Jokanaisen oikeus ?

Karu Totuus

Millaista on aborttiväen tarjoilema ”naisen oikeus” kansainvälisessäkin käytännössä ?

Oheisena on tapaus kiinasta, jossa ystävät hautaavat pakkoabortissa kuollutta nuorta naista. Hänellä ei ollut varaa maksaa tuhansien dollareiden lahjuksia viranomaiselle lapsesta ja miltei täysiaikainen lapsi surmattiin tavalla, jonka kielitaitoiset ja hyvähermoiset voivat lukea uutisesta.

http://www.rfa.org/english/news/china/abortions-06212012092813.html

Oheisena pakkoaborttien karua toimeenpanoa:

http://shanghaiist.com/2012/06/14/forced-late-term-abortion-shaanxi.php

Pakkoabortteja ja pakkosterilisaatioita käytetään myös kansanmurhan menetelminä.

http://www.chinasucks.org/abortion04.htm

54

281

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • henkilö X

      Ahaa, aborttiväki siis kannattaa pakkoabortteja?

    • Ehkä tekopyhää

      Abortti jokanaisen oikeutena ja sitten maininta pakkoabortti eivät oikein täsmää samassa aloituksessa. Mitä lie olet taas käsittänyt väärin ja vetänyt omia johtopäätöksiä. Tottakai abortti kuuluu jokaisen naisen oikeuksiin, mutta vapaaehtoisesti tehtynä. En lukenut uutisia, mutta oletan, että kyseessä oli tyttövauvan abortointi, niinkuin Kiinassa tapana. Tämä on yököttävää ja yksi niistä harvoista abortin muodoista, mitä halveksin.

      Btw, nimet kirjoitetaan isolla.

    • .................

      Hassua miten koko ajan puhut aborttiväestä, ja yrität esittää että kaikki aborttioikeuden puolustajat/kannattajat kuuluvat siihen, ja sitten vedät tällaisia esimerkkejä esiin jotka eivät todellakaan kuuluu pro-choice-aatteeseen.
      Se sana CHOICE nimittäin tarkoittaa valintaa, kannatetaan naisen oikeutta päättää itse mitä haluaa tehdä.
      Minäkin halveksun tätä sinun aborttiväkeäsi, joka haluaa eliminoida kaikki vammaiset kohtuun ja pakottavat naisia aborttiin.

      • Tavallinen ihminen

        Ei aborttiväellä ole mitään tekemistä tavallisten aborttioikeutta kannattavien ihmisten kanssa. Aborttiväkeen kuuluu marginaalisen vähän ihmisiä, tämän palstan kirjoittajista tuskin yksikään kuuluu aborttiväkeen. Ihmeellisen paljon täällä tuosta väestä puhutaan siihen nähden ettei täällä siihen kuuluviakaan ole.

        Tämän aloituksen linkit kertovat kuinka aborttiväen pääpaino lienee Kiinan seuduilla. Länsimaiseen kulttuuriin ei aborttiväki pakkoabortteineen kuulu. Aloitus kertoo porukasta, jollaista ei läntisellä pallonpuoliskolla esiinny. Me tavalliset suomalaiset abortinkannattajat voimme siis olla täysin huojentunein mielin. Tämä aloitus ei, kuten eivät muutkaan aborttiväestä tehdyt, koske meitä ollenkaan. Me emme kuulu aborttiväkeen.


    • kuoleman valinta

      Aborttiväki haluaa pitää yllä mukavuusabortin mahdollisuutta. Näin he ovat valinneet kannattavansa järjestelmää, jossa viranomainen, perhe tms. voi pakottaa naisen aborttiin ja lapsen kuolemaan. He ylläpitävät kuolettavaa järjestelmää, jossa työnantaja, väkivaltainen mies yms. voi pakottaa naisen "anomaan" mukavuusaborttia. Kaikki sujuu nuottien mukaan, kun viranomaisilta on Suomessa viety lain mukainen valta päättää abortista. Mukavuusabortti on Suomessakin naisten pahin oikeusturvaongelma ja lasten pahin kuoleman tuottaja.

      Kun "pro choisen" oppien mukaan on valittu väkivaltajärjestelmän olemassaolo, niin tämän jälkeen naisia ja lapsia ajetaan tähän lihamyllyyn ilman enempiä "valintoja".

      Aborttien edistäjät ovat osaltaan syyllisiä naisten ja lasten kuolemiin ja muihin julmuuksiin sekä ihmisoikeusrikoksiin.

      pro choice = naisten kyykytys lasten teilaus

      • Kyllästynyt

        Pro life = naisten ja lasten alistaminen työtään tekevien terveydenhuollon ammattilaisten murhaaminen


      • Kammottavaa jälkeä
        Kyllästynyt kirjoitti:

        Pro life = naisten ja lasten alistaminen työtään tekevien terveydenhuollon ammattilaisten murhaaminen

        Aborttiväen jäljiltä jää nykyisin Suomessa vuosittain 10500 mukavuusabortissa surmattua lasta ja saman verran kyykytettyjä naisia.

        Aborttiväki vetää terveydenhoitohenkilökunnan kölin alta ja pakottaa nämä palvelemaan kuolettavia tarkoituksiaan ja raastamaan lapset äitinsä kohduista.


      • surkea loppu

        Lasten sekä äitien ahdistelu on kyllästänyt aborttiasiamiehen pään. Pahuuden palvonta on johtanut henkilökohtaiseen sekoamiseen.


      • Kyllästynyt
        surkea loppu kirjoitti:

        Lasten sekä äitien ahdistelu on kyllästänyt aborttiasiamiehen pään. Pahuuden palvonta on johtanut henkilökohtaiseen sekoamiseen.

        Joudut turvautumaan siis henkilöön käyvään törkysolvausnälvintään, kun et kestä vastustajaväen toiminnan ja motiivien rehellistä ja totuudenmukaista arviointia. Vastustajaväen toimintamalleihin henkilöön käyvä törkysolvausnälvintä kuuluukin.


      • tunnistit ittes?
        surkea loppu kirjoitti:

        Lasten sekä äitien ahdistelu on kyllästänyt aborttiasiamiehen pään. Pahuuden palvonta on johtanut henkilökohtaiseen sekoamiseen.

        "Joudut turvautumaan siis henkilöön käyvään törkysolvausnälvintään"

        Ja siinä puhuttiin just susta...? No suosijaväen toimintamalleihin riehuraivoisa vainoharhaisuus kuuluukin.


    • boooorinnnggg

      Suosijaväki himoitsee julmasti MURHATA jokaisen synnytykseen kyykytetyn naisparan. Myöskään lapsia suojelevat ei ole suosijaväen kammottavalta murhanhimoisuudelta turvassa. Heidätkin, siis nuo naistenalistaja-alkionpalvojat, kuten suosijaväki abortinvastustajia ilkeästi nimittelee, suosijaväki haluaa päästää päiviltä. Jolleivat suosija-asiamiehet tartu myrkkyihin ja silppureihin, he käyttävät sukkapuikkoja ja henkareita lapsia tuhotakseen. Suosijaväen ideologia on persoonallista pahuutta.

    • kerronpa minäkin

      Ainako niitä naisia vaan pakotetaan ja kyykytetään aborttiin, ei minua ainaskaan, ihan itse sitä halusin.

      • Pakkojen vallassa

        Heitä, jotka itse haluavat pakotusta ja kyykytystä on harvassa.

        Useinkaan uhri ei havaitse painostusta vaan kuvittelee "päättäneensä" itse - kun omaiset, sukulaiset, työnantaja tai talous painostavat äitiä lapsen teilaamiseen.


      • kerronpa minäkin
        Pakkojen vallassa kirjoitti:

        Heitä, jotka itse haluavat pakotusta ja kyykytystä on harvassa.

        Useinkaan uhri ei havaitse painostusta vaan kuvittelee "päättäneensä" itse - kun omaiset, sukulaiset, työnantaja tai talous painostavat äitiä lapsen teilaamiseen.

        "Useinkaan uhri ei havaitse painostusta vaan kuvittelee "päättäneensä" itse - kun omnaiset, sukulaiset, työnantaja tai talous painostavat äitiä lapsen teilaamiseen."

        Sitten on ansainnut sen kun kuuntelee esim. sukulaisiaan, onko heillä todella tuollainen valta, ihmettelen vaan.


      • henkilö X
        Pakkojen vallassa kirjoitti:

        Heitä, jotka itse haluavat pakotusta ja kyykytystä on harvassa.

        Useinkaan uhri ei havaitse painostusta vaan kuvittelee "päättäneensä" itse - kun omaiset, sukulaiset, työnantaja tai talous painostavat äitiä lapsen teilaamiseen.

        "Useinkaan uhri ei havaitse painostusta vaan kuvittelee "päättäneensä" itse - kun omaiset, sukulaiset, työnantaja tai talous painostavat äitiä lapsen teilaamiseen."

        Eli omaiset, sukulaiset, työnantaja ja talous ovat sitä kammottavaa aborttiväkeä ja abortin tehneet naiset ovat uhreja? Ymmärsinkö nyt oikein?


    • Vai että jokaisen naisen oikeus? Miksi jokainen nainen ei pidä huolta oikeudestaan olla tulematta raskaaksi jos ei halua lasta? Turha väittää ettei kaikille löydy sopivaa ehkäisykeinoa, takuulla löytyy, ja jos on huolellinen ehkäisyssä, ei varmasti tule raskaaksi. Miksi naiset eivät käyttäydy vastuullisesti seurustelusuhteissaan? Miksi ollaan holtittomasti kenen kanssa sattuu ja tullaan raskaaksi kenelle sattuu ja sitten vaaditaan jotakuta lääkäriä tappamaan se lapsi, joka on saanut alkunsa täysin ilman omaa syytään? Vakituisessa seurustelusuhteessa yleensä huolehditaan ehkäisystä, ja jos ehkäisy joskus pettäisikin (mikä on hyvin harvinaista), ei raskaaksi tulo olisi niin kamalaa kuin satunnaisessa suhteessa. Sitä vartenhan normaalisti seurustellaan, että ollaan menossa myöhemmin naimisiin tai ainakin halutaan elää pysyvässsä parisuhteessa. Jokainen joka ryhtyy satunnaiseen seksisuhteeseen, toimii vastuuttomasti ja tahallisen välinpitämättömästi, ja jos siitä suhteesta tulee raskaaksi, on se täysin omaa syytä. Ja tästä omasta typerästä mokasta sitten rangaistaan viatonta lasta.

      Nyt joku tietysti alkaa kiljua, ettei kaikille löydy sitä oikeaa seurustelukumppania. No olkaa sitten yksin! Ette te kuole seksin puutteeseen, ja jos ette jostain syystä saa vakituista kumppania, ehkäpä teidän on parempi pysyäkin yksin. Missään tapauksessa teillä ei ole mitään "jokanaisen oikeutta" surmata ilman omaa syytään alkunsa saanutta lasta. Olettehan te itsekin saaneet oikeuden elää, vaikka ette sitä ehkä olisi ansainneet.

      • iloinen lapsettomuus

        "Vakituisessa seurustelusuhteessa yleensä huolehditaan ehkäisystä, ja jos ehkäisy joskus pettäisikin (mikä on hyvin harvinaista), ei raskaaksi tulo olisi niin kamalaa kuin satunnaisessa suhteessa. Sitä vartenhan normaalisti seurustellaan, että ollaan menossa myöhemmin naimisiin tai ainakin halutaan elää pysyvässsä parisuhteessa."

        Eivät kaikki halua lapsia, edes pysyvässä parisuhteessa. Minä olen avioliitossa enkä halua lapsia. Ehkäisynä käytämme pillereitä ja kondomia silloin, jos esim. vatsataudin takia pillereiden ehkäisyteho on voinut heikentyä. Tottakai toivotaan ettei ehkäisy petä, mutta jos pettää, teen abortin.

        "Missään tapauksessa teillä ei ole mitään "jokanaisen oikeutta" surmata ilman omaa syytään alkunsa saanutta lasta."

        Ihan on Suomessa laillinen oikeus aborttiin :)


      • Vääryys vallassa
        iloinen lapsettomuus kirjoitti:

        "Vakituisessa seurustelusuhteessa yleensä huolehditaan ehkäisystä, ja jos ehkäisy joskus pettäisikin (mikä on hyvin harvinaista), ei raskaaksi tulo olisi niin kamalaa kuin satunnaisessa suhteessa. Sitä vartenhan normaalisti seurustellaan, että ollaan menossa myöhemmin naimisiin tai ainakin halutaan elää pysyvässsä parisuhteessa."

        Eivät kaikki halua lapsia, edes pysyvässä parisuhteessa. Minä olen avioliitossa enkä halua lapsia. Ehkäisynä käytämme pillereitä ja kondomia silloin, jos esim. vatsataudin takia pillereiden ehkäisyteho on voinut heikentyä. Tottakai toivotaan ettei ehkäisy petä, mutta jos pettää, teen abortin.

        "Missään tapauksessa teillä ei ole mitään "jokanaisen oikeutta" surmata ilman omaa syytään alkunsa saanutta lasta."

        Ihan on Suomessa laillinen oikeus aborttiin :)

        Suomen aborttikäytäntö on lain vastainen. Lääkäreiltä on de facto viety lain mukainen oikeus päättää abortin myöntämisestä. Lain määräämiä sosiaaliviranomaisten selvityksiä hakijan esityksen oikeellisuudesta ei tehdä. Käytännössä mukavuusabortin saa ilmoitusasiana.

        Mikään oikeus tämä ei kuitenkaan ole. Lapsen surmaaminen pelkä oikun ja mielipiteen varjolla on kammottava ihmiksoikeusrikos lapsen oikeutta vastaan. Usein myös naisia painostetaan ja paiotetaan "anomaan" aborttia, joten mukavuusabortti naistenkin oikeusturvaongelma.

        Näemme, että abotrtti on vääryyttä ja veristä väkivaltaa lasta, naista ja ihmisyyttä vastaan.


      • ei puutteessa.

        Nyt joku tietysti alkaa kiljua, ettei kaikille löydy sitä oikeaa seurustelukumppania. No olkaa sitten yksin! Ette te kuole seksin puutteeseen, ja jos ette jostain syystä saa vakituista kumppania, ehkäpä teidän on parempi pysyäkin yksin


      • CpC
        Vääryys vallassa kirjoitti:

        Suomen aborttikäytäntö on lain vastainen. Lääkäreiltä on de facto viety lain mukainen oikeus päättää abortin myöntämisestä. Lain määräämiä sosiaaliviranomaisten selvityksiä hakijan esityksen oikeellisuudesta ei tehdä. Käytännössä mukavuusabortin saa ilmoitusasiana.

        Mikään oikeus tämä ei kuitenkaan ole. Lapsen surmaaminen pelkä oikun ja mielipiteen varjolla on kammottava ihmiksoikeusrikos lapsen oikeutta vastaan. Usein myös naisia painostetaan ja paiotetaan "anomaan" aborttia, joten mukavuusabortti naistenkin oikeusturvaongelma.

        Näemme, että abotrtti on vääryyttä ja veristä väkivaltaa lasta, naista ja ihmisyyttä vastaan.

        Käytäntö vastaa lakia. laki on kirjoitettu niin väljästi, että se kattaa lähes kaikkien halukkaiden mahdollisuuden saada abortti. Nykytulkinta laista on tämä, mikä onkin hyvä asia, koska se on lähempänä nykypäivää, jossa kunnioitetaan ihmisoikeuksia ja naisen itsemääräämisoikeutta. Silti minusta Suomeen pitäisi saada syyvapaa abortti raskauden alkuvaiheessa.


      • Don´t feed
        ei puutteessa. kirjoitti:

        Nyt joku tietysti alkaa kiljua, ettei kaikille löydy sitä oikeaa seurustelukumppania. No olkaa sitten yksin! Ette te kuole seksin puutteeseen, ja jos ette jostain syystä saa vakituista kumppania, ehkäpä teidän on parempi pysyäkin yksin

        Olisko ex-luotsin trollihahmo?


      • illan vitsi XD
        Vääryys vallassa kirjoitti:

        Suomen aborttikäytäntö on lain vastainen. Lääkäreiltä on de facto viety lain mukainen oikeus päättää abortin myöntämisestä. Lain määräämiä sosiaaliviranomaisten selvityksiä hakijan esityksen oikeellisuudesta ei tehdä. Käytännössä mukavuusabortin saa ilmoitusasiana.

        Mikään oikeus tämä ei kuitenkaan ole. Lapsen surmaaminen pelkä oikun ja mielipiteen varjolla on kammottava ihmiksoikeusrikos lapsen oikeutta vastaan. Usein myös naisia painostetaan ja paiotetaan "anomaan" aborttia, joten mukavuusabortti naistenkin oikeusturvaongelma.

        Näemme, että abotrtti on vääryyttä ja veristä väkivaltaa lasta, naista ja ihmisyyttä vastaan.

        " jossa kunnioitetaan ihmisoikeuksia"

        Juu juu, etenkin niiden lasten joilta riistetään julmalla raakuudella se perustavinkin ihmsoikeus!!!

        "Silti minusta Suomeen pitäisi saada syyvapaa abortti raskauden alkuvaiheessa."

        Ainahan sitä unelmoida saa ;)

        "Käytäntö vastaa lakia. Käytäntö vastaa lakia. "

        Höpö höpö, johan se on todettu useiltakin virallisilta tahoilta miten asia oikeesti on.


      • iloinen lapsettomuus kirjoitti:

        "Vakituisessa seurustelusuhteessa yleensä huolehditaan ehkäisystä, ja jos ehkäisy joskus pettäisikin (mikä on hyvin harvinaista), ei raskaaksi tulo olisi niin kamalaa kuin satunnaisessa suhteessa. Sitä vartenhan normaalisti seurustellaan, että ollaan menossa myöhemmin naimisiin tai ainakin halutaan elää pysyvässsä parisuhteessa."

        Eivät kaikki halua lapsia, edes pysyvässä parisuhteessa. Minä olen avioliitossa enkä halua lapsia. Ehkäisynä käytämme pillereitä ja kondomia silloin, jos esim. vatsataudin takia pillereiden ehkäisyteho on voinut heikentyä. Tottakai toivotaan ettei ehkäisy petä, mutta jos pettää, teen abortin.

        "Missään tapauksessa teillä ei ole mitään "jokanaisen oikeutta" surmata ilman omaa syytään alkunsa saanutta lasta."

        Ihan on Suomessa laillinen oikeus aborttiin :)

        Minkä ihmeen takia et hanki sterilisaatiota, jos et kerran halua lapsia? Ei se "laillisuus" tee mistään asiasta oikeutettua. Voihan sitä tehdä minkä tahansa asian "lailliseksi", mutta jos asia on väärin niin vääränä se pysyy, ja vaikka suurin osa ihmisistä tekisi väärin, väärin se on joka tapauksessa.


      • ei puutteessa. kirjoitti:

        Nyt joku tietysti alkaa kiljua, ettei kaikille löydy sitä oikeaa seurustelukumppania. No olkaa sitten yksin! Ette te kuole seksin puutteeseen, ja jos ette jostain syystä saa vakituista kumppania, ehkäpä teidän on parempi pysyäkin yksin

        Et siis osannut (tietenkään) keksiä mitään järkevää vastausta...


      • kerronpa minäkin
        alondra kirjoitti:

        Minkä ihmeen takia et hanki sterilisaatiota, jos et kerran halua lapsia? Ei se "laillisuus" tee mistään asiasta oikeutettua. Voihan sitä tehdä minkä tahansa asian "lailliseksi", mutta jos asia on väärin niin vääränä se pysyy, ja vaikka suurin osa ihmisistä tekisi väärin, väärin se on joka tapauksessa.

        "Minkä ihmeen takia et hanki sterilisaatiota, jos et kerran halua lapsia?"

        Eiköhän siinäkin ole taas joku mielipuolinen ikäraja että saisi sterilisaation. Ja syy vapaa abortti pitäisi saada, se olis todellista naisten oikeuksien kunnioittamista; solukasoillahan ei mitään oikeuksia ole.


      • se ois
        alondra kirjoitti:

        Minkä ihmeen takia et hanki sterilisaatiota, jos et kerran halua lapsia? Ei se "laillisuus" tee mistään asiasta oikeutettua. Voihan sitä tehdä minkä tahansa asian "lailliseksi", mutta jos asia on väärin niin vääränä se pysyy, ja vaikka suurin osa ihmisistä tekisi väärin, väärin se on joka tapauksessa.

        " se olis todellista naisten oikeuksien kunnioittamista;"

        vihon viimenen mielivalta-askel polkea totaalisesti lokaan lasten ihmisoikeuksien suojeluyritykset.
        Itsekkäät murhanhimoiset solukasat ei sen sijaan kunnioitusta tartte kärpäsen kakkakikkarepuolikkaan vertaakaan.


      • iloinen lapsettomuus
        alondra kirjoitti:

        Minkä ihmeen takia et hanki sterilisaatiota, jos et kerran halua lapsia? Ei se "laillisuus" tee mistään asiasta oikeutettua. Voihan sitä tehdä minkä tahansa asian "lailliseksi", mutta jos asia on väärin niin vääränä se pysyy, ja vaikka suurin osa ihmisistä tekisi väärin, väärin se on joka tapauksessa.

        Sterilisaation hankin kunhan 30 täytän. Ei abortti mun mielestä väärin ole ja on hyvä että siihen on laillinen oikeus. Mikään ehkäisy kun ei ole satavarma.


      • Jotain.rajaa

        "Miksi naiset eivät käyttäydy vastuullisesti seurustelusuhteissaan? Miksi ollaan holtittomasti kenen kanssa sattuu ja tullaan raskaaksi kenelle sattuu"

        Taas unohtuu ettei nainen tule raskaaksi ilman miestä. Jos mies pitäis munan housussa eikä holtittomasti tarjois sitä jokaiselle niin ei kukaan tulis raskaaksiaan
        Mutku mies ei ole vastuullinen ja harrasta seksiä vain lisääntyäkseen. Niin nainen kantaa siitä kaikki seuraukset.


    • NaistenTuhoaminen

      Sipilän hallitus jakoi lisää suomalaisten veronmaksajien rahaa kansainvälisen mukavuusaborttitoiminnan edistämiseen nais- ja lapsivihaisten lobbareiden ja median painostaessa. Suomalaisten rahaa tarvittiin kun USA lakkautti mukavuusaborttien rahoituksen. Kansainvälisesti mukavuusabortit kohdistuvat juuri tyttölapsiin, joten naisten tuho ja kyykytys kortistuvat tässä ihmisoikersrikoksessa ja kansanmurhassa.

    • eläkeläismies.pirkkala

      Julma kyykyttäjäväki julkeaa avoimesti kertoa tällä palstalla alempana keskustelussa agendastaan ja pyrkimyksistään riistää viattomilta heidän elämänsä ja abortoida siittiöt ennen kuin ne ehtivät naisen torttuun ja aloitaa hyvä elämänsä:

      "Siitä vain talteen ja pakkaseen jokainen ejakulointi talouspaperin sijaan. Sitten myymään naisille masennuslääkkeeksi.
      Mutta eihän sitä tarvitse sinne alapäähän ruikkia. Naamalle vain niin lähtee rypyt. Siemennesteessä on 227kj energiaa, kun jokainen vain nielisi, niin maailman nälänhätä kummasti pienenisi, turhat abortitkin pienenisi, mielenterveysongelmatkin vähentyisi.... xD Oot vain käyttänyt sitä aina väärin"

      Kyykyttäjäväki paljasti näin kasvonsa ja ajamansa ideolotian jonka kellokkaita tälläkin palstalla vilisee viekottelemassa viattomia miehiä hukkaamaan siittiönsä, harrastamaan seksiä vain mukavuudenhalusta ja viemään siittiöparalta mahdollisuuden elää hyvää miehen elämää ja oikeuden työttömyyskorvaukseen ja osaeläkkeeseen.

      New York Taimmsin mukaan tyly kohtalo siittiöllä on myöskin Kiinassa, missä valtio ajaa miehet harrastamaan seksiä yhtä kertaa lukuunottamatta pelkästään mukavuusseksiin ja hukkaamaan lähes kaikki siittiöt talouspaperiin tai kuoleman kitaan kortsun nokkaan. Kortsu suo hautansa joka vuosi ainakin tuhannelle litralle siemennestettä ja nämä miljardit ihmiset eivät saa syntyä ja heiltä riistetään elämä "turhana". Abortoiduista siittiöistä keitetään soppaa tai heidät käytetään luontaistuotteena masennuspillereiksi, joiden tavoite on parantaa potenssia, naisten mielenterveyttä ja itsekästä ja pinnallista "kauneudenhoitoa" kasvorasvana. Näin mukavuusseksin edistäjät palvelevat velttojen miehien lerppuja ja itsekkäiden naisten itsekkäiä ja mukavuudenhaluisia kasvohoitoja abortoitujen siittiöiden ruumiilla. Tällaisia peeniksen palvelijoita panssarivaunu-mukavuusseksiväki lopulta ovat.

      Missä on miehen oikeudet? Kyseessä on oikeus päätyä siittiöiden noiden potentiaalisten ihmisten ihmiskaupassa kasvohoidoksi ja kullitetuksi taikakaluksi. Mukavuuseksin todellisuus ylittää julmuudessaan ja demonisuudessaan Raamatunkin kertomukset. Siittiöitä tuodaan rumpsahtaneitten naisten, tuon miesten kyykyttäjäväen tarpeisiin tuomaan mielenkohennusta. Siittiöväki on miesten kyykyttäjä ja lasten kavala vihollinen ja ne nauraa paholaisen naurua harrastaessaan mukavuusseksiä ilman viranomaisten asianmukaista valvontaa ja siittöidemme abortointi on mukavuuseksiväen pidäkkeetöntä ja laitonta hupia.

      Anna mukavuusseksiin painostaja ja siittön riistäjä ilmi lähimälle poliisiviranomaiselle, ely-keskukselle, patentti- ja rekisterihallitukseen, eviralle ja tullilaitokselle ja kerro kuinka mukavuusseksillä yritetään nauttia seksistä ja sälyttää vastuu kortsuun tai talouspaperiin siittiöiden kannettavaksi.

      • Anonyymi

        Tuo mukavuusseksikirjoitus oli naseva ja valaisevan tyhjentävä. Kiitos kirjoittajalle! Loistava ja sai ajattelemaan asioita. 😄


    • IhmisoikeudetHeti

      Mukavuusabortti on kansainvälinen ihmisoikeusrikos, jonka kohteeksi joutuu sekä äiti että lapsi.

    • 888

      Aloittaja, tiedätkös mikä ero on oikeudella ja pakolla?

      Eikö sinusta ole mitään eroa sillä, onko vaikka naisella oikeus harrastaa seksiä ja pakko harrastaa seksiä? Tällä periaatteella raiskaus rinnastuu sinun periaatteella halusta rakasteluun.

      • JulmaaVäkivaltaa

        Tiedätkö mikä on "tarjous, josta ei voi kieltäytyä"?

        Ymmärrätkö mikä on rakenteellinen pakko ja rakenteellinen väkivalta?

        Oleko kuullut Tukholma syndroomasta?

        Naiset liki kaikkialla maailmassa mankeloidaan aborttijärjestemän telojen välistä. Aborttijärjestelmät ovat paitsi vauvojen (erityisesti tyttöjen) tappojärjestelmiä myös naisten kyykytysjärkestelmiä.


      • JustJust
        JulmaaVäkivaltaa kirjoitti:

        Tiedätkö mikä on "tarjous, josta ei voi kieltäytyä"?

        Ymmärrätkö mikä on rakenteellinen pakko ja rakenteellinen väkivalta?

        Oleko kuullut Tukholma syndroomasta?

        Naiset liki kaikkialla maailmassa mankeloidaan aborttijärjestemän telojen välistä. Aborttijärjestelmät ovat paitsi vauvojen (erityisesti tyttöjen) tappojärjestelmiä myös naisten kyykytysjärkestelmiä.

        Väitätkö tosissasi, että Suomessa - tai muuallakaan länsimaissa - tyttöjä abortoidaan enemmän kuin poikia? Jos, niin Sinulla pitää olla tähän jotain näyttöä.

        Kiinan ja Intian tilannetta ei voi mitenkään verrata meikäläiseen tilanteeseen.

        »Oleko kuullut Tukholma syndroomasta?»

        Mikäli Stockholm syndromea nyt jotenkin pitäisi miettiä tähän tilanteeseen, niin vangitsija on mies, vangittu on nainen ja tuloksena on jatkuvat pakkosynnytykset. Pahimmanlaatuista naisten kyykytystä siis. Tuttua meillä Suomessakin, lahkolaispiireissä.


      • Aborttihihhulismia
        JustJust kirjoitti:

        Väitätkö tosissasi, että Suomessa - tai muuallakaan länsimaissa - tyttöjä abortoidaan enemmän kuin poikia? Jos, niin Sinulla pitää olla tähän jotain näyttöä.

        Kiinan ja Intian tilannetta ei voi mitenkään verrata meikäläiseen tilanteeseen.

        »Oleko kuullut Tukholma syndroomasta?»

        Mikäli Stockholm syndromea nyt jotenkin pitäisi miettiä tähän tilanteeseen, niin vangitsija on mies, vangittu on nainen ja tuloksena on jatkuvat pakkosynnytykset. Pahimmanlaatuista naisten kyykytystä siis. Tuttua meillä Suomessakin, lahkolaispiireissä.

        Mukavuusabortti on kaikkialla toteutuksena, tarkoituksena ja lopputuloksena sama riippumatta siitä, viedäänkö nainen siihen fyysistä väkivaltaa käyttäen vai kuvitteleeko uhri lapsensa tappa.mista "oikeudekseen". Suomen ja kehitysmaiden välillä on se ero, ettei Suomessa voida edes kuvitella olevan "sosiaalisia syitä" lasten massiiviseen mur.haamiseen.

        Viitteitä lapsen sukupuoleen liittyvästä mukavuusabortoinnista on myös Euroopassa. Tällä palstalla äärifeministit ovat uhonneet tappa.vansa abortissa mahdolliset poikalapset.


      • JustJust
        Aborttihihhulismia kirjoitti:

        Mukavuusabortti on kaikkialla toteutuksena, tarkoituksena ja lopputuloksena sama riippumatta siitä, viedäänkö nainen siihen fyysistä väkivaltaa käyttäen vai kuvitteleeko uhri lapsensa tappa.mista "oikeudekseen". Suomen ja kehitysmaiden välillä on se ero, ettei Suomessa voida edes kuvitella olevan "sosiaalisia syitä" lasten massiiviseen mur.haamiseen.

        Viitteitä lapsen sukupuoleen liittyvästä mukavuusabortoinnista on myös Euroopassa. Tällä palstalla äärifeministit ovat uhonneet tappa.vansa abortissa mahdolliset poikalapset.

        Mistäköhän olet kuullut tuollaisista viitteistä. Ettei olisi taas ihan omaa mutuasi.

        Etkö oikeasti voi uskoa, että nainen voi ihan itse haluta raskaudenkeskeytyksen?


      • Aborttihihhulismia kirjoitti:

        Mukavuusabortti on kaikkialla toteutuksena, tarkoituksena ja lopputuloksena sama riippumatta siitä, viedäänkö nainen siihen fyysistä väkivaltaa käyttäen vai kuvitteleeko uhri lapsensa tappa.mista "oikeudekseen". Suomen ja kehitysmaiden välillä on se ero, ettei Suomessa voida edes kuvitella olevan "sosiaalisia syitä" lasten massiiviseen mur.haamiseen.

        Viitteitä lapsen sukupuoleen liittyvästä mukavuusabortoinnista on myös Euroopassa. Tällä palstalla äärifeministit ovat uhonneet tappa.vansa abortissa mahdolliset poikalapset.

        "Mukavuusabortti on kaikkialla toteutuksena, tarkoituksena ja lopputuloksena sama riippumatta siitä, viedäänkö nainen siihen fyysistä väkivaltaa käyttäen vai kuvitteleeko uhri lapsensa tappa.mista "oikeudekseen". Suomen ja kehitysmaiden välillä on se ero, ettei Suomessa voida edes kuvitella olevan "sosiaalisia syitä" lasten massiiviseen mur.haamiseen.

        Viitteitä lapsen sukupuoleen liittyvästä mukavuusabortoinnista on myös Euroopassa. Tällä palstalla äärifeministit ovat uhonneet tappa.vansa abortissa mahdolliset poikalapset."

        ------

        Kuulostaa tosi kammottavalta. Ihmeellistä, ettei kukaan sinun lisäksesi ole huomannut Suomessa tällaista ilmiötä!

        "Tällä palstalla äärifeministit ovat uhonneet tappa.vansa abortissa mahdolliset poikalapset."

        Samalla totuusarvoindeksillä väitän, että abortinvastustajat on tällä palstalla uhanneet ottaa hengiltä kaikki naiset, jotka käyttää ehkäisyä tai harrastaa seksiä ilman abortinvastustajien lupaa. :)


      • samaindeksi
        tieteilijä kirjoitti:

        "Mukavuusabortti on kaikkialla toteutuksena, tarkoituksena ja lopputuloksena sama riippumatta siitä, viedäänkö nainen siihen fyysistä väkivaltaa käyttäen vai kuvitteleeko uhri lapsensa tappa.mista "oikeudekseen". Suomen ja kehitysmaiden välillä on se ero, ettei Suomessa voida edes kuvitella olevan "sosiaalisia syitä" lasten massiiviseen mur.haamiseen.

        Viitteitä lapsen sukupuoleen liittyvästä mukavuusabortoinnista on myös Euroopassa. Tällä palstalla äärifeministit ovat uhonneet tappa.vansa abortissa mahdolliset poikalapset."

        ------

        Kuulostaa tosi kammottavalta. Ihmeellistä, ettei kukaan sinun lisäksesi ole huomannut Suomessa tällaista ilmiötä!

        "Tällä palstalla äärifeministit ovat uhonneet tappa.vansa abortissa mahdolliset poikalapset."

        Samalla totuusarvoindeksillä väitän, että abortinvastustajat on tällä palstalla uhanneet ottaa hengiltä kaikki naiset, jotka käyttää ehkäisyä tai harrastaa seksiä ilman abortinvastustajien lupaa. :)

        Samanlainen totuusarvo pätee kai sitten mm. näissäkin, kun abortinsuosija väittää että "naisen arvo laskee vastustajan silmissä nollaan kun tulee raskaaksi" ja "vastustajat ei välitä syntyneistä lapsista", voidaan väittää että suosijan silmissä naisen arvo laskee nollaan jos valitseekin lapsen synnytyksen ja suosijat ei välitä muista kuin abortin tekijöistä ja sitä puolustelevista ;-)


      • 6822
        samaindeksi kirjoitti:

        Samanlainen totuusarvo pätee kai sitten mm. näissäkin, kun abortinsuosija väittää että "naisen arvo laskee vastustajan silmissä nollaan kun tulee raskaaksi" ja "vastustajat ei välitä syntyneistä lapsista", voidaan väittää että suosijan silmissä naisen arvo laskee nollaan jos valitseekin lapsen synnytyksen ja suosijat ei välitä muista kuin abortin tekijöistä ja sitä puolustelevista ;-)

        Totuusarvoa tuollakin aika nollan verran kun joku edes esittää että joku suosii aborttia tai tekee sen murhanhimosta. Mutta abortinvastustajat ei oikeastikaan ole huolestuneita lapsista ja heidän oloistaan. En ole täällä nähny kertaakaan. Missä semmonen kirjoitus on?


      • samatotuusarvotosiaan
        6822 kirjoitti:

        Totuusarvoa tuollakin aika nollan verran kun joku edes esittää että joku suosii aborttia tai tekee sen murhanhimosta. Mutta abortinvastustajat ei oikeastikaan ole huolestuneita lapsista ja heidän oloistaan. En ole täällä nähny kertaakaan. Missä semmonen kirjoitus on?

        siis tässäkin suosijasakin houreessa, ja vieläpä tekopyhä sellanen.. kaikkihan tietää kuinka "paljon" ne lapsista välittää tai on huolestuneita (edes niiden tappamisesta!), yhtään minkään ikäsistä.

        "abortinvastustajat ei oikeastikaan ole huolestuneita lapsista ja heidän oloistaan."

        Ja sinäkö sitten olet vai? Miten se syntymättömien kohdalla ilmenee?
        Miks tällä palstalla pitäs syntyneiden asioihin keskittyä, kun niillä on jo viranomasten ja lainkin valvomat oikeudet? Vaikka se tietenkin ois helpompaa suosijoille kun huomioo pitää väkisinkin saada pois niistä lapsista joita ne sortaa kuolettavasti..


      • tieteilijä.ei.kirj
        samatotuusarvotosiaan kirjoitti:

        siis tässäkin suosijasakin houreessa, ja vieläpä tekopyhä sellanen.. kaikkihan tietää kuinka "paljon" ne lapsista välittää tai on huolestuneita (edes niiden tappamisesta!), yhtään minkään ikäsistä.

