Strepsils

pelottaa

Uskallanko ottaa suuhun yöksi yhden vai voinko tukehtua siihen?

6

1807

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jozzucca

      Älä laita suuhun yöksi, strepsilsseissä on paljon sokearia. Hampaillesi on sama kuin laittaisit karkin suuhun yöksi, reikiinnyttää hampaita!!! Mieluummin joku bafucin, jossa ei ole niin paljon sokereita.

      • HJK ö ou ddc

        Huomenna menen ostamaan viinaa se ei jää kurkkuun kiinni.


    • 3+3

      Juo teetä tai lämmintä sokeroimatonta mehua ja laita hunjaa joukkoon.

      Noi karkit on vaan hyväuskosten rahastusta.

      Jaahas, taas tuntuu olevan flunssaa liikkeellä! Aina ei ole mahdollista pitää kaikkia pöpöjä loitolla, mutta vahva vastustuskyky auttaa asiaa. Hyvä ravinto taas puolestaan tukee vastustuskykyä eli immuniteettiä. Tässä muutama hyvä vinkki:

      1. Monipuolinen ja terveellinen ravinto ja /tai kotiruoka on pelkkä tyhjä fraasi, jota suurin osa suomalaisista ei edes ymmärrä. Esimerkiksi pasta, ruispala ja big mac ovat eri ruokia, mutta kaikkien pääraaka-aineena on sama ravinneköyhä vilja. Toinen haaste tulee ravintoaineiden imeytymisestä. Monen suomalaisen suoliston toiminta on kaukana optimaalisesta.

      Terveellisen ravinnon kivijalka koostuu kolmesta asiasta: proteiineista, väreistä ja rasvoista.

      Hyvällä ruokavaliolla, riittävällä liikunnalla, riittävällä levolla, hyvällä yöunella ja ravintolisien käytöllä voitaisiin ehkäistä paljon terveydenhuollon kuluja. Nykyinen hoitojärjestelmä on kuitenkin jo lääkärikoulutuksesta alkaen niin lääkehoitokeskeinen, että muutos tuskin tulee tapahtumaan. Ja media ja virallinen taho kyllä varmistaa, että Matti ja Maija Meikäläinen aloittaa jatkossakin aamunsa mikropuurolla rasvattoman maidon kera ja nauttii päivän aikana runsaasti margariinileipiä :(

      http://personal.inet.fi/koti/remeli/aitoa_ruokaa.htm

      3. Varmista D-vitamiinin saanti- D-vitamiinia (tai oikeastaan se on hormoni!) syntyy ihmisen iholla auringonsäteistä kesällä keskipäivällä. D-vitamiinilla on tärkeä osuus sadoissa ihmisen kehon toiminnoissa, hyvin toimiva immuniteetti on yksi niistä. D-vitamiinia kannattaa syödä 50-100µg / vrk

      4. Suojaa mahaasi maitohappobakteereilla- 80 % ihmisen immuniteetistä on suolistossa. Hyvin voiva suolisto estää pöpöjen leviämisen suolenseinämän läpi verenkiertoon. Maitohappobakteerit eli probiootit ovat hyviä bakteereja, jotka elelevät ihmisen suolistossa. Niiden tehtävänä on pitää huonot bakteerit loitolla. Ota maitohappobakteereita 2-3 kertaa päivässä tyhjään mahaan. HUOM! LAPSILLE VAUVASTA YLÖSPÄIN AIVAN MUST-JUTTU! Mm. täysirasvainen turkkilainen jogurtti on hyvien bakteerien lähde.

      5. Syö luonnonmukaista ruokaa- vältä prosessoituja ruokia kuten viljoja, maitoa ja kasvirasvoja. Ne pitävät yllä tulehdustilaa kehossa ja heikentävät immuniteettia. Vältä myös valmisruokia, jotka sisältävät lisäaineita ja transrasvoja. Suosi luonnonmukaista ruokaa kuten kotitekoiset keitot, luomukananmunat, avokadot, siemenet, pähkinät, vihannekset, kasvikset, marjat, kala, liha ja kana. Käytä paistamisessa kookosöljyä tai nauti sellaisenaan. Erinomainen bakteerien tappaja.

      6. Vältä prosessoituja vähärasvaisia maitotuotteita- tämä koskee lähinnä lapsia, sillä aikuisiet eivät yleensä litki litratolkulla maitoa. Vesi on ruokajuoma, ei maito. Vähärasvaisilla maitotuotteilla ei ole mitään tekemistä maidon kanssa eli, jos luulet, että lapsesi saa niistä jotain ravintoa, kehotan googlaamaan rasvattoman maidon valmistustapoja. Aika ällöttävää! Nykyaikainen prosessoitu maito ei sovi monelle ja ei varsinkaa niissä määrin mitä sitä käytetään. Jos lapsellasi on jatkuvasti korvatulehduksia, liiaallinen maidon juonti saattaa olla syynä. Maito lisää liman kerääntymistä ahtaisiin korvakäytäviin. Kokeile maidon vähentämistä ja lisää ravintoon kalsiumia sisältäviä ruokia kuten pinaatti, parskaali, lehtikaali, parapähkinät, mantelit, kotimainen lohi, sardiinit ja tuoreet aprikoosit. Piilota lapsilta pinaatti ja lehtikaali kastikkeisiin ja smoothien sekaan, jos eivät muuten suostu syömään!

      Flunssan ehkäiseminen ja hoito
      http://www.lootuskirja.fi/fi/ws/34/flunssan ehk%C3%A4iseminen ja hoito.html

      • Joukkopostitusta

        Tulihan se D-vitamiinimainos sieltä!


    • flunssainen

      Voit ottaa, tosin tukehtuminen on mahdollista. Itse menen välillä Strepsils suussa nukkumaan. Viimeksi heräsin se takertuneena hiuksiin. Olipa kiva irroitella...

    • Joukkopostitusta

      Strepsils imeskelytabletti

      2,4-diklooribentsyylialkoholi ja amyylimetakresoli

      D-vitamiini tappaa tiettyjä viruksia ja bakteereja.

      D-vitamiini on lukuisille elintoiminnoille välttämätön hormoni. D-vitamiinin puutteella on todettu yhteys luukatoon, syöpiin, diabetekseen, autoimmuunisairauksiin, hermoston rappeumatauteihin, verenkiertosairauksiin, infektioihin, lihaskatoon ja iäkkäiden kaatumisiin. D-vitamiinin puutos on masentuneilla yleisempää. Melkoisen kunnioituksen ansaitseva vitamiini siis on kyseessä.

      Vaikka söisit monipuolisesti niin yleensä pimeässä Pohjolassa tarvitsemme D-vitamiinilisän. D-vitamiinia pidetäänkin tällä hetkellä eräänä yksinkertaisimmista asioista, joilla voi itse edistää terveyttään.

      Niillä henkilöillä, joilla on korkeat D-vitamiinipitoisuudet veressä on kuvattu vähemmän virustauteja ja nopeampaa toipumista flunssista. D-vitamiinilla saattaa olla osuutta myös lihaskudoksen muodostukseen voimistaen lihassupistusta ja edistäen proteiinisynteesiä.

      Ihminen on suunniteltu elämään auringossa, ei pimeässä. Ihmiskunta on kehittynyt Afrikan oloissa, jossa auringon valon ansiosta veren D-vitamiinipitoisuus eli seerumin kalsidiolipitoisuus (S-D-25) on ollut vähintään 100 nmol/l.

      Euroopan Unionin elintarviketurvallisuuselin EFSA on nostanut D-vitamiinin turvallisena pidetyn päiväannoksena rajan 50:stä 100 µg:aan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      367
      3258
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      146
      1282
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      62
      1188
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      139
      1030
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      833
    6. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      762
    7. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      160
      752
    8. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      23
      737
    9. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      113
      727
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      40
      699
    Aihe