Sairaat insesti -unet

auttakaa jo joku

Tiedän ettei ole ehkä oikea paikka tälle mutten tiedä minne muuallekaan laittaisin..

Olen parikymppinen tyttö, vähän masentunut ja ahdistunut ihminen, pelkään julkisella paikalla oloa, minulla on tosi huono itsetunto ja olen huomannut olevani usein aika vihainen ja vainoharhainen tyyppi.

Kaikkein eniten minua nyt kiukuttaa ja häiritsee nämä unet joita nään. Olen jo ainakin vuoden ajan nähnyt lähes joka yö painajaisia tai ahdistavia unia. Pakenemista, kaappauksia ja raiskauksia. Joku yrittää minua usein unissani saada kiinni tai raiskata.Tai sitten nään unia sekavista ja kivuliaista ihmissuhteista. Yksinjäämisestä yms.

Mutta pahimpia ovat nämä insestiunet. Näen unia missä suutelen tai harrastan seksiä puoliveljeni kanssa. Tai että minulla on jotain flirttiä sisarenpoikani kanssa. Kerran unessani minua syytettiin toisen sisareni pienten lapsien seksuaaliseta hyväksikäytöstä.

Viime yönä tuli kyllä pahin uni; olin auton takapenkillä kyydissä kun isäni ajoi autoa. Hän kävi jossain epämääräisessä putiikissa ostamassa hirmu ison dildon ja pyysi minua sillä masturboimaan itseäni. Hyi vittu. Ja tein työtä käskettyä ja sitten ajattiinkin johonkin metsänlaitaan jossa hän olisi halunnut panna minua kuusikossa. Siihen se uni sitten jäi onneksi.

Nyt joku ajattelee että olen ihan pimeä. En tajua mistä nämä unet kumpuavat. Ei minua ole koskaan raiskattu tai mitenkään hyväksikäytetty. Lapsuus ei ollut mitenkään eheä muttei mitään väkivaltaa sentään.

Lisäksi minulla on näihin kaikkiin ihmisiin ihan normaalit perhevälit. Miksi minun pitää nähdä heistä ihme seksi, raiskaus -ja insestiunia?

Mikä ihmeen sairas suhtautuminen minulla on seksiin.. Kyllä oma seksielämäni ihan normaalia on silloin kun sitä on.

7

2540

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Moi!

      Ehkä sulla on jotain alitajuisia ongelmia, joita et välttämättä tiedosta. Onko sulla ongelmia seksuaalisen suuntautumisen kanssa tai muuta...? Tai sitten pelkäät jotain tunnetta sisälläsi, muttet osaa pukea sitä sanoiksi tai teoiksi. Koetko olevasi jollain tavalla epänormaali tai kelpaamaton? Ehkä kaipaat rakkautta ja hyväksyvää kumppania elämääsi ja pelkäät luisuvasi pahoihin syövereihin. Voit olla myös jotenkin seksuaalisesti turhautunut. Syitä voi olla monia ja niiden yhdistelmiä...

      Tärkeää ja hienoa oli se, että uskalsit kysyä jostain ja hakea tukea! :) Kyllähän tuo saattaa kuulostaa erikoiselta, muttet kuitenkaan todennäköisesti ole mikään hullu tai perverssi. On normaalia nähdä erikoisia unia, eikä niiden tarvitse korreloida todellisuuden kanssa. Jos asia sinua kovasti vaivaa, kehottaisin ottamaan yhteyttä esimerkiksi Sexpoon, jossa ollaan varmasti totuttu omituisempiinkin juttuihin.

      Kuitenkin oikein paljon tsemiä sulle ja muista, että sinäkin olet tärkeä! :)

      • miespotilas x

        Pakkomielteisyydestä olen kärsinyt 20-40 ikävuosien välillä. Kaikkihan nuo uniinkin tulee. Kerran puhuin näistä lääkärille. Se tuli vihaiseksi ja lupasi kirjoiuttaa lähetteen psykiatriseen sairaalaan.
        Oli merkinnyt tiedot potilasrekisteriini.
        Kun muutin paikkakuntaa, potilastiedoissani luki, homoseksuaalinen ainakin piilotapaus. Olen pitänyt suuni kiinni sisäisistä mielikuvistani.


      • Setä Siegmund
        miespotilas x kirjoitti:

        Pakkomielteisyydestä olen kärsinyt 20-40 ikävuosien välillä. Kaikkihan nuo uniinkin tulee. Kerran puhuin näistä lääkärille. Se tuli vihaiseksi ja lupasi kirjoiuttaa lähetteen psykiatriseen sairaalaan.
        Oli merkinnyt tiedot potilasrekisteriini.
        Kun muutin paikkakuntaa, potilastiedoissani luki, homoseksuaalinen ainakin piilotapaus. Olen pitänyt suuni kiinni sisäisistä mielikuvistani.

        Homoseksuaalisuutta ei luokitella sairaudeksi, joten miten tuollainen voidaan merkitä potilastietoihin?

        Äläkä nyt viitsi pelotella aloittajaa. Psykiatrille ei ehkä kannata sanoa kaikkea, mutta esim. terapeutille kyllä voi.


    • Setä Siegmund

      Freud ei ollut nin väärässä kuin pösilöt nykyään väittää. Insestisest fantasiat ovat täysin tavallisia. Niitä on melkein kaikilla, mutta useimmat eivät edes tätä tiedosta.

      Se, että on jokin fantasia, ei tarkoita, että oikeiasti koskaan tekisi jotain sellaista.

      Sinulla on insestisiä fantasioita, siinä kaikki. Ne ovat voimakkaampia kuin useimmilla, mutta luultavasti ahdistuksesi vain pahentaa niitä. Kun ajatusmaailma pyörii päivällä alitajuisesti tai täysin tietoisesti jonkin asian ympärillä, se vaikuttaa unimaailmaan. Hyväksy, että unesi ovat täysin normaaleja ja ettei niissä ole mitään väärää -- nehän ovata unia --, niin veikkaan, että näet niitä paljon vähemmän.

    • En siis ole alalla

      Olet saanut oikein hyviä (kin) vastauksia jo.

      Sanot, että olet nuori, vähän masentunut, ahdistunut, itsetunto on huono jne.
      Olisko nuo kuitenkin niitä asioita, joista unet kumpuaa? Ajattelen, että unet vaan kertoo jostakin eikä uni sinällään ole ongelma. Sillä voi olla tärkeä "viesti", koska sinähän unesi näet..se on oman mielen tuotos.
      Unissa sinua ajetaan takaa, olet yksin tai ihmisten kanssa on vaikeaa ja pelottaa. Unissa ainoa läheisyyskin muuttuu ahdistavaksi ja aiheuttaa sinulle hyvin ristiriitaisen olon.

      Ajattelen, että tarvitsisit mahdollisuuden käydä asioita läpi ja saada tukea. Suosittelen psykoterapeuttista apua. Jaksaisitko/haluaisitko?

    • Ihmettelee kanssa

      Joo mäkin haluaisin tietää mistä ihme unet johtuu. Mulla hyvät välit isään ja olen nähnyt pari kertaa kamalaa unta että hän raiskaa mut. Ihana hellä kiltti isäni ei sellasta tekisi ikinä kenellekään.
      Muutenkin unimaailmani on ihan käsittämätön.

    • koudelman77

      Epäilen vaan pakko ajatuksia. Ne on inhottavia. Itse välillä näen ihme unia ja herätessä pelkään et teen ne oikeesti.. Lohduttan itseäni et ne on vaan pakko ajatuksia..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1184
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe