STS jätti ikuiset traumat

Laiminlyöntejä....

Siitä huolimatta, että nuoret pikku palkioilla ylistävät tätä järjestöä kuinka se tarjoaa "seitsemän hyvää ja kymmenen kaunista", on todellisuus jotain ihan muuta.
Nuoret ovat haavoittuvaisimmassa iässä lähtiessään ja hyvin monet kasvatettu kunnioittamaan vanhempiaan ja mitä tämä järjestö esimerkiksi meille teki. Asutti ensiksi nuoremme asumiskelvottomaan läävään ja kun nuoremme sai "salaa" lähetettyä viestiä asiasta meille, sijoitettiin hänet prrheeseen, missä ikäero vanhempiin olk melkein 60 vuotta!!! Säännöt sanovat mm. että nuorella on oikeus omiin ystäviin, niin 50 mailin säteellä ei niitä ystäviä ollut, eikä mitään julkista liikennettä, ei nettiä, ei puhelinta (hostäiti kielsi, minä sain vaadittua puhelimen myöhemmin, vaikka maksoimme itse, niin silti oli hankala puhelinta saada perusteltua hostäidille). Käytännössä nuoremme oli kuin vankileirillä ja siitä yritetään selvitä vieläkin. Joten ironisesti katson näitä mainostoimistojen tekeleitä, missä nuorilla on kivaa, hauskaa ja ah niin mukavaa. Näillä maksetuilla mainoksilla ja maksetuilla ylistyspuheilla, joita tälläkin palstalla vilisee, ei ole mitään tekemistä totuuden kanssa.

6

149

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • "Elin-ikäisetmuistot

      Samoilla fiiliksillä täällä. Kun nuorelta viety luottamus aikuisia ja oikeudenmukaisuutta kohtaan ja ihan näytetty mallia kuinka valehdellaan ja vääristellään asiat järjestön eduksi niin voin fyysisesti pahoin kun näen tuollaista valheellista mainontaa, että muka nuori on tärkeä ja aina ajatellaan nuoren etua.....Ainoastaan järjestön eduilla on väliä ja perheiltä kun on rahat saatu niin kohtelu on jotain uskomattoman, järkyttävän, epätodellisen julkeaa, röyhkeää, epäreilua nuoria vahingoittavaa. Ja täytyy sanoa, että itsekin aikuisena 45v. en ole koskaan aiemmin kokenut vastaavaa kieroilua ja uhkailua ja tunnen tulleeni ryöstetyksi ja nuoremme tuli selkeästi henkisesti pahoinpidellyksi ja nöyryytetyksi ihan ilman omaa syytään. Kaikki ainoastaan järjestön rahanhimosta johtuvasta kunnon perheiden pulasta ja järjestön työntekijöiden tms."vapaaehtoisten" rahanhimosta ja välinpitämättömyydestä ja kykenemättömyydestä hoitaa asiat normaalisti.
      Ne "elin-ikäiset " muistot, jotka tuosta ajasta jäivät nostattavat raivon pintaan.

    • Elämän kamalin vuosi

      Luettuani edellisten kirjoittajien tunteenpurkaukset sekä omakohtaiset kuvaukset vaihtarivuodesta, voin kokemuksella todeta, ettei kumpikaan kirjoittajista liioitellut pätkän vertaa. Kuvaukset ja kokemukset ovat niin aidot. Koen täysin samoin!

      STS:n toiminta täyttää kaikessa röyhkeydessä ja julkeudessaan vieläpä epärehelliset ja jopa laittomat piirteet.

      Nuoremme erotettiin vaihto-oppilasohjelmasta yllättäen, täysin ilman minkäänlaista ennakkovaroitusta. Erotuspäätöksen teki maajohtaja Mira Silvonen rakennettuaan varsin kyseenalaiset perusteet päätökselleen.

      STS:n omissa erityisehdoissa (= wc-paperia..) sanotaan, kuinka mahdollinen erottamispäätös tulee ilmoittaa sekä perustella vaihto-oppilaalle ja tämän vanhemmille "niin pian kuin mahdollista." Lisäksi: STS:n tulee osoittaa, että on tukenut ja avustanut vaihto-oppilasta kotiuttamisessa.

      Miten toimikaan ko. tilanteessa maajohtaja Mira Silvonen?

      Päätettyään passittaa nuoremme kotiin, rva Silvonen osti lentoliput. Tämän jälkeen hän salasi asian kuukauden. Lentolippujen ostopäivän jälkeisenä päivänä, hän lähettää meille vanhemmille sähköpostitse kutsun tulla kuukauden kuluttua Fredan toimistolle keskustelemaan hakupaketin (hakuvaiheessa annetut tiedot) sisällöstä, salaten edelleen totuuden.
      Mennessämme sovittuna ajankohtana STS:n toimistolle, hän ilmoittaa alkajaisiksi rinta rottingilla erottaneensa nuoremme vaihto-oppilasohjelmasta. Tiedon saimme perjantai-iltana. Nuoremme passitettiin sunnuntaina, puolentoista vuorokauden kuluttua ilmoituksesta kotiin.

      Tiedon ilmoittaminen nuorelle jäi vanhempien tehtäväksi. Arvon maajohtaja ei tähän päivään mennessä ole päätöstään nuorelle kertonut, perustellut eikä pahoitellut!
      Shokissa ollutta nuorta ei avustettu millään tavoin kotiin lähtemisessä, tuesta puhumattakaan. Itkuinen nuori jätettiin yksin kentälle ja lähetettiin matkaan.

      Jokainen voi mielessään päätellä, toimiiko vastuuntuntoinen, nuorista välittävä, terve aikuinen tällä tavoin?

      Mainittakoon, ettei nuorella itsellään ollut mitään osuutta erottamuspäätökseen.

      STS on toiminnallaan osoittanut olevansa täysin vastuuntunnoton kielimatkojen järjestäjä: Ahne, röyhkeä, julkea, moraaliton ja sairas.
      Kohdallamme myös Helsingin toimisto Silvosen johdolla, yhteistuumin kohdemaan toimiston kanssa, salasi valehteli ja vääristeli asioita.

      Lähettäessänne nuoren näiden huijareiden kautta matkaan, otatte hyvät ihmiset suuremman riskin kuin arvaattekaan!!

      • Informoikaa

        Viidakkorummut pärisemään!


    • Csfesdatabase

      CSFESdatabase.wordpress.com! Tuolla lisää "elämän parhaita vuosia"!

    • Upponallexx

      Up

      • Informationtothepeop

        Että tällästä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      326
      3672
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1679
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1500
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      56
      1435
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1300
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1260
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      56
      1243
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      192
      1198
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1157
    Aihe