milloinkaan oikein toipunut. Pääsyy islamin kulttuurin kuihtumiseen löytyy kuitenkin eräästä profetaalisesta Hadithista: Islami jakautuu 12 valtioon, joista 9 on profeetan (SAAS) heimon hallitsemia ja kolme Aus-heimon hallitsemia. Jemenin kuningatar (Etelän kuningatar) vetäytyy pois islamista sinä päivänä jolloin Aus heimon kolme hallitsijaa ovat menetäneet valtansa ja kaikki 12 valtiota ovat profeetan (SAAS) heimon hallitsemia. Tuo Jemenin pois vetäytyminen tulee aiheuttamaan sen, että islam rappeutuu taloudellisesti ja kuihtuu olemattomiin ja Kalifikunnat lakkautetaan.

      Eli Sira kertoo, että Aus heimolle luvattiin kolme kahdestatoista johtajan paikasta, koska he tukivat profeettaa (SAAS). Kun Aus heimon valta loppui loppui myös islamin mahti.

      • Voi pyhä jysäys

        Niillä on varmaan 200 vuotta vanhat tietokoneetkin millä ei pääse nettiin, eli odotellaan 200 vuotta niin eiköhän se siitä.


    • alfa123om2222

      Jos joku kaupunki ei ota vastaan Jumalan valtakunnan lähettejä kun he esittävät merkkejä niin kuin Ahmad esitti jopa auringon ja kuun pimennyksen 1900-luvun alussa tai 1800-luvun lopussa niin paremmin käy SODOMAN JA GOMORRAN tuomiopäivänä kuin tuollaisen tylsämielisen kaupungin.

      Se, että islam hylkäsi viime vuosisadan Mujaddidin, joka oli vielä erityisen merkittävä olihan hän Koraanissa mainttu Ahmad itsessään oli riittävä johtamaan siihen, että islam muttui SODOMAA JA GOMORRAA PAHEMMAKSI HELVETIN LOUKUKSI. Sillä raamattu ei voi raueta tyhjiin.

      Kyllä oikeita islam uskoisia on myös olemassa vielä. He ovat vain kuin vaahto valtameren pinnalla. Niin vähälukuisia. Ja se, että on muslimeilla tietokoneita ja ammattitaitoa perustuu öljyrahoihin ja opiskeluun ulkomailla Britanniassa ja Amerikassa etc.

      Islam on alennustilassa, josta sen on jotenkin noustava mikälli mahdollista. Onneksi öljymiljardit ovat edesauttaneet jo nyt, että islam on jossain määrin pysynyt kärryillä. He odottavat lisäksi Imaami Mahdia ja Isaa, jotka voivat auttaa islamia palaamaan tosi uskoon. Mitä hyötyä on tosi uskosta ja paluusta islamiin? Ei kai suurin hyöty ole maan päällä tapahtuva, vaan Jumalan edessä ei hyväksytä muuta uskontoa kuin islam.

      • ei muuta

        Islam on harhaoppi!


    • ÛÛ¯

      Kyllä herra. Minä kuulen sinua herra.
      Käske minua, ihan mitä vain, niin minä tottelen,

    • alfa123om2222

      Islamin oman määritelmän mukaan ja heprean kielisen alkuperäisen sanan mukaan jokainen vähemmistön edustama oppi on harhaoppi. Eli pitää olla vähintään puolet kansasta opin takana, jotta se ei olisi harhaoppi.

      Suomi on pitkään ollut Luterilainen valtakunta ja kaikki muut opit ovat siis harhaoppeja Suomessa. Mutta niin ei ole kaikkialla. Miten voidaan oikein määritellä sana harhaoppi maailmanlaajuisesti? Se on asia erikseen.

      Luterilainen kirkko ei mielestäni ole hoitanut pestiään kovinkaan hyvin. Olen itse käynyt pyhäkoulun ja rippikoulun, mutta en ole ollut tyytyväinen tiedon tasoon, jonka olen ammentanut. Ja vielä esiintyy väkivaltaista vastustusta pyhän hengen saaneita kohtaan ja Kristuksen tiellä vaeltavia kohtaan. Kirkko on niin heikko ollut että ihan heikottaa.

      • Ei muslimi

        En ole käynyt kumpaakaan koulua. Mutta ymmärrän pelkästään maalaisjärjelläkin, että islam joka luo isisksen kaltaisia järjestöjä on sairas ja vaarallinen.


      • Shalom

        Islam on harha ja kuoleman oppi!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6432
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4153
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2567
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2000
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1518
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1377
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1090
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1011
    Aihe