Huh huh miten hiljaista....

28x...

onkaan palstalla. Suorastaan peloittaa tämä nyt. Onko todellakin niin että että ns. Egypti- fanit ovatkin ainoastaan näitä ryhmämatkailijoita Punaisen meren kohteisiin? Nythän matkat ovat kai hieman vähentyneet, en tiedä.

Menkää nyt hyvät ihmiset tutustumaan uskomattomiin kulttuuriaarteisiin mistä missään muualla maailmassa ette tapaa! Niitä ette takuulla löydä liuhupartamuistomyymälän äijän pienoismalleista ryhmämatkakohteistanne.

Rohkeasti nyt vain Kairoon, Aleksandriaan ja Luxoriin! Koette sellaisia kulttuuripläjäyksiä mitä ette ikinä unohda. Näihin kuuluvat tietysti myöskin ruikkukakat joita ette myöskään unohda.

Tuntuu todellakin kummalliselta että ihmiset eivät nyt näihin paikkoihin mene? Onko syynä nyt vain se ettei ryhmämatkoja näihin tällä hetkellä järjestetä vaikka maa on nyt tosi rauhallinen täysipäisten sotilaiden otettua vallan löyhäpäisiltä muslimeilta?

4

241

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lilli25v

      Moi hra 28x ja terkkuja Assuanista! Matkalla sinne yövyimme Kairossa mennen tullen, miehen sukulaisten luona. Suku on suuri ja myös Assuanissa asusteltiin serkunserkun, heh, luona. Vieraanvaraisia ovat ihan viimeisen päälle. Päivän risteily Niilillä tuli myös tehtyä, paljon oli espanjalaisia laivalla, sain kokeiltua espanjan taitojani, tosin vähän tiukkaa teki, mutta meni se joten kuten.

      Kävimme katsomassa nuubialaisnaisten tanssia ja oli kyllä kaunista katsottavaa, upeita naisia ja upeat puvut. Ainutlaatuinen kokemus, ainakin minulle.

      Assuanissa oli paljon nähtävää ainakin näin ensikertalaiselle, ja voi niitä kultakauppoja, niitä riitti ihan kyllästymiseen saakka. Minulle ei kukaan tuputtanut mitään, johtui varmaankin miesseurasta, eikä kulta minua kiinnostakaan.

      Olihan se aika rankka reissu Aleksandriasta Assuaniin, mutta oli sen arvoista, ja nyt on paljon sulateltavaa kaiken nähdyn ja koetun tiimoilta.

      Täällä asuessani olen kaivannut liikuntaa, jota kotimaasa harrastan päivittäin, mutta täällä aivan liian kuuma sellaiseen, kävelylenkit on tehtävä aikaisin aamulla, muutoin jäävät tekemättä.

      Ensi kuun lopulla onkin sitten kotimatka edessä. Ennen sitä vielä Luxorissa käynti.

      Tänään lueskelin hra 28x juttujasi taas kerran muilta palstoilta ja hauskoja tarinoitahan sinulla riittää!

      Mukavaa syksyä sinulle!

    • 28x...

      Kiitoksia viestistäsi lilli25v!
      Kivaa kuulla Sinusta ja varsinkin että siellä kaikki menee hienosti ja nähtävästi suunnitelmien mukaisesti.

      Johan vitsin murjaisit kun sanoit ettet ole kullasta kiinnostunut! Ota ihmeessä kaikki kultalahjat vastaan mitä Sinulle tarjotaan, ovelasti vielä niin että valitsetkin sitten hieman painavamman ketjun. On niillä pojilla rahaa.
      Beirut oli aikoinaan koko maailman kultakaupan keskus kunnes pommittivat sen paskaksi. Sen sieltä muistan kun myimme puoli litraa vertamme siellä Amerikkalaiseen veripankkiin. Maksoivat siitä sata dollaria joka oli silloin paljon.

      Tuo kuntoilu on varmaankin siellä hankalaa ainakin naiselle. Aamuyö on ainoa sopiva hetki sitä harrastaa ja silloinkin täytyy olla turvamies mukana.
      Kyproksellakin oli näihin aikoihin 40 asteen päivälämpötiloja.
      Perinteenä oli ns. Mandres- Hamidin juoksu. Matka 13 km joka suoritettiin 20- miehisenä joukkuejuoksuna. Viimeisestä ukosta se aika otettiin.
      Lähtö oli klo 6.00 mutta jo seitsemältä oli joku ukko kannettavana vaikka komppanian kovimmat siihen valittiin. Raivo oli hurja koska oli kyse kunniasta sekä kolmen kuukauden kuittailuoikeudesta.
      Varustus oli kevyt; kenttäpuku, maihinnousukengät ja rynkky.

      Tervetuloa kotimaahan. Uskon että huokailet aika pitkään tätä maamme raikasta ja neitsykäistä ilmaa...kyllähän ulkomailla on kivaa käydä mutta ei ole kotiintulon voittanutta.

      Sinulle myös kaikkea hyvää!

    • mika45

      se peräkammarin homo ei vaan tajua olla hiljaa, mikä helvetin vajaa sä olet, joka ketjua sotkemassa, tuollaisesta pitäisi hakata paskat pihalle !

    • egyptifani

      Lähtisin heti jos hinnat olisivat kohdillaan matkatoimistoilla. En ole vasta kuin 5 kertaa Egyptissä seikkaillut, pyramidit kahteen kertaan ja Luxorin haudat. Koskaan ei ole edes vatsatauti iskenyt kun en ole liian bakteerikammoinen, elän siis normaalisti ilman etukäteis paniikkia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1645
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1509
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      68
      1419
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      38
      1373
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      49
      1314
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1248
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1136
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1126
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1092
    Aihe