Olenko bi?

Itsestään epävarma

Nyt joku tulee sanomaan, "Jos olisit, et kysyisi sitä." Mutta miksi kysyisin, jos en olisi? Taustoja: Olen hieman yli 18-vuotias tyttö, ollut aina ihastunut poikiin ja seurustellut kerran(ei kovinkaan intiimi suhde) pojan kanssa.

Kuitenkin viimeisen kolmen vuoden ajan olen "katsellut tyttöjä sillä silmällä." Kiinnittänyt huomiota rintoihin ja takamukseen ja samoihin ominaisuuksiin mihin miehessä. Lisäksi koen lesbopornon erittäin kiihottavana.

En ole koskaan varsinaisesti ollut ihastunut tyttöön, ollut vain kiinnostunut eräästä koulukaveristani(hieman). Hän on siis lesbo. Nyt olen kuitenkin alkanut tuntea vetoa kahteen netissä tapaamaani tyttöön, joista toinen on täysin hetero, toinen saattaa olla bi. Haluaisin tavata heidät kasvotusten.

Tästä huolimatta tunnen myös vetoa miehiin. Pidän komeista, miehekkäistä miehistä, mutta myös miehistä, joilla on feminiiniset kasvot. Lisäksi kiinnitän paljon huomiota myös naisiin ja pidän joitain naisia erittäin kauniina, elokuvissa saatan kiinnittää huomiota kauniin naisnäyttelijan rintoihin ja takamukseen jne, samalla tavalla kuin miesten ulkonäköön.

En tiedä, onko kyseessä joku "nuoruuden testivaihe", joka menee ohi parissa vuodessa, vai olenko bi. Miten te, jotka olette "myöhemmällä iällä" heränneet bi/lesboksi(18->v?) Tai muut, jo aiemmin sen tajunneet, milloin olitte varmoja?

8

425

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • toinen samanlainen

      eikö tuo näytä selvältä, että jos katsoo tyttöjen takapuolia, niin silloin = BI?

      Katso, mitä kirjoitin sille toiselle eilen ja aikaisemmin, joka tällä palstalla kysyi suuntautumisestaan! Ota rauhallisesti tilanteesi. Olen havainnut, että moni BI-nainen elää miessuhteissa nuorena ja 25-35-vuotiaasta siirtyy naissuhteisiin. Jotkut Bi-naiset kumppanoivat välillä miehiä ja välillä naisia, mutta yli nelikymppisinä pikemminkin naisia.

      • aloittajavastaa

        Kiitos tästä!

        Jos tarkoitat "Tiedotonta tyttöä", luin kyllä ko viestiketjun, mutta päätin kuitenkin tehdä oman pienen ikäeron ja suuremman miehistä kiinnostumisen takia. Olen kuitenkin ollut ihastunut ja kerran jopa rakastunutkin mieheen :) Ikäero ei ole suuri, mutta ainakin itse koen juuri täysi-ikäiseksi tulleen ja 20-vuotiaan melko eravaiseksi.

        Olen vain ajatellut aina, että kyllähän muutkin tytöt "vertailevat" toisiaan ja kiinnittävät huomiota muiden rintoihin/takamukseen, mutta näin ei sitten kai olekaan.


    • toinen samanlainen

      Juuri häntä tarkoitin. Mietin vielä tarinaasi, johon tarkemmin harkittuani sanoisin, että saatat olla BI, mutta todellakin heterompana suuntauksena kuin se tiedoton tyttö. Ilmeisesti sinä olet pikemminkin melkein hetero, jota suuresti kiinnostaa saman sukupuolen ulkonäkö ja muodot. Jos haluaa ystävystyä saman sukupuolen kanssa, ei vielä tule Biksi, mutta jos haaveilee samalla myös seksistä ko. ihmisen kanssa, niin tietenkin silloin ilmentää biseksuaalisuutta.
      Biseksuaalisuus johtaa heterosuhteissa ongelmallisiin tilanteisiin, jos toivoo vastakkaisen sukupuolen edustajalta (edes joskus) sellaista seksikäytöstä, mitä sama sukupuoli tekisi minulle. Kuten sanottua, voisin selittää henkilökohtaisemmin, jos sinä annat anonyymin sähköpostiosoitteen. Olen käynyt Helsingin SETAn tilaisuuksissa, mistä kokemuksista pystyisin myös kertomaan sinulle.

      • aloittajajälleen

        Juttukaverista ei kyllä olisi haittaa tällaisessa tilanteessa, vaikka en välttämättä tiedä, mitä sanoa, kiitos. Tuntuu kerrassaan typerältä yrittää survoa itseään johonkin lokerikkoon, enkä varmaan koskaan tule siinä onnistumaan, mutta jonkinlaista selvyyttä tahtoisin tähän hämmennykseen. Tavallaan en ole koskaan antanut tilaa näille ajatuksille vain sivuuttanut ne vain juuri tuollaisena "katsoohan muutkin" -ajatuksena.

        s-postia voi laittaa: [email protected]
        Mielellään juttelisin myös muiden nuorien (15-20v) seksuaalivähemmistö-tyttöjen ja miksi ei poikienkin kanssa.


    • heteromies

      Hei!

      Mielestäni kuulostat ihan tavalliselta nuorelta, jota seksuaalisuus ja alastomuus kiinnostaa kuten kuuluukin. Itseäni kiinnosti myös alastomuus laidasta laitaan nuorena. Katselin muita poikia nakuna uidessa, ja samalla nautin alastomuudesta porukan mukana. Ehkäpänykyisinkin kävisin mielelläni nakurannoilla.

      Ei kannata liikaa ihmetellä, katso elämää avoimin silmin eteenpäin. Vanhempana näet mihin kehitys johtaa.... ilmeisesti ihan tavalliseen parisuhteeseen miehen kanssa.

    • Beautiful Story

      Miksi ryhtyisit osapäivälesboilemaan tai -bi:ilemään kun kuitenkin tykkäät pojista ja olet niiden kanssa jo menestyksekkäästi ollutkin?

      Lopeta moiset hörhöilyt vaikka ne olisivat kuinka pintamuotia ja ole kunnolla nainen. Kyllä maailma on täynnä mukavia poikia, joiden suuresta tarjonnasta löydät vielä joskus sen oikeankin, joka vie Sinut vihille ja jonka kanssa saat lapsia, ja sitten elätte onnellisina elämänne loppuun saakka.

      Sen pituinen se.

    • stadilepakko

      Tuli tuosta peppujen tuijottelusta mieleen yksi mihinkään liittymätön juttu mutta kerrompa kuitenkin:

      Olin bussissa, istuin sellaisella neljän paikalla ja edessäni istuu joku jätkä. Kaverin viereen istuu tiukoissa fitnesstrikoissaan joku salilta palannut oonaleinonen. Tyttö painaa nappia ja nousee seisomaan, katseeni hakeutuu automaattisesti mimmin pepulle tän kävellessä poispäin. Yhtäkkiä huomaan että tytön vieressä istunut jätkä myös katsoo tuon tytön peppua. Pepusta suoraa katsekontaktiin tän jätkän kanssa, selvä yhteisymmärrys, pokka ei pidä ja heitetään high five.

    • Sinuiksi-palvelu

      Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu SINUIKSI on käytettävissäsi.

      Päivystys on avoinna maanantaisin ja torstaisin klo 19–21
      Voit soittaa numeroon 044 300 2355 tai lähettää kysymyksesi verkon kautta koska tahansa: http://www.sinuiksi.fi/kysy-neuvoa

      Voit kysyä meiltä mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta oman tai läheisen seksuaaliseen suuntautumiseen (mm. a-, bi-, homo- ja panseksuaalisuuteen tai lesbouteen) ja sukupuolen moninaisuuteen (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuuteen, transvestisuuteen, transgender- tai queer-identiteettiin) liittyvistä kysymyksistä kuten sosiaalisista paineista, vertaisuudesta, seurustelusta, seksistä,kaapista ulostulosta, parisuhde-, perhe- ja työelämästä, ikääntymisestä, yksinäisyydestä, eheyttämisestä, vihapuheesta, kiusaamisesta tai muista syrjintäkokemuksista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      370
      4639
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      85
      1875
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      66
      1619
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1556
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      217
      1424
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1400
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1376
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1357
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1235
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1228
    Aihe