ajatus

oihoijk

siis onko tää ihan normaalia, että ajattelee, että on ehkä syntynyt olemaan yksi niistä ihmisistä jotka tekee itsarin? ja että mun vanhemmat on synytynyt olemaan yhdet niistä vanhemmista, joiden lapsi tekee itsarin.

7

53

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      Mietitkö itsemurhan tekemistä oikeasti vai onko se pelkästään tuollainen häiritsevä ajatus? Ehkä pakkoajatus?

    • ohjklhlkj

      ehkä se on semmonen pelottava pakkoajatus... mut miks mun pitää ajatella noin..? tuntuu vaan ihan siltä että näin asiat on.

    • oijkjhkö

      jos kerron tosta lääkärille, niin minkä tyyppistä lääkettä se määrää?

      • Oivariini

        En tiedä, mutta en tunne yhtään joka olisi lääkkeillä päässyt irti. Lääkkeet voivat helpottaa, piilottaa vaivat, tuhota hermostoyhteyksiä jne... tai niitä voi syödä lopun elämää tai puolet koko pituudesta, mutta juttelu terapeutin kanssa voi luoda uusia väyliä tuohon ongelmaan ja ratkaista koko homman.

        Myös... kun pääset elämässä eteenpäin ja selviydyt esimerkiksi koulun tuomasta paineesta, pääset töihin, saat kavereita, opit olemaan ja selviytymään yksin... eivät tuollaiset ajatukset enää paina. Vuosien varrella uudet jutut tulevat ja vanhat unohtuvat. Mutta kysymys on että onko ne ajatukset kuinka paljon häiriöksi?

        Sitten jos eivät lääkkeet tai terapeutit toimi ja olet uskovaista sorttia, kannattaa avata tv7, tai ottaa yhteyttä johonkuhun seurakunnassa. Meinaan, että ei se tv7 vilkaisu vaurioita. Se on myös netissä.


    • Ohjuri

      Ei kukaan ole syntynyt ajattelemaan noin. Ennen ja elokuvissa uskottiin että kuninkuuden voi periä vain samaa sukua ja kuninkaallista verta oleva perillinen. Kuninkuus on Jumalalta saatu ja kuninkaaksi vain synnytään. Jos viedään keskustelu nopeasti siihen että kumpi oli ensin, muna vai kana, päästään samaan ideaan. Paavi tai joku voiteli ihmisen kuninkaaksi, ja kun Paavi edusti Jumalaa maanpäällä, oli Paavin tahto plääh... ja kuninkaaksi synnyttiin.

      Eli olet vain sellaisten vaikuttimien alaisuudessa tällä hetkellä mitkä luovat pohjaa tuollaisille ajatuksille. Mietipä mitähän ne voisivat olla? Liika mietiskely, päänsisällä ajatusten pyörittely...? Tuohon sanoisin että hanki seuraa, kavereita, liiku, kuntoile ja syö terveellisesti ja hyvin. Meinaan, että tuollainen normalisointi voi jo auttaa.

      Jos nyt et ole Paavin vaan paviaanien tai pellejen voitelema, ja syntyy tuollaisia asioita, kannattaa ottaa etäisyyttä niihin paviaaneihin tms. Jos on stressiä, tekemättömiä töitä, huonosti tehtyjä tehtäviä... päätä ensin päästä niistä eroon. Ota yksi asia kerrallaan ja tee se. Älä mieti muuta, älä edes sitä mitä joku muu saattaisi asiasta sanoa, vaan tee se. Sen jälkeen ole tyytyväinen ja kiitollinen tehdystä työstä. Virheet on sallittu ja tehdessä oppii. Palkitse itseäsi, ja pidä välillä vapaata. Hyväksy se ettet voi tehdä kaikkea, äläkä anna toisten määrätä tai elää sinun elämääsi. Pidä elämäsi itsellä. Tunnista rajasi äläkä anna muiden rikkoa niitä. Älä myöskään vihastu muille, jos eivät ymmärrä. Anna anteeksi, ja jatka elämää. Pidä itsesi turvallisessa ympäristössä. Älä riehu.

      Ja niin edelleen...

    • Moi =)

      En halua, että vahingoitat itseäsi. Sopiiko, että et tee niin? Ei sillä ole väliä kuka kaikista kuviteltavista ihmisistä olet. Jos näkisin sut livenä, halaisin sua kyllä, vaikka pitkään ja hartaasti.

    • hae apua

      Paholainen syöttää tuollaista kohtaloharhaa. Ei kukaan synny tänne, tuollaista tarkoitusta varten. Ajatukset eivät ole terveitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1615
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1469
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1368
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      32
      1340
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      48
      1303
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1238
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1126
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1092
    Aihe