        "abortinvastustajat ei oikeastikaan ole huolestuneita lapsista ja heidän oloistaan."

        Ja sinäkö sitten olet vai? Miten se syntymättömien kohdalla ilmenee?
        Miks tällä palstalla pitäs syntyneiden asioihin keskittyä, kun niillä on jo viranomasten ja lainkin valvomat oikeudet? Vaikka se tietenkin ois helpompaa suosijoille kun huomioo pitää väkisinkin saada pois niistä lapsista joita ne sortaa kuolettavasti..

        Johtuiskohan tämä vain siitä, että suurin osa maailman väestöstä ei pidä aborttia muuna kuin raskauden keskeytyksenä, kehittymättömän organismin kehosta poistamisena, ei lapsena tai lapsenmurhana. Tämä se taitaa olla kaiken kiistan ikuinen perimmäinen syy. Ihmiset on manipuloineet lisääntymistä tavalla tai toisella aina.

        Samat ihmiset, jotka tuomitsee abortin, manipuloi lisääntymistä ehkäisemällä ja jos ei suvaitse ehkäisyäkään menee kuitenkin lääkäriin ja etsii hoitoa sairauteensa eikä anna luonnon tehdä tehtäväänsä.

        Naiset, jotka on itse syystä tai toisesta ahdingossa ei-toivotun raskauden vuoksi suhtautuu omaan raskauteen ja hedelmöittyneeseen munasoluun/alkioon/sikiöön sillä tavalla kuin elämän alkamiseen henk.koht. suhtautuu. Vaikka kuinka abortinvastustaja jankuttaisi vieressä omaa näkemystään ei sillä ole mitään vaikutusta asiaan. Kehitysbiologia on hallussa varmasti jokaisella peruskoulun käyneellä, joten sen pohjalta näitä näkemyksiä jokainen tekee, ja lain kirjain perustuu juuri siihen kehitysbiologiaan ja lääketieteen näkemykseen siitä, mikä on ihminen ja mikä vielä ei. Ne on ne aivot, ja aivojen kehitys, millä tätä suurimmaksi osaksi perustellaan.

        Ei ole mitään väliä sillä, tuomitseeko joku vastustaja tai yhteiskunta tai muu taho keskeytyksen. Niitä on tehty ja tehdään joka tapauksessa.


      • johtuskohansiitä
        tieteilijä.ei.kirj kirjoitti:

        Johtuiskohan tämä vain siitä, että suurin osa maailman väestöstä ei pidä aborttia muuna kuin raskauden keskeytyksenä, kehittymättömän organismin kehosta poistamisena, ei lapsena tai lapsenmurhana. Tämä se taitaa olla kaiken kiistan ikuinen perimmäinen syy. Ihmiset on manipuloineet lisääntymistä tavalla tai toisella aina.

        Samat ihmiset, jotka tuomitsee abortin, manipuloi lisääntymistä ehkäisemällä ja jos ei suvaitse ehkäisyäkään menee kuitenkin lääkäriin ja etsii hoitoa sairauteensa eikä anna luonnon tehdä tehtäväänsä.

        Naiset, jotka on itse syystä tai toisesta ahdingossa ei-toivotun raskauden vuoksi suhtautuu omaan raskauteen ja hedelmöittyneeseen munasoluun/alkioon/sikiöön sillä tavalla kuin elämän alkamiseen henk.koht. suhtautuu. Vaikka kuinka abortinvastustaja jankuttaisi vieressä omaa näkemystään ei sillä ole mitään vaikutusta asiaan. Kehitysbiologia on hallussa varmasti jokaisella peruskoulun käyneellä, joten sen pohjalta näitä näkemyksiä jokainen tekee, ja lain kirjain perustuu juuri siihen kehitysbiologiaan ja lääketieteen näkemykseen siitä, mikä on ihminen ja mikä vielä ei. Ne on ne aivot, ja aivojen kehitys, millä tätä suurimmaksi osaksi perustellaan.

        Ei ole mitään väliä sillä, tuomitseeko joku vastustaja tai yhteiskunta tai muu taho keskeytyksen. Niitä on tehty ja tehdään joka tapauksessa.

        " tämä vain siitä, että suurin osa maailman väestöstä ei pidä aborttia muuna kuin raskauden keskeytyksenä"

        ettei sulla vaan edelleenkään oo tästä(kään) mitään todisteita, vain omat toivemutusi. Tietäsköhän kuitenkin suurin osa maailman väestöstä millonka ihmisyksilön elämä biologisesti alkaa?

        "Samat ihmiset, jotka tuomitsee abortin, manipuloi lisääntymistä ehkäisemällä"

        Niin, mitä sitten? Mitä pahaa siinä on että estetään sukusolujen yhtyminen sen sijaan että tarvii tappaa ketään?

        " suhtautuu omaan raskauteen ja hedelmöittyneeseen munasoluun/alkioon/sikiöön sillä tavalla kuin elämän alkamiseen henk.koht. suhtautuu. "

        Tottakai, onhan se syyllisyyden riivaamalle psyykelle kivempi lähtee "poistattaan solumöykkyä" kun että joutus myöntään ikävän totuuden että omaa lastahan siinä ollaan menossa tapp.amaan..

        "Kehitysbiologia on hallussa varmasti jokaisella peruskoulun käyneellä, "

        Niin, sen takiahan vastustajien ei normaaleille ihmisille tarvikaan jankutella mitään näkemyksiään sen enempää kun niitä yleisesti tunnettuja faktojakaan. Toisin kun täällä.

        "lain kirjain perustuu juuri siihen kehitysbiologiaan ja lääketieteen näkemykseen siitä, mikä on ihminen ja mikä vielä ei."

        Höpö höpö :-D omaa mutua tulee että tursuaa. Muuten sulla tietenkin ois edes jotain todis.teitakin tälle, missä laki sellasia kertoo.

        "Ei ole mitään väliä sillä, tuomitseeko joku vastustaja tai yhteiskunta tai muu taho keskeytyksen"

        Kovastihan sillä monelle näkyy väliä olevan täälläkin.


      • Rasittunut
        Aborttihihhulismia kirjoitti:

        Mukavuusabortti on kaikkialla toteutuksena, tarkoituksena ja lopputuloksena sama riippumatta siitä, viedäänkö nainen siihen fyysistä väkivaltaa käyttäen vai kuvitteleeko uhri lapsensa tappa.mista "oikeudekseen". Suomen ja kehitysmaiden välillä on se ero, ettei Suomessa voida edes kuvitella olevan "sosiaalisia syitä" lasten massiiviseen mur.haamiseen.

        Viitteitä lapsen sukupuoleen liittyvästä mukavuusabortoinnista on myös Euroopassa. Tällä palstalla äärifeministit ovat uhonneet tappa.vansa abortissa mahdolliset poikalapset.

        "Tällä palstalla äärifeministit ovat uhonneet tappa.vansa abortissa mahdolliset poikalapset."

        Oho. Saisiko tämmösestä jonkun todisteen, tekstin jne? Ettei olis joku naisvihajuttu ja joku esiintyy feministinä ja naisena tms ja uhoaa tollasta että sais nostatettua vihaa muissa? Täällä on esimerkkejä sanojen laittamisesta muitten suuhun. Kun keskustelu menee asiattomuuksiin niin se ei enää edistä mitään tärkeää asiaa. Minä en ole ainakaan kokenut mitään julmuutta ja kyykytystä kenenkään taholta, ja kukaan ei ole pakottanut mua mihinkään. Itse vastaan tekemisistäni ja annan muidenkin hoitaa omat asiansa enkä puutu.


    • Anonyymi

      Aborttiväki poistattaa sosiaalihistoriaa koskevat tiedot aborttipolitiikan lähtökohdista. Myös feministien uho poikalasten abortoinnista on sensuroitu.

      Euroopassakin lapsia mukavuusabortoidaan sukupuolensa vuoksi.

    • Anonyymi

      Abortti on pahan työkalu ihmisyyttä vastaan.

    • Anonyymi

      Aikun nää on niin hauskoja aloituksia. Mitä viihdykettä olis jos tätä palstaa ei olis 😂

      • Anonyymi

        Aborttiväelle lasten pakkoabortoimti ja naisten kuolema ovat "viihdykettä"....


    • Anonyymi

      Abortti on jokanaisen oikeus. Vain sovinistit ja konservatiiviset henkilöt ajattelevat muuta. Tervetuloa tähän päivään sieltä keskiajalta.
      Syyt abortin sallimiseen/mahdollistamiseen
      -Ehkäisyt eivät suojaa 100%.
      -Raskaana olevan siittäjä saattaa olla raiskattu.
      -Oma elämän tilanne, opiskelu ja raha jne.
      - Puoliso on epäluotettava
      -Raskaana olevalla suuri komplikaatio riski
      Jne.. Lista jatkuisi pitkälle, löytyy paljon syitä miksi joskus abortti on hyvävaihtoehto. En vaan ymmärrä miten jotkut ottavat tämän asian henkilö kohtaisesti, tämä on jokaisen raskaana olevan oma asia. Siihen on aina jokin syy. Ei sitä huvikseen tehdä.

      • Anonyymi

        Aina niitä tec.o syitä omille ids.eccäille mucav.uuden hal.uille löytyy.. Vain vaivainen 3% on joko lapsen tai naisen terveydellisiä syitä, kaikki muut eli suurin osa siis todellakin täysin huv.icseen tehtyä.
        Toisen ihmisen t-pp.aminen ei ole koskaan m-rh.aajan "oma asia". Vain keskiajalla el.ävät, taantuneet lasten oic.euksien sord.ajat cuv.ittelee muuta.

        "Raskaana olevan siittäjä saattaa olla raiskattu."

        Tä? Mitä siittäjän raiskaaminen liittyy koko asiaan? Onko raskaana olevaa syytä epäillä raiskauksesta ja siksi myös abortti pitäisi tehdä?


      • Anonyymi

        Aborttiväki ei edusta vain äärikonservatismia vaan myös äärimmäistä, lamaannuttavaa taantumusta. Mukavuusabortti eli lapsen uhraaminen mukavuuksille on esiantiikkista, pronssikautista toimintaa. Aborttiuskonnossa lapsi uhrataan "moolokille" pienten mukavuuksien pyynnissä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aborttiväki ei edusta vain äärikonservatismia vaan myös äärimmäistä, lamaannuttavaa taantumusta. Mukavuusabortti eli lapsen uhraaminen mukavuuksille on esiantiikkista, pronssikautista toimintaa. Aborttiuskonnossa lapsi uhrataan "moolokille" pienten mukavuuksien pyynnissä.

        Määrittele "äärikonservatismi" mitä itse tarkotat niin katsomme onko se sama kuin virallinen määritelmä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aina niitä tec.o syitä omille ids.eccäille mucav.uuden hal.uille löytyy.. Vain vaivainen 3% on joko lapsen tai naisen terveydellisiä syitä, kaikki muut eli suurin osa siis todellakin täysin huv.icseen tehtyä.
        Toisen ihmisen t-pp.aminen ei ole koskaan m-rh.aajan "oma asia". Vain keskiajalla el.ävät, taantuneet lasten oic.euksien sord.ajat cuv.ittelee muuta.

        "Raskaana olevan siittäjä saattaa olla raiskattu."

        Tä? Mitä siittäjän raiskaaminen liittyy koko asiaan? Onko raskaana olevaa syytä epäillä raiskauksesta ja siksi myös abortti pitäisi tehdä?

        Kirjoittaja on frendini, jolla on paha lukihäiriö. Hänen piti kirjoittaa : että on" Naisia, jotka on raiskattu ja he ovat tästä syystä raskaana. "
        Eli heillä on oikeus tehdä abortti.
        Monien asioiden takia, emme voi kieltää aborttia maailmasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kirjoittaja on frendini, jolla on paha lukihäiriö. Hänen piti kirjoittaa : että on" Naisia, jotka on raiskattu ja he ovat tästä syystä raskaana. "
        Eli heillä on oikeus tehdä abortti.
        Monien asioiden takia, emme voi kieltää aborttia maailmasta.

        Vai "fr.endisi" sen kirjoittikin, j.uu.. ;) No enivei. Millä tavoin raiskaus on sen lapsen syy, jolle cuol.eman tuom.io langetetaan? Paraneeko raiskatun dr.auma sillä että saa s-rm.ata jonkun? Vai tuleeko sitä kenties lisää entisestään.. Tässäkin tapauksessa abortin tarve on pelc.ästään p.ään sisällä.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3120
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2111
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1885
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      72
      1587
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1346
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1242
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe