AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  / Kaksoisleuan rasvaimu

Kaksoisleuan rasvaimu

13 Vastausta 5 295 Lukukertaa
Hei! Haluaisin kuulla kaksoisleuan rasvaimussa käyneiltä kokemuksistanne. Oletko tyytyväinen tulokseen? Miten kauan toimenpide kesti? Entä parantuminen? Näkyivätkö jäljet kaulalla/leuassa kauan? Pitikö ottaa sairaslomaa, vai pystyitkö menemään töihin pian toimenpiteen jälkeen? Onko kellään kokemuksia Jyväskylässä olevasta Ludwig Oystä ja siellä leikkaavista lääkäreistä (Muuronen/Rintamäki)? Itselläni on pieni kaksoisleuan alku, ja harkitsen sen poistoa ennenkuin siitä tulee isompi ongelma. Kiitos asiallisista vastauksista!

Kaksoisleuan rasvaimu

Minulle suoritettiin noin 2viikkoa sitten kyseinen toimenpide ja vähän muutakin.Syy oli leuan lyhentämisestä tullut kaksoisleuka (pussi) joka poistettin.Tällä hetkellä olen tyytyväinen tulokseen,toimenpide kesti vajaa 3 tuntia,arvet näkyvät, mutta ne häipyy vähitellen mutta näkymättömäksi.Sairasloma 4 viikkoa

Missä

leikattiin ja paljon maksoi

Missä

Kyssissä leikattiin ja maksoi normaalin sairaalanvuorokausimaksun.

Voisitko kertoa

Voisitko vielä kertoa, tehtiinkö toimenpide sinulle paikallispuudutuksessa? Olen varannut ajan kaksoisleuan rasvaimuun, ja aikovat tehdä sen puudutuksessa. Jäi vähän mietityttämään, miltä mahtaa tuntua toimenpide puudutuksessa tehtynä. Näyttää tv:ssä rajulta hommalta (hurja muodonmuutos). Miten kauan sidettä piti pitää? Kaikki muukin mitä voisit omasta kokemuksestasi kertoa kiinnostaisi kovin. Kiitos vastauksestasi!:)

Kerronpa pois

Toimenpide tehtiin paikallispuudutuksessa,toimenpiteestä ei juurikaan tiennyt mitään lukuunottamatta pieniä kipuja joihin sai kyllä välittömästi lisää puudutusainetta kun mainitsi että tekee kipeää,ruske kuului kun leikkasivat ihoa kaikki lääkärien keskustelut kuuli kun he keskustelivat.Sidettä (maskia)täytyy pitää yötä päivää 3 viikkoa jotta iho ehtii kiinnittyä takaisin alustaansa.Turvotus alkaa olla nyt jo pois,loppu tulos näkyy vasta kuukausien kuluttua.

Kiitos

Kiitos kun valaisit asiaa! Kauhistus, minä luulin, että maskin pitoa olisi muutama päivä! Nyt täytyy harkita ajankohtaa uudestaan, olen varautunut olemaan pois töistä 5 pvää, eikä se sitten riitäkään..Mitenkäs mustelmat, oliko niitä paljon, tulivatko ne kaulalle vai näkyivätkö poskilla ja leuassa? Mulla on aika operaatioon tammikuussa ja jo nyt jännittää aika kovasti.

Mustelmat kaulalla

Mustelmat kaulalla olivat aika vähäiset mutta korvien etu/takapuolella haavat vei parantuakseen aikaa, pitää olla tarkkana jotta eivät ala märkimään pitää suihkutella 2 kertaa päivässä. Kaulalla on 2 noin reilunsentin kokoista haavaa josta oli laitettu letkut imemään verta ja kudosnesteitä pois jotka vielä näkyvät aivan selvästi mutta vähitellen häipyvät pienemmiksi.

imu

Minulle tehtiin kaksoisleuan imu n 1v sitten. Tyytyväinen olen tulokseen.Sairaslomaa minulla oli 10pv maskia täytyi pitää 6 vrk. Mustelmat kaulalta lähtivät parissa päivässä. rasvaimu tehtiin paikallispuudutuksessa. Eikä tuntunut yhtään.Leuan alle tehtiin pieni viilto jota kautta rasva imettiin. Minkäänlaista arpea ei jäänyt.

Missä

Missä sinun toimenpide tehtiin? Pitikö maskia pitää kokoajan, siis voiko sen ottaa pois muutamiksi tunneiksi, jos tarve vaatii? Kiitos muuten vastauksestasi, mulla alkaa olla h-hetki lähellä ja kirjoituksesi rauhoitti kummasti mieltä. :)

Siluetissa

... leikattiin. parit ensimmäiset päivät pidin maskia koko ajan mitä nyt suihkussa käynnin ajaksi otin pois.Loppuviikosta uskalsin jo käydä kaupassa ilman maskia. Kyllä sitä maskia ihan mielellänsä pitikin kun leuka oli hieman paisuksissa ja "löysän " tuntuinen sekä tietty päätä kääntäessä vähän aristi.Pipo vaan päähän ja kaulahuivi niin maskia ei edes huomaa.

kaksoisleuan rasvaimu

paljonko maksoi tuo operaatio ja pitääkö yli 50 v potilailta kiristää iho (ja miten) ettei jää ns. kalkkunanhelttaa roikkumaan? vinkit ja infot tervetulleita(hki)
Piitu, noot keskustelut on 12 vuotta vanhoja..
Onko ne plastiikkakirurgeja?
 /   /  / Kaksoisleuan rasvaimu
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta