PoliisiPOMOJEN määrä YLI KAKSINKERTAISTUNUT?!

Piti leikata 20%

Vuonna 2009 poliisihallinnossa työskenteli 136 henkilöä.

Sen jälkeen niistä piti leikata 20%

No mikä oli seuraus.

Se että tänäpäivänä NYT poliisiHALLINNOSSA työskentelee 280 henkilöä!!!!!

Millä matikalla se että poliisipomojen määrää LISÄTÄÄN YLI KAKSINKERTAISESTI,
on muka 20 % VÄHENNYS?!

Kuka näitä säästöjä siellä poliisissa laskee?!

9

69

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • poliisipomo

      Mahtavaa, upeeta!

    • Hullujen hommaa

      Hallitus selitteli asiaa "no mitä niille poliisipomoille pitäis tehdä, ei niitä passipoliiseikskaan pysty laittaan.. täytyy vaan odotella että ne jää eläkkeelle.."

      Just joo noinhan muuallakin virkamiehistössä toimitaan eli ettei ketään koskaan eroteta ja odotellaan jopa 40 vuotta että ne eläköityy?! Kyllähän niitä säästöjä pikkuhiljaa tulee?!

    • Poliisi kertoo..

      Poliisia on saneerattu monta vuotta ja viimeisin vaihe PORA3 on saatu päätökseen.

      Valvontaosastosta (järjestyspoliisi) on vuodesta 2012 vähennetty henkilöstöä noin 25 prosenttia ja ylikin, vaikka ne vähennykset piti tehdä poliisipomoista?

      Julkisuuteen kerrottiin, että mm. Hämeen poliisilaitoksesta päällystön määrä väheni. Samalla kuitenkin entisiä apulaispoliisipäälliköitä ja komisarioita nimitettiin uusiin ei-poliisivirkoihin ja heille luotiin aivan uusia virkanimikkeitä, joita ilman tähän asti on pärjätty. Osaan niistä haetaan parhaimmillaankin tekijöitä. Nykyisellä säästökurilla tuntuu oudolta muun muassa henkilöstöasiantuntijan hakeminen?

      Isolla osalla päälliköistä palkka nousi uudistuksen myötä useammalla sadalla eurolla, jopa 1500 eurolla kuukaudessa, niin että se siitä säästöistä.

      Säästöjä haetaan jättämällä miehistön virkojen täyttämättä eläkepoistumien ja virkasiirtojen jälkeen. Päällystövirat ja uudet virkanimikkeet eivät kuulu säästöjen piiriin.

      Ylipalkattujen päälliköiden ei tarvitse osallistua säästötalkoisiin?!

      "Uudistuksia on tullut paljon, mutta jotain vanhaakin on säilytetty osan päälliköiden toimesta, nimittäin autoritäärinen johtamismalli ja hyvä veli -järjestelmä. Sukulaisuus- ja muilla päällystösuhteilla eteneminen talossa tapahtuu nopeasti. Johtamismalli alkaa muistuttaa yhä enemmän itänaapurin öykkäritouhua. Julkista mielipidettä vastustava ei ehkä joudu Siperiaan, mutta johdon suunnasta tulevaan puhutteluun kyllä.", kertoo anonyymi "Tavallinen konstaapeli" Hämeen poliisilaitokselta Ess.fissä.

    • Kansanhallitus

      Jos tuo asia on totta.niin missä on poliisien kenttäväen ääni? eikös heillä ole sjpl?vai jokijn järjestö,,ja kansan edustajijakin vaikka kuinka paljon? eikös poliisi olekaan yhtenäinen? kun sallii keskuudesaan moiste kusipäät johtajat ja muut rötöstelijät? taitaapi kuitekin olla niin,että ego syistä johtunee stasilaisuus ja kaikki tahtoo kuitekin kalifiksi kalifin paikalle ja siksi asiaan ei puututa kentältä jossa vielä tuhansia jepareita enen kuin heistäkin tulee poliisihalituksen nosto väkeä..hmmm oiva keino pitää alaiset kurissa...

    • tivkep

      Eduskunnan hallintovaliokunta on 1990-luvun alusta saakka kaikissa kannanotoissaan korostanut hyvän henkilöstöhallinnon edellyttävän uudistuksissa sitä, että henkilöstön asema ei ainakaan päälliköiden kohdalla heikkene ettei menetetä heidän korvaamatonta ammattitaitoaan. Noin 250:stä poliisipiiristä on siirrytty 12:een. Kaikki läänit on lakkautettu. Ketään ei ole irtisanottu. Eläköityminen ei ole riittänyt ja tämän vuoksi poliisihallitus on kasvanut ja paikallispoliisiin on jouduttu perustamaan virkoja, joissa ei esiinny sanaa "päällikkö tai apulaispäällikko".

    • kaisahämäläinen

      onko siinä jollaki jotain vaikeeta ymmärtää että jos oot kerran päässy päällikkötasolle sua ei voida edes LAIN/TYÖEHTOSOPIMUKSEN mukaan siirtää alempiin tehtäviin vaan löytää vähintään nykyisiä tehtäviä vaativia töitä. sen takia säästöjä vaikeita tehdä todellisuudessa muutaku kentältä ottamalla väkeetä pois. ( kaikki varmasti huomannut uutisoinnut mm. piiritystilanteesta yhellä partiolla) samaan aikaan kun päälliköt ettivät kesämökkejä kovine tuloineen. niin se menee ja niin se on. surullista että turvallisuudesta säästetään.

      • 4+3

        Jos olet käynyt äänestämässä, niin olet itsekin osallistunut sen järjestelmän luomiseen, mitä Suomessa noudatetaan.


    • Vaari samovaari

      Eli poliisiissa vakiintunut käytäntä johtaa siihen,että rikoksia tehdään kun tavoitellaan päällikkö tason virkaa ja polisihallitus paisuu ja kenttä poliisien määrää vähenettään ja aina vaan enenmmän ja enemmän tarvitaan rahaa kun johtoporras lauma kasvaa korkeine palkoineen loisimaan veronmaksajijen varoilla ja kenttä poliisit otttaa vastaan kansan arvostelun ainakin näin vaikuttas tapahtuvan ja kuin muukin kansa he ovat hiljaa etteivät vaan eksy virka hissin ovesta..ja sama peli se on muissakin valtion instituutioissa...lukeekas vaan mediaa..tämä ei luo kansalaisille lainkaan turvallisuutta..

    • Pora-3

      Ja kaikilla poliisipäällystöllä on palkkatakuu ja irtisanomissuoja suoja tehtävien siirrolta. Valtio "$ää$tää" ja poliisiministeri uskoo keijuihin ja menninkäisiin.

      Näinkö on että 2014 poliisissa on todella vara palkkatakuuseen, irtisanomissuojaan ja tehtävätason suojaan?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3050
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2091
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1875
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1573
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1336
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1232
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1231
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe