Uusi paimiolainen ?

Paimioonko ?

Hei

Tarkoituksena olisi muuttaa Turun lähistölle, ei kuitenkaan itse Turkuun. Maalta olen kotoisin, enkä välttämättä ihan kaupungin sykkeessä viihdy, mutta suuremman kaupungin läheisyyteen haluaisin. Paimio olisi yksi vaihtoehto. Jonkun kerran siellä käyneenä jäi ihan ok vaikutelma kivasta pikkukaupungista, juurikin sellainen mistä olen kotoisin. Varmasti moniakin huonoja puolia löytyy, mutta ihan varmasti hyviäkin.

Itselle ei tärkeitä asioita : baarit, hienot ravintollat.
itselle tärkeitä asioita : rauhallisuus, kohtuulliset asumiskulut, edes jotenkin toimiva julkinen liikenne ( vaikkapa juurikin Turkuun ) hyvät ulkoilumahdollisuudet suuri plussa. Ja jos jonkinmoinen kuntosali löytyy, niin vallan hienoa.

Nyt sitten saa antaa kommentteja. Mutta sellainen toivomus, että ei mitään " paska paikka" - kommentteja. Ei niitä oikeasti jaksa...

9

289

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • melkein walruussi

      Tässä paras neuvo: muuta Ruotsiin tai johonki muuhun ei euro- valtioon. Europelleily kaataa tämän maan seuraavan vuosikymmenen kuluessa. Töitäkin löytyy paremmin muualta.

    • Virheen tehnyt

      Älä hyvä ihminen pilaa elämääsi paimioon muuttamalla. Ota kohteeksi vaikka Lieto tai salo . Täällä ei ole siis yhtään mitään.

    • heimon naapuri

      ei ei ei ei ei ei ei ei ei ei ei ei ei ei ei ei ei ei ei ei ei ei ei ei ei ei ei ei ei ei ei ei ei ei ei ei ei ei ei ei ei missääääääääääääääääään tapauksessa tähä tuppukylää

    • saaresta muuttanut

      Täällä on hyvät kuntosalit; uimahallin-,jäähallin kuntosali ja Peimarin kuntokeskus. Loistavat ulkoilureitit, erilaisia reittimahdollisuuksia. Suht. hyvä julkinen liikenneyhteys turkuun ja saloon vähän harvemmat. Rauhallinen pikkukaupunki, jossa samoja lieveilmiöitä kuin muuallakin, esim. moporalleja ym viikonlopun hulinaa. Maisemat ja maaston monimuotoisuus vuodenaikoineen ovat pitäneet minua täällä jo vuosikausia. Viihtyvyys on myös itsestä kiinni...

    • Pallerii

      Älä tänne muuta. Oma elämä päättyi juuri tääll eroon. Täällä ei tomi mikään. Velkaa on kaiken maailman vitun hiihtoputkista, liikenne kallista. Kaupat rosvoaa ylihintaa, terveysasema toimii jotenkuten, ei iltaisin eikä viikonloppuisin. Linja-automatka Turkuun 7€ suunta.

      Viimeinen järki tänne on muuttaa. Muuta Turkuun, esim. Jäkärlään tai Yli-Maariaan, jos haluat rauhaa ja toimivan liikenteen.

    • generalissue

      Hiljainen ja muutenkin rauhallinen. Myös yllättävän siisti. Tekemistä on vähän, kaupat kalliita ja yhteydet huonot. Kaupunki on myös käytännössä konkurssissa, mutta samat naamat siellä hallituksessa jatkavat.

      Jos olet vähintään ylempää keskiluokkaa ja käyt turvatussa työssä, niin täällä voi olla ihan ok asua. Muille tämä on rappeutuva kaupunki.

    • ex-paimilainen

      Ei missään nimessä kannata muuttaa Paimioon. Oma elämä lähti nousuun kun muutin pois.

      • Igor99

        Myös Paimion elämä lähti nousuun, kun muutit pois, mr ex-paimilainen!


    • Ex-Piikkiöläinen

      Suosittelen mieluummin Kaarinaa, yhteydet Turkuun toimivat järkihinnalla. Myös Kaarinan talous on paljon paremmalla tolalla, Paimio on välttänyt kriisikunnaksi joutumisen kaupungin olennaisten palvelujen kuten vesihuollon yhtiöittämisen kautta (myyntitulo). Paimiohan ehdotteli yhtymistä Piikkiön kanssa, joka sensijaan valitsi Kaarinan. Sauvokaan ei ole lämmennyt lähentelyille. Talous huonossa kunnossa ja poliittinen kulttuuri samoin (Hiihtoputken puuhaajat edelleen vallassa, ASV saa saastuttaa ympäristöään jne.). En ihmettelisi ellei Paimio lähivuosina joutuisi valtion holhoukseen ja pakkoliitokseen kun myytävä loppuu. Minä hylkäsin aikanaan Paimion juuri em. seikkojen vuoksi.

      Jos mietit muita Turun ympäryskuntia, niin tarkista myös että kunta kuuluu Föliin, se takaa toimivat ja edulliset joukkoliikennepalvelut. Lieto ei nyt ole hyvä valinta koska se joutui ottamaan Tarvasjoen pakkoliitoksessa ja maksaa Tarvasjoen päättäjien mokauksista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1916
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1640
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe