Naiset ovat nirsoja

en vonkaa pil-luu

Teille ei mikään kelpaa. Miks teillä on edes joku treffi ilmoitus kun ette koskaan vastaa mitään?

40

497

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Neuvoo

      'Ei mikää kelpaa' on eri asia, kuin sinä et kelpaa. Mieti, mikä mättää profiilissasi tai viesteissäsi.

      • teuvoo

        Se on kuule aika pitkälle että "mikään ei kelpaa" silloin kun on jo ihan tutkittua tietoa (OkCupid) että nettideittaavien naisten mukaan 80% nettideittaavista miehistä on keskimääräistä rumempia! (Kyseessä looginen mahdottomuus mutta tämä siis on kai sitä kuuluisaa naisten logiikkaa).


      • Älä höpötä

        Tätähän sitä tolkutetaan.

        Ei se vika ole miehen profiilissa välttämättä tai viesteissä.

        Naisilla on vain aina paljon ottajia jonka joukossa on joku hivenen komeampi, pitempi, parempituloisempi tai isokullisempi.

        Jos nainen ei saa vakavaa seuraa noista niin panoja ja unelmia joka tapauksessa jonka takia aloittajalle ei vastata vaikka profiilissa tai viesteissä ei olisi mitään vikaa.

        Työnnä neuvosi anukseesi ja pyöritä.


      • Älä höpötä
        teuvoo kirjoitti:

        Se on kuule aika pitkälle että "mikään ei kelpaa" silloin kun on jo ihan tutkittua tietoa (OkCupid) että nettideittaavien naisten mukaan 80% nettideittaavista miehistä on keskimääräistä rumempia! (Kyseessä looginen mahdottomuus mutta tämä siis on kai sitä kuuluisaa naisten logiikkaa).

        Aivan.

        Jos et ole kuvassa komea mies niin älä nettideittaa.

        Seuraa saattaa paremmin löytyä mm. ihan livenä.


    • KH71

      Olisko se kuitenkin se viiden viestin raja, ettei voi vastata, jos ei ihan just kolahda. Minäkään en nyt voi vastata kivoille miehille mitään edes kohteliaisuudesta, kun en huomannut, että tuon viestirajan takia ei voi olla kaikille kohtelias.

      • One day

        Ap ei pidä paikkaansa ettei naisille mikään kelpaa. Itse olen vain elämänkumppania katsomassa,en panoseuraa etsimässä. Lukutaidottomia liikkeellä paljon eli tulee törkyviestiä..
        Teen itse aloitteita eikä tarvitse olla kuvaa koska teksti kertoo sen tärkeimmän.
        Panosta tekstiin. Jotkut katselevat mitä muut ovat kirjoitelleet profiiliinsa niin saavat siten vinkkejä.
        Myös tekstiä kannattaa väliajoin muuttaa ja miksei poistaa profiilin ja kokonaan aloittaa puhtaalta pöydältä. Se ei ole huijaamista alkuunkaan.
        Kauankohan olet seuraa hakenut? Minä jo muutaman vuoden enkä silti ole tyytymätön.

        .


      • 2+8

        No miksi sitten jo ennen tuota viiden viestin rajaa ei tullut vastauksia vaikka nainen kävi katsomassa profiilia, niin kuin monet miehet aiempina vuosina ovat sanoneet? Se on kuitenkin ollut vasta vuoden alusta voimassa. Vai onko tuokin vain naisille sopiva tekosyy omalle huonolle käytökselleen?


      • 2+17

        Jokainen kärpästä älykkäämpi osaa määritellä ehdottomat vaatimuksensa profiiliinsa. Sen jälkeen tarvitsee vastata vain kriteerit täyttäville, ja muiden on turha ihmetellä, jos ei tule vastausta. Win-win. Mutta kun naiset eivät tiedä, mitä hakevat, niin tämä säälittävä selittely viestirajoista jatkuu.


    • 20+4

      Olen nirso ja aion olla nirso jatkossakin, tee sitten vaikka miljoona avausta tästä samasta aiheesta. Etsin tasan niin kauan että löydän sen josta tykkään ja mulla on siihen oikeus. Tukehdu katkeruuteesi, mä vastaan jatkossakin vain niille joille haluan.

    • tyttö.

      tukehdu ???????????????

    • tilttimies

      sulla on varmaan ruma naama

    • tanssimaan,

      sieltä se oikea.

      • huono idea

        Naiset eivät hae tansseista miestä.


      • pau5
        huono idea kirjoitti:

        Naiset eivät hae tansseista miestä.

        Minä ainakin käyn tansseissa 'sillä silmällä' ja naisten haun aikana on kiva hakea niitä miehiä, jotka kiinnostavat...ja he taas hakevat vastavuoroisesti..näin se toimii..


    • Ikisinkku Deittaaja

      Naisten yleisimmät selitykset täällä aiheeseen ovat seuraavat:


      -En voi vastata kun viestirajat ovat täynnä
      (Kumma että ei viitsitä sitten seuraavana päivänä vastata kun viestirajat on nollaantuneet)

      -Saan niin paljon viestejä että en yksinkertaisesti ehdi vastata
      (treffit plus jäsenenä näkee saapuneet ja lähetetyt viestit kk.a ja siellä ei todellakaan ole sellaisia määriä etteikö voisi/ehtisi vastata)

      -Kaikki hakee vaan panoseuraa
      (en ole kaikki, enkä hae panoseuraa vaan parisuhdetta)

      -Kaikki miehet asuvat toisella puolen suomea ja sellainen etäsuhde ei kiinnosta
      (haen naista lähi kaupungeista ja kunnista alle 50km säteeltä mutta silti vastauksia ei kuulu)

      -Kaikki lähestyvät tupakoi, ovat alkoholin suurkuluttajia ja eivät harrasta liikuntaa
      (en tupakoi, alkoholiakin kuluu vain joskus eikä edes humalahakuisesti ja etenkin harrastuskauden ollessa päällä sekin määrä on nollissa. Liikun niin työkseni kuin harrastuksien kautta paljon ja kroppa on kunnossa)

      -Kukaan ei lue kriteereitä vaan kaikki on lukutaidottomia ja sellaisille en vastaa
      (luen kriteerit tarkkaan ja lähestyn vain naisia josta löytyy yhteistä ja jonka kriteereihin todella sopisin. Ei vastauksia)

      -Jos ei ole kuvaa en vastaa.
      (kuvia on useampia eikä vastauksia)

      -Jos et ole töissä en vastaa
      (olen ollut töissä olematta päivääkään työttömänä vuodesta 2001 asti)

      -Jos sinulla on lapsia en vastaa.
      (Lapsia ei ole. Ei vastauksia)

      -Jos et osaa kirjoittaa en vastaa.
      (Äidinkielen tunteja muistellen olen viimeistellyt pilkut ja pisteetkin oikeille paikoilleen)

      Listaa voisi jatkaa loputtomiin ja itseasiassa aina löytyy vaikka täydellisesti kriteereihin sopisit joku vika, sana, asia tai sellainen muoto profiilistasi jolla lähestyjä voidaan hylätä. Pääsyy hylkyyn on RUMUUS ja tuo on asia joka on hyväksyttävä syy jättää vastaamatta. Jos komea henkilö lähestyy täysin tyhjän päiväisellä viestillä "Mo mitä kuluu" Niin taatusti vastataan sillä nettideitit on todellisuudessa ja ainoastaan pinnallinen mesta jossa jylläävät kauniit ja komeat. Muut ovat rikkana sopassa joita hyljeksitään ja jopa kiusataan kuten koulumaailmassa aikanaan. Kiusaaminenkaan ei lopu aikuisena se vaan muuttaa muotoaan ja rumat ovat aina kiusaamislistan kärjessä niin lapsena kuin aikuisenakin.

      • 18+16

        Usko nyt jo vastauksien määrät ovat ihan eri suhteissa kuin miehien. Et ei kannata ihmetellä jos jää vastaus tulematta. Niille on tarjolla kikkeliä heti kun ne avaa palvelun. Ei mitään etsimisiä tarvita. Nainen on jotenkin vastemielisen tuntuinen jos se ei sitä tavoitella ja todenäköisesti jättää myös vastaamatta.


      • Olrn nähnyt

        Olet oikeassa siinä että nettideiteissä ulkonäkö merkkaa mutta en allekirjoita tuota että vain rumia kiusataan. Muistan kouluaikoina kun muut tytöt hyljeksivät itseään kauniimpia. Ei kauniinkaan elämä aina helppoa ole.


    • suosiellävetelätääll

      Se on vähän harmi, että tuo käyttäytyminen aiheuttaa ilmiötä nimeltä sarjadeittailu. Haluaisin keskittyä yhteen kerralla, pitää vaan olla maltillinen ja ottaa huomioon tuo vastaamattomuuskäyttäytyminen kaikissa muodoissan.

      Katsokaa profiilianne että ne vastaavat omaa itseään, sitä mitä haluaa suhteeltaan sekä sitä mitä on halukas tarjoamaan (sopiva huumori mukaanlukien), mistä pitää ja mistä ei. Vasta kasvottain tapaamalla alkaa hahmottumaan, miten palaset loksahtavat. Muuton ei voi tietää.

      Ja ei niistä vastaamattomista kannata piitata. Pistää vaan arkistoon ettei tule viestiteltyä heti uudelleen. Se on passiivinen tapa raakata pois sellaiset, joiden kanssa mitään hedelmällistä ei kuitenkaan olisi edes tullut. En minä ainakaan hae epäempaattisista naisista, ei sellaisesta olisi edes iloa, ei rakkautta.

      • Oikea asenne sinulla, juuri noin kannattaa toimia että jättää ne omaan arvoonsa jotka eivät vastaa.

        Tapaaminen on todella tärkeää, nettideitissä tietenkin pätee se "vaara" että ihastuu toiseen profiilin ja viestien perusteella, mutta sitten livenä homma ei iskekään.

        Parin viikon kirjoittelun jälkeen nyt viimeistään olisi hyvä tavata, useat naiset vaativat tätäkin pidemmän ajan, miehet ovat yleensä valmiita tapaamaan paljon nopeammin.

        t: Heli E-kontakti.fi


    • onko liikaa vaadittu

      Minäkin ihmettelen, että miksi suurin osa ihmisistä, ei vaivaudu edes paria
      sanaa laittamaan, kun ei kiinnosta.

      Jos pelkää haukku tulvaa seuraamuksena, niin sehän on taas vastapuolen
      häpeä, eikä minun.

      • 8+9

        Ei kannata käyttää aikaa sellaiseen minä ei koe johtavan mihinkään tavoitteeseen.


      • 4=6=9
        8+9 kirjoitti:

        Ei kannata käyttää aikaa sellaiseen minä ei koe johtavan mihinkään tavoitteeseen.

        Niin ja miksipä lotkauttaa korvaansa tai reagoida yhtikäs mitenkään jos joku vaikka bussipysäkillä, junassa, kaupassa tai jossain tapahtumassa tervehtii ja kysyy jotain? Nettideittailussahan sen profiilin takana onkin vain joku leikki-ihminen jota voi kohdella miten huvittaa niin väliäkö sillä.


    • On ne niin hupsuja

      Vääristele profiili niin et naiset tykkää. Sporttinen hieman kiireinen bisnes mieäs mutta aikaa on aina sille yhdelle oikealle. Vähän beumun kyytiä ja viiniä viikonloppuna terassilla kynttelin valoissa saunan jälkeen.

      • 2014 9 15

        Ei kannata vääristellä profiilia, jos ei halua tulla naurunalaiseksi.


      • asdfghjklöä
        2014 9 15 kirjoitti:

        Ei kannata vääristellä profiilia, jos ei halua tulla naurunalaiseksi.

        kanattaapahan! Noin naisilta on huijattu sitä pillua aina. Ovat hölmöt akat niin tiettyjen kriteerien perään, että ovat helposti höynäytettävissä. Ja se höynäytys on ihan oikein niille nirsoille, typerille akoille jotka keikkuvat deittisivustoilla vuosia ja eivät löydä ikinä haluamaansa, koska heidän kriteerinsä täyttävä mies ei todellakaan halua heitä.


      • pikkumulkkupemari

        Älä ainakaan mainitse sitä asiaa,mikäli kotterosi ompi Baijerin Munan Wenytin!!!

        Siitä sun "munanvenyttimestä" muija tietää sun pilisi koon...pienempi kun sen 5v pikkubroidilla!!!1


      • asdfghjklöä
        pikkumulkkupemari kirjoitti:

        Älä ainakaan mainitse sitä asiaa,mikäli kotterosi ompi Baijerin Munan Wenytin!!!

        Siitä sun "munanvenyttimestä" muija tietää sun pilisi koon...pienempi kun sen 5v pikkubroidilla!!!1

        iso munaiset ajaa vanhalla toyotalla tai skodalla, eikö?


    • BEM

      Nallekarkit eivät vain aina mene tasan.

      • MEBbbbbb

        Nallekarkit eivät vain aina mene tasan.

        Nalle lähti hurreihin karkkeineen..............


    • 15+20

      Kelpaako aloittajalle kaikki naiset? Nooh, tuskinpa. Eikö niin, että rumat ja ylipainoiset eivät ainakaan?

      • 1+1=ei kukaan

        Yleisesti ottaen miehille kelpaa kaikki jotka vähänkin näyttää vihreää valoa. Ihmetellä sopii että lihavat ovat järjestään kiinnostuneita mutta hoikat eivät edes noteeraa. Rumat läskit ovat varmoja paineenpurku läpiä mut muuhun käyttöön heistä ei ole. Toisekseen rumakaan nainen ei kiinnostuisi jos heillä olisi samat mahkut alfa uroksiin kun hoikilla joten ruma vaan tyytyy hyljeksittyyn mieheen ei kiinnostu saati edes rakastu.


      • ....................
        1+1=ei kukaan kirjoitti:

        Yleisesti ottaen miehille kelpaa kaikki jotka vähänkin näyttää vihreää valoa. Ihmetellä sopii että lihavat ovat järjestään kiinnostuneita mutta hoikat eivät edes noteeraa. Rumat läskit ovat varmoja paineenpurku läpiä mut muuhun käyttöön heistä ei ole. Toisekseen rumakaan nainen ei kiinnostuisi jos heillä olisi samat mahkut alfa uroksiin kun hoikilla joten ruma vaan tyytyy hyljeksittyyn mieheen ei kiinnostu saati edes rakastu.

        juuri noin asia on! Eli jotkut naisetkin joutuu vain "tyytymään" johonkin mieheen, kuten monelle miehelle käy naisten suhteen.


    • 20+14

      Laita kuvaa menemään aatamin asussa sähköpostiin, hetihän ne varsinkin nuoremmat kattoo et täähän on mies paikallaan.

    • pöhkö pöh

      Miks vastaisis jos ei kiinnosta. Eikös se ole tarpeeksi suora merkki ettei kiinnosta. En kadullakaan kysele kaikilta että mikse en mä sua kiinnosta , vastaa nyt saatana kun tässä oletkin.

      nettideittailuun on vaan niin raaka että pärställä on suuri merkitys.

      • Näin se vaan on

        Pakkohan se on ulkonäköä katsoa kun ei toista tunne. Sitä samaa teette te miehetkin, on turha väittää muuta ja tulla lässyttämään jostain sisäisestä kauneudesta. Naamataulu merkkaa, siitä ei pääse yli eikä ympäri.


      • asdfghjklöä
        Näin se vaan on kirjoitti:

        Pakkohan se on ulkonäköä katsoa kun ei toista tunne. Sitä samaa teette te miehetkin, on turha väittää muuta ja tulla lässyttämään jostain sisäisestä kauneudesta. Naamataulu merkkaa, siitä ei pääse yli eikä ympäri.

        Ai, naiset on siis juuri näin pinnallisia kuitenkin. Noh, hyvä että varmistui tuo mitä on aina epäiltykin.


      • Näin se vaan on
        asdfghjklöä kirjoitti:

        Ai, naiset on siis juuri näin pinnallisia kuitenkin. Noh, hyvä että varmistui tuo mitä on aina epäiltykin.

        Ei se ole pinnallisuutta vaan realismia, ikävää ettet suostu myöntämään sitä tosiasiaa äläkä väitä että ette tee samoin sillä se olisi vale.


      • asdfghjklöä
        Näin se vaan on kirjoitti:

        Ei se ole pinnallisuutta vaan realismia, ikävää ettet suostu myöntämään sitä tosiasiaa äläkä väitä että ette tee samoin sillä se olisi vale.

        Eli kaikki naiset on pinnallisia huo_ria. Hyvä että varmistit asian.


    • höpöhöpöhöpö

      No yhtä ärsyttävää on se että mies laittaa aloitusviestin ja kun siihen vastaa ei kuulukaan enää mitään...
      miksi siis vaivautua laittamaan edes se ensimmäinen viesti?
      Vai onko se niin että mies osaa jo ekan viestin perusteella päätellä ettei kannata jatkaa tutustumista?

    • 8+14

      Mites sitten nämä naiset ketkä etsii "uusia tuttavuuksia" tai "kavereitahan ei ole koskaan liikaa", taikka "seuraa vain kahville tai elokuviin". Mutta sitten kun viestin laittaa että pelkkää elokuvaseuraa olis kiva saada niin ollaan joko hiljaa tai sitten vastataan että sori, et ole ihan sitä mitä haen. Okei, mutta miksi siihen profiiliin ei voi suoraan laittaa että etsii tositarkoituksella sitä prinssiä vaan esitetään muka niin itsenäistä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      89
      4174
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      4062
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      609
      3884
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      19
      2697
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      78
      2465
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      340
      2064
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      127
      2062
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      190
      1930
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1599
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1422
    Aihe