Uusi elämä

Man50

Hei kaikille! Ajattelin kesän jälkeen kertoa kuulumisistani, aiemmin kerroin siitä, kuinka en pääse eroon avovaimostani.
No, niinkun kerroin lähdimme uuden rakkaani (sen kuuluisan Kakkosen) kanssa puoleksitoista kuukaudeksi mökille lomallamme. Avovaimolle kerroin tästä ja sanoin, että etsii sitten itse ratkaisun elämäämme, kun ei mikään minun ehdottama kelvanut. Olin koko loman täysin tavoittamattomissa, vietimme ihanan loman yhdessä pohtimatta tulevaa sen kummemmin.
Loma loppui, ja kotiin tullessani avokki kertoi ostaneensa oman asunnon ja ottavansa vastaan tarjoamani summan yhteisestä talosta. Maksoin sen ilomielin ja pisteeksi riemulleni kihlasin rakkaani!
Nyt katsomme yhdessä, mihin elämä meitä vie....kaikki on avoinna ja mahdollista. Mietimme asumiskuvioita, työkuvioita, kaikkia erilaisia vaihtoehtoja mitä maillä on.
Eli olkoon tarinani rohkaisuksi kaikille samankaltaisessa tilanteessa oleville: joskus ei auta muu kuin rohkea yritys siihen suuntaan mihin haluaa lähteä...rakkauden tavoittelu ja sen palvominen kuitenkin kannattaa aina :-)

21

192

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hellanlettas sentään

      Siinä taas varsinainen satusetä(-täti) joka ei muka avovaimostaan millään päässyt eroon! Kuka uskoo? ( turhan suuret luulot itsestään)

      Varsinainen nössötassu ja kakkonen ovat toisensa ansainneet! Kaikenlaisia aloituksia ne viitsiikin tehtailla!

      • Man501

        Tää ei oikeastaan ollut mikään aloitus, vaan tilannekatsaus siitä, mistä täällä keväällä kerroin. Ei siis mikään irrallinen juttu. Harmi, ettet ollut lukusalla silloin.


    • niin?

      Olis hyvä ettei ole kahta samaan aikaan. Exää varmaan sattui tosi pahasti, jos sinua rakasti. Vaadit ehkä valintoja, jotka eivät tuntuneet hyvälle hänestä. Miten siitä voi valita. EIkö pitäisi neuvotella mikä olisi sopinut kummallekin. Et sitten halunnut olla hänen kanssaan, selititkö rauhassa asiat. Miksi vaan ilmoitit että nyt on toinen, kun hän ei suostu toiveisiisi. :( Miten pahemmin voi enää toista satuttaa, ero on itsessään jo yksi koettelemus. Sitten vielä toinen nainen. Mutta ilmeisesti uusi on se oikea mielestäsi, ok. Erot kannattaisi hoitaa kostamatta, sivistyneesti ja toimia niin että loukkaa toista mahdollisimman vähän. Exä varmaan yritti sen minkä voi vuoksesi? Oliko väärinkäsityksiä paljon. Olisit voinut sanoa että sinä muutat tai hän muuttaa, jos todella et päässyt eroon. Älä nyt loukkaa sitä uutta sitten tai vaadi liikoja, että sun pään mukaan kaikki menee. Hänellä on omat valinnat ja sulla omat. Silti arvostaa. Exältä voisit pyytää käytöstäsi anteeksi, jos joskus tajuat että häntä sattui mahdollisesti. Sulla on kuitenkin se uusi suhde aina tukena ja turvana, toisella ei ehkä mitään. Olit hyvin tyly exälle lopussa. Koitko hänen olleen tyly riitojen aikana?

      • ja vielä

        Onneksi kuitenkin kävi jotenkin ilmi, että sulla on uusi, ettei sitä enää peittele. Mutta tapa että ei selvitä ensin ja menee toisen kanssa mökille, ei hyvä.


    • Man501

      Harmillista, ettet ollut täällä lukemassa keväistä tarinaani. Yritin kaikkeni, kerroin rehellisesti uudesta rakkaudesta, pyysin eroa, tarjosin rahaa talosta, tarjosin mahdollisuutta lunastaa minut ulos...mikään ei kelvannut...ei halunnut antaa periksi vaikka kaikki oli puoleltani kuollut ja kerroin sen moneen kertaan. En halua sen enempää menneitä, olen nyt niin onnellinen...toivoton tilanne pisti laittamaan kaiken peliin...ja minun kohdallani se kannatti :-)

      • Vaaleanpunaista

        Kato vaan kun vaaleanpunaiset lasit tippuu silmiltä... Voit tulla alas korkealta ja kovaa. Ehkä silloin myös tajuat kuinka olet loukannut exääsi. Ihan sama olitko avoin ja kerroit asiat, kyllä se silti satuttaa kun toinen haluaa heti eroon vanhasta ja porskuttelee menemään uuden rakkautensa kanssa.
        Mutta karman laki toimii yleensä aika hyvin.
        Muista mitä sanoin kun tulet alas sieltä rakkauden pilvilinnoista.


    • sfasaggaeg

      Kakkosen kanssa juonittelemassa mökillä! Ja että sitä tulet tänne ylpeilemään!. Halpamaista käytöstä, petoksella pedattua. Onpa ikävää lukea tällaista tekstiä, että sitten jonkun kohdalla sattunut. Ei kiinnosta kuulumisesi. Etoi lukea juttuasi ja pahalta tuntuu exäsi puolesta.

      Et ollut rohkea. Olet halpamainen ja ajoit tahtosi läpi kuvottavalla käytöksellä. Säälin ja toivon voimia naisparalle tosi paljon. Sinä voi pukea mekon päällesi ja mennä kakkosesi kanssa hevonkuuseen puolestani. Jos ikinä tapaan kaltaista parianne, annan kuulua mitä asiasta ajattele. Pedatkaa, kuten makasite halvasti.

      • Man501

        Kuten sanoin, harmi että ette olleet keskustelemassa asiasta keväällä. Uusi suhteeni on kestänyt jo yli kuusi vuotta ja exäni on tiennyt siitä lähes yhtä kauan. En ala kertaamaan viime keväisiä tekstejä teille mutta sen verran voin itseäni toistaa, että tein kyllä kaikkeni exän ja minun eron suhteen. Kun kaikki tunteet on kuolleet on turha tuhlata ainutkertaista elämää ja jatka sellaisen ihmisen kanssa, joka on yhdentekevä.. Jokaisella on onneksi oikeus mielipiteeseensä, myös teillä.


      • Love is...
        Man501 kirjoitti:

        Kuten sanoin, harmi että ette olleet keskustelemassa asiasta keväällä. Uusi suhteeni on kestänyt jo yli kuusi vuotta ja exäni on tiennyt siitä lähes yhtä kauan. En ala kertaamaan viime keväisiä tekstejä teille mutta sen verran voin itseäni toistaa, että tein kyllä kaikkeni exän ja minun eron suhteen. Kun kaikki tunteet on kuolleet on turha tuhlata ainutkertaista elämää ja jatka sellaisen ihmisen kanssa, joka on yhdentekevä.. Jokaisella on onneksi oikeus mielipiteeseensä, myös teillä.

        Onnea, rakkautta ja lempeitä tuulia yhteiseloonne! :)

        Minusta on ihailtavaa, että olette jaksaneet taistella rakkautenne puolesta kaiken myrskyn keskellä. Kuten joku viisas joskus totesi: rakkaus ei kysy lupaa. Mutta sitäpä ei läheskään kaikki ymmärrä.


      • dgzg<g<gt<gt
        Love is... kirjoitti:

        Onnea, rakkautta ja lempeitä tuulia yhteiseloonne! :)

        Minusta on ihailtavaa, että olette jaksaneet taistella rakkautenne puolesta kaiken myrskyn keskellä. Kuten joku viisas joskus totesi: rakkaus ei kysy lupaa. Mutta sitäpä ei läheskään kaikki ymmärrä.

        "Taistella rakkauden puolesta myrskyn keskellä". eli todelliseedessa: itsekkäästi edeten, muiden elämästä välittämättä, kaiken paskan keskellä.

        Jopa on sulosanoja halpamaisesta ja helvetin paskasta tempusta, jota kukaan järkevä ihminen ei halua itselleen tai lähimmälleen tapahtuvan.


    • kaikkea sitä kuulee

      Onn outoa käytöstä, että exä muuttuu yhdentekeväksi. Joskus hän ollut kaikkein rakkain. Mikset lähtenyt itse lätkimään kodistanne, jos kerran niin kovasti eroa halusit. Kuulostaa julmalta toimintatavalta lähteä mökille lomailemaan uuden ihastuksen kanssa.

    • Man501

      Kiitos Love is....tää oli sellanen tarina, että tätä ei ymmärrä sellaset jotka eivät tästä viime keväänä keskustelleet. En ala puolustelemaan rakkauttani nykyiseen kihlattuuni en toistamaan suhdettani exään...ne jotka asiasta mitään tietävät he ymmärtävät...ja muulla ei ole väliä. Ajattelin vaan kertoa tarinamme lopun, koska se ennen lomia sai aikaan erittäin hyvvää ja antoisaa keskustelua.

      • Ei arvostusta

        Voi munaton mies! Kuusi vuotta yritit tosissasi päästä exästäsi eroon?

        Höh, uskokoon ken tahtoo, mutta minä en. Tuon eropyrkimyksen teit sitten löyhäpäisen kakkosen avustuksella, sillä löyhäpäinen jos lähtee mukaan avovaimoa tuhoamaan ja jos sinut saatuaan viimeinkin on nyt niin onnellinen..heh.

        Oletpa aikamoinen saalis! Kiero kuin korkkiruuvi! Toivon todella, että tuokin naikkonen viimein herää lähtiessään ukkopahan kelkkaan jolla on pahin päällä eli viidenkympinvillitys! Se kyllä menee ohi...ja sinäkin ukkoluuseri heräät todellisuuteen.

        On naurettavaa, mutta myöskin irvokasta tulla kertomaan tätä ihanan elämän saavutusta uskottomuuspalstalle! Onneksi lukijoilla on omia näkemyksiään asioihin...

        Tule ihmeessä sitten sekin kertomaan, kun heräät huomaamaan kuinka haukkasit haukkasit korillisen sitä itteensä suuressa unelmassasi?
        Petollisuudella ja epärehellisyydellä alkaneella suhteella ei ole siunausta ja se on usein nähty.


      • dgfdgdghdh

        Lässyn lässyn. Kas mikä persereiän mentävävä "sola". Täällä on monta todella pahasti rikottua ihmistä huoraavien puolisoiden takia. Et voi vannoa toistavasi samaa, koska sinuun ei ole luottamista. Kaiken lisäksi vaikutit alunperinkin halvalta kakkoselta, joka kirjoittaa päiväunelmiaan palstalle.


    • Hieno juttu

      Omaan pahaan oloon on syyllinen. Ex-avokki on Ankkalinnan suurin pahis.

      Fiksut naiset eivät ota mökkikutsua vastaan toisen perheen mökille, eivät ennen kuin ero on voimassa ja se toinen nainen on muuttanut kamansa mökiltä pois.

      Onnea valinnallesi.Nyt on hyvä jatkaa elämää eteenpäin, tämän suuren rakkautesii kanssa, pahista yhdessä parjaten.

    • fzgddhzdfjhnzsjj

      Saman nössöpaskan päästä tämä palstapierusi!

    • yksi elämä. tämä

      Onnea valitsemallasi tiellä. Huomaatko, teit niín tai näin täällä saat aina p....aa niskaan :)

      Tärkeintä on kuitenkin, että SINÄ, UUSIKKO ja EX, menette nyt elämässä eteenpäin kukin tavallaan, onni tulee kun sille oven avaa ja ei aina vain tuijota taustapeiliin.

      • gbdbhxdhnxx

        Elä muiden kustannuksella itsekkäästi ajatellen. Lennä pesästä pesään. Jätä aviottomia lapsia ja rikkoutuneita perheitä. Älä välitä toisten tuskasta... Voi helvetti, että sinun kaltaisia omasta perseestä kiinnostuneita läpipaskoja on olemassa. Ymmärrrätkö itsekään, että olet myönteinenpettämiseen, eikä se tule koskaan onneksesi koitumaan. Ei kenenkään ihmisen. Heppoiste teot jättävät jälkeensä rikkoutuneita lapsia ja puolisoita. Toisen ihmisen elämä varastetaan omiksi tarpeiksi. Toisen ihmisen elämää ei saa varastaa. Toista ihmistä ei saa pettää. Toisen pettämiseen ei tule osallistua!


    • Satuja ja tarinoita

      Sekö onnea on, kun sen löytää/saa kieroilun kautta! Onpahan jollakin mittapuu..

      Olen myös samaa mieltä, että todellinen lumppu on nainen, joka menee toisen naisen kotiin (mökille) ennenkuin parisuhde edelliseen on lopetettu!

      En muuten usko tätä aloitusta todeksi sillä siinä on selviä ajallisia asiavirheitä, ensin muka 6 vuotta salaa kuksitaan, sitten mökkilomalle 1,5kk (työttömiäkö?), sitten kiireesti kihloihin juhliakseen eksän muuttamista pois talosta ja sitten muka aloitetaan vasta kartoittamaan yhteistä tulevaisuutta. Asumisen, töiden ja muiden tärkeiden asioiden suunnittelemista?

      Kuusi viikkoa vain nautittiin puhumatta ja suunnittelematta tulevaa! Ja kuusi vuotta vain pantiin...

      • Jambalayat

        Satuja ja tarinoita, mitä hittoa?
        Alatko sä nyt epäilemään jonkun kirjoittajan tarinan todenperäisyyttä ?
        Tämähän on suorastaan ennenkuulumatonta :D


      • sfzsfs<f<s
        Jambalayat kirjoitti:

        Satuja ja tarinoita, mitä hittoa?
        Alatko sä nyt epäilemään jonkun kirjoittajan tarinan todenperäisyyttä ?
        Tämähän on suorastaan ennenkuulumatonta :D

        Juuri niin. Sinut tunnistaa typeristä hymiöistäsi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      133
      1888
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe