Homoseksuaalisuutta verrataan myös insestiin..

LezBo..

Olen homoseksuaali.
Minua on häirinny yksi asia.. kun homojen vihaajat vertaa meitä nekrofiieilihin, pedofiileihin..ties mihin jne.. Ja kun me homot, yritettän kertoa näille homovihaajille että kun kaksi aikuista ihmistä rakastaa niin se on puhdasta rakkautta..me ollaan niinkuin kaikki muut perheet, homous ei liity todellakaan pedofiiliaan, ketään ei käytetä hyväksi jne jne jne.
Sitten kerran työpaikallani eräs idiootti(mies) väläytti jotain sellaista:
"...sittenhän pitäisi olla ihan ok jos aikuinen isä rakastuu aikuiseen tyttäreen. Ne molemmat rakastuu siis toinentoiseen. Että miten sen voi sitten tuomita? Sekin pitäisi hyväksyä, niinkö! "
Tämä tyyppi oli vahvasti sitä mieltä että kaikki tällaiset ei-hetero-seksuaalisuudet ovat sairautta.

Tällainen insesti-kuvio etoo aivan sairaalla tavaalla! Näinkö homojakin vihataan? Miten tällaiseen vertailukuvaan voisi edes järkevästi vastata?

1

64

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      Siihen kannattaa aina lisätä ja kysyä mikä siinä oikeasti muka mättää, jos kaksi samaa määriteltyä sukupuolta, aikuista naista tai miestä on keskenään, ovat aikuisia, eivät sukua toisilleen, sekä ovat sielun ja ruumiin voimissansa? Niin että perustelut kehiin? Jos unohdetaan ne erittäin huonot ja epäpätevät argumentit uskonnon ja "luonnottomuuden" suhteen?

      Olen täysin varma heidän tietävän vastauksen mutta niillä on pakottava tarvea antaa sen häiritä vääristyneellä tavalla. Haluavan vääristää asiaa niiden omassa kierossa mielessään. Ainoastaan heillä voi tulla jotain tollasta sairasta mieleen mikä ei ole totta.

      Ainoastaan he tykkäävät sekoittaa insestiä, vuohia, sikoja ja ties mitä ja minkä kanssa naimisiinmenoa, sekä tarkoituksellista paisuttelua yksinkertaisista asioista. "No jos tommonen sallitaan, niin annetaan samantien ihmisen mennä porsaan kanssa naimisiin". Toi on yksi niistä typerimmistä heitoista mitä jaksavat älykkäästi viljellä.

      Joitakin miehiä haukutaan sioiksi. Minusta se on väärin alentaa sika eläimenä miehen tasolle. Siathan ovat älykkäitä eläimiä.
      Tämä piikki ei koske niitä miehiä, jotka ovat oikeasti hyviä ja fiksuja tyyppejä. Onneksi heitä on paljon. Ei sillä etteikö naistenkin osastolla ole paljon erilaisuutta vihaavia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      860
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe