Ministeri Räty haluaa leikata kuntoutusta

Rräty leikkaa

Ministeri Räty haluaa leikata kuntoutusta

Räty tähtää nyt turhien normien purkamiseen. Hän lupasi kesällä Ylen A-Studion haastattelussa perustaa kaksi työryhmää etsimään omalta tontiltaan perattavaa. Rädyn ennuste on, että niitä löytyy ainakin työsuojelun, vakuutusten ja kuntoutuksen kentiltä.

Kela on vakuutustoimisto myös, sieltäkö?
Päihde ja mielenterveyskuntoutus uhattuna, sekä työntekijöiden terveys, jos työsuojelusta leikataan.

12

78

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • paha akka

      Annetaan hänen räpättää vielä kun se on mahdollista... kohta ei tuolla menolla olla kun riviedustaja, jos sitäkään.

    • omaisuus menot

      http://www.iltasanomat.fi/perhe/art-1288734694625.html

      Räty tajuaa maailmantalouden kuten vain kokoomus voi.

      Jos 6000 €/kk ansiista maksaa omaisuuden karttumiseen (asuntolainaa) 2000 €/kk on palkka pieni eikä sillä tule toimeen. Oikeastaa on pakkoihmetellä sinnikkyyttä ja tahtoa omaisuuden kartuttamiseen se pitäisi palkita yhteiskunnan varolla ja maksaa tuo asuntolainan lyhennyt ihan ilman kerjäämistä.

      On väärin jotua kerjäämään 6 000 €/kuukausi tuloilla.

    • JJ.

      Viime presidentinvaalit olivat ainoa poikkeus elämässäni kun kokoomuslaista äänestin.

      • elän vaan tuilla

        Ei kannata tuntea syyllisyyttä mitä puoluettä äänesti, oli siellä sitten kuka tahansa, ei se meno muutu, kyllä ne köyhät kansalaiset jäävät toiseksi he unohtuvat heti kun vaalit ovat ohi,.

        Minä en ole äänestänyt vuosikymmeniin juuri siksi, siitä ei ole hyöytyä muille kuin valituille.

        Itse en suo kenellekkään sellaita tukeani että keräävät ylisuuria palkkoja vaalien jälkeen. Nyt on hyvä mieli kun en ole äänestänyt ei ole ainkaan minun äänistä kiinni että näin on suomelle käynyt.


      • hoh hoijaa,..
        elän vaan tuilla kirjoitti:

        Ei kannata tuntea syyllisyyttä mitä puoluettä äänesti, oli siellä sitten kuka tahansa, ei se meno muutu, kyllä ne köyhät kansalaiset jäävät toiseksi he unohtuvat heti kun vaalit ovat ohi,.

        Minä en ole äänestänyt vuosikymmeniin juuri siksi, siitä ei ole hyöytyä muille kuin valituille.

        Itse en suo kenellekkään sellaita tukeani että keräävät ylisuuria palkkoja vaalien jälkeen. Nyt on hyvä mieli kun en ole äänestänyt ei ole ainkaan minun äänistä kiinni että näin on suomelle käynyt.

        No kovasti varmaan kateutta, jos ei edes vaaleissa äänestä. Jossakin esimerkiks Ukrainassa ihmiset ei voi äänestää. Niin kauan kuin on maa, jossa voi äänestää, niin kyllä se äänioikeuden käyttäminen vaaleissa kannattaa, vaikka sinne eduskuntaan pääosin valitaankin aika vino jakauma kansan mielipiteestä. Köyhänä ihmisenä en tosin koskaan mitään laurarätyä äänestäisi. Hänen elämänsä on niin kaukana minun arjestani, että en halua lisätä hänen yltäkylläisyyttään. Olen itsekin taustasta, että jos haluaisin, voisin olla nyt todella kovapalkkaisessa työssä; minulta ei perheeni vuoksi ole koskaan mitään puuttunut, eli älyllisiä eikä muitakaan todellisia mahdollisuuksia menestyä elämässä. Ainoa hankaluus on ollut fyysinen sairaus, ja sellaiseen köyhässä elämäntilanteessa sairastuttuani opin, että ainakaan mikään kokoomus ei politiikassa mun etua aja. Eikä perussuomalaiset. Mutta niilläkin jotka niitä äänestää, on oikeus äänestää niitä mitä haluavat. Toivottavasti kaikille pennuille tässä maassa omat vanhempansa ovat opettaneet, että äänestäminen vaaleissa on kansalaisoikeus ja että poliitikot eivät ole olemassa tai eduskunnassa k*settaakseen ihmisiä, vaan siksi, että edustuksellisessa demokratiassa valtiorakenne toimii niin, että tietty määrä ihmisiä valitaan ajamaan kansan etuja. Ja jokainen voi vaikuttaa siihen, että keitä siellä eduskunnassa on. Vaikka tosin lauraräty ja stubbikin on siellä ilman kansan äänestämistä.


    • Ei kuntouttavaa tt

      Jos tarkoitetaan kuntouttavan työtoiminnan nimellä kulkevaa orjatyötä, sen rajoitus ja raju vähentäminen on ihan hyvä asia. Kuntouttaako mitään muuta kuin kunnan budjettia?
      Onko työvoimaminsteri erikseen vai kuuluuko työkkärijutut Rätylle?

      • btrueyer

        Juuri näin. Ei taida tyttö tietää m itä on elää 100 e kk, joskus ei sitäkään le.

        On hyvä että sitä vähennetään.


    • aha!?

      Leikatkoot mitä leikkaa. Mulle ainakin täyspäiselle, kun kävin YTHS:lla. sanottiin, että sä olet yli-ikäinen tänne, kuulemma autetaan vain alle 30- vuotiaita. Fyysiseen sairauteen sairastuttuani tosin mun olis pitänut sietää terapia- apua saadakeni ensin jotakin vuosia kestävää Kela-hakemustukibyrokratiaa ja lisäksi olla niin rikas, että opintotukien loputtua jäädä tasaperseelle istumaan kahdeksi vuodeksi opiskelupaikkakunnalle ilman edes töiden hakemista. No se ei onnistu kaikilla.


      Itse ainakin olen lopettanut uutisten ja kaiken seuraamisen. Säästän mielenterveyttäni, kun en lue tän maan valehtelevaa mediaa. Tosin voin pitää itseni sivistyneiden kirjoissa siten, että normaalituloisten sukulaisteni luona voin lukea lehdet, joita sukuni arvostaa. Itseäni on aina ällöttänyt, että joku rahalla maksettu kokoomuksen apupuolue persut nostetaan tässä maassa, se on niin halveksuttavaa se tyyli millä se tehdään julkimediassa: että muka Yleisradion vakavimmin otettavassa ajankohtaisohjelmasa sallitaan demokratiassa jonkun persuläskin nimitellä natsityylin termillä erimielisiä poliittisia vastustajiaan, ja että vielä sellaista teititellään, että "te nyt sanotte" ja suhtaudutaan ystävllisesti kun joku kutsuu eduskunnassa istuvia puplieita termillä että noi "takiaispuolueeet". Sairaita, tän maan median omistajat, umpissairaita!! Eikä mulla käy kateeksi jotakin toimittajaparkaa, joka luulee olevansa todella menestynyt, vaikka sitä raukkaa käytetään vaan rahapiirien käsikassarana estämään vasemmisrton kannatuksen nousua. Itse tosin mieluummin olisin vaikka työttömyyskortistosa, kuin nuolisin jonkun Timo Soinin ahteria telkkarissa.

      Suurin osa kansasta kannattaa vasemmistopuolueita tai ehkä jotakin keskustaa.

      Minua ei tähän ikääni asti KOSKAAN ole valtion tarvinnut elätttää. Tottakai menen itsein kuitenkin työttömyyskorvauksille, jos vaihtoehto on, että kuolen nälkään, kun en sukulaisianikaan kehtaa velvoittaa mulle maksamaan asioita, jotka sellaisen ihmisen jolla ei ole töitä maksettavaksi velvolliseksi kuuluu yhteiskunta. Mutta vitusti olen yhteiskunnan rahoja säästänyt!

    • fysis

      Noissa ainakin on leikattavaa Fysikaaliset hoitolaitokset , joissa työssäkäyvät Kelan osittain tai kokonaan korvattavat hoidot.

    • IKINÄ EN ÄÄNESTÄ

      Kyllä Rädyltä ja kumppaneilta, pitää leikataa ylisuuria palkkoja ja etuuksia isolla kädellä!!!! Siellä on varaa ottaa.

      Ylisuuret palkat hämärtää köyhien ihmisten präjäämistä, ministerit ei näe sitä kun itsellä ei ole puutetta.

      Heillä on asuntoetu, kännykkä ja tiekoneet ilmaiset, kotoa hetaan ja kotia viedään, kaikisa kulkuneuvoissa he matkustavat ilmaiseksi.
      Heillä on suuriin kauppaketjuihin ainakin 50 % ostoalennukset, he syövät ilmaisia lounaita, he kikkailevat verohelpotuksilla...


      JOS JOSTAIN PITÄÄ SÄÄSTÄÄ NIIN SIELTÄ!

      Kuka muistaa, koska noista olisi leikattu? mINUN MIELESTÄNI NOITA ETUUKISA ON NOSTETTU JOKA VUOSI PARIINKIN KERTAAN, JA NE NOUSUT EI OLE MITÄÄN PIENIÄ. kYLLÄ NE ON 10 000 E LUOKKAA!

      niin hävytöntä, että luulisi ettei kehtaa naamaansa enää tuolla näyttää!

      • kokoomuslsinen

        Jokainen voi asettua ehdolle eduskuntaan myös köyhät.


      • aha vai niin...
        kokoomuslsinen kirjoitti:

        Jokainen voi asettua ehdolle eduskuntaan myös köyhät.

        Heh, heh. Köyhät ei eduskuntaan pääse, Suomessa. Pitää olla korkeintaan joku itsensä nolaaja tyyliin halla-aho, jos ilman isoja budjetteja meinaa eduskuntaan kukaan kansanedustajaksi Suomessa. Puolueetkin valitsee ehdolle laitettavat kansanedustajaehdokkaat ihan muilla kriteereillä, Suomessa. Eikä Suomen kansanedustajalaitoksessa istu yhtäkään köyhää kansanedustajaa. Huolimatta siitä, että maan valtaenemmistö kyllä haluaisi sinne niitä, jotka tietävät tavallistenkin ihmisten arjesta jotakin. Vai millähän perusteella vaikka joku hakkaraisteukka on eduskuntaan valittu? Pystymetsästä, mutta vain siksi, että on rikkaasta taustasta. Ehdollekaan edunkuntavaaleissa voi asettua korkeintaan joku sellainen, jolla on luottamustoimista vuosien kokemus, jos nyt jätetään em. raharikkaat laskuista pois. En usko, että juuri kukaan on mitään laurarätyä eduskuntaan edes halunnut, kun se nyt on aika pieni minoriteetti, jotka istuu jossakin helsingin päättävissä elimissä ja joista oli kivaa, että saatais niinku kaveri tonne ja toinen sen paikalle.


        Mielenkiintoista kyllä, että lääkäri-räty haluaa karsia kuntoutusta. Taitaa olla niitä yksityissektorin tyyppejä, jotka eivät muuta bisnesideaa keksi, kuin sairailla rahastamisen. No köyhä maahan tää Suomi onkin. Kaikki keskustelu pyörii vaan työuransa tehneiden eläkeläisten rahojen ympärillä. Keskustelis siitä, että millä itse maksavat satojen tuhansien velkaiset talonsa ja hakis muualta apua, kuin sairaiden kustannuksella leikkaamisesta.


        Köyhistä ihmisistä tää maa taasen ei tunnu haluavan muuta, kuin ns. "reservin" tilastoihin, jotta sitten turhan papereiden pyörittelijöillä riittäisi kovapalkkaisia liksoja, kun muka "autetaan" kurjia, että mites noi nyt saatais niinkun samanlaisiksi kuin me. Uskon, että tässä maassa on aivan v*tusti kovapalkkaisia tyyppejä, jotka oikeasti eivät tee mitään tärkeää työtä. Ja kaukana on se aika, kun tää maa oli demokratia. Mediatkin on vuosia olleet rahapiirien omistuksessa, kuka luulee että iltapäivälehdet kirjoittaa sillä ajatuksella, että hei tarjotaan teille köyhille tietoa - ei, ne kirjoittaa propagandaa ja juuri siksi, että valitettavasti osa ihmisistä todella on niin tyhmiä, että ne uskoo, jos vaikka iltasanomien gallluppi kertoo, että nyt on persu- soinia hurraamassa koko maa.


        Itse voisin joskus kirjoittaa ihan kirjankin kokemuksistani tästä maasta Suomi. Se oliskin rankkaa luettavaa, koska mulla on sen tason sivistys, että osaan myös kritisoida itsestäänselvyyksiä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      201
      3338
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2161
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1935
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1361
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe