maahanmuuttajat rikkaus vai ei

asukaskysely

tuleeko turkuun sopiva määrä maahanmuuttajia

12

75

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • siinä sulle

      Itämeren kalat häiriintyvät lääkeaineista – Teollisuudella paineita kehittää eettisempiä pillereitä
      Lääkeaineet kulkeutuvat aineenvaihdunnan kautta jätevedenpuhdistamoihin, jotka eivät pysty ottamaan talteen kaikkia haitallisia aineita. Itämereen valuvista lääkeaineista kertyvä cocktail vaurioittaa kaloja ja voi asiantuntijan mukaan johtaa jopa lajien häviämiseen. Katso, onko käyttämäsi lääke EU:n mustalla listalla.

      Grafiikka

      • liittyy aiheeseen?

        Oletko rakkihullumies?
        Syö pökäle, ääliö.


    • 2136789

      Jos mamu käy töissä tai opiskelee aktiivisesti eikä vain käy koululla silloin tällöin rikkaus, mamupummit ja rikolliset on paskaa, vois mun puolesta hypätä vaikka roskikseen

    • huh, huh

      siinä sulle ,ei taida nyt olla kaikki himassa.

    • takuueläke

      lisää vaan ,niin eiköhän me porukalla saada jonoa lisää, meinaan pokka jonoa.

    • Ajattelija55

      Mielestäni Turkuun tulee liikaa maahanmuuttajia. Johtuen Suomen vähäisestä syntyvyydestä ja kantaväestön vähäisestä muuttoliikkeestä Turkuun, on maahanmuuttajien osuus Turkuun vuosittain muuttavista suurempi kuin kantasuomalaisten. Tämä johtaa siihen, että maahanmuuttajien osuus Turun väestöstä kasvaa koko ajan, ja nykyisellä kasvulla se tarkoittaa että 2030 maahanmuuttajien (myös toisen polven) osuus Turun väestöstä on jo lähes puolet.

      Lisäksi pitää erottaa pakolainen- ja maahanmuuttaja-käsite. Pakolaisilla ei ole melkein koskaan koulutusta eikä edes englanninkielen taitoa. Maahanmuuttajilla joilla on koulutus ja hyvä suomen- tai englanninkielen taito ovat tervetulleita, mutta vasta sitten kun Turun 30 000 työtöntä ovat saaneet työn.

    • Rikkaat mamut

      Kuinka moni maahanmuuttaja ajaa yhtä surkealla autolla kuin osa suomalaisista.
      Heillä on aina uudehkot autot ja muuttaessa tuodaan kalusteet jostain huonekaluliikkeestä (suomalaisille ekotorilta). Mitä tapahtunee tavaroille jotka ovat edellisessä asunnossa jätetäänkö sinne vaiko kaatopaikalle.

      Minkäänlaista äänen käytön voimakkuuden säädintä heillä ei ole vaan keskustelut käydään huutamalla ja kaikki osapuolet tekevät sen yhtä aikaa.
      Kännykkäänkin huudetaan niin kovasti, jotta se vastapuoli kuulee sen kyllä vaikka olisi somaliassa.

    • TÄMÄ on ongelma

      Itämeren kalat häiriintyvät lääkeaineista – Teollisuudella paineita kehittää eettisempiä pillereitä
      Lääkeaineet kulkeutuvat aineenvaihdunnan kautta jätevedenpuhdistamoihin, jotka eivät pysty ottamaan talteen kaikkia haitallisia aineita. Itämereen valuvista lääkeaineista kertyvä cocktail vaurioittaa kaloja ja voi asiantuntijan mukaan johtaa jopa lajien häviämiseen. Katso, onko käyttämäsi lääke EU:n mustalla listalla.

    • huh, huh

      ongelma on , siinä että sulta on aamulääkkeet jääny ottamatta..

    • Kalat myrkytetty

      Itämeren kalat häiriintyvät lääkeaineista – Teollisuudella paineita kehittää eettisempiä pillereitä
      Lääkeaineet kulkeutuvat aineenvaihdunnan kautta jätevedenpuhdistamoihin, jotka eivät pysty ottamaan talteen kaikkia haitallisia aineita. Itämereen valuvista lääkeaineista kertyvä cocktail vaurioittaa kaloja ja voi asiantuntijan mukaan johtaa jopa lajien häviämiseen. Katso, onko käyttämäsi lääke EU:n mustalla listalla.

    • sdw

      Tuksu itse on kertonut aiemmin moneen otteeseen omaavansa maailman parhaan, nallekarhumaisen isän. Toisaalta isä on saanut kohtuutonta julkista solvaamista, pahoinpitelyitä ym. ikävää rakkaalta esikoistyttäreltään osakseen merkkinä tästä tyttären suunnattomasta rakkaudesta. Isä-Markku julkaisi fb-sivullaan otteita tyttärensä kanssa käymästä kommunikoinnista. Todella surullista luettavaa, vaikkakaan ei sisällötään yllätä yhtään. Tuhnu muistuttaa isälleen, että ei pidä antaa hänelle mitään diagnooseja, koska isä ei ole mikään lääkäri koulutukseltaan. Tuksu sen sijaan on eriasteisia diagnooseja (psykoosi jne) asettanut muille jo vuosikausia. Kenties siis miljoonan ällän ylioppilas on itse suorittanut opinnot lääketieteellisessä loppuun yhtä menestyksekkäästi kuin miten suoriutui lukiostakin. Tuksun kiukku isäänsä kohtaan on kuin 3-vuotiaan uhmaikäisen kakaran. Useinhan olemme joutuneet hänen kirjoituksistaan ja tempauksistaan miettimään, että miksi tosiaan 36-vuotiaan naisen käytös on jäänyt lapsen tasolle. Tuksu pitää tekstien kopiointeja naurettavana puuhana, mutta toisaalta se muuttuu hyvin perustelluksi järkeväksi tekemiseksi silloin, kun hän julkaisee itse muista "painavaa asiaa". Jeesus-barbilla on pyhä kaksinaismoralismi, jonka varjolla voi tuomita aina muut. Isä-pappa tekee ihan oikein, kun käyttäytyy kuten esikoistytär käyttäytyy. Tässä perheessä on aivan liian kauan siedetty esikoistyttären temppuilua.

      Markku Tukiainen
      14 minuuttia sitten lähellä paikkaa Sollentuna, Sweden
      "Esikoistytär on taas ollut tuottelias ja asiakin on ollut painavaa. Pyynnöistä huolimatta tämä jatkuva viestittely ja vainoaminen ei lopu millään.

      "Rakas esikoistyttäreni. Olet valitettavasti itse niin narsisti, että et edes suljetulla osastolla paranisi. Olen puolestasi hyvin huolissani, koska et itse näytä tunnistavan sairauttasi. Narsimista juuri tästä syystä ei yleensä koskaan parannuta. Rukoile Jeesusta elämääsi, minä rukoilen päivittäin puolestasi. isi"

      "OLET ITSE SOSIOPAATTI!!!!"

      "HYI VITTU, PETÄT HENKISESTI OMAA VAIMOASI KOKAJAN!!!!!"

      "KATOA ELÄMÄSTÄNI"

      "Sosiopaatti on pahempi kuin narsisti, etkä voi antaa edes sitä diagnoosia mulle koska et ole mikään lääkäri"

      "ainoastaan lääkärit voivat antaa diagnooseja"

      "yksi syy Julian kuolemaan olit SINÄ ITSE"

      "elä sen kanssa loppuelämäsi papparainen!!!!!"

      "Katkaisen välit nyt suhun lopullisesti ja vien sut oikeuteen törkeästä kunnianloukkausesta"

      "Hymy menee sinne jo!"

      "sä tulet mukaan, koska MYIT OMAN TYTTÄRESI VALHEELLISESTI PASKAMEDIALLE!!!!"

      "jatka siellä sitä runkkaustasi nettipornon äärellä"

      "häpeän sua"

      "kopioi taas kaikki ylös ja laita raukkamaisesti eteenpäin"

      "se ei auta sua yhtään"

    • 965432

      En kuitenkaan usko, että "maahanmuuttovastaisuus" on ainoa ruotsidemokraattien nousua selittävä tekijä. Ruotsista on tullut jonkinlainen banaanivaltio poliittisen kulttuurinsa osalta. Vaalisalaisuutta ei käytännössä ole, koska kutakin listaa äänestetään (pääsääntöisesti) sen omalla lipukkeella, joka äänestäjän on noudettava virkailijoiden nenän alta. Vuoden 2010 vaalien yhteydessä uutisoitiin useista tapauksista, joissa vaalivirkailijat olivat "hukanneet" tai piilottaneet ruotsidemokraattien lipukkeet. Kun tähän yhdistyy se, että yksi puolue ei saa näkemyksiään tai edes mainoksiaan julki mediassa, ja että sen edustajat ja toimijat joutuvat kulkemaan henkivartijoiden ympäröiminä, ei synny vaikutelmaa vapaasta, moniarvoisesta ja keskustelevasta demokratiasta, jollaisena ruotsalaiset mielellään itseään markkinoivat.

      Uskon, että pitkään jatkunut yhden, valheeksi tiedetyn totuuden julistaminen ja kaiken muun leimaaminen fasismiksi on yksi niistä asioista, joiden vuoksi kasvava osa ruotsalaisista äänesti ruotsidemokraatteja. Mikään määrä solvaamista ja uhkailua ei kykene pysäyttämään poliittista liikettä, jos ulkoiset olosuhteet ovat synnyttäneet tilauksen sen edustamalle asialle. Onhan tämä nähty Suomessakin.

      Muutamiin ennen vaaleja ja niiden jälkeen esitettyihin lausumiin on syytä pysähtyä hetkeksi. Ruotsidemokraatit ovat virallisen totuuden mukaan fasistipuolue, koska he haluavat vähentää maahanmuuttoa 90 prosentilla. Tämä on mielenkiintoista, sillä jos Ruotsi vähentäisi maahanmuuttoa 90 prosentilla, maahanmuutto olisi Suomen suuruusluokassa. Jos näin ollen on fasismia kannattaa sellaista maahanmuuttoa, jota Suomi harjoittaa, onko Suomen harjoittama maahanmuuttopolitiikka fasistista?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      247
      4042
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2348
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2056
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      96
      1719
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1327
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1307
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1262
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe