Hienoa Ismo Soukola..!

Hyvä Ismo!

Teit hienon teon eduskunnassa, saas nähdä mitä Alexander Stubb nyt tviittaa ja koska Päivi Räsäsen sukat lakkaa pyörimästä jaloissaan.

Tekosi vaati siviilirohkeutta asettaa tavallinen kansalainen samaan asemaan valtakunnan kerman kanssa.

Arvostan asennettasi !

Lukekaa linkki :
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014091018650288_uu.shtml

38

414

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Herrahissi
    • Persuasenne

      Vaitiolovelvollisuuden rikkomisessa ei ole ihailtavaa kuin persujen kannalta.

    • Kohua ja häiriöitä

      Taas yksi persuvuoto lisää.

    • Hyvä teko

      Ei kauaa kestäny kun ensimmäinen loanheittäjäpäivystäjä astui kehään.

      Ei raas parempaa keksiny ja tossa lausumassa ei ollu muutakaan ihailtavaa!

      • Paheksuttavaa

        Totta me persuissa ihaillaan laittomuuksia ja niin tässäkin. Se on loanheittoa kun viittaa lakiin hyi hyi.


    • Paastoo

      Voi Ismo Ismo, kun mahas on kasvanu hyvien lounaiten ansiosta!

      • ismo, ismo ismo

        Voihan paskat mikä edustaja persuilla!


      • heko heko
        ismo, ismo ismo kirjoitti:

        Voihan paskat mikä edustaja persuilla!

        Hyvä Ismo ,voiko sitä poliisimies ton pahemmin munata itteensä .


      • ja pärkkele
        heko heko kirjoitti:

        Hyvä Ismo ,voiko sitä poliisimies ton pahemmin munata itteensä .

        Noh persujen politiikkahan on pelkkää nalkuttamista toisten tekemisistä, esittäisivät kerrankin jotain, joka veisi Suomea eteenpäin??
        Täällä Hämeenlinnassa parivaljakko Ismo ja Lulu, etsivät vain ja ainoastaan toisten tekemiä virheitä, kertokaapa nyt, mitä te olette saaneet aikaiseksi Hämeenlinnan kaupugin valtuustossa, siis nuuta kun eripuraa.


    • huohkista

      Luulisin että Suomen muut poliisimiehet tietävät mitä vaitiolovelvollisuus työtehtävien suhteen tarkoittaa... tai siis, ainakin toivon.

      Toivottavasti joku nyt nostaa tästä syytteen, jotta katsotaan homma perille. Ja varmistetaan että jos joku poliisi ei vielä ole asiaa ole ymmärtänyt, niin nyt sitten ymmärtää. Joku mättää jos tämmöinen mäntti on saanut toimia valtion turvallisuuden varmistelijana...

    • sampi-inspektöri

      Toinen ohilaukaus lyhyen ajan sisään.

    • 5151

      Hienoa Ismo että puhut asioista niiden oikeilla nimillä. On tosi että ministeri saa kyllä poliisisaattueen taakseen, mutta tavallinen kansalainen saa pelätä väkivaltaa eikä poliisi korviaan lotkauta. HIENO JA SUORASELKÄINEN PUHE

      • Ei laillisuudelle

        Me persut toivomme että rikot Ismo uudelleen lakia koska se on todellista suoraselkäisyyttä. Näin poliisin tulee toimia!


      • Vaari 61

        Typerää edes kuvitella Ismon tavoin, että tavallsta ihmistä vartioitaisiin kuin ministereitä ja presidenttiä. Olen yli 60 vuotias, enkä ole koskaan kokenut väkivaltaa itseäni kohtaan. Jos kaivaa verta nenästään, niin aina löytyy joku joka sitä haluaa kaivaa. Persut tekivät idioottimaisen välikymyksen, mitä muuta heiltä voi odottaakaan. esiin pitää päästä keinolla millä hyvänsä.


    • Iisakkifani

      Soukola on tyypillinen poliisi, hieman tyhmä ja vähälahjainen. Luulisi, että osaisi pitää omina tietoinaan asiat, joita ei voi julkisuudessa levitellä. Välikysmys oli typerä, sillä Suomi on maailman turvallisin maa. on turhaa uskotella ihmsille, ettei Suomessa ole turvallista, kun itse voi siihen kuitekin eniten vaikuttaa. Poliiseilla on jo niin paljon valtaa, että kohta elämme poliisivaltiossa.

      • auatrqrrr

        Hevoshammas sai hauskan sätkyn, kiitos Ismolle nauruista, hohohooo.


      • Juoppoja en pelkää

        Vai on Suomi maailman turvalisin maa? En ole yli kymmeneen vuoteen tohtinut nennä hämärissä ulos, syynä ovat karhut jotka kiertävät nurkissa. Meitä on paljon maaseudulla. Eikä tilannetta auta, vaikka silloin tällöin radiossa kehoitetaan pysymään sisällä.


    • HessuH.

      Hölösuu!

      Suosittelen aivan ensimmäiseksi tutustumaan semmoiseen vähäpätöiseen (ilmeisesti? Kun ei kkinnostanut jo etukäteen?) kuin SUOMEN LAKI!!

      Jossa sanotaan:
      "Jos poliisin virassa toimiva henkilö saa tietoonsa henkilöä koskevia arkaluonteisia asioita, jotka koskevat mm. terveydentilaa, alkoholikäyttäytymistä, psykiatrista hoitoa tai etsintäkuulutuksia, hän ei saa niitä paljastaa. "

      Onko kyseisessä tapauksessa (muiden kuin mun mielestä, psykiatrisen hoidon tarpeen osalta!) kyse MISTÄÄN yllämainituista!? :) .. onko?

      Ja mistäs arvon idiootti luulee kaikkien iltalehtien rikoslööppien materiaalien tulevan? :) ... Ja monta syytettä niistä on nähty menevän läpi?

    • pellet kuriin vaan

      Vai rikkoi valtiosalaisuuksia? viisi-kuusivuotta vanha asia,kaikkien tiedossa oli kyllä suojelu. Ei Ismo siellä yksin ollut...hammashevonen kun ei muuta keksi. Ei ole tärkeämpiä asioita hoidettavana.
      Stubidokin pelkkä pelle ja natooen perseen-nuolijoiden johdolla vai?
      Aseteollisuus kiittää. Toi kätsykin niin tyytyväinen hanttihommaansa..Ruotsilla ja tanskalaisilla sentään komissaarinsa joilla salkku..kätsy hoitaa työllisyyttä ja kasvua? Millähän meriiteillä-hevosetkin hirnuu tuolle valinnalle.

    • ällöttävä otus

      Pari päivää ja media kertoo koko tarinan "suojelusta" se siitä salaisuudesta. Kyllähän stubido halusi muutakuin ,kiukutella Ismon toteamuksesta. Ohjataan hetkeksi asiat pois päivän politiikasta.
      Tuollainen pääministeri on vitsi,ministeri muuten tarkoittaa kuninkaan perseen-nuolijaa.

      Tämä narri on pankkiirien juoksutyttö-poika

    • kunnon naurua

      Stubbin itkupotkuraivari oli tuossa parasta antia.

      En äänestäisi Soukolaa ikinä, mutta nauhoite antaa loistavan kuvan pääministerimme naisellisesta puolesta.

      "kerron isille, että kiusaat"...

      • Cjdyhfhx

        Näet ilmeisiä harhoja. Stubb ei todellakaan käyttäytynyt kuten kuvittelet vaan otti hölmön puheet asiallisesti esille. Hyvää huumoria esität. Naurattaa persujen nuolentasi.


      • Persepersu
        Cjdyhfhx kirjoitti:

        Näet ilmeisiä harhoja. Stubb ei todellakaan käyttäytynyt kuten kuvittelet vaan otti hölmön puheet asiallisesti esille. Hyvää huumoria esität. Naurattaa persujen nuolentasi.

        Minä vaadin itselleni Air Force One -lentokoneen ja Beast kuljetusauton. Entinen muijjani uhkaa lyödä mua viinipullolla päähän. Persut auttakas !


      • ööga öögasta
        Persepersu kirjoitti:

        Minä vaadin itselleni Air Force One -lentokoneen ja Beast kuljetusauton. Entinen muijjani uhkaa lyödä mua viinipullolla päähän. Persut auttakas !

        Vuokraat limusiinin, auto täyteen h uoria, känni päälle ja tapaamaan exää. Huorille tyhjät vinkkupullot käteen ja sanot: tässä mun kängi, antaa tulla sit!


    • Voi meitä

      Mitenkä Stubb pystyy säilyttämään valtiosalaisuudet, kun sen pärstästä pystyy lekemaan kaikki ajatukset. Ihan kuin pikkutyttö. Mutta selfie unohtui.

      Vielä yksi talvi tätä lapsihallitusta, sitten siitä päästään.

      • Pakooon

        Perzuikkipäivystäjän ei tarvitse huolehtia sillä persut pakenee vastuuta myös ensivaalien jälkeen oli tulos mikä tahansa.


    • Edustuskelpoinen

      Möhläys mikä möhläys.

      Persuille näitä sattuu jatkuvasti. Viime viikolla persepuheet ja eilen Soukola.

      Mitä mahtaa olla ensi viikon möläys??

      • Soukola ulos!

        Kuka on niin pöljä, että äänestäisi Soukolan seuraavaan parlamenttiin? Vastaus: Ei Kukaan!


      • tomppa p

        Yks persu poliisi kansanedustaja (hongisto) harrasti seksiä avustajansa kanssa ja järjesti sit tälle laittomat potkut...


    • lisää totuuksia

      HYVÄ SOUKOLAAAAAA.Sinustahan rupee tulemaan mies.Oli siinä polvihousupoika ihmeessään kun Ismo lateli totuuksia.Olin tähän asti pitänyt Ismoa vähän nössönä,mutta onkin mies paikallaan.

      • kohta kokeillaan

        Niinpä niin, on ollut tiedossa ettei poliisin resulssit eivät riitä. Mahtuu lanttuun ettei tavalliselle kansalaiselle ei riitä "suojelua".
        Entäs vaikkapa Hämeenlinna?
        Onkos täällä 2- 3 poliisiautoa liikenteessä joka yö?
        Tosikonnat tekee näin, hälytys vaikkapa Hauholla, toinen Kalvolassa, kolmas vaikkapa Laaniityssä. Neljännessä paikassa, vaikkapa keskustassa saa häärätä rauhassa.
        Eipä taida riittää resulssit poliisilla.
        Hyvää taistelutahtoa Ismo.


    • riksrakstiksraks

      Yks persu poliisi (hongisto) antaa laittomat potkut ja toinen persu poliisi (soukola) rikkoo vaitiolovelvollisuuden...mitä vielä....

    • Virkaveli

      Kysymys Soukolalle.
      MIkä mahdollisuus tavallisella yksinhuoltajaäidillä olisi saada kunnianloukkausasiansa Poliisin tutkittavaksi, jos hänen väitettäisiin kertoneen jollekin ulkomaalaiselle jotain, jos kertominen sinänsä ei olisi edes rikos?

      • vgrererre

        Sitä sinun tulee kysyä pitkätukalta eikä Soukolalta. Sehän tässä haluaa syytteeseen.


      • virkaveli
        vgrererre kirjoitti:

        Sitä sinun tulee kysyä pitkätukalta eikä Soukolalta. Sehän tässä haluaa syytteeseen.

        Kyse on täysin samasta asiasta, kuin Soukolan "perhosenmetsästäjä" Stubille osoittamassa kysymyksessä.
        Tasapuolisuudesta.

        Odotan yhä vastausta.


    • Olen ihminen minäkin

      Kertokaa minulle ja monelle muulle, miksi asia pitäisi olla salassa. Yhteiskunnan varojahan ja voimavarojakin siinä kait on käytetty. Miksi siihen ei puututa, kun poliisia tavis saa odottaa tunnin tai enempikin, kun tilanne on päällä. ? Eikö siinä ole mielestänne mitään korjattavaa. Kenen henki, jos siitä nyt vielä voi puhua, on eri arvoinen. ei nosteta vain älämölöä siitä elikkä hys hys. On meilläkin perheet ja kotimme, mutta sinne on saanut viime vuosina ihan rauhassa tulla vieraita ihan ulkomailta myöten, vaikka ei oltaisi kotonakaan. Ja poliisit on vartioimassa olematonta. Ja koulutetut miehet on työttöminä ja " paljon vartioina" siellä jossain. Höh sanon minä On tässä jotain sellaista joka menee päälakeni ylitse. Että Suomessa.

      • ihminen?

        Samasta syystä, miksi herra Soukolan tutkimuspyyntö ylittää tutkintakynnyksen, mutta yksinhuoltajaäidin ei.

        Kyse on epätasa-arvosta.


    • vaalit tulossa

      Ei oo vastausta näkynyt?
      "Hyvä Ismo"

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1706
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      80
      1325
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1220
    4. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      3
      1216
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      143
      1193
    6. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      22
      1086
    7. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1075
    8. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      1035
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      6
      986
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      884
    Aihe