Pohjois Kypros Kyrenia

salli13

Moi
onko kenelläkään kokemuksia tästä paikasta?

7

3752

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hellu ja kumppani

      Eilen tulimme juuri Kyrenian reissulta kotia.
      Matkan ostimme Top10 matkojen kautta.
      Matka oli tosi edullinen viikosta.
      Hotellien piti olla 4tähtisiä. Ja hienoja.
      Jouduttiin silti ihan eri hotelliin , kun mitä alusta sanottiin..Matkan järjestä oli Go International..Norjalainen yritys! Enkä

      suosittele heitä!!! Kokemusta matkailusta on yli 50 ulkomaan matkan verran..En siis ihan vihreä arvostelija ole!!
      Saatiin kamala huone pimeä kaksikerroksinen luukku!
      Seuraava päivä meni valituksen jälkeen uutta huonetta odottaen..Saimme valita kolmesta huoneesta mieluisen..Ja hyvän huoneiston saimmekin..
      No matkakohteenna Kyrenia on rauhallinen.. Bilehile jos on en suosittele!
      Mutta joka haluaa levätä ja nauttia altaalla makaamisesta,sille tämä on hyvä paikka..
      Bussit vei ilmaiseksi Golden bay rannalle. Ja hakivat iltapäivästä pois..Hotellit sijaitsevat kaukana kaupungista, mutta dolmus bussit kulkevat hyvin ja ottavat kyytiin kättä heilauttamalla..Alue jossa olimme oli Lapta..
      Shoppailijalla täällä ei ollut mitään.. Lemar marketti suurin ruokakauppa ja edullisin..Asuimme Riverside resort villagessa..Siivous huonoa koko lattiamatot ja epäsiistit. Aluslakanat vaihdettiin vain pyynnöstä..Tämän sanottiin olevan paras hotelleista siellä..
      No saldo lomasta oli tämä..Ihan ok..Ei sen kummempaa..
      Kävimme myös Kreikan puolella Nicosiassa. Mikä on huomattavasti nykyaikaisempi kuin mitä Turkin puoli on..
      Pääkapunkina se on ruma ja mitään sanomaton kaupunki..

    • Moi Salli ja co.

      Olen lähdössä 1.10. viikon Top10-matkalle.
      Olen ollut pari kertaa Turkin Groupon- kiertomatkalla ja ne ovat olleet, sanotaanko ihan hintansa väärttejä. Ei mulla ole ollut juuri välittamista, ainahan on jollain jotain säätöjä.
      Nyt kokeilen eka kertaa tätä Top-kymppiä. 199€ ei ole paha, tosin joudun maksamaan yhden hengen huoneesta lisämaksua.
      Olen ihan odottavalla kannalla koska asioilla on tapana järjestyä myös lomilla!

    • PaSat

      Vietettiin viikko Grouponin matkalla Riverside Garden Resortissa Pohjois-Kyproksella, matkanjärjestäjänä Go International. Matkan hinta 199e/vko (lento hotelli).
      Meillä ei ole mitään pahaa sanottavaa matkasta. Menomatkalla välistoppi Antalayassa ja koneenvaihto, paluumatkalla vain välilasku. Välilaskut oli tiedossa, joten eipä niistä osattu harmistua.
      Hotellialue on aika iso ja huoneita paljon. Meillä kävi onni, että saimme 2-kerroksisen huoneiston meri-ja vuoristonäkymin. Hotellialue on vehreä ja osa huoneista oli sitruuna- ym.puiden varjossa ja varmaan aika pimeitä. Siivooja olisi käynyt joka päivä jos olisi päästetty sisälle, roskikset toki annetti tyhjentää :) Emme nähneet tarvetta pyyhkeiden päivittäiselle vaihdolle, puhumattakaan aluslakanoiden vaihdosta matkalla.
      Hotellilla oli kolme isoa uima-allasta, joista yksi lastenallas liukumäkineen. Ihan viihtyisä alue. Pienemmille tenaville oli myös leikkipaikka, jossa mm. keinuja ja trampoliini.
      Aamupala (5e) oli varsin runsas. IIlallisella kävimme kerran hotellin ravintolassa ja yllätyimme, paikalle saapui runsaasti paikallisia asukkaita nauttimaan runsaasta buffetista (n. 12e).
      Hyväksi koettuja ruokapaikkoja: Tervetuloa Hotellin ravintola päätien toisella puolen, Halil Ibrahim Safrani Girnen satamassa, Mozarella (pizzapaikka) päätien varressa Girnessä. Laptan keskustassa oli myös iso paikallisten suosima paikka, jossa muhkeat meseannokset. Kozanin ravintolassa söimme parasta lammasta ikinä.

      Kaiken kaikkiaan hinta/laatu-suhteeltaan loistava reissu, voisimme helposti lähteä uudelleenkin.

    • kokemuksenääni

      Varokaa turkkilaisia huijareita. TSS travel vie matkalaiset oikein bussilla kulta- ja mattokaupaan. Bussissa on myös mukana silmälasimyyjiä.
      Varokaa huijauksia, ylihinnoittelua, kopioita ja erikoistarjouksia. Esim monitehosilmälasit maksoivat 450 € kun Suomessa olisi saanut samoja laseja 2 kpl samalla hintaa. Pokat muka merkkikehykset, mutta olivatkin kopioita.
      Tuote- palautus- ja ostosuojaa ei ole. Paljon halpoja kopioita, kulta on (jos on) 14K, jota Suomessa ei lasketa jalometalliksi (min 18K).
      Esim https://www.kultarahaksi.fi/ sivustolla löytyy laskuri joka antaa jonniinmoisen arvion. Varokaa myös vaakoja (ei mittaa oikeaa painoa). Jos kuitenkin ostatte kultaa tai maton niin älkää ihmeessä antako toimittaa myöhemmin hotelliin - voi olla eri tuote jonka tuovat. Heti oma tuote kainaloon niin ainakin välttää tuoteen vaihdon!
      -50% alennus on kuin Suomessa, ei pienempiä alennuksia taida ollakaan. Älkää ostako alennusta vaan oikeita ja oikeiksi varmistettuja tuotteita!
      Jos ostatte alennusta niin 1/10 osa tarjotusta hinnasta (eli 10% alennetusta hinnasta on oikea taso), mutta ältää menkö alennushalpaan! Eurot kyllä kelpaavat huijareille mutta mitään ostoturvaa ette saa - muistakaa se.

    • utaS

      hei. olen lkähdössä 20.3 tss matkalle kyprokselle. Mitkä oli kokemuksesi nyt tänä vuonna muuten matkalle jos näítä huijareita ei huomioida? Oliko miten onnisunut ja millanen sää oli? Oliko poutaa ja miten tarkeni? Itsekkin paljon matkustaneena otan tämmöisen matkan avoimin mielin vastaan,

    • Se_siitä

      Oltiin POHJOIS kyproksessa, norjalaisen TSS, Travel matkatoimiston matkalla. Alue kuuluu Turkin alaisuuteen ja sen kyllä huomaa.
      Välilasku oli mennen tullen Turkin Antalyajassa, jossa seisottiin lähes tunti, koneesta poistumatta! Kukaan ei poistunut tai tullut koneeseen. Sitten matka vihdoin Ercaniin. 6 tuntia lentomatka kaikkineen kesti. Sieltä bussilla tunti hotelliin.
      Olemme siellä 3 yötä. Joka aamu kello 5,30 moskeijan joikaaja herättää koko kaupungin, yli 10 minuutin mölinällä! Hotellin ikkunoissa ja seinissä ei ole mitään äänieristeitä, joten kaikki melu kuuluu sisälle asti.
      Joka päivä 8,30 bussilla lähdetään kattelemaan Kyproksen kivirakennelmia, jotka on kyhätty kasaan joskus 1200 luvulla. On luostaria ja kivimuureja. Siihen menee se 3 päivää. Sitten hotellin vaihto Kyreniaan ja 4 yötä siellä.
      Joka aamu 8.30 lähdemme taas kattelemaan kivenrakentajien muureja ja luostareita. Viideksi sitten hotellille.
      Matkaan kuuluu ja sisältyy rasittavat pakkomyynti tapahtumat, joihin meidät vietiin. Tarjottiin kirkasta viinaa heti alkuun, jotta kauppoja syntyisi! Ensin mattoesittelyyn, jossa kiinni käyvät lipevät esittelijät on jokaisen kimpussa ja iholla, jotta osta heidän räikeitä mattoja. Ihan kamala kokemus. Seuraavina päivinä on vielä korumyynti ja nahkatakki pakkomyynnit, joissa heikommat nenettivät jo hermonsa. Jotkut kylläkin osti jotain, mielestään halvalla. Toivottavasti eivät pety. Näihin tuhlautuu aikaa vähintään yksi päivä.
      Matkaan tulee yhden päivän retkestä lisämaksu paikan päällä, 69€/henkilö, jonka melkein kaikki ottivat! Oppaalle ja bussin kuljetajalle pyydettiin tippiä 25€ hengeltä.
      Viimesenä yönä lähtö 3 aikaan ja paluumatkalle. 12 aikaan sitten Helsingissä.
      Siisteys on joka paikassa ihan kamalaa. Kaikki tienpielet on täynnä muovipulloja ja muuta roskaa joka paikassa. Siellä ei ole mitään pullonpalautusta jätehuoltoineen ja kaikki heittää muovipullot vaan luontoon. Jätettä on joka paikassa!
      Paikallisten asunnot on kuin mistäkin slummikylistä, rähjäisiä aaltopeltipaloista kootuja kattoja ja hökkeleitä. On myös joitain hyviäkin taloja.
      Maassa on satoja talojen raatoja vuodelta 2014, joissa on vaan betoniset ja tiiliset ulkokuoret pystyssa, koska siellä on tullut riitaa sijoittajien ja hallinnon kansa ja rakennukset on jätetty kesken ”luurangoiksi”! Kamalan näkösiä.
      Opas oli hyvä suomea puhuva kyproslainen ja bussi MB:n hyvä auto.
      Aamiainen kummassakin hotellissa oli kohtalainen.
      Toisessa illallinen hieman parempi. Tähtiluokitusta antasin hotelleille 2.5
      Halpaahan siellä on. Punaviinipullo, 0.5 litran 8% olut, tuoremehu, 2x miesten sukat, pähkinäpussi, yhteensä 8€.

    • Piko

      Aivan eri mieltä! Olin saman matkanjärjestäjän matkalla 1.5. Hotellit,ruoka,retket,opas ja autonkuljettaja kaikki erinomaisia. Hienoja ,kauniita omakotitaloja ympäriinsä. Kukat kukkivat. Oli kaunista. .Jos joitakin roskia ja muovipulloja näkyi teiden varrella niin so what! Onhan niitä meilläkin. Suosittelen matkaa kaikille myös paljon matkustaneille. Vertaa hintaa! Edullinen on.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1585
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1234
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1047
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      582
      1015
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      930
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      912
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      796
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      710
    Aihe