Teneriffalle

Teneriffalle

Olemme menossa ekaa kertaa Teneriffalle ja siellä Playa de las Americasiin. Olisi kiva lueskella Americasissa käyneiden kokemuksia paikasta. Missä kannattaa käydä, missä shoppailla, missä syödä? Arvostan hyvää ruokaa, joten en todellakaan halua käydä syömässä jossain McDonaldsissa. =)

Olemme menossa Americasiin marraskuun puolen välin paikkeilla. Keskimääräiseksi lämpötilaksi ilmoitetaan 24 astetta. Onko kokemuksia tästä, että kuinka hyvin tuo pitää kutinsa? Pitääkö varautua kalsareilla reissuun? =)

Odotamme matkaa innokkaasti, mutta emme ole nostaneet odotuksia kuitenkaan liian korkealle. Vinkkejä kuitenkin toivoisimme saavamme.

8

279

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • .........,,,,,,,,,,,

      Shoppailua varten kannattaa ottaa päivämatka ja lähteä Santa Cruziin, sieltä löytyy saaren parhaat ostospaikat. Americassissa on jotain, mutta suurin osa on pelkkää turistikrääsää.. ihan kohtuu paikka on Costa Adejen puolella, motarin vieressä oleva ostoskeskus (hotelli villa tagoron naapurissa).

      Ruokapaikkoja on satoja.. hvyiä ja huonoja. Taso voi vaihdella joten vaikea suositella vanhojen matkojen perusteella. Aberdeen Steak Housen ravintolat (varsinkin se mikä on rannassa lähellä kippis-räkälää) ei ole pettänyt kertaakaan.

    • 15-17

      Lämpötilat ovat tuota luokkaa ja aurinkoa riittää ympäri vuoden. Mutta iltaa/yötä varten kannattaa ottaa vähän lämpimempää paitaa tms.

      Vaatteiden shoppailuun kannattaa matkustaa Santa Cruziin mutta elektroniikkaa saa edullisemmin Americaksesta. Etenkin pienistä intialaisista liikkeistä tinkaamalla.

      Ruokaa löytyy monenlaista. Turisteille myydään paljon massatuotettua pakastekamaa jne. American saattaa olla vähän hinnahtava suhteessa paikkoihin, jotka eivät ole niin turistivetoisia. Americaksesta löytyy paljon brittiläis tyylisiä ruokapaikkoja. Jos on auto käytössä, niin pääsee vähän etäämmällekin syömään.

      Laadukkaita ruokapaikkoja eivät ole pelkästään koristeelliset luxury-paikat. Parhaimmat espanjalaiset ruuat yleensä löytyy tavallisen näköisistä ravintoloista. Kannattaa esim harkita Aronaa tai Granadiaa ruokailuun.

    • Lisäys
    • Por favor

      Samoin Americakseen marrakuun puolen välin paikkeilla ja ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan siis shoppailemaan, sillä Americaksesta löytyy mm.

      Bebettonin tehtaan myymälä, Pull&Pear, Escada, Springfield, Zara, Lacoste, Mangon tehtaan myymälä (San Eugenio) ja mitähän vielä. No ainakin markkinat Cristianoksessa ja Fanabessa.

      Etelä-Teneriffan kartta:

      http://tenerifetravel.com/maps/southtenerife_large.html

    • Matkalle2014

      Ihana avaus. Mekin olemme menossa samaan kohteeseen joulukuun alussa. Eka kerta. Mielenkiinnosta lue tätä ketjua. Kiitos.

    • ........,,,,,,,,,,,,

      Missäspäin kanarinan saaria kesällä on "valtavan kuuma" ? :D Kannattaa katsoa saarten lämpötiloja eri kuukausina tai sitten kirjoittajalta on mennyt välimeren ja saarten kohteet sekaisin..

    • Teneriffalle

      Kiitos kaikista vinkeistä! =) Lisääkin saa tulla. Ja muutenkin kokemuksia. Ovatko esim. myyjät kovinkin aggressiivisia vai saako ostoksia tehdä rauhassa?

      Puerto Ricossa oli liike, jossa oli kyltti, jossa luki myös suomeksi: Otoksia ilman paineita. Pieni kirjoitusvirhe nauratti. Ja yhden kerran liikkeeseen erehdyttyämme olimme samaa mieltä kyltin tekstin kanssa. Ei tuu paineita, kun pysyy ko. liikkeestä pois. =D Kiersimme liikkeen kaukaa.

      Suurkiitos Por favorille kartasta! Sitä pitää heti tutkia. =) Ja on kiva, jos tästä viestiketjusta on apua myös muille Teneriffalle matkustaville. Josko vaihdellaan täällä kokemuksiamme matkojemme jälkeen. =)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6353
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4086
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2506
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1990
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1478
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1326
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1070
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1016
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      991
    Aihe