Minkä takia Loviisalla on kaupunginjohtaja?

iso klunssi

Mitä hyötyä meillä on johtajasta?

32

324

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • turha Nilkki

      Ei mitään. Pelkkiä kuluja ja ei ymmärrä noudattaa lakeja ja hallinnon säännöksi (jääviys, hankintapäätökset). Paljonko maksettua työaikaa ja syntyy kuluja tehtäviin kuulumattomaan ay-toimintaan?

    • 32-31

      Luin että Loviisaan saapuu valtuuskunta keskustelemaan ydinvoimarakentamisesta. Tärkeä asia ajatellen kunnan tulevaisuutta. Tästä kaupunginjohtaja jää paitsioon, on kuulemma virkamatkalla.

      • Liekö hal.pol.juttu

        Joo, virkamatka Kirkkonummelle tärkeempi kuin Rosatom - kukas tuttu se seillä isännöikään Kalevan käyntiä?


      • vaihtaen paranee

        Loviisan Sanomat 12.2.2010:
        Olavi Kaleva, ydinvoimalobbausmatkasta: ”En todellakaan tule keskeyttämään lomaani puolen tunnin ministeritapaamisen takia. Ei sota yhtä miestä kaipaa”.

        Onko tämä taas toistumassa? Vuonna 2010 ei ollut sitoutumista kaupungille huipputärkeään elinkeinopoliittiseen hankkeeseen.

        Miksi kaupunginhallitus ei käskytä ja johda alaisiaan viranhaltijoita? Jos saataisiin jämäkkä ja kunnan etua valvova kaupunginhallitus ja sen puheenjohtaja, niin useampi johtava viranhaltija vaihtuisi!

        Loviisan ja Lapinjärven mahdollisesti yhdistyessä uudeksi kaupungiksi, niin kaupunginjohtajaksi on nimettävä Lapinjärven nykyinen kunnanjohtaja. Tätä lapinjärveläiset tulevat vaatimaan ja ovat kyllästyneet sanelupolitiikkaan, jonka mukaan pidetään automaattisena tapahtumana, että Kaleva jatkaisi kaupunginjohtajana. Lapinjärven kunnanjohtaja on osoittautunut erittäin jämäkäksi ja päteväksi. Hän myös valvoo kunnan etua ja puuttuu välittömästi havaitsemiinsa epäkohtiin.


    • MR ÖÖÖÖÖ

      JOTTA TE LUUSERIT SAISITTE HAKKUA HÄNTÄ

      • MR ÖÖÖÖ

        HAU HAU


      • vauhti päällä jo

        Ei tarvitse olla häävi MR ÖÖÖÖ, jotta pääsee "hakkumaan". Oletko jo korkannut perjaintailekan?


    • Taasko Tornipelle

      Taas se luuseri = kaupunginjohtaja Olavi Kaleva lähtee pakoon kun osaamista ja kaupungin sitoutumista tai edes mielenkiinnon osoittamista tarvitaan. Hänen pitäisi osoittaa, että Loviisan kaupunki on todella kiinnostunut uuden ydinvoimayksikön ja työpaikkojen hankinnasta kaupunkiin. Mutta kun ei, menikö osaamisvajeen vuoksi kökkö housuihin kun ei osaa keskustella asiantuntijoiden kansa vai saiko hän käytösohjeistusta saariston kielipoliittisilta kalastajilta? Ilmeisesti Olavi ja sen vännerit pelkäävät, että kun kaupunkiin saadaan työpaikkoja, niin suomalaisten osuus kaupungissa kasvaa? Kannattaa muistella miksi Fennovoima meni Hanhikivelle, täydet pisteet siitä tulevat pohjoisesta Kalevalle. Nyt pää-lobbari lähtee pakosalle ihan Kirkkonummelle asti, mikä mahtaa olla matkan syy? Miksi ja mistä Kalevalle maksetaan palkkaa 30 000 asukkaan kuntakoon mukaista palkkaa??

      • kumman kaa

        Fennovoima meni jo...turhaan Te haikailette Fortum 3:n perään


        Vai onko teillä kiire maksamaan ulkomaalaisten reppumiesten aiheuttamia Lisäkustannuksia Loviisan kaupungille ?

        Kuka rakentaa ne asunnot ja maksaa ne terveydenhuolto ja sosiaalikulut joita syntyy ulkomailla kirjoilla olevista ja sinne veronsa maksavista (2) rakentajista....

        Parempi lopettaa haikailu ja keskittyä muun tyyppisen elinkeinotoiminnan luomiseen Loviisaan


      • blääh
        kumman kaa kirjoitti:

        Fennovoima meni jo...turhaan Te haikailette Fortum 3:n perään


        Vai onko teillä kiire maksamaan ulkomaalaisten reppumiesten aiheuttamia Lisäkustannuksia Loviisan kaupungille ?

        Kuka rakentaa ne asunnot ja maksaa ne terveydenhuolto ja sosiaalikulut joita syntyy ulkomailla kirjoilla olevista ja sinne veronsa maksavista (2) rakentajista....

        Parempi lopettaa haikailu ja keskittyä muun tyyppisen elinkeinotoiminnan luomiseen Loviisaan

        Mikä on tämän elinkeinopolitiikan takuumiehen kumman kaan muun tyyppinen elinkeinopolitiikka?
        Tätä se on: Krääsätavaratalo, strömmningbisnes, varma nakki ja lisää tonttien kaavoittamista vaikka jo ennestään om 300 - 400 myymätöntä tonttia! Ja sitten tietenkin 2 - 3 milliä Sahaniemen infraan ja odottelemaan jos sinne jotain bygattaissiin seuraavien 20 vuoden aiksna!


      • kalliiksi tulee
        blääh kirjoitti:

        Mikä on tämän elinkeinopolitiikan takuumiehen kumman kaan muun tyyppinen elinkeinopolitiikka?
        Tätä se on: Krääsätavaratalo, strömmningbisnes, varma nakki ja lisää tonttien kaavoittamista vaikka jo ennestään om 300 - 400 myymätöntä tonttia! Ja sitten tietenkin 2 - 3 milliä Sahaniemen infraan ja odottelemaan jos sinne jotain bygattaissiin seuraavien 20 vuoden aiksna!

        Elinkeinopolitiikan tappiotakuumies on täsmällisempi nimitys kumman kaalle. Siitä niitä lisäkuluja syntyy!


    • taas otti hatkat

      Työmatkalla Kirkkonummella. Ehkäpä matkan tarkoituksena on laatia Toffen kanssa uusi blogi kyrkslätin pelon ilmapiiristä?

      Ei sota yhtä miestä kaipaa. Stena hoitaa englanninkielen taitoisena tapaamisen tyylikkäästi ja paljon paremmin? Uuden kaupungin johtajuudesta kilpailtaessa Stena on vahvoilla!

    • Nunnuka lai

      Milloin voidaan odottaa kaupunginjohtajan vaihtumista?

    • Stolisnaja

      Tuo rosatomin loviisaan tuoma porukka on kaupungin virkamiehiä opintomatkalla mukana rosatomin viestintäassistentteja. Eivät pääse edes voimalaan sisölle, ja ihmettelen että loviisasta on vastassa hallituksen jöäseniä vaikka oikea vastaanotto olisi ollut tiedotuspäällikkö.

    • Åbo-hobitille

      Eikö Olavi Kaleva ole vastuussa myös tiedotustoiminnasta? Eikö hän pysty johtamaan ja organisoiman kaupungin toimintoja? Ainakin elinkeinopolitiikan ja kehityshankkeiden tulos on kaupunginjohtajan ansiosta täys nolla, eli ruotsiksi rys..ty. j

    • Sivustaseuraaja11

      Se on tietenkin selvää, että jos Loviisa ja Lapinjärvi yhdistyvät niin kaupunginjohtajan paikka pitää laittaa avoimeen hakuun.
      Sen sijaan puheet, mitä joku tuossa esitti, että Lapinjärven nykyinen johtaja tulisi saada pestin tulee torpata samantien. Oletan siis, että ehdottaja tarkoittaa nyt äitiyslomalla olevaa eikä sijaista.
      Jos Lapinjärven päättäjät valintahetkellä olisivat tienneet mitä nyt tietävät niin se nainen ei olisi ikinä valittu. Nuo rikosilmoitukset ja potkujen antamiset mitä hän on junaillut voivat tulla kunnalle vielä tosi kalliiksi.

    • lapinjärveläinen

      Sivustaseuraaja11 kirjoittaa sekavia. Vihjaa naiseen jne! Taitaa olla se tunnettu naisten hakkaaja. Kuinka kalliiksi tornipellen tutkintapyynnöt ja antamat potkut on tullut kaupungille? Niin kalliksi on tullut, että asianajaja voisi antaa hovihankkijalle ponutset hyvistä tilauksista?

    • jökötijöö

      Kuka on tunnettu naistenhakkaaja, minä en tunne? Mitä sillä on tornikellon kanssa tekemistä?

    • Sivustaseuraaja11

      Vai että lapinjärveläinen on sitä mieltä, että minä on se joka kirjoittaa sekavia. Noh, jokainen voi verrata oma viestini lapinjärveläisen kirjoittamaan ja vetää johtopäätöksiä sekavuuden tilasta.

    • ttggbb

      Kuka se kuuluisa naistenhakkaaja nyt olikaan???

    • noin se on

      Yxikään Loviisassa syntynyt mies ei hakkaa naisia!! Tää on tuulesta temmattu juttu!

    • erinomainen pomo

      Pitää firmalla pomo olla.

    • Tosarom

      Miten meni tää Rosatomin vierailu ilman johtajaa? Ihmettelikö vieraat herrojen puuttumista?

    • Skål

      Eipä se isäntien taso olisi parantunut vaikka Johtaja olisi ollut paikalla, vaikka ei se muutenkaan edustanut minkäänlaista osaamis- tai tietotasoa.
      Lovarin tilaisuuteen tunkeutuneen toimittajan mukaan oli "kuiva" tilaisuus. Varmasti toisin olisi ollut jos olisi ollut paikalla ruotsalaisia vieraita, ihan niin kuin ennen "ystävyyspäivillä", jolloin vieraat ihmettelivät isäntien kosteaa tarjoulua, Säästettiin nyt rahaa käytettäväksi taas sisäpiirin kinkereihin, esim. Lovisan-päivänä.

    • Kaveria moikkaamassa

      Mitäs se herra kaupunginjohtaja Kaleva sai siellä Kirkkonummella aikaiseksi? Kun oli niin tärkeää mennä käymään....

    • tasotorso

      keskustelun taso on todella huima

    • klokun viisari

      tasotorsolle tiedoksi, että niin on myös keskustelun kohde.

      • Hoh, hoh

        Heh, heh! Tuttu juttu ay-piireissäkin!


    • 000000=0

      Minkä takia Loviisalla on kaupunginjohtaja?

      • liitytään stadiin

        Syy on kai ohjesäännössä. Voiko sen muuttaa?


    • torikellonvetäjä

      Ei vika ole hallintosäännössä tai Suomen laissa. Vika on siinnä että säädöksiä ja ohjeita ei noudateta. Hallinnon toimintaa ei valvota. Miksi luottamushenkilöt ovat hakeutuneet tehtäviin ja toimielimeen jonka tehtävä on valvoa lain ja säädösten noudattamista. Riittää, että saa ”ystäviä” ja hunajaa, hunajaa omaan pussiin. Johto sitouttaa heikot samalla kun se pelaa jatkoa suojatyöpaikoilleen; lapinjärveläisten konkurssipesä puhalletaan johdon koneiston taskuun. Toimielimissä voi olla enemmistönä jäseniä, jotka ovat ”kuntariippuvaisia”, joko oman tai läheisen työtehtävän tai liikesuhteen vuoksi. Mutta sitä saa mitä tilaa, kuntalaiset ovat valinneet ressukoita edustajikseen vuodesta toiseen.

    • plim plom

      Kaupungin sisäinen valvonta ei toimi ja se on tullut veronmaksajille TOSI KALLIIKSI!!!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5168
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3377
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1502
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1343
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1036
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      948
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      727
    Aihe