A-sexual?

hämmentynyt

Olen 35 vuotias nainen. Tässä olen ehtinyt survoa itseni jo useampaan lajittelulaatikkoon. Pitkän aikaa elin julkisesti hetero-perhe-elämää kuitenkin samalla naisia miettien ja kuolaten. Kun parisuhde päättyi yirtin deittailla sekä miehiä että naisia ilman että sen kummempia kehittyi. Homma kaatui aina siihen etten oikeasti halua että minua kosketaan intiimisti. Tykkään kyllä katsella miehiä ja naisia, trans-ihmisiäkin, kuka vain nätti ihminen silmään osuu ja sattuu seksikkäästi liikkumaan. Minulla on toisinaan todella eroottisia fantasioita, etenkin naisista. Kaipaan kipeästi suukkoja ja haleja. parisuhdetta, jossa olisi rakkautta ja yhdessäoloa, mutten vain halua että minua kosketaan rintoihin tai jalkoväliin. Minua alkaa ahdistaa ajatuskin siitä että fantasiat muuttuisivat todeksi. En tiedä onko kyse vain siitä, etten koe omaa vartaloani enää seksikkääksi kohonneen painon vuoksi tai onko minulla jo aikaisia vaihdevuosi-oireita PCOS.n takia vai onko seksielämä vain nyt oikeasti loppunut minulta kokonaan loppuelämäksi. Minulle oikeasti riittäisi vain yhdessä olo, suukot ja halit. onko se sitä a-seksualismia?

8

248

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • f*ck

      kuulostat aseksuaalilta. Ja mitä väliä sillä edes on, sä tiedät mitä haluat, mistä et välitä, mitä et halua. Sulla on jo vaihtunut elämäntilanne uusiksi muutamaan otteeseen joten jospa otat siitä opiksi. Menet mille hyvälle tuntuu ja katsot mihin elämä sua vie.
      Nyt voit kutsua itseäsi aseksuaaliksi jos niin haluat, tai lesboksi, tai heteroksi, tai bisseksi. Ihan miten itse haluat.

      Älä stressaa moisesta asiasta ja ihan varmasti on ihmisiä jotka etsivät vain läheisyyttä ilman seksiä. Täälläkin oli kai ketju jossa oli ihmisiä saman asian ympärillä. Sä olet vielä ihan kesken ja ehdit muuttua suuntaan jos toiseenkin tai sitten et. Pääasia on että elät täyttä elämää, etsit ihmistä joka ymmärtää sua. Ehkäpä sitten kun rakastut tulisesti, kaikki muuttuu taas.

      Voithan sä laihduttaa ja katsoa josko itsetuntosi kohoaminen kohottaa myös libidoasi. Tuskin tähän on selkeää leimaa minkä voi otsaasi lyödä. Ja tarviiko edes olla.

    • camil31

      Mulla on samanlainen olo. Toisiin koskeminen ei niin haittaa,voin esim. koskettaa rintoja tai sieltä,mutta en halua sen johtavan mihinkaan saatika,että minuun koskettaisiin. Suhteissa tämä ei oikein toimi,mutta en tiedä mitä tehdä,tuskin kukaan haluaa olla ns.vajaassa suhteessa.

    • Onhan meitäkin, joille läheisyys on se pääasia, ja seksiin kykenen jos kumppani sellaista tahtoo, itselleni se ei ole lainkaan oleellista JOS läheisyyttä muuten on. Kosketukset on mulle tärkeitä, ja haluaisin itsekin koskettaa rakastani. Mutta asiasta pitää keskustella, jotta voidaan turvallisesti koskettaa vapaasti ilman pelkoa että se johtaa johonkin ahdistavaan. Kokonaan koskettelun kieltäminen ahdistaisi minua, ja vetäydyn helposti jos minut aina torjutaan eikä koskaan lähestytä. Seksiä tosiaan en olisi vaatimassa, mutta haluaisin hipsuttaa, silitellä ja suukotella ilman toisen kavahtamista. Ja olisi ihanaa kun toinen yllättäisi itsekin koskemalla.

      Mulla on jonkin verran myös itsetunnon kanssa tekemistä, mutta pidän itseäni kuitenkin hyvänä tyyppinä ja ansaitsen mielestäni hellyyttä.

      • sylph

        Samaistun tähän. On meitä näköjään enemmänkin ^^


    • Fale

      On meitä muitakin. Mä olen samanlainen ja olen harmaa aseksuaali.

    • 20➕ 19

      Voiko mua sit märitellä? Pidän suuseksistä, kun sitä tehdään mulle. Inhoan, kun pitää tehdä miehelle tai naiselle. Käsipeliä voin tehdä mut kummankin sukupuolen kanssa se on paremman sanan puutteessa kyllästyttävää. En saa semmosta "annan rakkaalle nautintoa" kiksiä. Aattelen vaan et teenköhän oikeen ja millon on mun vuoro. En välitä kosketella intiimejä alueita: Pimpsi, kikkeli, tissit, mut nautin, kun mua kosketellaan. En ole mikään lahna kummankaan sukupuolen kanssa ja haluan kosketella, puristella pakaroista ja suukotella seksin aikana. Itse "aktin" kuitenkin haluan toisen hoitavan. Ja se drifting (sanoinko oikeen) kuulostaa aika täydelliseltä, mut kokemukset naisista on niin vähäisiä, et en tiiä asiasta paljonkaan. Tyydyn mielummin miehiin, vaikka naiset kiinnostaa paljon enemmän, koska naiset vaatii sitä vastavuoroisuutta (suuhoito,sormipeli), minkä ite jätän mielummin väliin. Romanttisessa mielässä naiset kiinnostaa miehiä enemmän, mutta sängyssä miehet ei vaadi suihinottoo naiset vaatii. Oon varmaan joku sekasikiö, jolle ei ole määritelmää. Niin ja halin ja pysyttelen mielummin naisen kanssa ja kun tyydytän itteeni, aattelen naisia...

      • 20➕ 19

        Siis määritellä ja pysyttelen ei pysyttelen


      • 20➕ 19
        20➕ 19 kirjoitti:

        Siis määritellä ja pysyttelen ei pysyttelen

        Vittuako se vielä laittaa pysyttelen vaikka kirjotin pusuttelen


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      168
      2861
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2031
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2016
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1835
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1211
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe