Smartia ja ikkunat (en suosittele)

Kylläpäpotuttaa

Tilasimme kotiimme 5ikkunaa ja kaksi ovea. Ammattihenkilöt mittasivat kaikki ikkunat, koska eihän me pulliaiset tiedetä miten ne mitataan oikein.

tilaus tehtiin ja ikkunat ja ovet tuli ajallaan. Sitten koitti asennuspäivä. Mikään ei sovi paikalleen, ovat aivan liian pienet ja rapattu talo, kun on niin kiva kiva. Yksi ovi oli sopivan kokoinen, mutta vääräkätinen, ei olisi saatu avattua sitä seinää ja muuria vasten O.o

No ei siinä, kun soittoa smartialle. Luvataan ottaa yhteyttä ja mitään ei tapahdu ennenkuin itse taas soittaa perään. Asiaa luvataan selvitellä ja taas ootellaan....meidän myyjä vielä lomilla.

Soitto myyjälle ja odotellaan hänen kerkiivän konttorille....ei taaskaan mitään ja pakko soittaa TAAS!

Mittavastuu on kuulemma tilaajalla...mitä vittua?! Jos ammattimiehet mittaa ihan päin helvettiä, mistä me se voidaan tietää?! Miten heidän mittavirheensä (törkeä) olisi pitänyt olla meidän havaittavissamme?

Sopimuspapereissa kuulemma ruksi jossa sanotaan "tarkistusmittauksen on suorittanut myyjä__ Ostaja__ Päivämäärä___

ostaja oli tässä merkitty, muttei päivämäärää, koska tilausta tehdessä MYYJÄ sanoi, että, kun tavara tulee niin mitatkaa ja tarkistakaa niiden sopivuus, tämän vuoksi ei siis päivämäärää oltu laitettu.

Tämän ruksin takia, he eivät kuulemma ole velvollisia toimittamaan uusia ikkunoita tai ovia ilman, että meidän pitäisi maksaa puolet niistä uusistakin vanhat. Hohhoijaa...Kuluttajaneuvontaan oltu yhteydessä asian tiimoilta ja juttu lähtee nyt kirjalliseen reklamaatioon ja jos ei auta niin asia ei jää tähän.

Tietysti myyjääkin vituttaa, että ikkunat mittatilaustyötä ja vaikeahan sellaisia on saada eteenpäin myytyä.

Ikkunat oli kyllä tilattu oikein sopimukseen nähden eli virhe ei ole tullut tehtaalla vaan myyjillä mittausvaiheessa.

Näin hyvää asiakaspalvelua saa siis jos tilaa Smartialta ja jotain menee mönkään. Beware. Asiakas on aina syyllinen.

63

15110

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eri arvoisia

      Näin se vaan tuppaa olemaan. Ikkunoiden toimittajat ovat ylivertaisessa asemassa, tilaajaan ja maksajaan nähden.

      • kylläpäpotuttaa

        Kun pyydettiin myyjää tulemaan itse paikalle ja näyttämään miten herra on ikkunat mitannut ja muutenkin tarkastamaan tavara niin sanoi, että hänen on laskutettava kilometreistä :D Ei mulkkuudella ole rajaa näemmä.

        Kun ollaan myymässä niin persettä nuollaan niin että visva valuu vielä viikonpäästä, mutta heti jos reklamoitavaa niin ääni muuttuu kellossa ja syytetään mitä tahansa tahoa paitsi itseään. Melkoista asiakaspalvelua.

        Heidän mainoksessaan vielä hehkutetaan ammattitaidosta jne...voi äly.


    • Sitkein voittaa

      Ota heti yhteyttä kuluttaja asiamieheen. Tee kirjallinen valitus. Liitä mukaan valokuvia. Oikeustoimia varten valokuvaa kaikki viat ja vauriot. Säästä kaikki ikkunatoimittajan kanssa tehdyt kirjallinet ja sähköposti aineisto. Älä hoida asioita puhelimella, vaan ainoastaan sähköpostilla.

    • Palveluaodotin

      Smartian kanssa ei kannata ruveta yhteistyöhön. Mikään ei pelaa, vastauksia saa perätä loputtomiin ja unohdetaan mitä sovittu. Asiakaspalvelu loppui heti kun kauppa tehty ja perävalot lakkasivat näkymästä. Aivan toivoton lafka. Jos onnistutte tinkaamaan 30% ja on pitkä pinna niin mikä ettei. Mutta älkää oddottako minkäänlaista palvelua.

      • Hintakohdallaan

        Asiakaspalvelu toimi hyvin, ei moittimista. Mutta hinta, eihän jumalauta 150 neliöinen katto yksin kertaisesti voi maksaa 20t e?????


      • Joppe31313

        mun vanhemmat sai 31 tuhannen tarjouksen: 175neliöinen katto(oikeat mitat!) myyjän mittaamissa vaatimattomat 20% mittausvirhe!! HIEMAN kiskonnan makua! Nyt yritetään peruuttaa sopimusta ja kuluttajaneuvontaan oltu yhteydessä. Käyttävät surutta hyväksi vanhojen ihmisten tietämättömyyttä hintatasosta! Eivät myöskään halua neuvotella sähköpostitse asiasta vaan haluavat aina keskustella joko puhelimessa tai kasvotusten = tottakai, jotta ei pysty sitten myöhemmin todistamaan mitään.

        Välttäkää tätä kuin ruttoa jos et halua maksaa ylihintaa


      • Rape73

        Vaikka saisit -50% katetetta siltikin urakoissa. Ihan ryöstö firma.


      • Anonyymi

        Täällä tapellaan kattoremontin kanssa. Lokakuussa tulee remontin aloituksesta kaksi vuotta ja homma ei ole vieläkään sillä mallilla että oltais allekirjoitettu paperia millä työ hyväksytään tehdyksi. Puuttuvat toimet on kyllä käyty kattomassa puoli vuotta sitten mutta tekijöitä ei näy ja taas kun soitettiin ja kyseltiin että koska tuutte niin heillä ei ole tietoa mitä on sovittu.


    • Kylläkiehuu

      En suosittele smartiaa kenellekkään. Tuotteet on ylihintaisia, KILPAILUTTAKAA tuotteet varsinkin kattoasioissa. Meillä kävi smartia tarjoamassa kattoa ja oli yli 5000e kalliimpi kuin kilpailija. Älkää ostako yhden tarjouksen perusteella!!

    • Miettelijäs

      Kilpailijatko täällä kirjoittelee?

    • Tuuletus

      Tilattiin yksi Tiivin valmistama tuuletusikkuna Smartian edustajalta tammikuussa. Toimituken piti olla Maaliskuussa mutta mitään ei tapahtunut. Reklamoin sähköpostilla. Ei vastausta! Soitto ko edustajalle. Numerosta vastasi aivan toinen henkilö joka lupasi selvittää asiaa. Meni muutama viikko ja ikkuna jätettiin pihallemme. Ilmoitettiin Smartiaan ja asentajat saapuivat. Ikkuna asennettiin paikoilleen siististi ja oikeaoppisesti mutta mitä ihmettä!? Ikkunassa ei ollut minkäänlaisia kahvoja eikä mekanismeja sen avaamista ja sulkemista varten. Asentaja lupasi irtokahvan jonka avulla ylhäältä alaspäin aukeavaa tuuletusikkunaa tulee käyttää. Pyysin asentajaa näyttämään miten se tapahtuu koska olin jo todennut, että irtokahvalla tulisi avata neljä salpaa jotta ikkunan saa avattua ja tiputettua päälleen koska mitään pidäkkeitä ei ikkunassa ollut! Asentaja nöyrästi totesi saman ja lupasi selvittää asiaa. Meni muutama viikko ja kuulimme lomamme aikana jonkun paketin olevan postissa jonka lähettäjä oli Smartian käyttämä Tiivi-ikkunat! Paketti oli postin palautettavien hyllyssä kun viime tipassa sen sieltä ehdimme noutamaan. Ilmoitimme paketin tulosta Smartiaan ja asentaja kävi virittelemässä jonkun narumekanismin jotta ikkuna avattaessa ei repsahda saranoiltaan. Nyt ihmetellään miten saamme ikkunan pestyä kaikilta pinnoiltaan. Viritelmä estää ikkunan välien puhdistuksen. Ehkä Tiivillä on joku laite jolla ikkunan puhdistus onnistuu? Odottelen liukaskielistä edustajaa...

      • Siunausta

        Hyvä kello kauas kantaa, paha vielä kauemmas!!!!! Kiertäkää kaukaa tämä herätysliikkeen porukka. Ovet tilasin ja mittaus meni mönkään pahemman kerran!!! Nuori kaveri joka väkisin teki kauppaa!!
        En suosittele kenelekkään!!!! Asentajat sentään ymmärsivät, että nyt ei mennyt asiat ihan putkeen.


      • Anonyymi
        Siunausta kirjoitti:

        Hyvä kello kauas kantaa, paha vielä kauemmas!!!!! Kiertäkää kaukaa tämä herätysliikkeen porukka. Ovet tilasin ja mittaus meni mönkään pahemman kerran!!! Nuori kaveri joka väkisin teki kauppaa!!
        En suosittele kenelekkään!!!! Asentajat sentään ymmärsivät, että nyt ei mennyt asiat ihan putkeen.

        Voi raukkaa, ku oot painostuksissas joutunu ostaa oven.. Harmi ku sinä et tee koskaan virheitä :(


    • palvelupelasi

      MEILLE "SMARTIAN" KAVERI MYI LOKAKUUN LOPUSSA 1 OVEN ja 1 IKKUNAN, MITTASI .....JA TEHTIIN KAUPAT !
      IKKUNA ja OVEN ASENNUS SOVITTIIN JOULUKUUN ALKUPÄIVIKSI . HOMMA
      HOITUI ERITTÄIN HYVIN. ALAJÄRVELTÄ OLEVAT ASENTAJAT OLIVAT AMMATTINSA
      OSAAVIA: EI MITÄÄN MOITITTAVAA IKKUNAN ja OVEN LAADUSSA ,KAIKKI KÄVI KUIN OLI SOVITTU. ASENTAJAT AMMATTINSA OSAAVIA JA MUUTENKIN "HUUMORI
      MIEHIÄ " KIITOS ja OIKEIN HYVÄÄ JOULUA ja ONNELLISTA UUTTA VUOTTA !
      T: PARISKUNTA ULVILASTA

      ( suosittelen )

      • Viedäänkuinpässiänarussa

        Ennen kuin suosittelet, niin laitahan ikkunan ja oven hinta mitä maksoitte tästä mahtavasta palvelusta.
        Kenen tuotteita mahtavat käyttää???


      • ei-smartiaa-ikinä

        Smartian myyjä täällä mainostaa ... itseään.
        PS. Miksi muuten pitää "HUUTAA"?


    • Rosmoja

      Anopille ja apelle (80v.) naismyyjä soitti ja kauppasi ikkunoita. Vanhukset sanoivat etteivät aio ostaa ikkunoita. Nuori mies tuli ja myi heille väkisin ikkunat vanhaan omakotitaloon. Myyjä teki pelikorteilla korttitemppuja eikä lähtenyt ennenkuin nimi oli paperissa. Sopimus on niin huono, että siitä ei pysty päättelemään mitä on ostettu. Hinta on huikea. Vanhukset yrittivät kaupan purkua viikon sisällä sopimuksen allekirjoituksesta, mutta siihen ei suostuttu ilman sakkomaksua. Näin Suomessa tehdään kauppaa iäkkäiden kanssa. Onneksi kauppamiehilläkään ei enää omatunto soimaa, kun illalla sait synnit anteeksi.

    • löytämättäjää

      Näytä minulle rehellinen ikkunanmyyjä, joka kertoo totuudenmukaisesti vanhojen ikkunoiden laatupuutteet sekä uusien ikkunoiden valmistuspuutteet ja käyttöominaisuuksien heikkoudet.
      Silloin minä lupaan hakea vaikka luupin kanssa sellaisen ikkunavalmistajan, joka valmistaa pohjolan oloihin sopivat ikkunat, jopa sopuhinnalla.

      • 04500

        Noo. Mulla kävi Smarttian edustaja kun pyysin tarjousta. 3 eri firmaa. Edullisin oli Smarttia ja ainoa joka suostui tekemään saman kokoiset ja näköiset erikois mitta ikkunat vanhaan taloon. Pyysin karmit vielä sormiliitoksella näin tuli. Olen ikkunoihin ja asentajan ( Espoosta ) erittäin tyytyväinen. Talo on Tuusulassa.


    • Harkintaaikaa

      Kävi myyjät. Ei meinannu saada ulos. Epäilyttää muoviovet. Ei oo tarpeeks tietoa. Asunnon arvo voi jopa laskea. Lasikuituovet? Olisi pitänyt tehdä heti kaupat. Ei onnistu!

    • älytotuus

      Löytämättäjää. "Näytä minulle rehellinen ikkunanmyyjä.............."
      Tuollaista ikkunavalmistajaa tai myyjä ei vain löydy.
      Lisäksi, tuota lupaustasi et kykene lunastamaan.

    • Nykyäänrautakaupassa

      No ne lasikuituovet maksaa 3000 j tuohon ulvilajuttuun...

    • Joo-oo

      Hohhoijaa kyllä on Smartian palvelu todella hidasta. En voi suositella kyllä kenellekään. Ikkunat piti asentaa heinäkuussa, viimein ne sitten saatiin asennettua marraskuun alussa. Muutama pieni juttu siinä sitten oli kun ekaks tuli kaksi väärän kokoista ikkunaa niin asennus sitten pitkittyi. Kuljetus oli kolhinut ikkunoiden alumiini listat ja niitä sitten ihmeteltiin mitä niille tehdään. Kun ne vihdoin saatiin paikalleen asentaja huomasi vielä yhdessä alumiini listassa naarmun ja lista piti sitten vaihtaa ennen kuin kauppa on selvä. Listaa ei kyllä ole vieläkään vaihdettu. Osasivat laittaa laskun vielä rahoitus palvelun kautta vaikka tästä ei ollut mitään sovittu vaan kauppahinta piti suorittaa kerta maksuna. Nyt heidän asiakaspalvelusta ei vastata puhelimeen ollenkaa. Olen soitellut useita kertoja tänään mutta sieltä ei vastata. Ei voi muuta kuin ihmetellä mitä palvelua. Käsittämätöntä.

    • SmartiaLaine

      Voihan jukoliste mitä tekstiä. Täällä oppositio kokoontuu ja jauhaa paskaa firmasta, jota ei varmasti omakohtaisesti tunne vaan levittää huhupuheita ja parhaimmassa tapauksessa perättömiä valheita :D

      • Samaamielt

        Tilasin ikkunat smarttialta ja olen kaikin puolin tyytyväinen. Tänään tilasin vielä lasikuituoven. Toivottavasti laatu ja asennus on samaa huippu luokkaa..


      • Jomottaakoperseessä

        Eiköhän kaikki puhu ihan faktaa. Ota sinä vaan sitä munaa suuhun :);)


    • jussijoo

      Jokainen voi käydä katsomassa esm. Piklas yhtiön sivuilta tarvittavien ikkunoiden hinnat ja laskea ne yhteen. Voi sitten laskea sen asennuksen hinnan. Ihan hyvän timpurin saa 15e tuntihinnaalla. Usein ei ole edes mitään tarvetta vaihtaa ihan hyviä ikkunoita uusiin. 34 vuoden kokemus rakennusalalta.

    • Heikki33333

      Smartian myyjä kävi meillä Nurmijärvellä ja kaverillani Rajamäellä ikkunoita kauppaamassa. Myyjä uteli meitä että kaveriltani ollaanko töissä, asutaanko yksin, onko päivällä ketään yleensä kotona jne.. . Uteli pitkän aikaa asioita jotka
      mitenkään kuul ikkuna kauppaan. Pyysin tarjouksen emailiin , jossa on eriteltynä
      työt , materiaalit , toimitus aika ja reklamaatio menettely. Mitään tarjousta ei kaveri ole jättänyt eikä todennäköisesti jätäkkään.
      Tältä myyjältä en ostaisi edes vessa paperia...

    • Jaakko.vaan

      En tiiä.. Mulle ei ikinä sattuis tuollaista, sen tiiän. Miten ..tussa ihmiset onnistuu saamaan aikaan kaikkea aivan käsittämätöntä.........?

    • Topijuhani

      Smartia ikkunat!
      Ikkunat olivat kohtuullisen hintaisen. Toimitus ja asennus toimi kuin unelma. Alajärven miehet huippu ammattilaisia ja ahkeria.
      Olen erittäin tyytyväinen valintaani. Kiitos !

    • Matti.T78

      Pelkkä välitys firma. Myyjät puhuu mitä sattuu ja päälystö ei ota kantaa. Meillä kävi tämä samainen korttihuijari esimiehensä kanssa. Neljä tonnia tinkasin sen jälkeen esitin kilpailijan tarjouksen joka vieläkin halvempi, oli pojat hetken aikaa punaisia. Minun vanhemmille jos tekisivät kaupat....

    • huijarit

      smartia sai myytyä vanhoille vanhemmilleni kolme ulko-ovea asennettuna hinta 9000€ Isäni yritti perua seuraavana päivänä ei onnistu . Olin silloin ulkomailla töissä enkä tiennyt asiasta mitään .
      Varokaa hyvät ihmiset ne ryöstää laillisesti vanhukset.

    • VAROKAA2

      Meillä kävi viime viikolla Smartian edustaja, joka halusi toimittaa meille yhden oven ja kaksi ikkunaa. Hinta 3500 euroa!!! Siinä soitettiin jo pomollekin, jotta saatiin hinta noin alas! Meneehän se kotitalousvähennyksen kanssa jo alle kolmen tonnin!!! Ikkunat pieniä saunan ja pesuhuoneen ikkunoita! En oikein ollut halukas tekemään kauppoja ja sanoin miettiväni asiaa. No sitten hänen täytyy tulla uudelleen tekemään tarjous ja hakemaan allekirjoitus. Perusteluni eivät riittäneet enkä saanut äijää ulos kuin allekirjoittamalla sopimuksen, joka" on helppo vain yhdellä puhelinsoitolla peruuttaa"!! Ja aikaa peruutukseen sanottiin olevan 12 vrk.
      Allekirjoitin ja keskustelin sitten poikani kanssa, joka sanoi heti, että tarjous ei ole selkeä, ei hintaerittelyjä yms., joten päätin soittaa tyypille ja peruuttaa tilauksen.
      Siitä alkoi sitten rumba, soitin eilen neljä kertaa ja jätin soittopyynnön. Ei vastausta. Soitin aamulla uudelleen. Ei vastausta. Sitten tekstari, jossa kertoi olevansa lomalla. Soitin jollekin pomolle, käski soittaa tämän alueen omalle pomolle. Soitin hänelle ja kerroin asiani. Hä oli menossa palaveriin, lupasi sen jälkeen soittaa. Muutaman tunnin kuluttua soitin uudelleen, ei vastausta. Otin äitini kännykän pöydältä ja soitin heti perään. Nyt vastattiin. Ihmettelin, että miten hän nyt vastasi, kun äsken ei ??? Oli kuulemma JUURI lopettanut lounaan!!! Hän lupasi soittaa sille myyntimiehelle kysyäkseen, että missä vaiheessa tilaus on. Sanoin hänelle, että peruutan nyt tilaukseni ja saatte sitten setviä mitä tilaukselle kuuluu. "No ei se kuule niin mene, jos niitä on jo alettu valmistaa." (Tilaus tehtiin to klo 16 ja nyt on ti, eilen jo yritin peruuttaa!!)Sanoin, että eihän täällä ole edes tehty niitä tarkistusmittauksia, joista oli puhe!!! Tilaukseni on kuitenkin sitova, sönkötti äijä.
      No soitettuaan sille myyjälle ja sitten minulle ja minun haukuttuani koko firman ja sen työntekijät Suomen suurimmiksi kus..tajiksi, löin lopulta luurin äijän korvaan. Sitä ennen hän ehti sanoa, että tilaukseni on nyt sitten (kai armosta) peruutettu! VAROKAA!!!

    • Eimeillekoskaan

      Smartialta soitettiin ja kaupattiin ikkunoita, sanoin että vaihto on kyllä ollut mielessä mutta ei nyt ajankohtainen, puhelinmyyjä sanoi että voihan sitä aina ottaa tarjouksen, sanoin että tottakai se kiinnostaa koska on ollut mielessä. Sitten tuli edustaja käymään ja mittasi ikkunat laski hinnan ja sanoi että eiköhän tehdä paperit, sanoin siihen että halusin vain tarjouksen mutta edustaja oli sitä mieltä että kyllä kauppa tehdään nyt, kun en suostunut siihen hän soitti pomolle joka oli sitä mieltä että kyllä se kauppa on nyt tehtävä, kun jälleen kerran en siihen suostunut edustaja veti herneen nenään keräs tavaransa ja lähti. PAKKO OSTAA MENTTALITTEETTI. En ottais vaikka ilman sais, (periaate) VAROKAA !!!!!!!!!!!

      • Myyjämyyjalammasostaa

        Kuka edustaja käy laskemassa pelkkiä tarjouksia. Ihme lammas sinäki. Tuo remonttimyynti on kyllä niin kusisinta kusta että en ymmärrä kuka sitä viitsii tehdä, palkat ei myyjillä päätä huimaa vaikka kauppa kävisikin. T. Ex smartiaLaine


    • Exmyyjä29v

      En viitsi koko ketjua lukea.
      Jos kauppa tehdään asennettuna, niin mittavastuu aina myyjällä.
      Tämä on fakta. Vielä, vaikka itse asennat, mutta osta ne myyjän kotikäynneillä, niin varmistat silloin sen että taas myyjä vastaa mitoista.

    • Torniossa

      Meille myytiin autotallinovi ja hinta 1700€ LUVATTIIN ET OVI ON RAK MÄÄRÄYSTEN MUKAINEN.EI OLE Ilmanvaihtoventtiilit puuttuu eikä luvanneet niitä laittaa.Ikkunat hikoaa seinät lahoo.KÄRÄJILLÄ TAVATAAN.

    • Nipanenko

      SMARTIAA EN SUOSITTELE KELLEKKÄÄN

    • Vetäkäävittupäähän

      Jos ei tuu kehuja kotoa tai töistä. Pyydä nämä tyypit paikalle perseestä suunnilleen nuollaa karvatkipuhtaaks hyvä ettei naamalle saa istua(tai mistä sitä tietää). On sen verran ammattiamiehiä koko puulaaki että virheitä he ei tee. V"""U MITÄ P"""AA.

    • Miesjatalo

      Täällä kirjoittavat lähinnä he jotka eivät välitä oman talonsa kunnosta taikka kilpailijat. Olemme vaimoni kanssa tehneet useampaan otteeeseen yhteistyötä smartia oyn kanssa. Ovat laittaneet meille ikkunat ja ovet uusiksi. Laadukkaita tuotteita.
      Tällä sivustolla vain kirjoittaa ne jotka ovat ennakkoluuloisia. Eikä heillä ole omakohtaista kokemusta. Jokaisesta firmasta löytyy tälläisiä nettikirjoituksia ja muuta hölynpölyä..

      • varmaankin

        unohdit tekstistäsi:

        T. Smartia -myyjä


      • huoh

        taitaa kirjoittaja olla rauhanyhdistyksen jäsen


      • Anonyymi

        Minne sinäkin pummi ovia ja ikkunoita asennutat, Vuokrakasarmiinko, vaikko veneeseen, jonka alla asutte?


    • VarokaaKaikki

      Täysin kusetus pulju.

    • tumpit

      Mutta meillä on omakohtainen kokemus.2016 syksyllä piti olla katto kunnossa ei ole vieläkään.Olemme iäkkäitä emme ymmärtäneet kaikkkia kiemuroita mieheni kirvesmiehenä ymmärsi alku metreillä ei hyvä aluskate teipattu vesi läpi.Vanha katto parempi jonka mieheni nuorena miehenä kanssani teki.Työmiehet jätti kaiikki retuperäälle viipyivät 2tunti ja menivät pois ja tulivat kun muistivat. Jos teette sopimuksia ootte iäkkäitä tehkää sopimus vaikka pankissa sieltä saa neuvoja.Vaatikaa että työmihet pysyy rakennuksella Sopimuksessa luki 2-4vkaikana valmis PYYTÄÄKÄÄ suomalaiset työn tekijät laittakaa se sopimukseen.Me laitettiin tuppakkapaikka ja tuhkis ei kelvannut vaan pitkin pihaa tumpi.

    • hyihitto

      En suosittele Smartia, epärehellisiä myyjiä. Nämä lestadiolaiset kaikki pyrkivät vain kusettamaan.
      Tulivat tarjoamaan ovia ja ikkunoita. En ostanut koska samat ovet sain löysin netistä erään nimeltä mainitsemattomasta yrityksestä mittatilaustyönä vain 1/4 hintaan Smartian hintoihin.

      Ei omia tuotteita myyvät kasken ovia triplahinnoilla ja inwidon ikkunoita myöskin triplahinnoilla, ja kattoja kaksi kertaa kalliimmalla kuin muut.

    • JaKKi

      Katto tuli ostettu ja kyllä ottaa päästä, huonoa jälkeä. Kusetuksen makua.

      Myyjä ei kyllä tiennyt mistään mitään kunhan selitti lämpösiä ja kusetti minkä kerkesi, voi nyt todeta.

      Ainoa yhteyden pito Otto smartialta, tältä he****** lestaadiolaisyritykseltä oli myyjän käynti alussa. Välttäkää kuin myös koko Kastelli konsernia.

    • KalleKarvialta

      Mukavaa porukkaa, reilu työntekemisen henki ja asiakasta arvostava laadukas palvelu! Saimme ikkunat ja ovet todella nopeasti ja paljon huokeammalla kuin mistään muualta. Suosittelen. Käytän myös jatkossa.

      P.S. Erikseen kiitos mukavalle ja reilulle johdolle, joka tuli vielä tarkistamaan jäljen ja antoi yllätyslahjan lähtiessään! Johdosta huomaa ammattimaisen asenteen joka takaa laadun kautta koko organisaation!

      • MasaHämeenkyröstä

        Me vaihdatimme ikkunat ja ovet kahdessa erässä. Molemmilla kerroilla homma pelasi hyvin, kaksi eri ammattiasentaja porukkaa hoiti homman hyvin ja jälki siistiä.
        Ennen ikkunoiden ja ovien valmistusta tuli kuvat jotka pyydettiin vielä tarkistamaan että koot ovat oikein ja oikean kätisiä.
        En tiedä oliko meillä hyvää tuuria vai mistä johtui.
        jos tulee tarvetta voimme kysyä tarjousta.


      • Anonyymi

        älä kaima valehtele, vaikka ootkin firman miäs.


    • Vammala

      Meille tekivät ikkunaremontin keväällä Sastamalaan . Todella tyytyväisiä ollaan ikkunoihin ja asennukseen. Ainoa asia että purkuvaihe pölytti hieman taloa, mutta tästä mainitsi edustaja ennen remonttia. Kokonaisuudessaa hyvä maku jäi tästä, koska edustaja kävi nyt syksyllä vielä katsomassa että kaikki on ok.

      • Vaityytyväisiäollaan

        Kuulehan Vammala tuollaisilla tarinoilla ei ole mitään hyötyä kenellekkään!
        Kerro mitä ostit, valmistaja, määrät, mallit ja koot.
        Vasta sitten lukija voi tietää mihin olet tyytyväinen.
        Onko totta että ei sinulle itselle tullut mieleen että, kun tehdään remonttia niin siitä tulee pölyä.


    • Oliläpinäkyväyritys

      Kyllä. Smartian edustaja kävi. Tarjous tuli muoviovesta. Hurja ylöspäin pyöristetty hinta. Sanoin pyytäväni muitakin tarjouksia. Ei tykännyt. Olisi pitänyt heti kuitata. Läksi pois. Sitten luin näitä kokemuksia. Onneksi en kuitannut!! Kannattaa välttää!

    • Tämänähtyjauskottava

      Vanhoilla asuntoalueilla paljon yksinasuvia iäkkäitä. Ovat herkullisia kohteita tehdä ylihintaisia tarjouksia jotka pitäisi heti hyväksyä. Näköjään Smartiakin siihen syyllistyy. Kannattaa aina pyytää esim. kolmelta firmalta tarjoukset ja tehdä periaate tarjoajille tiettäväksi. Lisäksi kannattaa kuulla/lukea kokemuksia.

    • tuomohirvi

      Älkää missään tapauksessa ostako tältä firmalta yhtään mitään. Haksahdimme ja ostimme meille ihan mielekkäät tosi kalliit ovet ja niitä odoteltiin aikamme. Mikään siinä toimituksessa ei pitänyt paikkaansa. Ovet ovat 4 cm liian leveät ja 5 cm liian korkeat. Olemme arkkitehdillä suunnitteluttaneet kaikkien rakennustemme maalauksen niin nämä ryökäleet meiltä kysymättä meinasivat smyygeiksi valkoisia lautoja ja jotain pelti juttuja katoksen alla oleviin oviin. Meillä smyygit ovat punaruskeat ja viime kesänä just maalattu kaikki rakennukset ja yksityiskohdat. Kaiken piti helposti onnistua ja olla kuin linnun laulua mutta kaikki on mennyt pieleen ja kun ketään vastuullista ei saa puhelimeen. Ei ketään eikä mitenkään. No kun hoksasin rahtikirjasta yhden numeron niin johan alkoi ihan oikeasti asia selvitä. Siellä oli nöyrä ihminen joka kertoi, että ovet tullee takasin ja tänään haetaan. Toivottavasti nyt pitää paikkaansa. Minä sanoin, että minun osaltani tämä kauppa nyt sitten mietitään ihan uudestaan ja kun sain tietää ovien tekijän vähän vahingossa niin sanonpa vain, että minä tällä pellefirma Smartialla tässä teen. En yhtään mitään.

    • Anonyymi

      En ostais yhtään remonttia. Ei ole luotettava.

    • Anonyymi

      Älkää hyvät ihmiset olko missään tekemisessä Smartian kanssa , tilauksesta puuttui ovi ...??
      Reklamaatio - ei vaikutusta ei oltu tilattukkaan kuulemma.
      Autotallin ovi oli kateissa viikkoja syy : auto lukitussa parkissa ja ovi autossa ?
      Seuraava selitys auto varastettu ,???
      Asennuksen viimeistely ala-arvoista taas reklamaatio ei vaikutusta,,,
      Tuuletusritilän rikkoivat ei ilmoitettu mutta taas ei vaikutusta ..
      Alihankintana kaikki asennukset joka hommaan eri miehet roskat, naulat ja muut joudut siivoamaan .
      Lopputulos: meillä loppui yhteistyö puolessa välin .
      Älkää ostatko harmia itsellenne Smartialta.
      GM
      Loviisa

      • Anonyymi

        Sama sanon minä.. Älkää tehkö mitään kauppoja niitten kanssa..
        Treveisin Porvoosta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sama sanon minä.. Älkää tehkö mitään kauppoja niitten kanssa..
        Treveisin Porvoosta

        Nyt on järki puhetta. ÄLKÄÄ HYVÄT IHMISET TEHKÖ MITÄÄN KAUPPOJA SMARTIAN KANSSA. OVI/IKKUNA REMONTTI TEHTY PARI VUOTTA SITTEN. HUHHUHH HEIJAA. 10 VUOTIAS POIKANI TEKEE PAREMPAA JÄLKEÄ VAIKKA EI IKINÄ LISTOJA ASENTANUTKAAN, MUTTA EHKÄ PYSYY LISTAT KIINNI EDES.

        JOS OLETTE TEHNYT SMARTIAN KANSSA IKKUNA/OVI REMONTTI, TARKISTAKAA ETTÄ ON URETAANIA. MEILLÄ OLI MONESSA PAIKASSA VAIIN 1CM URETAANIA, IKKUNAN PAKSUUS KUITENKIN 16 TAI CM


    • Anonyymi

      Älkää ikinä kukaan tilatko smartialta ovia tai ikkunoita.eivät osaa tehdä oikean kokoisia.

    • Anonyymi

      Taitaa olla lestaporukkaa, varokaa tätä porukkaa kaikessa rakentamiseen liittyvässä.

    • Anonyymi

      Onneksi kävin lukemassa tämän ketjun ennen uuden isohkon hallin tilausta. Eniten ärsyttää juuri tuo ovelta väkisin kauppaaminen, sopimusrikkomukset ja huono asiakaspalvelu.

      Kiitos kaikille kokemuksista! Taisin juuri väistää hankalan rakennusprojektin :)

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      997
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      744
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe