Rahanahneelle sijaishuollolle loistoapaja:

Kultakaivos333333333

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014091018648995_uu.shtml

Kansallisen ihmiskaupparaportoijan selvityksen mukaan thaihierontapaikoissa esiintyy ihmiskaupan piirteitä.
Suomessa toimivia thaihierontapaikkoja ei ole toistaiseksi tutkittu, syytetty tai tuomittu ihmiskauppana, vaan paritusrikoksina. Vähemmistövaltuutetun ihmiskaupparaportoijan mielestä kovemman rikosnimikkeen käyttämiseen voisi olla syytä.

- Paljon esiintyy heikon aseman, kuten velkasuhteen tai laittoman maassa oleskelun hyväksikäyttämistä, ylitarkastaja Venla Roth kertoo.

Tuoreen raportin mukaan thaihieronnoissa työskentelee myös naisia, joille on vasta Suomeen tultua ilmoitettu, että heidän on pakko tarjota maksullista seksiä.
Thaihierontapaikoista on löydetty myös alaikäisiä työntekijöitä.
- Olemme olleet yllättyneitä siitä, miten paljon alaikäisiä tai juuri täysi-ikäistyneitä henkilöitä on mukana prostituutiossa, Roth huomauttaa.

- Edes uhrin alaikäisyys ei näytä riittävän siihen, että tapaus tutkittaisiin ihmiskauppana, hän kritisoi.

Suurin osa Thaimaasta Suomeen rekrytoiduista thaihierojista on tiennyt etukäteen, että he tulevat myymään seksiä. Yleensä heillä on myös oikeus päättää itse siitä, myyvätkö he seksiä vai eivät. Rohtin mukaan vapaus valita on kuitenkin kyseenalainen, sillä monesti naiset saavat pitää vain seksillä tienaamansa rahat.

- Tällöin heidän on käytännössä pakko suostua siihen, jotta he pystyvät elättämään itsensä.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • RAHA RAHA RAHA RAHA

      Lastensuojeluviranomaiset ovat ylityöllistettyjä yrittäessään pitää monikansalliset ja suomalaisten omistuksessa olevat ls-laitokset tyytyväisinä eli täynnä asiakkaita.

      Pitäisikö kokoomusministerien kääntää nyt katseensa näihin ulkomaalaisiin alaikäisiin tyttöihin kohdistuviin ihmisoikeus- ja ihmiskaupparikoksiin, että suomalaiset saisivat edes vähän hengähdystaukoa viranomaisten suorittamalta vainolta.

      Pitäisikö ls-työntekijöiden määrää lisätä, että tämä kultakaivos ei mene ohi suun Suomessa toimivilta yrityksiltä?

      Ls-asiakkaiden kysyntä kun on niin kovaa, että vuosiin eivät ole enää riittäneet lainmukaiset syyt huostaanotoille tai asiakkuuden aloittamiselle. Päähallituspuolue on varsin hyvin tietoinen suomalaislapsiin kohdistuvista ihmisoikeusrikoksista, mutta heitä ei kiinnosta.

      Tärkeintä on yritystoiminta, sen tuottavuus ja kannattavuus, lasten jalkoihin jäänti tässä ruletissa ei markkinatalousajattelussa merkitse vaivaisen puupennin vertaa vanhan sanonnan mukaan, joka istuu kuin nenä päähän oikeistolaisessa rahanahneusajattelussa.

    • Joopa joo...

      Lapsellista. Eikö sinua hävetä?

    • kannatan

      On se nyt ihme, jos lastensuojelua tai ennen kaikkea sijaishuoltoa ei kiinnosta Suomen alueella taphtuva tällainen alaikäisten kaltoinkohtelu.

      Tai veikkaan sijaishuollon kyllä jo selvittäneen, mistä löytyisi se porsaanreikä, että pääsisivät hyötymään sellaisista lapsista, joilla on vain väliaikainen oleskelulupa.

      Onhan sijaishuolto ollut kärkkymässä jo pakolaisiakin, että heidän joukostaan on selvitettä ensimmäisenä, ovatko lapset joutuneet kärsimään ja onko heidän olonsa turvallista täällä. Vanhempien syy tietenkin, jos kriisialueilta tulevat lapset ovat traumatisoituneet.

      Eihän heille Suomessa psykiatrista "hoitoa" anneta muuta kuin ls-laitoksissa tai
      sijaisperheissä, jossa sijareiden korvaukset ovat Auerin luokkaa eli 8000 e/kk.
      Silläkö ne lasten traumat vähenevät, että sijaisisä pääsee ostelemaan purjeveneitä ym., mitä nyt oikeudessa tuli ilmi hänen hankintoinaan.

      Kyllä noista prostituution pakotetuista alaikäisistäkin sijaishuolto hyötyisi vielä monta vuotta eli 21-ikään asti. Onhan se iso menetys heille ja samoin kunnan verotuloille, kun tuollaiset aarteet pääsevät viranomaisten välinpitämättömyyden takia livahtamaan kuin koira veräjästä.

      Kyllä asia niin on, että vähä-väkisiä ei ole kokoomukselle olemassakaan, ellei edes joku pysty hyötymään heistä taloudellisesti. Kysykää vaikka Laura-tädiltä, jos ette usko.

    • välinpitämättömyyttä

      Suomalaisviranomaisia ei paljoa ihmisoikeusrikokset kiinnosta, koska sitä tapahtuu päättäjiemme siunaamana omassa lastensuojelussamme. Sama välinpitämättömyys näkyy tietysti myös ihmiskauppaan suhtautumisessa.

      http://www.hameenkaiku.fi/viikko-hame/alueuutiset/vh-hameenlinna/23817-filatov-ihmiskauppa-on-jarjestaytynytta-rikollista-toimintaa

      Helsinki

      Ihmiskauppa on vakava rikos ja ihmisoikeusloukkaus. Se loukkaa yksilön ihmisarvoa ja koskemattomuutta, eduskunnan työelämä- ja tasa-arvovaliokunnan puheenjohtaja Tarja Filatov (sd.) toteaa. Hän kommentoi kansallisen ihmisoikeusraportoijan Eva Biaudet´n esittelemää raporttia.

      - Usein on niin, että kun asia on riittävän kammottava, sitä ei uskota olevan olemassakaan. Näkymättömyytensä vuoksi ongelman laajuutta ei aina tiedosteta. Ihmiskauppa on järjestäytynyttä rikollista toimintaa, josta tiedetään hyvin vähän.

      Filatovin mukaan raportointi on lisännyt ihmiskaupan tuntemusta eduskunnassa. Edellisen raportin yhteydessä esitetyt ehkäisy- ja uhrin auttamistoimet ovat osin edenneet, mutta parantamista on vielä paljon.

      - Oleellista on vaikuttaa asennetasolla, lisätä osaamista, selventää lainsäädäntöä ja parantaa uhrin asemaa ja palveluja.

      - Maailmanlaajuisesti rajat ylittävän ihmiskaupan uhriksi joutuu Yhdistyneiden Kansakuntien YK:n arvion mukaan vuosittain 800 000-900 000 ihmistä.

      Miljardibisnes rikollisille

      Filatov toteaa, että ihmiskaupasta on kehittynyt huume- ja asekaupan ohella kannattava kansainvälisen järjestäytyneen rikollisuuden muoto, joka YK:n arvion mukaan tuottaa rikollisjärjestöille vuosittain miljardeja dollareita.

      - Seksuaaliseen hyväksikäyttöön tähtäävä nais- ja tyttökauppa on maailmanlaajuisen ihmiskaupan yleisin muoto.

      - Naiskauppa on organisoijilleen tuottavaa liiketoimintaa: ihmiskauppiaiden tiedetään kertoneen, että nainen voidaan ostaa 1250-1500 dollarilla ja myydä 250-350 dollarilla/tunti. Kaksi kolmasosaa EU:n ihmiskaupasta on sisäistä.

      Osaamista tarvitaan lisää

      Filatov kertoo, että Suomessa ihmiskauppatapauksia arvioidaan vuosittain olevan kymmeniä tai satoja.

      - Meillä tunnistetaan paremmin työperäistä ihmiskauppaa. Uhrien auttamisjärjestelmässä kolme neljäsosaa on työperäisen ihmiskaupan uhreja. Tässä tunnistamisessa apuna ovat asenteet, työsuojelu ja ammattiyhdistysliike.

      - Seksikauppaa ei tunnisteta yhtä hyvin. Seksikauppaan liittyvässä ihmiskaupan ehkäisyyssä on asenteellisia ongelmia, osaamis0ngelmia ja resurssiongelmia. Seksuaalisen ihmiskaupan uhri on usein parituksen uhri. Lainsäädännössä parituksen uhri on todistajan asemassa eikä uhrin asemassa.

      • välinpitämättömyyttä

        Filatovin mukaan usein käy niin, että rikos käsitellään parituksena, jolloin prostituutiossa toiminut ihminen toimii todistajana ja hänet karkotetaan oikeuskäsittelyn jälkeen.

        - Hän saattaa joutua ilman apua ja tukea takaisin samaan paikkaan, jossa hän on uhriutunut ihmiskauppaan ja kehä jatkuu.

        - Seksikaupassa oleellista on puuttua kysyntään, jotta markkinat eivät kasva ja ettei seksin ostosta tule jokapäiväistä vähittäiskauppaa.

        Seksikaupassa tapahtuvaan ihmiskauppaan ei puututa

        Prostituutiossa ja muussa seksikaupassa tapahtuvaan ihmiskauppaan puututaan Suomessa heikosti. Tämä käy ilmi Kansallisen ihmiskaupparaportoijan toisesta laajasta tutkimusraportista, joka luovutettiin eduskunnalle keskiviikkona. Kertomuksessa kiinnitetään erityistä huomiota seksuaaliseen hyväksikäyttöön liittyvään ihmiskauppaan ja haasteisiin sen tunnistamisessa rikosprosessissa.

        Kansallinen ihmiskaupparaportoija Eva Biaudet toteaa keräämänsä laajan (paritus- ja ihmiskauppajutut 2009-kesä 2013) esitutkinta- ja tuomioistuinaineiston perusteella, että seksuaaliseen hyväksikäyttöön liittyvää ihmiskauppaa on huomattavasti enemmän kuin mihin on onnistuttu puuttumaan. Mahdollisia ihmiskaupan uhreja ei ohjata avun piiriin, ja ihmiskaupan piirteitä sisältävää seksuaalista hyväksikäyttöä tutkitaan, syytetään ja tuomitaan pääasiassa parituksena.

        Ihmiskaupan vastaisessa työssä on päästy eteenpäin viime vuosina. Tämä myönteinen kehitys näkyy etenkin työperäiseen ihmiskauppaan puuttumisessa. Seksuaaliseen hyväksikäyttöön liittyvässä ihmiskaupassa tilanne on toinen.

        - Tilanne ei ole ratkaisevasti muuttunut niiden kymmenen vuoden aikana, kun ihmiskauppa on ollut rikoslaissa omana rikoksena. Tutkimuksemme osoittaa, että väkivalta ja hyväksikäyttö prostituutiossa ja muussa seksikaupassa jäävät edelleen tunnistamatta ja selvittämättä. Tämän vuoksi uhrit eivät saa apua, ja hyväksikäyttäjät jäävät rankaisematta. Ihmiskauppaa tapahtuu silmiemme edessä, mutta tähän rikollisuuteen ei puututa.

        Viranomaiset ja kansalaisjärjestöt voisivat tunnistaa useampia ihmiskaupan uhreja sekä paljastaa ja tutkia useampia ihmiskaupparikoksia jos voimavarat ohjattaisiin tehokkaammin esimerkiksi rikosten selvittämiseen. Raportti korostaa, ettei ihmiskauppa ole ainoastaan ulkomaalais- tai rikoksentorjuntakysymys. Merkittävä osa uhreista on suomalaisia nuoria naisia ja tyttöjä, jotka tarvitsevat nykyistä vahvempia sosiaali- ja terveyspalveluja.

        - Osalla viranomaisista ei edelleenkään ole käytössään selkeää lainsäädäntöä tai toimintaohjeita. Päättäjien tulisi asettaa ihmiskauppaan puuttuminen viranomaisten työn tärkeäksi tavoitteeksi. Tähän tarvitaan poliittista tahtoa, ohjausta ja rahaa, ylitarkastaja Venla Roth sanoo.


      • sadistinarsisteista
        välinpitämättömyyttä kirjoitti:

        Filatovin mukaan usein käy niin, että rikos käsitellään parituksena, jolloin prostituutiossa toiminut ihminen toimii todistajana ja hänet karkotetaan oikeuskäsittelyn jälkeen.

        - Hän saattaa joutua ilman apua ja tukea takaisin samaan paikkaan, jossa hän on uhriutunut ihmiskauppaan ja kehä jatkuu.

        - Seksikaupassa oleellista on puuttua kysyntään, jotta markkinat eivät kasva ja ettei seksin ostosta tule jokapäiväistä vähittäiskauppaa.

        Seksikaupassa tapahtuvaan ihmiskauppaan ei puututa

        Prostituutiossa ja muussa seksikaupassa tapahtuvaan ihmiskauppaan puututaan Suomessa heikosti. Tämä käy ilmi Kansallisen ihmiskaupparaportoijan toisesta laajasta tutkimusraportista, joka luovutettiin eduskunnalle keskiviikkona. Kertomuksessa kiinnitetään erityistä huomiota seksuaaliseen hyväksikäyttöön liittyvään ihmiskauppaan ja haasteisiin sen tunnistamisessa rikosprosessissa.

        Kansallinen ihmiskaupparaportoija Eva Biaudet toteaa keräämänsä laajan (paritus- ja ihmiskauppajutut 2009-kesä 2013) esitutkinta- ja tuomioistuinaineiston perusteella, että seksuaaliseen hyväksikäyttöön liittyvää ihmiskauppaa on huomattavasti enemmän kuin mihin on onnistuttu puuttumaan. Mahdollisia ihmiskaupan uhreja ei ohjata avun piiriin, ja ihmiskaupan piirteitä sisältävää seksuaalista hyväksikäyttöä tutkitaan, syytetään ja tuomitaan pääasiassa parituksena.

        Ihmiskaupan vastaisessa työssä on päästy eteenpäin viime vuosina. Tämä myönteinen kehitys näkyy etenkin työperäiseen ihmiskauppaan puuttumisessa. Seksuaaliseen hyväksikäyttöön liittyvässä ihmiskaupassa tilanne on toinen.

        - Tilanne ei ole ratkaisevasti muuttunut niiden kymmenen vuoden aikana, kun ihmiskauppa on ollut rikoslaissa omana rikoksena. Tutkimuksemme osoittaa, että väkivalta ja hyväksikäyttö prostituutiossa ja muussa seksikaupassa jäävät edelleen tunnistamatta ja selvittämättä. Tämän vuoksi uhrit eivät saa apua, ja hyväksikäyttäjät jäävät rankaisematta. Ihmiskauppaa tapahtuu silmiemme edessä, mutta tähän rikollisuuteen ei puututa.

        Viranomaiset ja kansalaisjärjestöt voisivat tunnistaa useampia ihmiskaupan uhreja sekä paljastaa ja tutkia useampia ihmiskaupparikoksia jos voimavarat ohjattaisiin tehokkaammin esimerkiksi rikosten selvittämiseen. Raportti korostaa, ettei ihmiskauppa ole ainoastaan ulkomaalais- tai rikoksentorjuntakysymys. Merkittävä osa uhreista on suomalaisia nuoria naisia ja tyttöjä, jotka tarvitsevat nykyistä vahvempia sosiaali- ja terveyspalveluja.

        - Osalla viranomaisista ei edelleenkään ole käytössään selkeää lainsäädäntöä tai toimintaohjeita. Päättäjien tulisi asettaa ihmiskauppaan puuttuminen viranomaisten työn tärkeäksi tavoitteeksi. Tähän tarvitaan poliittista tahtoa, ohjausta ja rahaa, ylitarkastaja Venla Roth sanoo.

        "Viranomaiset ja kansalaisjärjestöt voisivat tunnistaa useampia ihmiskaupan uhreja sekä paljastaa ja tutkia useampia ihmiskaupparikoksia jos voimavarat ohjattaisiin tehokkaammin esimerkiksi rikosten selvittämiseen. Raportti korostaa, ettei ihmiskauppa ole ainoastaan ulkomaalais- tai rikoksentorjuntakysymys. Merkittävä osa uhreista on suomalaisia nuoria naisia ja tyttöjä, jotka tarvitsevat nykyistä vahvempia sosiaali- ja terveyspalveluja."

        Eihän kokoomus niitä järjestä, koska heidän mielestään kaikki muut sosiaalietuudet pitäisi lakkauttaa, paitsi varakkaiden asuntolainojen korkovähennysoikeus, suuret eläkkeet ja rikkaiden lapsilisät. Varattomat sosiaalietuukisen tarvitsijat on kokoomusideologian mukaan tehtävä kannattavaksi jollekin yritykselle, jos se ei kaikkien kohdalla onnistu, he saavat kuolla omaan surkeuteensa.

        Stubb raivostui kun eräs kansanedustaja ohjasi kansalaisten ajatuksia aivan väärille urille paljastamalla, miten helppo Stubbin esikuntineen on saada poliisivartio itselleen, kun köyhille kansalaisille se ei ole mahdollista säästösyistä. Kun joku eläkeläismummo ryöstetään maaseudulla paikkakunnalla, josta poliisiasema on lakkautettu - säästösyistä - kestää poliisipartion paikalle tulo tunnin.

        Narsistinen heikommat maahan polkeva epäempaattinen röyhkeys on kokoomusihanne, ei köyhyyttä muuten olisi Suomessa olemassakaan. Kansa on jaettava eliittiin ja taviksiin, se näkyy keskustelupalstoilla myös sodan uhasta puhuttaessa, kun kokoomuskakarat elvistelevät häipyvänsä täältä veroparatiiseihin sodan syttyessä. Se siitä isänmaan rakkaudesta, sen vaalimisesta ja kunnioittamisesta.

        Meillä on pääministeri, jolla isänmaallisuutta ei ole olemassakaan, koska hän tähtää EU-supervaltaan, jonka korkeimmasta hallintopaikasta hän uneksii itselleen. Suomi on vain mitätön periferia, jonka köyhät saavat olla samassa asemassa kuin muissakin maissa EU:n periferiassa. Stubbille ja Kataiselle peruskoulu ja julkinen terv.hoitokin ovat sosiaalietuuksia, joita ei pitäisi olla olemassakaan, sen takia entisen hyvän peruskoulun ja hyvän julkisen terv.hoidon tuhoaminen aloitettiin oikeiston valtakaudella.

        Kun osa lasten terveydenhoidosta romutettiin, tähän oli hyvä valjastaa lastensuojelu niittämään tuhoa niihin perheisiin, joiden lapset olisivat tarvinneet entistä hyvää lasten psykiatriaa tai ennen kaikkea neurologiaa. Entistä hyvää tuki- ja erityisopetusta ei enää ole, koska sitä tarvitsevat ovat heikkoja, joista oikeistoideologia katsoo hyötyvänsä vain yksityisten firmojen kannattavuuden nostajana. Vaikka tutkimukset kertovat näistä tapauksista, että huostaanotto ei auta, niin ei siitä kokoomusministerien tarvitse välittää yhtään mitään.

        Jos nyt tämän seurauksena joka ikäluokasta osa lapsista ja nuorista syrjäytyy, joutuu kadulle rikollisjärjestöjen armoille tai liittyy itse niihin, niin mitä se eliittiä liikuttaa. Vankilat varmaan pitäisi lakkauttaa säästösyistä, koska stubbilaisittain rakennetaan rikkaiden hyvinvointia etelä-amerikkalaiseen tyyliin. Siellä rikas eliitti ei liiku kaduilla ollenkaan ilman henkivartijoita, työmatkat kuljetaan nousemalla omalta kentältä omalla helikopterilla, jolla laskeudutaan työpaikan katolle. Tavikset saavat pärjäillä kaduilla rikollisten keskellä, miten parhaaksi katsovat.

        Jos jotain suomalaisia pakotetaan vaikka enemmänkin tulevaisuudessa prostituutioon, ei voisi stubbilaisia vähempää kiinnostaa. Siinähän on kyse vain niistä ihmisistä, jotka olisivat ehkä hiukan tarvinneet jotain sosiaalietuuksia aikanaan, mutta heille ei ole varaa niitä uhrata, ne rahat virtaavat veroparatiiseihin tai muuten tulonsiirtoina rikkaiden rikastuttamiseen. Kun täysin moraaliton sadisti narisisti pääsee tiettyyn asemaan eli valtion lainsäädännöstä, ovat lait erilaisia taviksille ja eliitille. Ah, tätä stubbilaista autuutta ja ihanuutta.


    • lapset turvaan

      Mitenkähä USA suhtautuis kokoomus-pakolaisiin. stubbilaiset ontuhonneet suomen, antaa sen pässin painua eu:n pressaks mihin haikailee ja lähdetään usa:n suurlähetystöön hakeen turvapaikkaa sieltä jos se idiootti järjestää suomen sotaan.
      kokkelikakarat ekana täältä häipyy vellit housuissa ei niistä kermaperseistä ole tätä maata puolustaan. tai thaimaahan, pelkkä lento menolippu ei maksa paljoa, eikä ikinä takas. Lapset turvaan stubbilaisesta eu-helvetistä, kohta ollaan kuin kreikassa, jos stubbi saa sodan aikaan, niin vieläki pahempaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3993
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2338
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2056
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      96
      1719
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1411
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      9
      1320
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1307
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1262
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe