Miksi länsimainen media ei kerro mitään siitä, että tuhannet

Todellisuus123

ukrainan armeijan sotilaat ja itä-ukrainan rajavartijat ovat loikanneet separatistien puolelle ja kieltäytyneet ottamasta enää käskyjä kiovasta.

Separatistien puolelle loikanneita yksiköitä on mm. Ukrainan armeija 72. Prikaati, satoja rajavartioita, poliiseja ja sotilaita itä-ukrainassa ja krimillä.

Kun loikanneet ja tappiot otetaan huomioon yli 50% ukrainan armeijasta on vaihtanut puolta tai tuhottu. Jäljelle jääneistäkin iso osa on paennut yksiköistään, koska eivät halua kuolla Porosenkon suklaa miljardien takia.

Koska länsimainen media alkaa kertoa näistä puolista?

13

130

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lännen totuus

      Valitettavasti ei koskaan.Kun Poroshenkon armeija aluksi eteni itä Ukrainaan oli uutisointia päivittäin.MMutta kun tappio alkoi olla selvä asia uutiset rintamilta loppuivat.
      Iltalehtien reportteritkin tuli takaisin Suomeen suoltamaan mielikuvitus juttujaan,kun totuus tekisi liian kipeää.

    • Asdertson

      Kyllä senkin sisältöisiä uutisia on ollut, varsinkin sodan alkuvaiheessa keväällä.

      Krimin valtauksen alla kokonaisia suuria varuskuntia antautui upseeriensa johdolla ja moni luovutti aseensa kyynelsilmin. Niin korkea oli kynnys monelle ukrainalaiselle lähteä ampumaan toisia ukrainalaisia.

      Nyt kynnys on ylitetty.

      Välien palauttaminen on entistä hankalampaa. Kylmä. talvi edessä.

      Jos Länsi haluaa konfliktia jatkaa, on nyt korkea aika miettiä, millä lämmittää Ukrainaa lähestyvän talven yli.

      Jos EU ja NATO-liittoutuneet eivät sitä pakotehuumassaan nyt valmistele - sanon suoraan: ukrainalaisille olisi parempi, jos Venäjä todellakin miehittäisi Ukrainan ennen talvea, jotta kaasu ja öljy saataisiin jälleen kulkemaan.

    • IsänmaanPuolesta

      Venäjällä suuri hätä ja huoli kun lähettävät kurjoittelijoitaan tänne. Kuvitelkaa te vain

    • Kylmää on

      Venäjällä on todellinen ÄSSÄ hihassa,jos oikein kova paikka tulee.Kaasu hanat kiinni.koko Euroopalta.
      Ukraina ei saa enää kaasua velaksi.JJa Puolan kaasun saanti väheni,koska he myivät kaasua Ukrainaan.
      Ensi talvi on kylmä monille,jos Putin kostaa pakotteet laittamalla hanat kiinni.
      Venäjällä on jo uusi ottaja kaasulle.Kiina ostaa vaikka kaiken mitä myytävänä on.
      EU ampui itseään jalkaan kun lähti USA:n mukaan tyhmiin pakotteisiin.

      • Läpinäkyvää

        Kremlin trollit voitte kertoa toimeksiantajallanne, että suomalainen arvostaa rehellisyyttä. Ette tule saavuttamaan mitään levittämällä disinformaatiota. Jokainen suomalainen tietää perimmöltään että ryssä on ryssä vaikka voisi paistais. Näillä jankutuksilla sitä vielä oikein alleviivataan.

        Yksi etu Kremlin kampanjalla on. Katajainen kansa alkaa ymmärtää Naton päälle. Ilman Venäjän apua se olisi ollut toivoton projekti.


      • Totuus123
        Läpinäkyvää kirjoitti:

        Kremlin trollit voitte kertoa toimeksiantajallanne, että suomalainen arvostaa rehellisyyttä. Ette tule saavuttamaan mitään levittämällä disinformaatiota. Jokainen suomalainen tietää perimmöltään että ryssä on ryssä vaikka voisi paistais. Näillä jankutuksilla sitä vielä oikein alleviivataan.

        Yksi etu Kremlin kampanjalla on. Katajainen kansa alkaa ymmärtää Naton päälle. Ilman Venäjän apua se olisi ollut toivoton projekti.

        Länsimainen "sananvapaus" ja "demokratia" perustuvat siihen, että kaikki eri mieltä olevat ovat Venäjän trolleja tai terroristeja. Heti kun jollakin on joku länsimaiden eliitti köörin ja heidän lakejiensa kanssa eri mieltä oleva mielipide aletaan huutaa olet venäjän trolli tai terroristi ja siihen perään huudellaan tätä on sananvapaus LOL!!!!


      • heh heh
        Totuus123 kirjoitti:

        Länsimainen "sananvapaus" ja "demokratia" perustuvat siihen, että kaikki eri mieltä olevat ovat Venäjän trolleja tai terroristeja. Heti kun jollakin on joku länsimaiden eliitti köörin ja heidän lakejiensa kanssa eri mieltä oleva mielipide aletaan huutaa olet venäjän trolli tai terroristi ja siihen perään huudellaan tätä on sananvapaus LOL!!!!

        Venäjän sananvapaus on sitä, että jokainen eri mieltä oleva löytää itsensä hengettömänä tai hiljaiseksi hakattuna. Eli 1000 kertaa mieluummin otan vastaan tämän länsimaisen "sananvapauden". Eli meehän trolli takas sinne venäjälle! Ja muista olla samaa mieltä virallisen koneiston kanssa, ettei vaan "käy huonosti". ;-)

        Muistutuksena vielä, että miten venäjällä heikoimpia kohdellaan:

        http://m.iltalehti.fi/ulkomaat/2014091518663889_ul.shtml
        http://www.vauva.fi/keskustelu/4276341/ketju/venajalla_vammaisten_lasten_orpokoti

        Tuo kuvaa läheisesti normivenäläisen suhtautumista hädänalaisiin ja viattomiin ihmisiin. Älkääkä venäjän trollit edes yrittäkö väittää, että "Human Rights Watch" ois joku NATO:n kätyri.


    • Jaapa daapa...

      Ota keksi.

    • Todellisuus123

      "More than 400 Ukrainian troops have been allowed to cross into Russia on Sunday night after they requested sanctuary, Russian border guards reported.

      According to the Rostov Region’s border guard spokesman Vasily Malaev, a total of 438 soldiers, including 164 Ukrainian border guards, have been allowed into Russia.

      Kiev officials confirmed the Russian report, but they have a more heroic version of what happened to the troops from the 73rd Motorized Infantry Brigade.

      “After a four-hour shelling a decision was taken to fight their way through the encirclement. Part of the troops launched an attack and made it through. Others stayed behind to cover their fellow fighters. After they had not ammo left, they destroyed whatever vehicles they had and went to the Russian Federation,”spokesman for the military crackdown operation Aleksey Dmitrashovsky told 112.Ukraine TV channel.

      On Sunday, the Russian border guards reported of 12 Ukrainian soldiers seeking refuge in Russia.

      And in late July 41 Ukrainian troops fled to Russia to escape fighting in eastern Ukraine. They are now being prosecuted in Ukraine for deserting in the heat of battle.

      The flow of deserters from the ranks of Ukrainian Army and National Guard seems to be increasing amid the escalating violence in Donets and Lugansk Regions, where Kiev is fighting against armed anti-government militias.

      Several Ukrainian units have been reported to recently to be cut off from supply lines after attempted offensive operations, which brought them behind the militia-controlled territories and close to the Russian border.

      The Ukrainian troops, while far superior to the militia in terms of heavy weapons, suffer from poor logistics. Many soldiers complain about lacking even basic supplies like food and water on the frontline. The situation is aggravated by cases of apparent negligence from the command, with units being supplied with faulty equipment, coming under friendly fire and simply left behind while retreating from militia counter-attacks."

      Read more at http://www.liveleak.com/view?i=955_1407140224#kcKAvWY35yrsKwBx.99

      • vanhojapa kaivelet...

        Ukrainan sodanjohto ei ole ollut järkevää.
        Muutoin juttu vähintään 50% bullshittiä.

        Yksi syy miksi joutui se eräs porukka pakenemaan rajan taa on se että venäjä ampui sulkutulta ja siksi porukka ei voinut perääntyä.
        Osa porukasta jäi sille tielle, mm. syytettynä sotarikoksista. jne..jne...

        Varmastikin on aina niitäkin jotka eivät jaksa sotia.
        Etenkin venäläisiltä on tullut paljon viestejä että eivät haluaisi veljiään ampua ukrainassa, mutta on pakko kun käsketään.


    • heh heh

      Nämä "totuudet" tulee lehtiin heti, ku yksikin venäläinen media julkaisee edes yhdenkään paikkaansa pitävän uutisen noiden propagandahuttujen sijaan. ;-)

      Et kai ihan tosissas usko, että ketään suomalaista kiinnostaa nämä venäjän "totuudet"?

      Turha sitten taas alkaa jauhamaan jostain USA propagandasta, koska emme satu olemaan missään jenkeissä. Hullut venäläiset tuntuu näkevän USA:laisia joka puolella!

      Johtuskohan vääränlaisien sienien syönnistä?

    • fakta on faktaa

      Todellisuutta on se, että sodan ensimmäinen uhri on totuus. Sotatoimien luonteeseen kuuluu kaikenlainen tositapahtumien vääntely ja salaaminen. Sotatoimiin kuuluu väistämättä aina siviiliuhreja koska täydellistä väestönsiirtoa ei voida toteuttaa missään. Tosi tyhmä täytyy olla jos ei tajua sotatoimien todellista luonnetta. Asevarustelu tuottaa aina vaan tehokkaampia aseita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5148
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3367
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1502
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1333
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1026
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      938
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe